Jump to content

ChristinaZchrk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ChristinaZchrk

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

ChristinaZchrk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εδώ και λίγες μέρες το laptop μου (Hp Compaq Presario CQ61) το οποίο τρέχει Windows Vista Home Basic, όταν το ανοίγω η εμφάνιση παραθύρου του είναι 'Κλασσικά Windows'. Όταν προσπαθώ να το αλλάξω μου επιτρέπει την αλλαγή μόνο σε κλασσικά windows, windows με αντιθέσεις και τυπικά windows, αφού όταν επιλέγω Windows Vista Standard ή Windows Vista Basic βγάζει το μήνυμα περιμένετε και τελικά παραμένει στα 'Κλασσικά Windows' Εν ολίγης η εμφάνιση παραθύρου είναι αυτή των 'κλασσικών windows' ή των 'windows με αντιθέσεις' και δεν αλλάζει σε Windows Vista Basic/Standard όπως ήταν εως τώρα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει, τον ευχαριστρώ εκ των προτέρων και συγνώμη αν είναι χαζό ερώτημα!
  2. Μπορώ να συνδιάσω τα προγράμματα Cosmote απεριοριστα 15 και bis 100mb? Επίσης, με την συμπίεση που προσφέρουν τα bb τα 100mb θα είναι αρκετά για facebook, msn και λίγη πλοήγηση?
  3. Γεια σε όλους. Μέχρι τώρα είχα καρτοκινητό και πριν λίγες μέρες αγόρασα ενα bb curve 8520. Ξενέρωσα πολύ με το θέμα του ΒIS και εύχομαι να είχα μάθει νωρίτερα για το οτι το BIS χρειάζετε συμβόλαιο. Αλλά ότι έγινε έγινε, οπότε αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: ξέρει κανείς σε τι τιμές κυμένεται ενα συμβολαιο με BIS για πχ 120mb και τι μου προσφέρει?
  4. Μπορεί να προστεθεί και το δικό μου πιν στην συγκεντρωμενη λιστα?

    http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=220659&page=4

     

    το Pin μου είναι 239212EE και εχω το curve 8520

  5. Απλά παραξενεύομαι γιατι τα πρώτα 2 sms ήταν μια χαρά και μετά.. ευχαριστώ παντως θα το δοκιμάσω:) υπάρχει μήπως link?
  6. Γεια σας, Αγόρασα σήμερα το Blackberry 8520 μέσω e-shop και οφείλω να ομολογήσω οτι πολλά πραγματα με εχουν εκπλήξει ευχάριστα!Είναι η πρώτη φορά που πιάνω στα χερια μου bb και μπορώ να πω πως είμαι παραπάνω απο χαρούμενη για την επιλογή μου, ειδικά για τα χρήματα που διέθεσα! Έχω όμως ενα πρόβλημα: στέλνω μηνύματα sms στα ελληνικα και τόσο στον παραλήπτη όσο και στην λίστα με τα σταλμένα εμφανιζεται το πρώτο γράμμα του μηνύματος και μετά αγγλικά ερωτηματικα παράδειγμα: Δ????? ?? ??? ???? μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς το τι μπορεί να συμβαίνει, και πως διορθώνεται? Ευχαριστω:)
  7. Xαχαχαχα το ελπίζω:) Ευχαριστώ πολύ! Καλή Χρονιά!
  8. Χαχα ευχαριστώ:) πιστεύω πως θα πάρω τελικα το 8520 και οπου με βγαλει:p
  9. 1) Δηλαδή παρόλο που έχει Wi-Fi δε θα μπορώ να συνδεθώ σε ένα οποιοδήποτε hotspot και να χρησιμοποιήσω κανονικά όλες τις υπηρεσίες του ιντερνετ όπως θα έκανα με ένα οποιοδήποτε άλλο κινητό? Γεια σε ολους. Είμαι κάτοχος HTC touch pro 2 απο το οποίο είμαι και ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη αλλα θέλω μια αλλαγή, χωρις να ξοδέψω πολλα χρηματα. σκέφτομαι σοβαρα την αγορά του bb 8520 για 270 ευρω απο την Cosmote. Μπορει καποιος να εξηγησει τι ακριβως συμβαίνει με το wi-fi και το BIS? Συγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι χαζες αλλα δεν εχω καμια απολυτως σχέση με τα bb ευχαριστω προκαταβολικα Καλή Χρονιά:)
×
×
  • Create New...