isidorosr20595 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Τα έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο στα 7 και τα δύο δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μετά από εγκατάσταση ενημερώσεων ξαφνικά χάθηκε ο ήχος! Πατώντας πάνω στο ηχείο είδα ένα διαφορετικό εικονίδιο: http://i47.tinypic.com/6eq0.pngΠριν το restart δεν είχε αυτό το μαύρο κουτί, αλλά έχει ηχείο. Τι να κάνω για να επανέλθει ο ήχος; Στις "συσκευές αναπαραγωγής", τα "Spekers" μου τα βγάζει ως "Εκτός σύνδεσης". Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα τους "οδηγούς" της κάρτας ήχου, αλλά δεν έγινε τίποτα. Υ.Γ: Τα ηχεία είναι ενσωματωμένα πάνω στην οθόνη. Εαν η οθονη ειναι συνδεμενη με hdmi και εχεις nvidia..τσεκαρε λιγο τους graphics drivers εαν δεν τους εχεις εγκατεστημενους. Πριν την τελευταια εκδοση ειχαν καποια θεματακια με τον ηχο και hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 οταν εβαλα τα windows 7 μου χωρησε τον σκληρο σε 2 partitions....ξερετε κανενα καλο και ευκολο στη χρηση προγραμμα για να ενωσω τα 2 partitions;;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εαν η οθονη ειναι συνδεμενη με hdmi και εχεις nvidia..τσεκαρε λιγο τους graphics drivers εαν δεν τους εχεις εγκατεστημενους. Πριν την τελευταια εκδοση ειχαν καποια θεματακια με τον ηχο και hdmi. Όχι, δεν έχω nVidia. Ati έχω. Έκανα "επαναφορά συστήματος", αλλά δεν έγινε τίποτα. Θα ελέγξω και το καλώδιο του ήχου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 οταν εβαλα τα windows 7 μου χωρησε τον σκληρο σε 2 partitions....ξερετε κανενα καλο και ευκολο στη χρηση προγραμμα για να ενωσω τα 2 partitions;;;; Το μικρό είναι system partition και περιέχει σημαντικά αρχεία για το boot των 7. Αν τα ενώσεις, πας γυρεύοντας για προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 οταν εβαλα τα windows 7 μου χωρησε τον σκληρο σε 2 partitions....ξερετε κανενα καλο και ευκολο στη χρηση προγραμμα για να ενωσω τα 2 partitions;;;; Σου λειπουν 100ΜΒ??? Δεν αντεχεις χωρις αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Σου λειπουν 100ΜΒ??? Δεν αντεχεις χωρις αυτα? 135 gb ειναι και ναι δεν αντεχω χωρις αυτα.... Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Αν επιμένεις να τα ενώσεις, σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις "σίγουρο" πρόγραμμα κι όχι "κάτι μικρό και εύκολο", συγκεκριμένα ένα απο αυτά είναι το Acronis Disk Director Suite, είναι πολύ δυνατό πρόγραμμα και κάνει σωστή δουλειά (το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 το εχω και χρησιμοποιω την λειτουργεια merge αλλα κατι γινετε και δεν μπορει να τους ενωσει... Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Εεε τότε απλά πάρτο απόφαση ότι δεν γίνεται τίποτα, γιατί αν δεν μπορεί να στο κάνει το Acronis απλά δεν γίνεται να στο κάνει και κανένα άλλο πρόγραμμα όσο είσαι logged on στα Windows 7 (λογικό κατά την αποψή μου αφού ήδη έχουν κάνει boot και σε αυτό το partition έχουν virtulal memory κ.τ.λ.). Πάντως μου φαίνεται ΠΟΛΥ περίεργο το ότι δημιουργήθηκε ΤΟΣΟ μεγάλο partition για το σκοπό αυτό, μήπως αυτό το partition προυπήρχε ή μήπως επέλεξες εσύ κατά την εγκατάσταση να χωρίσεις το δίσκο έτσι ; Το partition που φτιάχνουν τα Windows 7 για virtual memory, system cache κ.τ.λ. εκτός απο το ότι είναι κοντά στα 100 mb ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΑΤΟ στο MyComputer ... Windows 7 Ultimate 64bit, σε δύο μηχανήματα, laptop και desktop, σε κανένα απο τα δύο ΔΕΝ μου συνέβει αυτό που περιγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 λοιπον οταν μπηκαν τα 7 υπηρχε ο σκληρος στα 90 gb και δεν εμφανιζοταν τπτ αλλο....το acronis εδιχνε ολο τον αλλο unallocated....οτι ηταν unallocated το εκανα ενα καινουργιο partition και τωρα δεν με αφηνει να τους ενωσω Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 λοιπον οταν μπηκαν τα 7 υπηρχε ο σκληρος στα 90 gb και δεν εμφανιζοταν τπτ αλλο....το acronis εδιχνε ολο τον αλλο unallocated....οτι ηταν unallocated το εκανα ενα καινουργιο partition και τωρα δεν με αφηνει να τους ενωσω Διέγραψε αυτό το νέο διαμέρισμα (partition) που έφτιαξες (που ήταν unallocated) και ένωσε τα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Eυχαριστω Ισιδωρε....Τα καταφερα... Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 οταν εβαλα τα windows 7 μου χωρησε τον σκληρο σε 2 partitions.... λοιπον οταν μπηκαν τα 7 υπηρχε ο σκληρος στα 90 gb και δεν εμφανιζοταν τπτ αλλο....το acronis εδιχνε ολο τον αλλο unallocated....οτι ηταν unallocated το εκανα ενα καινουργιο partition και τωρα δεν με αφηνει να τους ενωσω Άρα, (όπως σου είχα πεί) δεν έφτιαξε το μεγάλο αυτό partition το setup των Windows 7 απο μόνo του (διαφορετικά δεν θα ήταν unallocated γιατί πολύ απλά θα το χρησιμοποιούσαν τα Windows αυτό το partition) ;) ... Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 καλημερα!! πως μικραινω τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας?? π.χ.καδο ανακυκλωσης. στα vista το ειχα βρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Δεξί κλικ -> "Προβολή" -> "Μικρά εικονίδια". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 σωστα....ουτε περασε απο το μυαλο μου, ευχαριστω!! :happy::happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ή κράτα πατημένο το ctrl και κάνε πάνω-κάτω την ροδέλα του ποντικιού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Ρε παιδια το start menu πως το ρυθμιζουμε?? Ποια ειναι η διαδρομη στα Win7?? (Πχ στα Xp ειναι C:\Documents and Settings\owner\Start Menu) Πηγα απο την προσαρμογη στο μενου εναρξη αλλα δεν μπορω να τα "μαζεψω" απο εκει. Εψαξα και εδω στο thread αλλα δεν βρηκα κατι... Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Τι θες να κάνεις στο Start; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Τι θες να κάνεις στο Start; Να νοικοκυρεψω λιγο το start menu θελω. Να βαλω για παραδειγμα τα προγραμματα για video εφαρφμογες σε ενα φακελο, για audio σε εναν αλλον κλπ. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu Σε ευχαριστω πολυ gkr41, αλλα ειμαι εντελως newbie με τα win7 και γι' αυτο κανω γελειες ερωτησεις!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 noob ερωτηση, σημερα μου ηρθε το δισκακι της αναβαθμισης για τα 7 (τωρα εχω σvista), πρεπει να κανω φορματ ή απλα αναβαθμιση; Δε με πειραζει ιδιαιτερα να κανω φορματ γιατι τον υπολογιστη τον εχω 1 μηνα οποτε δεν ειναι πολλα τα προγραμματα που εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Η επιλογή "Αναβάθμιση (Upgrade)" ισχύει μόνο στις παρακάτω περιπτώσεις: http://www.shopfujitsu.com/Windows7Upgrade/images/upgrade_path_chart.gif Η "Καθαρή εγκατάσταση (Clean Installation)" γίνεται απ'όλες τις (S)Vista εκδόσεις. Σημείωση: Στα Windows Vista Home Basic είναι διαθέσιμη η επιλογή "Αναβάθμιση (Upgrade)" προς όλες τις εκδόσεις (HP,Business,Ultimate). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts