lilith240484 Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Λοιπόν στο Bold το κατεβασα απο καποιο site και μου λειτουργούσε. Να σημειωθεί οτι το δικο μου BB ειναι από Αγγλία αγορασμενο και δουλευει με Cosmote. Δυστυχως δεν θυμαμαι ποιο site ηταν και τωρα αγορασα το Bold 2 (9700) και δεν θυμαμαι ... Δοκιμασα τα παραπανω βηματα και εδειξε επιτυχης η προσπαθεια αλλα δεν το βρηκα στα download μετα το reset... :((( 1 Παράθεση it's just the way the game is played....:spider: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Η RIM έβαλε themes στο Αpp World. Δείτε τα! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Saf Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλησπέρα! Επειδη το link δεν υπάρχει πια μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να το βρω??? Ευχαριστω πολύ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkinoos Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Τελικα το λινκ στο rapidshare δε δουλευει πλεον. Το αρχειο zip, το εχω αποθηκευμενω στο σκληρο μου. Εαν το χρειαζεται καποιος ας μου στειλει ενα πμ κ το στελνω με email μωλις βρω λιγο χρονο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Όσοι έχετε OS5 και δεν μπορείτε να βάλετε το AppWorld, εδώ σας έχω το ΟΤΑ Link ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Eχει κατεβασει κανεις το restart me ; Ειναι οκ; 1 Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Στην εφαρμογή για τον καιρό "Weather Bug", εμφανίζεται στην οθόνη π.χ. ένα συννεφάκι και από πάνω αναγράφει θερμοκρασία και δίπλα 11/9, 2/10, 6/9.... ανάλογα. Ξέρει κανείς τί είναι αυτό? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Υψηλότερη/Χαμηλότερη λογικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Τελικα το λινκ στο rapidshare δε δουλευει πλεον. Το αρχειο zip, το εχω αποθηκευμενω στο σκληρο μου. Εαν το χρειαζεται καποιος ας μου στειλει ενα πμ κ το στελνω με email μωλις βρω λιγο χρονο. γεια σου φιλε μου θα μου στειλεισ το link?ευχαριστω. 1 Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Οι απαντήσεις υπάρχουν σε όλα που ρωτάτε.. Απλά ψάξτε λιγάκι.. :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3034630#post3034630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjEnsar Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 γεια σας παιδα μολις σημερα μου εκανα δωρο ενα bb 8520... ξερω θα σας κουρασω,αλλα φανταστειτε κ εμενα που τα βλεπω κινεζικα... να πω οτι δεν διαβασα?διαβασα... να πω οτι δεν εψαξα ?εψαξα... υπαρχει τροπος να περασω το app world χωρις να εχω συνδεση στο κινητο? υπαρχει σπασμενο? επισης αντε και βαζω τη καρτα της συνδεσης μου στο bb,πρεπει να εχω και το συγκεκριμενο προγραμμα της vodafone πχ για να εχω to app world?> εγω θελω απλα και ωραια να βαλω το app world.. κατεβασα ενα αρχειακι jad..προσπαθησα να κανω explore apo to media αλλ τπτ... για βοηθηστε ρε παιδα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkinoos Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 Οι οδηγιες επ ακριβως βρισκονται στο c r a k b e r r y.com Στο λινκ που παραθετω την λεξη κρακ την βγαζει με αστερακια. Απλα καντε το copy-paste στον browser σας κ χειροκινιτα αντικαταστειστε τα αστερακια με την λεξη c r a c k χωρις, εννοειτε, τα κενα. http://forums.*****berry.com/f2/appworld-any-country-284146/ Οσο για τα αρχεια, δεν υπαρχουν πλεον στο rapidshare. Αν υπαρχει καποιος τροπος να τα ποσταρω εδω κ να τα κατεβαζει ο καθενας, πειτε το! Ισως να τα στειλω σε καποιον mod κ να το κανονισει αυτος? Μου στελνουν αρκετα παιδια pm για το θεμα αλλα εγω επειδη λογο blackberry μπαινω internet απο το laptop σπανια, καθυστερω αρκετα να απαντησω κ να στειλω το αρχειο σε οσους το χρειαζονται! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkinoos Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Μετα απο αναβαθμιση της OS μου απο 4.6 σε 5.0 το app δεν δουλευει στο bold κ υποθετω ουτε στο 9700 ουτε στο storm. Μετα απο ψαξιματακη βρηκα τα εξεις. 1ον Κατεβαζουμε το BB SAK (blackberry Swiss Army Knife). Εγω το βρηκα στο http://rimgeeks.com Ειναι δωρεαν αλλα θελει register. 2ον Θελει τα COD files τα οποια τα κατεβασα απο εδω http://www.megaupload.com/?d=SK7H99EX Αυτα τα κανουμε unzip στην επιφανεια εργασιας (2 ειναι) κ τα αφηνουμε ετσι. Στη συνεχεια ανοιγουμε το BB SAK κ χρησιμοποιουμε το “INSTALL COD” feature κ για τα δυο αρχειακια κ τελος. Το κινητο κανει reboot κ στην συνεχεια θα το βρειτε στο κεντρικο menu! Πανευκολο!!! Υ.Γ Καλου κακου καντε κ ενα back up στο desktop manager. Υπ'οψιν οτι ο desktop manager θα πρεπει να ειναι κλειστος κατα την διαρκεια που δουλευει ο BB SAK. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. March 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Πολύ καλό finding:bow: αλλά το ΟΤΑ το δοκίμασες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkinoos Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Για να το χρησιμοποιησω θα πρεπει να ξερω κ τι ειναι. Δε ξερω καν τι ειναι το ΟΤΑ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. March 17, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Για να το χρησιμοποιησω θα πρεπει να ξερω κ τι ειναι. Δε ξερω καν τι ειναι το ΟΤΑ. http://blackberry-experts.net/howto/how-install-apps-themes 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Πολύ καλό finding:bow: αλλά το ΟΤΑ το δοκίμασες; Eδώ και μέρες δε λειτουργεί αυτό το λινκ. Δε μου επιτρέπει το download Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 To link λειτουργεί κανονικά, αν το δοκιμάσεις και από τον υπολογιστή σου θα το δεις. Όπως όμως ξαναείπα, πρέπει οπωσδήποτε να το γράψεις με A και W κεφαλαία (στη λέξη AppWorld), αν το γράφεις ο ίδιος - τότε παίζει κανονικά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 To link λειτουργεί κανονικά, αν το δοκιμάσεις και από τον υπολογιστή σου θα το δεις. Όπως όμως ξαναείπα, πρέπει οπωσδήποτε να το γράψεις με A και W κεφαλαία (στη λέξη AppWorld), αν το γράφεις ο ίδιος - τότε παίζει κανονικά. δοκιμάζς απ το κινητό, αλλά λέει συνέχεια "download failed"... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Από τη στιγμή που σου βγάζει την επιλογή "Download", σημαίνει ότι το λινκ λειτουργεί κανονικά. Αν σου κάνει fail, είναι μάλλον θέμα σήματος. Βεβαιώσου ότι είναι καλό το σήμα - ίσως σου φαίνεται αστείο, αλλά εμένα στο υπνοδωμάτιο με GPRS δεν κατεβαίνει με τίποτα καμία εφαρμογή, όλες fail κάνουν κι ας έχω 2-3 μπάρες σήματος. Στο σαλόνι με GPRS πάλι και 2 μπάρες κατεβαίνουν τα πάντα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Την τελευταία εβδομάδα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: "internal server error" και σε 8900 και 9500. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2010 Την τελευταία εβδομάδα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: "internal server error" και σε 8900 και 9500. Aκριβώς αυτό, δοκίμασα και αλλού αλλά τίποτα. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Καλησπέρα, Αφαιρέθηκαν πολλά από τα off topic μηνύματα. Υπενθυμίζω οτι εδώ συζητάμε σχετικά με τις εφαρμογές που βρίσκουμε στο επίσημο Blackberry AppWorld:) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Νεο OTA link Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosspyr Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 καλήσπερα σας παιδια..ειμαι νέος χρηστης στο forum και έδω και ένα χρόνο έχω το bold 9000.θα ήθελα να ρωτήσω πως μπόρω να κατέβασω το App world στο bb.Άκολούθησα τις οδηγίες της Blackberry και ακολούθησα τα links για να κάνω download.Μετά απο λίγο μου βγήκε ένα μήνυμα στο mobile οτι η συσκευή δεν ανταποκρίνεται στο application. Μπαίνω στο official site της blackberry και διαβάζω οτι η Έλλαδα δεν ειναι στην λίστα με τις χώρες που μπορούν να κάνουν download το app world.. Αν μπορεί κάποιος να με βοήθησει... Ευχαριστώ πολύ Νίκος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts