nikosxeng3 Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Τα Nokia center τα πρώην δεν έχουν τεχνογνωσία; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lee24 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα. Δεν τρέχουν στη συσκευή μου το youtube και το internet radio. Να φανταστώ ότι δεν υποστηρίζονται πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 lee24 said: Καλησπέρα. Δεν τρέχουν στη συσκευή μου το youtube και το internet radio. Να φανταστώ ότι δεν υποστηρίζονται πλέον; μέσω μίνι όπερα δεν μπορείς να μπεις στο YouTube ? όσο για το ίντερνετ μέσω ίντερνετ δεν παίρνει αναβάθμιση οπότε άμα δεν μπορείς να ακούσεις δεν θα υποστηρίζεται πλέον. εξάλλου έχει σταματήσει και η υποστήριξη για εφαρμογές μέσω του Nokia store ! άρα πρακτικά αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή διότι θα σου βγάζει μυνημα ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό! μου είχε τύχει και εμένα. είχα καιρό να χρησιμοποιήσω την συσκευή μου και πρόσφατα την άνοιξα και μου έβαλε μυνημα να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή και ξενέρωσα μας ήθελα να την πετάξω. άμα δεν φτιάχνεται με hard reset λέω να ξεβιδωσω και να πετάξω την πλακέτα και να χαρίσω σε όποιον θέλει τα υπόλοιπα εξαρτήματα και θήκη του κινητού που είχα πάρει πλαστική θήκη πλάτη! ακόμα δεν έχω ξανά ασχοληθεί με το κινητό και ακόμα το σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Αν έχουμε τα αρχεία εγκατάστασης αποθηκευμένα δεν τρέχουν; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 το κολπο με το πισωγυρισμα της ημερομηνίας δε πιανει? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 nikosxeng3 said: Αν έχουμε τα αρχεία εγκατάστασης αποθηκευμένα δεν τρέχουν; συνήθως σου βγάζει όταν πας να το εγκαταστήσεις ότι έχει λήξει το πιστοποιητικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 αλλαξε την ημερομηνια. βαλε ετος 2000κατι και τσεκαρε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 mol said: αλλαξε την ημερομηνια. βαλε ετος 2000κατι και τσεκαρε ξανα απο οσο το ειχα δοκιμασει δεν δουλευε τωρα μου βγαζει η συσκευη να το παω στο αντιπρωσοπεια και δεν δουλευει πια αλλα βγαζει μονο αυτο το μυνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lee24 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Καλημέρα. Πρόσφατα αγόρασα ένα e52 μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση. Διαπίστωσα όμως ότι βάζοντας τα ακουστικά η ένταση πέφτει αισθητά χαμηλά και δεν ακούγεται ο συνομιλητής ούτε το ράδιο. Είναι πρόβλημα του κινητού ή το έχει συναντήσει και κανένας άλλος; Τα ακουστικά δεν είναι της νοκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 το δικό μου e52 έχει πλέον νεκρωθεί μια και χάλασε το κύκλωμα φόρτισης....έχεις κάποιος κάποιο διαθέσιμο, έστω και με άλλο πρόβλημα μήπως και καταφέρω και επισκευάσω το δικό μου; Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 εχεις ψαξει για ανταλλακτικα; δες ebay, aliexpress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
map31000 Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 δεν έχω ψάξει αρκετά αλλά λίγο που κοίταξα δεν έβγαλα άκρη...θα προτιμούσα ολόκληρη πλακέτα να την άλλαζα...δεν το εχω πολύ με τις μικροηλεκτρονικές επισκευές...θα ξανακοιτάξω όμως και θα αναφέρω και εδώ. Ευχαριστώ! Παράθεση Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 map31000 said: δεν έχω ψάξει αρκετά αλλά λίγο που κοίταξα δεν έβγαλα άκρη...θα προτιμούσα ολόκληρη πλακέτα να την άλλαζα...δεν το εχω πολύ με τις μικροηλεκτρονικές επισκευές...θα ξανακοιτάξω όμως και θα αναφέρω και εδώ. Ευχαριστώ! ειναι παρα πολυ ευκολο να ανοιξεις αυτο το κινητο !! , 2 βιδες βγαζεις μονο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2018 Είναι πανομοιότυπο με το Ε55 πλην πληκτρολόγιο ; , ψάχνω να βρω κάποιο. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts