Jump to content

Alex19_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alex19_

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

Alex19_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. To "Disabled" δεν μπορώ να το επιλέξω γιατί το "enabled" είναι κλειδωμένο (έχει το σηματάκι του λουκέτου δίπλα του) και αχνό. Μόνο password μπορώ να αλλάξω, αν θέλω, αλλά αυτό δεν έχει νόημα. Εγώ θέλω να ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ τον κωδικό πρόσβασης για την συσκευή. Το security timeout είναι μόνο μέχρι 20 λεπτά.. Οπότε κάθε 20 λεπτά κλειδώνει αυτόματα.. :(
  2. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Ξέρει κανείς πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής τηλεφώνου στο Blackberry Bold 9000; Κάθε λίγα λεπτά κλειδώνει αυτόματα και μου ζητάει κωδικό και εκτός του ότι είναι εκνευριστικό καμιά φορά μπλοκάρει και δεν ανοίγει. Στην επιλογή για Κωδικό Πρόσβασης μέσα από το μενού Ρυθμίσεις, η επιλογή "ενεργοποιημένο" είναι ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να ξεκλειδώσω την επιλογή "ενεργοποιημένο" και να βάλω την επιλογή "απενεργοποιημένο"; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα. Θα ήθελα να βάλω φραγή εισερχομένων κλήσεων σε 2 συγκεκριμένους αριθμούς. Μίλησα με την Cosmote και μου είπε ότι γενικά το δίκτυο επιτρέπει την φραγή μαζικά στις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Όμως εάν η συσκευή μου (Blackberry 8520) το επιτρέπει, μπορώ να ενεργοποιήσω την φραγή σε συγκεκριμένους αριθμούς. Το θέμα είναι ότι η συσκευή μου ζητάει κωδικό πρόσβασης. Μου είπαν από την Cosmote ότι ο κωδικός για όλους τους συνδρομητές είναι "1234" αλλά δεν μου τον δέχεται και μου είπαν ότι θα πρέπει να μιλήσω με την κατασκευάστρια εταιρία στο εξωτερικό. Μήπως γνωρίζει κάποιος τον κωδικό να με βοηθήσει... μπας και γλιτώσω από αυτόν που με ενοχλεί;;; Ευχαριστώ πολύ.
  4. Εμένα πάντως μου κρατάει 3 ημέρες (4 στην καλύτερη περίπτωση). Βέβαια μπαίνω αρκετά συχνά σε εφαρμογές και internet οπότε αυτό παίζει μεγάλο ρόλο... Ο χρόνος αναμονής είναι ΕΩΣ 408 ώρες και ο χρόνος ομιλίας είναι ΕΩΣ 4 ώρες και 30 λεπτά (αυτά αναφέρονται στην σελίδα του "ΠΛΑΙΣΙΟ").
  5. Ναι όλα καλά!! Τώρα το έχω συνηθίσει κιόλας και είναι super!!! Κι αφού έλυσα και τα προβλήματα που είχα είναι ακόμα πιο super!!¨ Θα ήθελα να κάνω λίγο πιο συγκεκριμένη την απορία μου... Μέσω του IM+ που έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνό μου φαίνονται μεν οι επαφές που έχω στο YAHOO MAIL μου αλλά δεν φαίνονται ότι είναι online όταν αυτοί είναι. Μόνο 2 επαφές που τις έχω και ως "friend" στο YAHOO MESSENGER φαίνονται ότι είναι online εκείνη την ώρα... Και δεν φαίνεται να είναι θέμα συγχρονισμού γιατί το έχω δοκιμάσει και αυτό βγαίνοντας από την εφαρμογή και μπαίνοντας πάλι μετά από λίγο. Μήπως λοιπόν αυτό το πρόγραμμα εντοπίζει μόνο το YAHOO MESSENGER; Εγώ θα ήθελα να κάνω chat μέσω του blackberry μου ΜΟΝΟ μέσω των επαφών του YAHOO MAIL μου και ΟΧΙ μέσω του YAHOO MESSENGER. Υπάρχει λοιπόν αυτή η δυνατότητα; Πρέπει να βάλω κάποιο άλλο πρόγραμμα; Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση; :O Ευχαριστώ.
  6. Έχω πολύ καλά νέα!!!!!!!!!! Έλυσα και τα 2 προβλήματά μου χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας thief & trexed και σας ευχαριστώ!! Έγινε το μαγικό!!! Αγόρασα καινούρια SIM και όλα τα μενού εμφανίστηκαν ξαφνικά!! :dance: Η αναφορά παράδοσης εμφανίστηκε επιτέλους και όλα καλά!!!! Και εμφανίστηκαν και άλλες επιλογές που πριν δεν τις έβλεπα... Επίσης τα bluetooth λειτούργησαν!!!!!!!!!!! Ευτυχώς thief που μου είπες ότι δεν αρκεί να είναι μόνο ενεργοποιημένα αλλά θα πρέπει να είναι σε διαδικασία pairing... Αλλιώς δεν θα το έβρισκα ποτέ... (Επειδή τα είχα ενεργοποιήσει πρώτη φορά τον Αύγουστο με την προηγούμενη συσκευή μου, είχα ξεχάσει την διαδικασία...) :O Έχω μία ερωτησούλα άσχετη από τα παραπάνω.. Έχω εγκαταστήσει στο τηλέφωνό μου την εφαρμογή impluslite, Έκδοση 8.6.0 (SHAPE Services) και μπαίνω μέσω του yahoo να κάνω chat με τις επαφές μου αλλά ενώ κάποιοι ξέρω ότι είναι online μια δεδομένη στιγμή (το βλέπω από τον υπολογιστή μου), στο τηλέφωνό μου φαίνονται σαν offline. Γιατί συμβαίνει αυτό άραγε;;;;; Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Πρέπει να εγκαταστήσω άλλη έκδοση;;; Ευχαριστώ!!!!!
  7. Χαχα, η δική μου SIM είναι 12 χρόνων!!! :lol: Ίσως γι' αυτό δε δουλεύει τίποτε καλά... Λέτε όλα να λυθούν με μία αλλαγή κάρτας SIM; Είναι η μόνη μου ελπίδα.. Την συσκευή μου πάντως την πήρα από τον Γερμανό και όχι από την COSMOTE. Οπότε; Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να απευθυνθώ αποκλειστικά και μόνο σε κατάστημα της COSMOTE για την αντικατάσταση.. Θα ζητήσω να μου την κάνουν ΔΩΡΕΑΝ αν και δεν το βλέπω ότι μπορεί να δεχτούν. Βέβαια σιγά το κόστος, 5 ευρώ έχει μία νέα κάρτα (πήρα και ρώτησα). Θα πάω μέσα στις επόμενες μέρες να πάρω μία και θα σας πω τα αποτελέσματα... Όσον αφορά στα bluetooth κρίμα γιατί έχω 2, είναι καινούρια και αγορασμένα τον Αύγουστο και είναι άχρηστα τώρα πια.. :(
  8. Οκ, ευχαριστώ, θα δοκιμάσω και με μία άλλη SIM κάρτα και θα σου πω... Εγκατέστησα τη νέα έκδοση λογισμικού που μου είπες, δοκίμασα να συνδέσω τα bluetooth και πάλι τίποτα.. :( Πρώτη φορά βλέπω τόσα προβλήματα μαζεμένα σε μία συσκευή!! Έχω αλλάξει γύρω στις 10 συσκευές μέχρι σήμερα και τόσα προβλήματα δεν έχω αντιμετωπίσει.. Είναι η μοναδική φορά.. Έχω απογοητευτεί..!! :( Τίποτα δεν δουλεύει σωστά.. Εγώ πάλι το αγόρασα την Πέμπτη που μας πέρασε και δεν το είχε από την αρχή.. Ναι, ότι πρέπει να αλλάξω SIM μου το είπε και ο thief. Ίσως έτσι ληθεί το πρόβλημα.. Αλλά γιατί αναφέρεις να την ζητήσω ΔΩΡΕΑΝ; Εγώ πάντως μετά από όλα αυτά παραμένω με την απορία γιατί πρέπει να κάνουμε όλες αυτές τις ενέργειες για να λειτουργήσει μία συσκευή σωστά, η οποία θα έπρεπε από την αρχή να λειτουργεί τέλεια με τόσα λεφτά που δίνουμε..
  9. Μακάρι να υπήρχε σαν επιλογή στο τηλέφωνό μου... :( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!! Όταν πηγαίνω στο μενού επιλογές και μετά στην επιλογή SMS μου εμφανίζει ΜΟΝΟ τα εξής: Επιλογές οθόνης Στυλ συνομιλίας Εμφάνιση ονομάτων Πατήστε το πλήκτρο Enter για αποστολή Επιλογές μηνύματος Κωδικοποίηση δεδομένων Κέντρο εξυπηρέτησης Απενεργοποίηση αυτόματου κειμένου Διατήρηση μηνυμάτων στην κάρτα SIM Δίκτυο για αποστολή Επαναλήψεις Παρόλο που εγκατέστησα στο τηλέφωνό μου και τη νεότερη έκδοση λογισμικού που μου πρότεινε ο thief [blackBerry Handheld Software v5.0.0.1626 (Multilanguage) / Applications: 5.0.0.900 / Software Platform: 5.2.0.96], δεν άλλαξε τίποτε... 2-3 ερωτησούλες αν θες να μου απαντήσεις: Εσύ πότε αγόρασες το τηλέφωνο αυτό; Είχε από την αρχή αυτή την επιλογή για αναφορά παράδοσης SMS; Μήπως να εγκαταστήσω το λογισμικό που έχεις εσύ στο τηλέφωνό σου μπας και δουλέψει κάτι;;; :O Αλλά να έχει και την γλώσσα "Ελληνικά". Είναι multilanguage; Ευχαριστώ!
  10. Κατάλαβα.. Το θέμα με την αναφορά παράδοσης δεν θα λυθεί ποτέ μου φαίνεται.. και λέω να μην το διακινδυνεύσω με νέα κάρτα SIM τώρα.. Εντωμεταξύ ξεχνάω συνέχεια να βάλω το *0# πριν από κάθε μήνυμα.. Τι μπελάς.. :-(( Ούτε το θέμα με τα bluetooth έλυσα.. Δεν συνδέονται με τίποτα με την ΒΒ συσκευή μου!! Με την παλιά μου συσκευή (SAMSUNG S5230) τα bluetooth συνδέονται όπως και το BLACKBERRY με το SAMSUNG συνδέεται. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. Και αν όλα αυτά δεν λύνονται με τη νέα έκδοση λογισμικού που έχω βάλει, τότε τι;;;; Το θέμα με τις κλήσεις το βρήκα λίγο μετά που σου έστειλα το μήνυμα τελικά, εντελώς τυχαία.. Αλλά όντως δεν τις διαχωρίζει σε εισερχόμενες και εξερχόμενες. Τις αναγράφει συνολικά.. Οπότε όντως άχρηστο είναι κι αυτό.. Αρκετά προβλήματα χωρίς λύση.. :-((( Πάντως σ΄ευχαριστώ για την βοήθειά σου και τις απαντήσεις σου!! Και.. συγχαρητήρια σε εσάς που έχετε το forum για τις γνώσεις σας και τις χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες που μας δίνετε και την ευγένια και καλοσύνη που έχετε να απαντάτε σε κάθε ερώτησή μας. Και βεβαίως συγχαρητήρια και σε όλα τα μέλη που δίνουν κι αυτά αντίστοιχα τις δικές τους συμβουλές!!
  11. Απ΄ότι μου έχουν πει ο κωδικός είναι 1234. Για δοκίμασε...
