Jump to content

Blackberry 8520

moment_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο πιο απλός τρόπος είναι να τις διαλέξεις από το mobihand.com (από τον υπολογιστή είναι πιο εύκολο, κάνεις και πληρωμές αν δεν είναι δωρεάν κλπ) και ύστερα να μπεις μέσω του κινητού και κάνοντας log-in θα σου δώσει λινκ για να τις κατεβάσεις. Θα σου πρότεινα το επίσημο AppWorld αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη στην Ελλάδα.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Καλησπερα,πριν λιγες μερες αγορασα το πρωτο μου blakcberry,και μολις περασα την εκδοση 5.0.0.681 στο blakcberry 8520 που εχω, και διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κανω synhronize το blakcberry μου με το organizer του destop, μολις παει να φορτώσει μου λεει "error" , μηπως μπορειτε να βοηθησετε?

Ευχαριστω :)

1)

Δηλαδή παρόλο που έχει Wi-Fi δε θα μπορώ να συνδεθώ σε ένα οποιοδήποτε hotspot και να χρησιμοποιήσω κανονικά όλες τις υπηρεσίες του ιντερνετ όπως θα έκανα με ένα οποιοδήποτε άλλο κινητό?

Γεια σε ολους. Είμαι κάτοχος HTC touch pro 2 απο το οποίο είμαι και ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη αλλα θέλω μια αλλαγή, χωρις να ξοδέψω πολλα χρηματα.

σκέφτομαι σοβαρα την αγορά του bb 8520 για 270 ευρω απο την Cosmote.

Μπορει καποιος να εξηγησει τι ακριβως συμβαίνει με το wi-fi και το BIS?

Συγνώμη αν οι ερωτήσεις είναι χαζες αλλα δεν εχω καμια απολυτως σχέση με τα bb

ευχαριστω προκαταβολικα

Καλή Χρονιά:)

απολυτα ικανοποιημενη δεν εισαι οποτε welcome to the jungle :frog:

οσο αφορα την ερωτηση σου ισχυουν τα αντιστοιχα

blackberry          htc
wifi            =   wifi
bis             =   wap/πακετο συνδεσης στο internet

Καλησπερα,πριν λιγες μερες αγορασα το πρωτο μου blakcberry,και μολις περασα την εκδοση 5.0.0.681 στο blakcberry 8520 που εχω, και διαπιστωσα οτι δεν μπορω να κανω synhronize το blakcberry μου με το organizer του destop, μολις παει να φορτώσει μου λεει "error" , μηπως μπορειτε να βοηθησετε?

Ευχαριστω :)

Δοκίμασε να βγάλεις το desktop software και να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση.

Th|eF

απολυτα ικανοποιημενη δεν εισαι οποτε welcome to the jungle :frog:

οσο αφορα την ερωτηση σου ισχυουν τα αντιστοιχα

blackberry          htc
wifi            =   wifi
bis             =   wap/πακετο συνδεσης στο internet

Χαχα ευχαριστώ:) πιστεύω πως θα πάρω τελικα το 8520 και οπου με βγαλει:p

και πολυ καλα θα κανεις, μα δεν ειναι απιστευτα βαρετο να γινοντε ολα οπως πρεπει με το htc? :lol:

πλακα κανω δεν θα το μετανοιωσεις. Καλη χρονια :)

Δοκίμασε να βγάλεις το desktop software και να κάνεις εκ νέου εγκατάσταση.

εκανα ξανα εγκατασταση, και δουλευουν ολα οκ :D ευχαριστω πολυ :)

και πολυ καλα θα κανεις, μα δεν ειναι απιστευτα βαρετο να γινοντε ολα οπως πρεπει με το htc? :lol:

πλακα κανω δεν θα το μετανοιωσεις. Καλη χρονια :)

Xαχαχαχα το ελπίζω:)

Ευχαριστώ πολύ! Καλή Χρονιά!

