trexed Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) οχι, αλλα τι εχεις να χασεις? Δοκιμασε το μονος σου για ενα μηνα, το blackberry ειναι χτισμενο πανω στο bis, σε περιμενουμε και στο γκρουπ, pm για περισσοτερα:frog: :lol: οπως και ολους σας.... ακουει alex19_ ? Edited November 25, 2010 by trexed Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex19_ Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Έχω πολύ καλά νέα!!!!!!!!!! Έλυσα και τα 2 προβλήματά μου χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας thief & trexed και σας ευχαριστώ!! Έγινε το μαγικό!!! Αγόρασα καινούρια SIM και όλα τα μενού εμφανίστηκαν ξαφνικά!! :dance: Η αναφορά παράδοσης εμφανίστηκε επιτέλους και όλα καλά!!!! Και εμφανίστηκαν και άλλες επιλογές που πριν δεν τις έβλεπα... Επίσης τα bluetooth λειτούργησαν!!!!!!!!!!! Ευτυχώς thief που μου είπες ότι δεν αρκεί να είναι μόνο ενεργοποιημένα αλλά θα πρέπει να είναι σε διαδικασία pairing... Αλλιώς δεν θα το έβρισκα ποτέ... (Επειδή τα είχα ενεργοποιήσει πρώτη φορά τον Αύγουστο με την προηγούμενη συσκευή μου, είχα ξεχάσει την διαδικασία...) :O Έχω μία ερωτησούλα άσχετη από τα παραπάνω.. Έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνό μου την εφαρμογή impluslite, Έκδοση 8.6.0 (SHAPE Services) και μπαίνω μέσω του yahoo να κάνω chat με τις επαφές μου αλλά ενώ κάποιοι ξέρω ότι είναι online μια δεδομένη στιγμή (το βλέπω από τον υπολογιστή μου), στο τηλέφωνό μου φαίνονται σαν offline. Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε;;;;; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Πρέπει να εγκαταστήσω άλλη έκδοση;;; Ευχαριστώ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Χαίρομαι! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Είδες που είναι μια χαρά το blackberry? :) Για το implus δεν ξέρω να σου πω τι συμβαίνει. Μήπως απλά καθυστερεί να ενημερώσει τη λίστα; Αν οι επαφές που λες μπήκαν μόλις ονλάιν, ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο γιατί δεν έχει άμεση ενημέρωση όπως το PC. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Από εχθές έχω και δουλεύω το 8520 και έχω να πω.... Τέλειο!!!!!!!!!!! Δεν το περίμενα ρε παιδιά αλλά είναι φανταστικό blackberry!!! Και ειδικά εάν σκεφτείς την τιμή του είναι για να βάζεις τα κλάμματα που αγόρασες το 9700 (λέμε τώρα... :lol:) αλλά αnyway είναι απίστευτη καλή αναλογία τιμής με τι αγοράζεις... Προς το παρόν δεν έχω εντοπίσει κανένα πρόβλημα... ίσα ίσα που έχω μείνει άφωνος... Από που να αρχίσω? Πληκτρολόγιο? Ανώτερο του 8900!! Σχεδόν ίσο με του 9700... Μνήμη? 256ΜΒ!! Όσο του 9700! WiFi! Άψογο... Εσωτερική μνήμη?? 2GB!! Για να μην σας ζαλίζω το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Νέους & παλιούς των blackberry!!! ΥΓ Η στεναχώρια μου είναι ότι ίσως τελικά το πουλήσω αφού περιμένω να μου έρθει το 9800... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 νομιζω οτι το πληκτρολογιο του 8520 ειναι καλυτερο απο το 9700. το 9700 ειναι πιο πολυ γιαυτους που εχουν λεπτα δαχτυλα απο οσο καταλαβα απο μια δοκιμη που το εκανα Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 νομιζω οτι το πληκτρολογιο του 8520 ειναι καλυτερο απο το 9700. το 9700 ειναι πιο πολυ γιαυτους που εχουν λεπτα δαχτυλα απο οσο καταλαβα απο μια δοκιμη που το εκανα Δεν ήθελα να το παραδεχτώ άλλα έχεις δίκιο. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Είναι απόλυτα υποκειμενικό αυτό που λέτε... Γενικά τα πληκτρολόγια των Bold πάντως θεωρούνται τα πιο πρακτικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex19_ Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Χαίρομαι! Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Είδες που είναι μια χαρά το blackberry? :) Για το implus δεν ξέρω να σου πω τι συμβαίνει. Μήπως απλά καθυστερεί να ενημερώσει τη λίστα; Αν οι επαφές που λες μπήκαν μόλις ονλάιν, ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο γιατί δεν έχει άμεση ενημέρωση όπως το PC. Ναι όλα καλά!! Τώρα το έχω συνηθίσει κιόλας και είναι super!!! Κι αφού έλυσα και τα προβλήματα που είχα είναι ακόμα πιο super!!¨ Θα ήθελα να κάνω λίγο πιο συγκεκριμένη την απορία μου... Μέσω του IM+ που έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνό μου φαίνονται μεν οι επαφές που έχω στο YAHOO MAIL μου αλλά δεν φαίνονται ότι είναι online όταν αυτοί είναι. Μόνο 2 επαφές που τις έχω και ως "friend" στο YAHOO MESSENGER φαίνονται ότι είναι online εκείνη την ώρα... Και δεν φαίνεται να είναι θέμα συγχρονισμού γιατί το έχω δοκιμάσει και αυτό βγαίνοντας από την εφαρμογή και μπαίνοντας πάλι μετά από λίγο. Μήπως λοιπόν αυτό το πρόγραμμα εντοπίζει μόνο το YAHOO MESSENGER; Εγώ θα ήθελα να κάνω chat μέσω του blackberry μου ΜΟΝΟ μέσω των επαφών του YAHOO MAIL μου και ΟΧΙ μέσω του YAHOO MESSENGER. Υπάρχει λοιπόν αυτή η δυνατότητα; Πρέπει να βάλω κάποιο άλλο πρόγραμμα; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση; :O Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 μαλλον ειναι bug του im, δοκιμασε το Beejive Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 καλημερα ειναι αληθεια οτι η μπαταρια του κραταει παρα πολλες μερες οπως το διαφημιζουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 καλημερα ειναι αληθεια οτι η μπαταρια του κραταει παρα πολλες μερες οπως το διαφημιζουν; Εγώ πάντως τώρα είμαι στην δεύτερη ημέρα και είναι πάνω από την μέση... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Εγώ πάντως τώρα είμαι στην δεύτερη ημέρα και είναι πάνω από την μέση... ενταξει δεν εννοουσα 2 και 3 μερες που ειναι συνηθισμενο και σε αλλα τηλεφωνα, αλλα διαφημιζουν κατι για 1020 ωρες αναμονης, μαλλον ψεμα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 ενταξει δεν εννοουσα 2 και 3 μερες που ειναι συνηθισμενο και σε αλλα τηλεφωνα, αλλα διαφημιζουν κατι για 1020 ωρες αναμονης, μαλλον ψεμα ε; 1020/24=42 ημέρες ....θέλεις και απάντηση?? :lol::D Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 1020/24=42 ημέρες ....θέλεις και απάντηση?? :lol::D κι ομως ετσι αναφερουν στα φυλλαδια Γερμανος κ.λ.π. (σα δε ντρεπονται!) και κατι ακομα: δεν εχει 3G αρα για serfing δεν κανει ε; (εκτος wifi εννοω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 κι ομως ετσι αναφερουν στα φυλλαδια Γερμανος κ.λ.π. (σα δε ντρεπονται!) και κατι ακομα: δεν εχει 3G αρα για serfing δεν κανει ε; (εκτος wifi εννοω) Πως δεν κάνει? Έχει EDGE που είναι παραπλήσιο του 3G....Άσε που πιάνει ποιο "παντού" απ΄ότι το 3G. Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω σημαντική διαφορά σήματος στο "surfing" μεταξύ του 8520 και 9700... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex19_ Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 καλημερα ειναι αληθεια οτι η μπαταρια του κραταει παρα πολλες μερες οπως το διαφημιζουν; Εμένα πάντως μου κρατάει 3 ημέρες (4 στην καλύτερη περίπτωση). Βέβαια μπαίνω αρκετά συχνά σε εφαρμογές και internet οπότε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο... Ο χρόνος αναμονής είναι ΕΩΣ 408 ώρες και ο χρόνος ομιλίας είναι ΕΩΣ 4 ώρες και 30 λεπτά (αυτά αναφέρονται στην σελίδα του "ΠΛΑΙΣΙΟ"). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Παίδες αυτό http://www.gsmarena.com/blackberry_curve_8530-3592.php θα δουλέψει Ελλάδα? Ρωτάω γιατί στα δίκτυα έχει 2G Network CDMA 800 / 1900 & 3G Network CDMA2000 1xEV-DO Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Όχι, δεν παίζει Ελλάδα. Δεν έχει δέκτη GSM. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Ναι, έχεις δίκιο. Το διάβασα αργότερα του post :) Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florance Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Καλήμερα κουφή ερώτηση έχω ένα blackberry 8520 και όταν το γυρνάω σε γλωσσά γραφης ελληνικά και πάω να πληκτρολογήσω για να κάνω κλήση αναγνωρίζει τον αριθμό 7 ως αριθμό 1 (και βεβαία το 1 ως 1)καμιά βοήθεια μήπως ? φανταστικοί users Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 (edited) Καλησπερα, φιλη το εχει αλλα ειναι κλειδωμενο στο δικτυο της etisalat (dubai) . Ξερετε πως μπορει να ξεκλειδωσει ωστε να δεχεται Ελληνικη καρτα η καποιον που μπορει να κανει αυτη την δουλεια στην Θεσ/νικη? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Edit: Κατι τετοιο http://cgi.ebay.co.uk/UNLOCK-Code-UAE-ETISALAT-Blackberry-CURVE-8520-8900-/260563462268?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3caacae87c θα κανει δουλεια? Edited December 21, 2010 by alexx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Τέτοιες λύσεις λειτουργούν, φρόντισε απλά να είναι αξιόπιστος ο χρήστης. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bb_chris Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω αν και τα δικά σας trackpads έχουν κάποια δυνατότητα κίνησης μέσα στην θέση όπου είναι τοποθετημένα, δηλαδή αν "Κολυμπάει" ελαφρώς η συσκευή του trackpad εντός της θέσης όπου βρίσκεται. Ρωτάω από περιέργεια μίας που το δικό μου ελάχιστα αλλά αισθητά πέραν του πατήματος προς τα μέσα κουνιέται λίγο γύρω από την θέση του. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 @bb_chris το ιδιο συμβαινει και στο δικο μου, σκαρτο αν ειναι 1/3 του χιλιοστου το "κολυμπι" και πρεπει να το κοιτας απο κοντα για να το παρατηρησεις. Πρακτικα δεν σημαινει τιποτα, πιστευω οτι επιτηδες ειναι ετσι φτιαγμένο γιατι αν ηταν σταθερο θα υπηρχε μεγαλυτερη τριβη και καθολου "αισθηση" δεν θα δουλευε τοσο καλα. Το αποτελεσμα μετράει η αποκριση του ειναι αμεση και ομαλή. Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristinaZchrk Δημ. December 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2010 1) Δηλαδή παρόλο που έχει Wi-Fi δε θα μπορώ να συνδεθώ σε ένα οποιοδήποτε hotspot και να χρησιμοποιήσω κανονικά όλες τις υπηρεσίες του ιντερνετ όπως θα έκανα με ένα οποιοδήποτε άλλο κινητό? Γεια σε ολους. Είμαι κάτοχος HTC touch pro 2 απο το οποίο είμαι και ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη αλλα θέλω μια αλλαγή, χωρις να ξοδέψω πολλα χρηματα. σκέφτομαι σοβαρα την αγορά του bb 8520 για 270 ευρω απο την Cosmote. Μπορει καποιος να εξηγησει τι ακριβως συμβαίνει με το wi-fi και το BIS? Συγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι χαζες αλλα δεν εχω καμια απολυτως σχέση με τα bb ευχαριστω προκαταβολικα Καλή Χρονιά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts