tonysac Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Να σημειωσω οτι δεν ειναι και τοσο Live...Χτες που δοκιμαζα το star,αλλο εδειχνε στο κινητο και αλλο στην τηλεοραση... Εμένα ήταν το ίδιο απλώς υπήρχε καθυστέρηση περίπου ενός λεπτού από αυτό που έβλεπα στην τηλεόραση...μήπως συνέβη το ίδιο και σε εσένα ;; Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Πολυ πιθανων γιατι δεν το αφησε πολυ ωρα... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Ακούστε τώρα και αυτό το κουλό...χτες έβαλα τις τελευταίες διευθύνσεις που δίνουν τα παιδιά παραπάνω για star και Axeloos...κάνω σύνδεση wifi γίνεται φόρτωση σφαίρα μπαίνει κανονικά...τέλεια ευκρίνεια όλα καλά...βγαίνω και ξαναμπαίνω 2-3 φορές όλα καλά....και ξαφνικά θέλοντας να ξαναμπώ για τελευταία φορά...κολλάει στο φόρτωση 0%...από εκεί και έπειτα κάνει συνεχώς το ίδιο και στα 2 κανάλια.... Τι στο καλό φταίει τέλος πάντων ;;;:mad: Εγώ που το ξαναπροσπάθησα στο i8910 και πάλι τίποτα. Επίσης στο "Σύνδ. συνεχούς ροής" υπάρχουν περί τα 150 αρχεία με το ίδιο όνομα "ContentList.txt". Τι παίζει; να τα σβήσω; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Ακούστε τώρα και αυτό το κουλό...χτες έβαλα τις τελευταίες διευθύνσεις που δίνουν τα παιδιά παραπάνω για star και Axeloos...κάνω σύνδεση wifi γίνεται φόρτωση σφαίρα μπαίνει κανονικά...τέλεια ευκρίνεια όλα καλά...βγαίνω και ξαναμπαίνω 2-3 φορές όλα καλά....και ξαφνικά θέλοντας να ξαναμπώ για τελευταία φορά...κολλάει στο φόρτωση 0%...από εκεί και έπειτα κάνει συνεχώς το ίδιο και στα 2 κανάλια.... Τι στο καλό φταίει τέλος πάντων ;;;:mad: Οντως οποτε γουσταρουν λειτουργουν!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnlag Δημ. October 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2009 Καλησπερα. Εχω το Ν97 και εβαλα να δοκιμασω τα καναλια και τα ραδιοφωνα στο κινητο ομως υπαρχει ενα προβλημα. Δεν ακουγεται ηχος. Στα καναλια δειχνει μονο εικονα και στα ραδιοφωνα λεει οτι κανει μεταδωση ομως δεν ακουγεται τιποτα. Μπορει καποιος να βοηθησει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Παιδιά μην αγχώνεστε με τα TV streaming! Για να καταλάβετε τι "παίζει" πρέπει πρώτα να αντιληφθήτε την ουσία του πράγματος δηλαδή πως κάποιοι στο internet για κάποιο λόγο streamαρουν κανάλια από όλο το κόσμο, για συνήθως ιδιοτελείς σκοπούς. Τις περισσότερες φορές οι συνδέσεις είναι βραχύβιες με διάρκεια μερικών ημερών και μετά "αδικαιολογητα" χάνονται! Άλλες φορές δεν λειτουργεί ο ήχος, ή άλλες φορές δε σου επιτρέπεται να παρακολουθήσεις περισσότερο από μερικά λεπτά. Τα παραπάνω είναι πολύ φυσιολογικά καθώς στην συντρηπτική τους πλειοψηφία οι συνδέσεις έχουν σκοπό την έμμεση διαφήμηση κάποιων που σπονσοράρουν τις ιστοσελίδες στις οποίες φιλοξενούνται. Άλλωστε οι συνδέσεις που βάζουμε στα τηλέφωνά μας δεν είναι τίποτε άλλο τις περισσσότερες φορές από streaming snatch (κρυμμένες διευθύνσεις ροής πίσω από ιστοσελίδες) που υπόκεινται στους παραπάνω περιορισμούς. Κάποιες ελάχιστες ελεύθερες από χρήστες ροές, είναι απόλυτα φυσιολογικό να σβήνουν μετά από λίγο καιρό. Γι'αυτό χαρείτε τις όσο υπάρχουν ζωντανές!! Υ.Γ. Το πρόβλημα με την καθυστέρηση της ροής σε σχέση με το ζωντανό πρόγραμμα οφείλεται στην ύπαρξη προσωρινής μνήμης που οι σέρβερ χρησιμοποιούν προκειμένου να φορτώνουν δεδομένα με σκοπό να τα στείλουν ταυτόχρονα σε πολλούς χρήστες χωρίς να υπάρχουν διακοπές/καθυστερήσεις στην συνεχόμενη αναπαραγωγή. Αν η αναπαραγωγή ήταν ταυτόχρονη τότε δεν θα έβλεπε κανείς (με τις υπάρχουσες συνδέσεις ιnternet) Υ.Γ. Υπάρχει πάντως τρόπος να βλέπετε το δικό σας κανάλι (που τρέχει στον υπολογιστή σας που έχει κάρτα TV και ιnternet) στο τηλέφωνό σας οπουδήποτε στον κόσμο. Αλλά αυτό ανήκει σε άλλο thread ....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 Σε ποιο thread ανήκει? Για παράδειγμα θέλω να βλέπω τι παίζει ο dreambox (όπου έχω τη nova) στο κινητό ενώ βρίσκομαι στη μαδαγασκάρη(!) :D που στον υπολογιστή μου το κάνω μέσω vlc player ανοίγοντας απλά ένα m3u αρχείο με τη διέυθυνση streaming του dreambox... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 δοκιμασα τοο star και τον alpha.ο alpha δεν δουλευει καθολου και το star δουλευει αλλα με καθυστερηση 1 λεπτου περιπου.