καλησπέρα και χρόνια πολλά! έχω πρόβλημα στο 8520 με το youtube...μεσω wi-fi δεν μπορεί κάνει αναπαραγωγή κανενός βίντεο...ενώ λειτουργούσε κανονικά παλαιότερα...ΣΦΑΛΜΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...το περιεχομενο δεν ειναι διαθέσιμο..ο διακομιστής ειναι αποκλεισμένος η δεν αποκρίνεται... δοκίμασα απο διάφορες συνδέσεις και ρουτερς. τι συμβαίνει;

@dim59316

δοκιμασε το player for youtube στο δικο μου δουλευει κανονικα μεσω wi-fi

ειναι δωρεαν αν και εχει και pro η lite εκδοση θα σε καλυψει, κατεβασε το απο εδω

http://www.smarter-apps.com/products/

Γεια σας,

Αγόρασα σήμερα το Blackberry 8520 μέσω e-shop και οφείλω να ομολογήσω οτι πολλά πραγματα με εχουν εκπλήξει ευχάριστα!Είναι η πρώτη φορά που πιάνω στα χερια μου bb και μπορώ να πω πως είμαι παραπάνω απο χαρούμενη για την επιλογή μου, ειδικά για τα χρήματα που διέθεσα!

Έχω όμως ενα πρόβλημα:

στέλνω μηνύματα sms στα ελληνικα και τόσο στον παραλήπτη όσο και στην λίστα με τα σταλμένα εμφανιζεται το πρώτο γράμμα του μηνύματος και μετά αγγλικά ερωτηματικα

παράδειγμα: Δ????? ?? ??? ????

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ως προς το τι μπορεί να συμβαίνει, και πως διορθώνεται?

Ευχαριστω:)

καλοριζικο !!

η συσκευη σου μαλλον ερχετε με την 4.6 εκδοση καλο θα ηταν να αναβαθμισεις το os. Μετα την 5 θα εχεις και ελληνικο μενου.

Τσεκαρε ποια εκδοση εχεις απο εδω

επιλογες-> πληροφοριες->

καλοριζικο !!

η συσκευη σου μαλλον ερχετε με την 4.6 εκδοση καλο θα ηταν να αναβαθμισεις το os. Μετα την 5 θα εχεις και ελληνικο μενου.

Τσεκαρε ποια εκδοση εχεις απο εδω

επιλογες-> πληροφοριες->

Απλά παραξενεύομαι γιατι τα πρώτα 2 sms ήταν μια χαρά και μετά.. ευχαριστώ παντως θα το δοκιμάσω:)

υπάρχει μήπως link?

ποιον παροχο εχεις? Το firmware της συσκευης παει αναλογα με τον παροχο.

Κατεβασε το BlackBerry Desktop

κοιτα και εδω

Το firmware δεν πάει ανάλογα με τον πάροχο. Όλα είναι συμβατά. Η τελευταία έκδοση βρίσκεται εδώ.

Th|eF

• 1 month later...
Καλησπερα,εχω ενα blackberry 8520 στο οποιο εχω τοποθετησει μια micro sd card 8gb.εχω την version 5.0.0.1036 και δεν μπορω να περασω δεδομενα απο το pc στην μνημη του κινητου.το προβλημα το αντιληφθηκα μετα το update(δεν γνωριζω αν το προβλημα προυπηρχε ή δημιουργηθηκε απο το update). Προηγούμενη version 4.6.Γνωριζει κανες καποια λυση?ευχαριστω.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα. αγόρασα το συγκεκριμένο μοντέλο από Λονδίνο κ ενώ μετά δούλευε μια χαρά στην αυστρία με αυστριακή SIM χωρίς να χρειάζεται να βάζω κωδικό της χώρας μπροστά, με το που γύρισα Ελλάδα πρέπει να βάζω το +30 σε όποιον καλώ και επίσης δεν μου αναγνωρίζει τις επαφές μου, παρόλο που τις έχω αποθηκευμένες με τον κωδικό μπροστά. έχει κανείς καμία ιδέα μπας κ με βοηθήσει? επίσης υπάρχει αντιπροσωπεία blackberry στην Αθήνα? έψαξα στο google, αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να βάλω φραγή εισερχομένων κλήσεων σε 2 συγκεκριμένους αριθμούς. Μίλησα με την Cosmote και μου είπε ότι γενικά το δίκτυο επιτρέπει την φραγή μαζικά στις εισερχόμενες και τις εξερχόμενες κλήσεις. Όμως εάν η συσκευή μου (Blackberry 8520) το επιτρέπει, μπορώ να ενεργοποιήσω την φραγή σε συγκεκριμένους αριθμούς. Το θέμα είναι ότι η συσκευή μου ζητάει κωδικό πρόσβασης. Μου είπαν από την Cosmote ότι ο κωδικός για όλους τους συνδρομητές είναι "1234" αλλά δεν μου τον δέχεται και μου είπαν ότι θα πρέπει να μιλήσω με την κατασκευάστρια εταιρία στο εξωτερικό. Μήπως γνωρίζει κάποιος τον κωδικό να με βοηθήσει... μπας και γλιτώσω από αυτόν που με ενοχλεί;;;

Ευχαριστώ πολύ.