  12. Αν αντικαταστήσω την κάρτα SIM με καινούρια τι θα λυθεί; Εννοείς το θέμα με την αναφορά παράδοσης SMS; Η αλήθεια είναι βέβαια ότι την συγκεκριμένη κάρτα SIM την έχω τώρα 12-13 χρόνια, από τότε που πρωτοαπέκτησα κινητό.. Μάλλον πολλά είναι ε;;; Όσον αφορά στα bluetooth, κάνω ενεργοποίηση την υπηρεσία και όταν πάω να κάνω αναζήτηση/pair, μου βγάζει μετά από λίγο μήνυμα: Δεν βρέθηκαν νέες συσκευές. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή που αναζητάτε βρίσκεται σε λειτουργία αντιστοίχισης. Επανάληψη; Και δεν μου ζητάει να βάλω κάποιο κωδικό όπως μου λες.. Η έκδοση λογισμικού που έχω είναι OS: v5.0.0.1385 / 5.0.0.822 (All languages) (Την έκδοση αυτή την εγκατέστησα από το internet για να προσθέσω τα Ελληνικά που δεν τα είχε σαν γλώσσα.. Άλλο κουλό κι αυτό.. Να φέρνουν τα τηλέφωνα στην Ελλάδα και αυτά να μην περιέχουν την γλώσσα της χώρας στην οποία τα πουλάνε και να πρέπει να κάνεις ολόκληρη διαδικασία..). Ευχαριστώ! Α, και κάτι άλλο που ξέχασα.. (Συγνώμη για τις πολλές απορίες και το πρήξιμο αλλά πριν 4 μέρες απέκτησα αυτή τη συσκευή και έχω θέματα..)!! Δεν μπορώ να βρω και δεν ξέρω αν υπάρχει βέβαια κάπου που να φαίνεται η διάρκεια ομιλίας είτε μίας συγκεκριμένης κλήσης είτε συνολικά η διάρκεια όλων των κλήσεων που έχω κάνει μέσα στον μήνα. Και από που μηδενίζει. Γιατί έχω δωρεάν 2 ώρες ομιλία κάθε μήνα και δεν ξέρω τι μου γίνεται. Δεν μπορώ να βλέπω πόσο έχω καταναλώσει μέχρι στιγμής και δεν ξέρω τι μου απομένει... (Βέβαια στην κλήση που πραγματοποιείς εκείνη την στιγμή φαίνεται πόσα λεπτά μιλάς και όταν πατάς το κουμπί για να τερματίσεις την κλήση αναγράφει τα συνολικά λεπτά που μίλησες, αλλά μετά αυτό αποθηκεύεται κάπου;) Αν γνωρίζεις, μου λες σε παρακαλώ; Ευχαριστώ!!
  13. Γεια σου και πάλι Thief. Ναι κατάλαβα τι λες.. Έχω πάει και από το μενού Επιλογές με το γερμανικό κλειδί και στο μενού SMS δεν υπάρχει καν επιλογή για αναφορά παράδοσης. Μόνο στα MMS και στα e-mail έχεις αυτή την επιλογή. Επίσης, το εγχειρίδιο χρήσης το έχω διαβάσει αλλά δυστυχώς δεν είναι και πολύ αναλυτικό. Έχει μόνο τα βασικά. Δεν είναι αναλυτικό ανά φάκελο και επιλογές. Πρέπει να τα ψάχνεις μόνος σου.. Μόνο στο μενού Βοήθεια του τηλεφώνου τα έχει αναλυτικά... Έψαξα κι από εκεί λοιπόν για τις αναφορές παράδοσης στα SMS και μου λέει να κάνω αυτά που σου είχα αναφέρει στο 1ο μου e-mail.. Στην Αρχική οθόνη ή σε ένα φάκελο, κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογές. Κάντε κλικ στο Κείμενο SMS. Στο πεδίο Delivery Reports επιλέξτε Ενεργοποίηση. Πατήστε το πλήκτρο Μενού. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Στο μενού Επιλογές λοιπόν δεν υπάρχει η επιλογή Κείμενο SMS αλλά σκέτο SMS και δεν έχει την επιλογή για αναφορά παράδοσης SMS. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου αν όταν στέλνω μήνυμα βλέπω ένα D την ώρα που παραδίδεται: όχι δεν το βλέπω γιατί δεν είναι ενεργοποιημένη η αναφορά παράδοσης. Μόνο αν πατήσω *0# πριν από το μήνυμα και το στείλω μου εμφανίζει το "τικ" ότι έφυγε και μετά μου έρχεται αναφορά παράδοσης με νέο μήνυμα. Ίσως θέλει αναβάθμιση το κινητό μου, τι να πω.. Πώς γίνεται να λέει το μενού βοήθειας να χρησιμοποιήσω επιλογές οι οποίες δεν υπάρχουν καν στο τηλέφωνό μου;; Θα απευθυνθώ στον ΓΕΡΜΑΝΟ μήπως θέλει κάποια αναβάθμιση το λογισμικό μου.. Δεν βλέπω άλλη λύση.. Όσο για την RIM.. ναι έχω καταλάβει ότι δεν είναι Ελληνικό πρόβλημα που δεν υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ.. είναι πολιτική της εταιρίας προφανώς, αλλά το θεωρώ προσωπικά λάθος να αποτελεί εξαίρεση... Όταν μίλησα πριν για προβληματικό τηλέφωνο εννοούσα στην λειτουργία και στο μενού του ότι είναι πιο δύσκολο, όχι ότι βγάζει προβλήματα σαν συσκευή. Υπάρχει πάντως γενικά η αντίληψη αυτή στον κόσμο. Έχω πολλούς γνωστούς που προτιμούν πλέον τα iphone από τα BB επειδή τους έχουν δυσκολέψει και τα θεωρούν πιο πολύπλοκα. Και τα έχουν αντικαταστήσει κιόλας γι' αυτό το λόγο... Και μία άλλη ερώτηση τώρα αν γνωρίζεις να μου απαντήσεις... Έχω δύο ακουστικά bluetooth, το I.TECH CLIP D BLUETOOTH HEADSET & το I.TECH CLIP MUSIC 801. Προσπάθησα να τα συνδέσω με το τηλέφωνό μου αλλά μου λέει ότι δεν τα βλέπει / δεν τα αναγνωρίζει. Προφανώς πρέπει να χρησιμοποιήσω bluetooth αποκλειστικά της BLACKBERRY; Όσον αφορά στο πρόβλημα με την ξαφνική απενεργοποίηση των ήχων κλήσης και μηνύματος που αντιμετώπισα, πρέπει να είχε κολλήσει η συσκευή με τις ρυθμίσεις που έφτιαχνα συνέχεια γιατί δεν μου το έχει ξαναπαρουσιάσει μέχρι στιγμής.. κι ελπίζω έτσι να παραμείνει.. Σ΄ευχαριστώ!! :-)
  14. Ευχαριστώ για την απάντησή σου και συγνώμη που δεν πρόσεξα ότι υπάρχει ειδικό θέμα για το BB 8520... 1. Δυστυχώς στο μενού Επιλογές βγαίνουν μόνο αυτά που ανέφερα προηγουμένως -->Ταπετσαρία, Διάταξη, Λήψη Φακέλου, Προεπιλογές θεμάτων / Επαναφορά. Δηλαδή άσχετα... Προφανώς δεν υπάρχει επιλογή για αναφορά παράδοσης SMS. Πώς γίνεται να υπάρχει επιλογή για τα MMS και όχι για τα SMS, δεν το καταλαβαίνω... Θα πρέπει κάθε φορά να πατάω *0# πριν από το μήνυμα, όπως μου είπαν από την COSMOTE.. :( 2. Για τα μηνύματα SMS μιλάω. Κλικάρω επάνω σε οποιοδήποτε μήνυμα, πατάω το πλήκτρο του μενού και επιλέγω Προβολή φακέλου, πατάω Enter και μετά επιλέγω Εισερχόμενα SMS, Απεσταλμένα SMS, κλπ. Μόνο έτσι τα γκρουπάρει. Αλλά μετά δεν την κρατάει την επιλογή αυτή. Τα μπερδεύει πάλι όπως λες και πρέπει κάθε φορά να κάνω το ίδιο... 3. ΟΚ. Τελικά όντως είναι πολύ προβληματικά τα ΒΒ. Το είχα ακούσει κι όμως την πάτησα.. Εντάξει, έχει κάποιες καλές λειτουργίες αλλά είναι μπελαλίδικο..!! Επίσης, το να μην υπάρχει αντιπροσωπεία RIM/BLACKBERRY στην Ελλάδα στην οποία να μπορείς να απευθυνθείς για π.χ. τυχόν προβλήματα στη συσκευή σου ή γενικά πληροφορίες, κ.λ.π., προσωπικά το θεωρώ απαράδεκτο...!! Εντωμεταξύ το μεσημέρι αντιμετώπισα και το εξής άλλο πρόβλημα: Όταν πάω να αλλάξω ήχο κλήσης, μετά την αλλαγή του ήχου, απενεργοποιείται ξαφνικά ο ήχος κλήσης και μηνύματος. Γυρνάει ξαφνικά σε αθόρυβο χωρίς να κάνω τίποτε άλλο... Και πρέπει να κλείσω το τηλέφωνο και να το ξανανοίξω ή να βάλω και να βγάλω την κάρτα SIM... Και τότε επανέρχεται.. (Άλλο μυστήριο αυτό...) Πολύ μ' έχει κουράσει το τηλεφωνάκι αυτό.. :mad: Ευχαριστώ και πάλι.
  15. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει στα εξής: 1. Για το μοντέλο Blackberry Curve 8520 πώς ενεργοποιούμε την αναφορά παράδοσης SMS; Έχω ψάξει όλο το μενού του τηλεφώνου και δεν το βρίσκω πουθενά!! Στα e-mail και MMS το έχω βρει, στα SMS όχι. Έχω απευθυνθεί στον Γερμανό (απ΄όπου και το αγόρασα), στην COSMOTE και κανείς δεν ξέρει. Ο ένας με στέλνει στον άλλον... Εντωμεταξύ στο μενού βοήθειας του τηλεφώνου λέει το εξής: Στην Αρχική οθόνη ή σε ένα φάκελο, κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογές. Κάντε κλικ στο Κείμενο SMS. Στο πεδίο Delivery Reports επιλέξτε Ενεργοποίηση. Πατήστε το πλήκτρο Μενού. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση. Στο εικονίδιο Επιλογές όμως εμένα δεν μου βγάζει πουθενά την επιλογή Κείμενο SMS οπότε δεν μπορώ να προχωρήσω στα παρακάτω.. Μου βγάζει μόνο τα εξής: Ταπετσαρία, Διάταξη, Λήψη Φακέλου, Προεπιλογές θεμάτων / Επαναφορά. 2. Στα μηνύματα επικρατεί ένα χάος. Τα βγάζει όλα μαζί και δεν τα γκρουπάρει σε εισερχόμενα, εξερχόμενα, κλπ. Πρέπει κάθε φορά να πας να το επιλέγεις από το μενού για να στα βγάζει γκρουπαρισμένα. Και μετά πάλι τα ίδια...Υπάρχει επιλογή που από την αρχή να φαίνονται γκρουπαρισμένα; 3. Η επίσημη αντιπροσωπεία της RIM / BLACKBERRY στην Ελλάδα, ποιά εταιρία είναι; Έχει κάποιος το τηλέφωνο; Παρακαλώ εάν γνωρίζει κάποιος και θέλει, ας μου απαντήσει στα παραπάνω.. Ευχαριστώ πολύ!!
×
×
  • Create New...