παλι καλα που δουλευει ομως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 mms://206.222.31.146/antgh3 ---->ant1 mms://206.222.31.146/et1gr1 ----> et1 mms://206.222.31.146/m3galive?sid=D42ABD7D-7E0A-4E15-9236-F8EC225A6314-11-24943 ----> mega mms://206.222.31.146/alphalive?MSWMExt=.asf ------->alpha (νεο url) mms://206.222.31.146/n3tlive3?MSWMExt=.asf ------>Net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Σε ποιο thread ανήκει? Για παράδειγμα θέλω να βλέπω τι παίζει ο dreambox (όπου έχω τη nova) στο κινητό ενώ βρίσκομαι στη μαδαγασκάρη(!) :D που στον υπολογιστή μου το κάνω μέσω vlc player ανοίγοντας απλά ένα m3u αρχείο με τη διέυθυνση streaming του dreambox... Προφανώς δεν ανήκει στο παρόν thread! :rolleyes: [start off topic] Αφού πάντως γνωρίζεις πως μπορείς να δεις στον υπολογιστή σου μια ροή από τον dreambox σου μέσω vlc, τότε "ανοίγοντας" μια θύρα στον firewall του router, και ορίζοντάς την ώς θύρα επικοινωνίας του έξω κόσμου με την θύρα του dreambox streaming , και με την χρήση του DynDNS για να δώσεις ένα σταθερό όνομα στην μεταβαλόμενη IP σου τότε θα μπορείς βλέπεις ότι θέλεις!!! Ψάξε λίγο αν θες και θα βρεις και πληροφορίες σχετικά με webbased εφαρμογών ή gui που σου δίνουν και δυνατότητα ελέγχου και αλλαγής των καναλιών!!! [End off topic] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisxat Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 εγω με το το orb το καταφερα .κανε google kαι θα το βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εγω με το το orb το καταφερα .κανε google kαι θα το βρεις Υπάρχει ένα ζήτημα με τον τρόπο που γίνεται αυτό δηλαδή το γεγονός πως ως ενδιάμεσος μεταξύ του τηλεφώνου σου και του PC σου είναι ένας server της orb που έχει (ούτως ή άλλως) ανάλογα και με τις ρυθμίσεις που του έχεις κάνει, θέαση και πιθανώς πρόσβαση (χωρίς την εξουσιοδότησή σου) στα στοιχεία και τους πόρους του υπολογιστή σου!!!! Αν δε σε πειράζει κάτι τέτοιο πάντως το orb είναι μια χαρά! Υ.Γ. Και μέσω orb υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση που ανάλογα με τη σύνδεση θα είναι από 10 έως 20 sec μεταξύ ζωντανού και μετδιδόμενου περιεχομένου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Δοκιμασα χτες να δω τα καναλια.. και δεν δουλευε κανενα (μεσω Wi-Fi)..κριμα! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Aλλαζουν συνεχως τα url μαλλον, παντως ενα καναλι δειχνει παντα το AxeloosTV mms://live.onestreaming.com/axeloostv?MSWM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 παιδια εκανα την διαδικασια κατα γραμμα(δεν εχω το 5800 αλλα το 5530) κ παω στη διαχειρηση αρχειων κ παταω στο αρχειο (συνδεσμος.ram) κ μου λεει απαιτηται συνδεση παταω ναι αλλα παντα σε ολα τα καναλια συνδεση αδυνατη...κ το δοκιμασα με ανοικτο το wi-fi αλλα τιποτα!!!ξερει κανεις τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 παιδια εκανα την διαδικασια κατα γραμμα(δεν εχω το 5800 αλλα το 5530) κ παω στη διαχειρηση αρχειων κ παταω στο αρχειο (συνδεσμος.ram) κ μου λεει απαιτηται συνδεση παταω ναι αλλα παντα σε ολα τα καναλια συνδεση αδυνατη...κ το δοκιμασα με ανοικτο το wi-fi αλλα τιποτα!!!ξερει κανεις τι να κανω? Τα links ειναι dead φιλε μου... μερικα παιδια βεβαια υποστηριζουν οτι δουλευουν αλλα οχι ολες τις ωρες τις ημερας ή αλλαζουν links... ψαξε στο ιντερνετ για νεα links και ενημερωσε μας και εμας!:google: Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 αλλαζουν links... Αυτο γινεται και πρεπει συνεχεια να ψαχουμε για νεα links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 μπηκα στο σχετικο forum για live tv αλλα απο οτι ειδα δεν λειτουργει κανενα link...εχει καταφερει να δει κανεις απο τα link αυτα???σε κανεναν δεν δουλεψαν....εχει κανεις καμια ιδεα για να βλεπουμε tv??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ο τροπος ειναι αυτος που εχουμε πει απλα πρεπει να βρισκουμε συνεχεια νεα links για συνεχεια "πεθαινουν"!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickozzz Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 μπηκα στο forum του live tv αλλα κανεις δεν εχει καταφερει να δει...αλλος τροπος υπαρχει??εκανα τη διαδικασια αλλα κ εγω δεν μπορεσα να δω τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Εγω μολις τωρα δοκιμασα και ειδα οτι παιζουν ετ1. νετ. ματζικ και αχελωος. Αυτο γινεται γιατι στις ωρες αιχμης δεν παιζουν τα καναλια και μερικα δεν παιζουν καθολου γιατι αλλαζουν τα url. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts