Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και ενώ το quick launch δε λέει να παραμείνει και το εγκαταλείπω μέχρι νεωτέρας, δείτε ένα ωραίο βιντεάκι ...

τί ενοείς δεν λέει να παραμείνει? δεν είδες το guide που πόσταρα?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τί ενοείς δεν λέει να παραμείνει? δεν είδες το guide που πόσταρα?

αν εννοείς το κλασικό με δεξί κλικ στο taskbar και δημιουργία νέου toolbar, αυτό έκανα και στο reboot εξαφανίζεται...χτες βρήκα έναν ''συμπληρωματικό τρόπο'' όπου πριν την δημιουργία νέου toolbar ανοίγεις από το run το gpedit.msc , πηγαίνεις στο user administration-->administrative templates-->start menu and taskbar-->show quick launch on taskbar και πατάς enable-->ok....έπειτα δημιουργείς το νεο toolbar και υποτίθεται είσαι κομπλέ....

εμένα στο restart δούλεψε χτες το βράδυ και έμεινε...σήμερα το πρωί που το άνοιξα έλειπε και το κουλό είναι ότι.....γυρνώντας πριν λίγο από τον καφέ:O το quick launch ήταν εκεί και με περίμενε...τώρα τι να πω...ή θέλει κανά 2ωρο να φορτώσει ή κάνει τα δικά του...:O

Στο 11αρι το asus με τον z520 λετε να τα σηκωσει τα ultimate?Εχει 1gb ram αλλα θα το παω 2 :D

Nα ρωτησω κατι?Γινετε να εχω ενα σετ 5:1 και ενα 2:1 στο ιδιο pc?

To pc εχει απειρεςω υποδοχες...

http://i36.tinypic.com/2cdoxj.png

Anyone?:worry::worry:

2GB και είσαι οκ.

1GB όπως και να το κάνεις είναι για τα βασικά.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Εχω βαλει Windows 7 Professional και θελω να ρωτησω πως βλεπω αν εχω τα RTM final ?? Παω Winver και γραφει Windows 7 Professional build 7600

Εχω βαλει Windows 7 Professional και θελω να ρωτησω πως βλεπω αν εχω τα RTM final ?? Παω Winver και γραφει Windows 7 Professional build 7600

Η 7600 build είναι η τελική. Επίσης, αν η έκδοσή σου ήταν δοκιμαστική κάτω δεξιά θα έγραφε: Windows 7 και από κάτω την build (π.χ: Windows 7 build 7100) . :)

παιδια στο φορητο εχω 7 και θελω να βαλω και xp.

ΟΚ θα φτιαξω partition και θα τα εγκαταστησω?

* θα εχω διπλο boot δηλαδη επιλογη 7 ή XP ή πρεπει να κανω κατι πριν?

* θα εχω προβλημα με τα 7 ? (που δεν το θελω γιατι ειναι το κυριο λειτουργικο -απο αναβαθμιση Vista- )

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Δεν χρειάζεται να έχεις και τα 2, έτσι κι αλλιώς όλες οι εφαρμογές των xp παίζουν στα 7!

Αν παρόλα αυτά θέλεις να το κάνεις απλά δημιουργείς ένα partition στον σκληρό σου ή απο το boot των windows ή με κάποιο πρόγραμμα πχ partition magic και περνάς εκεί τα xp.

Το σύστημα, με το που αναγνωρίσει 2 λειτουργικά εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου, θα σου βγάλει αυτόματα επιλογή για το ποιο θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Μετά το installation των XP, θα περαστεί ο δικός τους bootmanager, ο οποίος δεν αναγνωρίζει μεταγενέστερα λειτουργικά. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να μη μπορεί να μπει στα 7.

Θα χρειαστεί να κατεβάσει το EasyBCD για να επιδιορθώσει τον bootmanager και να περάσει και την καταχώρηση των 7.

Εναλλακτικά μπορεί να κάνει repair από το DVD των 7 και μόλις bootάρει εκεί να περάσει την καταχώρηση των XP με τον κλασσικό τρόπο.

Για τη 2η μέθοδο δεν είμαι απολύτος σίγουρος, αλλά θεωρητικά μου φαίνεται σωστή.

Μετά το installation των XP, θα περαστεί ο δικός τους bootmanager, ο οποίος δεν αναγνωρίζει μεταγενέστερα λειτουργικά. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να μη μπορεί να μπει στα 7.

Θα χρειαστεί να κατεβάσει το EasyBCD για να επιδιορθώσει τον bootmanager και να περάσει και την καταχώρηση των 7.

Εναλλακτικά μπορεί να κάνει repair από το DVD των 7 και μόλις bootάρει εκεί να περάσει την καταχώρηση των XP με τον κλασσικό τρόπο.

Για τη 2η μέθοδο δεν είμαι απολύτος σίγουρος, αλλά θεωρητικά μου φαίνεται σωστή.

σας ευχαριστω παιδια

δηλαδη τρεχω το easyBCD απο τα XP προφανως και μεσα απο το προγραμμα

κανω την αλλαγη/προσθηκη ετσι? εννοειται οτι το προγραμμα θα εντοπισει

την εγκατασταση των 7 σωστα?

μετα μπουταρω και λογικα θα εχω την επιλογη και των 2 λειτουργικων

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

αν θέλουμε dual boot xp-7 απλά βάζουμε πρώτα τα xp και μετά τα 7. έτσι δε μπλέκουμε με bootmanager. :)

Alex = the best!

σας ευχαριστω παιδια

δηλαδη τρεχω το easyBCD απο τα XP προφανως και μεσα απο το προγραμμα

κανω την αλλαγη/προσθηκη ετσι? εννοειται οτι το προγραμμα θα εντοπισει

την εγκατασταση των 7 σωστα?

μετα μπουταρω και λογικα θα εχω την επιλογη και των 2 λειτουργικων

Δε θυμάμαι ακριβως. Ψάξε στη google για tutorials, έτσι ώστε να είσαι πιο σίγουρος ;)

Θα χασεις εφαρμογες αλλα οχι αρχεια! θα τα βρεις σε ενα φακελο με ονομα windows.old ;)
Shit Happens!!!

τα αρχεια ετσι κ αλλιως τα ειναι σωμενα στον 2ο σκληρο..απλα θελω να ξερω αν διαδικασια (φορματ) ειναι η ιδια με τα αλλα (MS)λειτουργικα ..

δε χρειάζεται να πειράξεις το bios.

απλά τρέχεις το dvd μέσα από τα xp.

Alex = the best!

αν θέλουμε dual boot xp-7 απλά βάζουμε πρώτα τα xp και μετά τα 7. έτσι δε μπλέκουμε με bootmanager. :)

Alex σε ευχαριστω αλλα εχω ηδη εγκατεστημενα 7 στο φορητο

(απο vista upgrade)

Η 7600 build είναι η τελική. Επίσης, αν η έκδοσή σου ήταν δοκιμαστική κάτω δεξιά θα έγραφε: Windows 7 και από κάτω την build (π.χ: Windows 7 build 7100) . :)

Στις δοκιμαστικές εκδόσεις κάτω δεξία γράφει "Windows 7" και την build που έχεις (π.χ: Windows 7 - Build 7100), ενώ στην τελική έκδοση δεν γράφει τίποτα. Επίσης, μπορείς αν δεις την έκδοση που έχεις κάνοντας τα εξής: Κάνεις δεξί κλικ στην taskbar και ανοίγεις το "Εκκίνηση Διαχείρησης Εργασιών", κάνεις κλικ στο "Βοήθεια", πατάς το "Πληροφορίες για την Διαχείρηση Εργασιών" και τέλος βλέπεις εκεί που λέει:"Έκδοση 6.1 (Εσωτερική Έκδοση: 7***)".Αν λέει :"(Εσωτερική Έκδοση 7600)" τότε έχεις την τελική. :)

Υπάρχει λίγο πιο πάνω και έχει αναφερθεί και παλαιότερα.

Μας κοροιδεύει η MS; Λειτουργικό του 2009 και δεν έχει βάλει ακόμα a2dp στο stack της; :angry:

παιδια εχω βαλει τα 7 σε ενα σχετικα παλιο μηχανημα (P4 2.4Ghz, 1.5 GB ram, ati radeon 9550) και τρεχουν ας πουμε καλα...

ποιο ελαφρυ αντιβιοτικο θα προτεινατε ωστε να μην επιβαρυνθουν αρκετα? θα ηθελα να αποφυγω το κασπερσκυ, αν μπορει βεβαια να θεωρηθει ελαφρυ.