Μαλλον ο κωδικος που σου ζηταει ειναι ο κωδικος που εχεις βαλει εσυ στη συσκευη ή αν το πηρες μεταχειρησμενο αυτος που ειχε βαλει ο προηγουμενος ιδιοκτητης. Υπαρχουν προγραμματα που κανουν αυτο που ζητας, εμπα στο appworld και ψαξε με τη λεξη "call" θα σου βγαλει αρκετα αποτελεσματα. Edited by trexed

Γεια σας είμαι καινούρια στο site αλλά και στο εν λόγω κινητό!Μου το έφεραν δώρο άρα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί απόδειξη και τα λοιπά.Είναι αναβαθμισμένο και με ελληνικό μενού(στάλθηκε από τον ίδιο στην Αθήνα).Μου βγάζει μερικα κολλήματα κυρίως οσο αναφορά το θέμα java που αναφέρει ότι υπάρχει unscripted error-καπως έτσι- και δεν αναπαράγει ήχους.Κλείνοντάς το όμως και βγάζοντας την κάρτα sim ολα λειτουργούν μια χαρά.Σήμερα το πρωί όμως μου έβγαλε "σφαλμα κάρτας sim".Έχω καρτοκινητό.Έβγαλα την κάρτα ,την ξαναέβαλα τίποτα.Έβαλα μία άλλη καινούρια κάρτα vodafone τα ίδια.Έτσι δοκίμασα την what's up μου και λειτουργεί μια χαρά.Τι μπορεί να συμβαίνει????Υπάρχει περίπτωση να απέκτησε "δυσανεξία" στην vodafone???εν θέλω να το στείλω για service γιατί ξέρω ότι είναι χροναβόρα και επίπονη διαδικασία.Έχω τόσες απορίες!Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !!Περιμένω σύντομα απάντηση!!!Φιλιά

Δυσανεξία δύσκολο να απέκτησε. Τηλέφωνα δέχεται κανονικά με τη SIM της vodafone, έτσι; Θα πρότεινα σαν πρώτο βήμα να το αναβαθμίσεις στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση, αφού μπορεί η υπάρχουσα να προκαλεί τα προβλήματα.

Th|eF

Έτριψα για αρκετή ώρα την κάρτα και αισίως λειτουργεί κανονικά(δεν ξέρω βέβαια ως πότε:p)Είναι αναβαθμισμένο έχει λογισμικό 5 -κάπως έτσι νομίζω πως λέγεται-.Ελπίζω να μη βγάλει άλλο πρόβλημα σύντομα,αν και με άλλα άτομα που συζητώ καιέχουν blackberry έχουν πρόβλημα με το λογισμικό,μιας και τρώει αρκετα κολλήματα(μεταξύ μας το περίμενα λίγο κάλύτερο!!!).Τέσπα ο χρόνος θα δείξει...Χωρίς σύνδεση δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα ????Τίποτα από τις κλασσικές εφαρμογές των blackberry μόνο ελαχιστα πράγματα με wifi????και ..μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιο site με οδηγίες για το κινητό μου????Σε βομβάρδισα με τις ερωτήσεις.....:)

To λογισμικό 5 έχει διάφορες εκδόσεις, εάν τελικά συνεχίσουν τα προβλήματα τότε θα πρότεινα να δοκιμάσεις κάποια νεότερη. Τα κολλήματα στο κινητό σου και γενικά στα σύγχρονα blackberry δεν είναι σύνηθες φαινόμενο, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εκδόσεις 5 και για απλή/καθημερινή χρήση.

Χωρίς σύνδεση, όχι, δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Οι κλασικές εφαρμογές που αναφέρεις δεν λειτουργούν, απαιτούν bis.

Site με οδηγίες δε γνωρίζω, αλλά αν έχεις απορία για κάτι συγκεκριμένο μπορείς να κοιτάξεις τις θεματικές ενότητες εδώ ή να ρωτήσεις σε κάποιο θέμα.

Th|eF