Jump to content

alkinoos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alkinoos

  1. Καλημερα, προσφατα αγορασα ενα Nokia 8800 arte. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος μιας κ δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις απο αυτο αλλα εχω ενα μικρο προβληματακι. Δεν μπορω να καταλαβω πως μπορω να συνδεσω το λογαριασμο email μου με την συσκευη ωστε να λαμβανω τα email μου σε ευτην. Δοκιμασα-πειραματιστικα με τις ρυθμισεις του κινιτου αλλα δεν εβγαλα ακρη. Το εχει κανει κανεις? Ξερει κανεις αν υπαρχουν καπου συγκεκριμενες οδηγιες να ακολουθησω? Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα το εκτιμησω ιδιαιτερα. Ευχαριστω εκ τον προτερων.
  2. Αυτο πως γινεται ρε παιδια? Εκανα blackberry id, εχω paypal αλλα δε ξερω πως να τα συνδεσω. Ολο το πρωι προσπαθω...:(:(:(
  3. Αλλο προβλημα παλι! Εκανα αναβαθμιση κ εβαλα την OS 5.0.0.464 κ πλεον το app world δε μου δουλευει! Ανοιγει κανονικα σαν προγραμμα αλλα οταν κανει προσπαθεια για Load μου βγαζει το εξης: BlackBerry App Worldis having trouble connecting to the BlackBerry App World server. Verify your network connections and try again. Εννοειτε πως browser κλπ μου δουλευουν κανονικα. Εχει καμια ιδεα κανεις?
  4. Το 9700 εχει πολλα κοινα σημεια με το 9000 κ δεδομενου οτι δεν με εξυπηρετη η καλυτερη καμερα σε τιποτα κ ουτε εχω παραπονο απο το 9000, δεν βλεπω το λογο να πρωχωρησω στην αποκτηση του. Το 9800 μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν προβλεπεται να ερθει πριν τη νεα χρονια. Αν δω τα σκουρα, σκεφτομαι να παρω "αναγκαστικα" το 9700 κ να κρατησω το 9000 για δευτερο η στην χειροτερη περιπτωση να το πουλησω. Μια αλλη εναλακτικη ειναι απλα να κρατησω το 9000 για αλλο ενα χρονο οπου κ θα μπορω να παρω το 9800 η καποιο αλλο αναλογο ΒΒ κ τωρα να παρω για δευτερο ενα Nokia 8800 Arte. Βεβαια καθε φορα που θα το βγαζω για να μιλησω θα φοβαμαι μη μου κοψουν κ το αυτί μαζι αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια!
  5. Καλησπερα, μετα απο εναν μωλις χρονο συμβιωσης με το bold μου ηρθε η ωρα του νεου συμβολαιου κ προφανως μιας νεας συσκευης. Το προβλημα μου ειναι το εξης: Το Bold ειναι το μοναδικο κινητο που πραγματικα ευχαριστηθηκα εχοντας πληρωσει ενα σωρο λεφτα σε αλλα κινητα. Ειμαι κατι παραπανω απο ευχαριστημενος απο τις λειτουργιες του κ πραγματικα μου ελυσε τα χερια κ εκανε αποσβεση των χρηματων που μου κοστισε πολυ συντομα. Το θεμα ειναι πως να βρω εναν αντικαταστατη ανταξιο του??? Το bold μου μετα απο ενα χρονο ειναι αγρατσουνιστο, δεν παρουσιαζει την παραμικρη δυσλειτουργεια, δεν μου εχει πεσει ουτε απο το μισο μετρο στο πατωμα ΠΟΤΕ κ την ζελατινα της οθονης την εβγαλα 3 μηνες πριν! Οσο κ αν εχω ψαξει δν εχω βρει κατι στην αγορα που με ικανοποιει κ το μονο ισως που θα μου κεντριζε το ενδιαφερων ειναι το torch 9800 το οποιο ειναι αγνωστο ποτε θα ερθει στην χωρα μας. Εχεται καμια ιδεα??? Υ.Γ επειδη προβλεπω να μην βρισκω τιποτα που να μπορω να αντικαταστησω το bold, δεκτες οι γνωμες εστω κ για δευτερο!
  6. Cosmote Διαβασα ολα τα παραπανω, καταλαβα κατι ψιλα κ οπως φαινεται δεν γινεται μεσω BIS. Κανω λαθος?
  7. Υπαρχει τροπος να συνδεσω το blackberry με το λαπτοπ σαν μοντεμ για να μπω στο ιντερνετ κ να χρησιμοποιησω το BIS προγραμμα μου? Ειναι μερικες φορες που δεν εχω προσβαση στο νετ απο κομπιουτερ κ το blackberry δεν με εξυπηρετη σε μια-δυο συγκεκριμενες δουλειες που χρειαζομαι να κανω. Δεν ειναι οτι δε μπορω να τις κανω αλλα με παιδευει αρκετα κ θα κερδιζα αρκετο χρονο αν μπορουσα να μπω στο νετ μεσω του blackberry μια στο τοσο. Καμια ιδεα κανεις?
  8. Για να το χρησιμοποιησω θα πρεπει να ξερω κ τι ειναι. Δε ξερω καν τι ειναι το ΟΤΑ.
  9. Καλοοο!!! Thanks man!!! Υπαρχει κανα λινκακι που να δειχνει τετοιου ειδους συντομευσεις?
  10. Το εκανα, εβαλα το OS 5.0 κ το εφτιαξα. Ωραιο ειναι τωρα αλλα 1ον εχασα ολες τις επαφες κλπ μιας κ δεν ειχα προσφατο backup κ 2ον ειναι δυνατον στην OS 5.0 να εχουν κατργισει την λειτουργια κλειδωματος πληκτρολογιου??? Μα ειναι δυνατον??? Εχω ξεψαχνισει ολο το μενου μπας κ δε το βρισκω αλλα τιποτα! Κατα τα αλλα η νεα OS τα σπαει. Κανει πιο γρηγορα reboot, το μενου ειναι αρκετα πιο φρεσκο, μου αρεσει πολυ που η καμερα εχει photo editing κ μπορω να κατεβασω κ να ανεβασω αναλυση οποτε θελω κ πολλα αλλα. Κριμας που εχασα τις επαφες μου ομως στα καλα καθουμενα.
  11. Μετα απο αναβαθμιση της OS μου απο 4.6 σε 5.0 το app δεν δουλευει στο bold κ υποθετω ουτε στο 9700 ουτε στο storm. Μετα απο ψαξιματακη βρηκα τα εξεις. 1ον Κατεβαζουμε το BB SAK (blackberry Swiss Army Knife). Εγω το βρηκα στο http://rimgeeks.com Ειναι δωρεαν αλλα θελει register. 2ον Θελει τα COD files τα οποια τα κατεβασα απο εδω http://www.megaupload.com/?d=SK7H99EX Αυτα τα κανουμε unzip στην επιφανεια εργασιας (2 ειναι) κ τα αφηνουμε ετσι. Στη συνεχεια ανοιγουμε το BB SAK κ χρησιμοποιουμε το “INSTALL COD” feature κ για τα δυο αρχειακια κ τελος. Το κινητο κανει reboot κ στην συνεχεια θα το βρειτε στο κεντρικο menu! Πανευκολο!!! Υ.Γ Καλου κακου καντε κ ενα back up στο desktop manager. Υπ'οψιν οτι ο desktop manager θα πρεπει να ειναι κλειστος κατα την διαρκεια που δουλευει ο BB SAK.
  12. Παιδες λιγη βοηθεια καποιος γιατι πρωτη φορα μου κανει τετοια τσαλιμακια. Ειχα κατεβασει πριν δυο-τρεις μηνες ενα προγραμματακη απο το app σχετικα με την δονηση κ το χρωμα του led το buzz me αν θυμαμαι καλα. Δουλευε μια χαρα κ ημουν πολυ ευχαριστημενος. Τα προβληματα αρχισαν οταν μεσω του app εκανα update στο προγραμματακι αυτο. Προβληματα του τυπου οτι κολλαγε το λεντακι αναμμενω αφου ειχα διαβασει το email κ οτι δεν μπορουσα να απενεργοποιησω την δονιση για να μη βαραει οταν ερχεται καποια ενημερωση απο το facebook. Δεν θεωρησα οτι ηταν κατι σημαντικο κ δεν το απεγκατεστησα. Σημερα ομως ενω ειχα διαβασει τα email κανονικα οπως τοσες φορες κολλησε η δονιση. Για καποιο λογο δεν σταματουσε. Σα να με ειδοποιουσε συνεχως για νεο email ενω δεν ειχα. Ε. στο τελος μου τα εσπασε τα νευρα αφου δεν σταματουσε κ του εκανα ενα battery pool. Αυτο ηταν! Δεν ξανανοιξε ποτε! Του εβαλα μετα απο λιγη ωρα την μπαταρια, μου αναψε το κοκκινο λαμπακι κανονικα κ εσβησε κανονικα ωστε να πατησω εγω το κοκκινο κουμπι κ να ξεκινησει το reset. Οχι!!! Ολα καλα μεχρη το σημειο που σβινει το λαμπακι. Με το που σβησει το λαμπακι δεν προλαβαινω να πατησω το κουμπι ωστε να δωσω εντολη να γινει reset αλλα ξεκιναει reset μονο του, ανοιγει ασπρη οθονη κανονικα κ το ρολογακι στο κεντρο, αυτο το μικρο το μαυρο που βγαζει οσο περιμενεις να τελειωσει το reset, δεν προλαβαινει να κανει 360 μοιρες κ το κινητο ξανασβηνει! Ξανα αναβει το κοκκινο λαμπακι, ξανασβηνει μονο του κ ξαναξεκιναει reset μονο του κ μετα ξανασβηνει τελειος κ ξαναναβει το λαμπακι κ παλι απο την αρχη!!! Το κινιτο δεν κανει τιποτα αλλο!!! Το συνδεσα στο laptop να δω αν το αναγνωριζει ο desktop manager αλλα τιποτα. Νεκρο τελειος!! Καμια ιδεα κανεις??? Ασχετο! Η αντιπρωσωπια της RIM εδω στην Αθηνα, που ειναι??? Γιατι με βλεπω την δευτερα προς τα εκει!
  13. Οι οδηγιες επ ακριβως βρισκονται στο c r a k b e r r y.com Στο λινκ που παραθετω την λεξη κρακ την βγαζει με αστερακια. Απλα καντε το copy-paste στον browser σας κ χειροκινιτα αντικαταστειστε τα αστερακια με την λεξη c r a c k χωρις, εννοειτε, τα κενα. http://forums.*****berry.com/f2/appworld-any-country-284146/ Οσο για τα αρχεια, δεν υπαρχουν πλεον στο rapidshare. Αν υπαρχει καποιος τροπος να τα ποσταρω εδω κ να τα κατεβαζει ο καθενας, πειτε το! Ισως να τα στειλω σε καποιον mod κ να το κανονισει αυτος? Μου στελνουν αρκετα παιδια pm για το θεμα αλλα εγω επειδη λογο blackberry μπαινω internet απο το laptop σπανια, καθυστερω αρκετα να απαντησω κ να στειλω το αρχειο σε οσους το χρειαζονται!
  14. Τελικα το λινκ στο rapidshare δε δουλευει πλεον. Το αρχειο zip, το εχω αποθηκευμενω στο σκληρο μου. Εαν το χρειαζεται καποιος ας μου στειλει ενα πμ κ το στελνω με email μωλις βρω λιγο χρονο.
  15. Στα Vista περνας το αρχειο στο C:\Users\(το ονομα σου) Τα Storm θελουν αλλο αρχειο που το περνας απο το desktop manager. Το αρχειο ειναι το: http://rapidshare.com/files/263089902/BlackBerry_App_World.zip Καλη τυχη!
  16. Βρηκα αυτο χθες. Κατεβαζεις το αρχειο http://rapidshare.com/files/262623649/appworld_1.1.zip απο το rapidshare κ το κανεις unzipp. Αντιγραφεις τα αρχεια στο C:\documentsandsettings\(το ονομα σου) Στη συνεχεια παντα το πληκτρο των windows κ το R μαζι κ σου ανοιγει ενα παραθυρακι. Σε αυτο πληκτρολογης CMD. (ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ Blackberry ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΜΕΝΩ σε storage use) Αφου πληκτρολογισεις CMD, θα ανοιξει αλλο παραθυρακι με μαυρο φοντο (κατι σαν dos ενα πραγμα). Εκει πληκτρολογεις javaloader -u load net_rim_bb_appworld_resource_en.cod και πατας enter. Αφου το κανεις αυτο, θα φωρτωσει καποια δεδομενα στη συσκευη σου. Στη συνεχεια στο ιδιο μαυρο κουτακι πληκτρολογεις javaloader -u load net_rim_bb_appworld.cod και ξαναπατας enter. Η συσκευη θα κανει επανεκκινιση κ μωλις ξεκινησει κ δουλευει θα το βρεις εγκατετημενω στο φακελο με τα downloads του κινητου σου. (καλο ειναι τις παραπανω εντολες να τις κανεις copy-paste οπως στις εδωσα για να αποφυγεις καποιο λαθος) Δοκιμασμενω σε Blackberry Bold (στο δικο μου) με cosmote. Δουλευει κανονικοτατα τουλαχιστον τα free apps. Τα επι πληρωμη δυστυχως δε τα βγαζει διαθεσιμα. Παιδευτικα να το βρω αρκετα το παραπανω θεματακι. Να'ναι καλα οι ανθρωποι του *****berry.com Τους ευχαριστω παρα πολυ. Παραπανω λεπτομερειες στο http://forums.*****berry.com/f2/appworld-any-country-284146/
  17. Προφανως κανω κατι λαθος. Δεν μπορω να το εξηγισω διαφορετικα. Πηγα στο απο πανω λινκ, μου αναγνωρισε οτι το blackberry μου ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη κ μωλις μου εβγαλε "επομενο" ωστε να μου εγκαταστήσει το app world μου βγαζει οτι η σελιδα εχει σφαλμα. Ρε παιδια, μηπως φταιει οτι εχω COSMOTE??? Τι να πω??? Το εχω δοκιμασει πανω απο 100 φορες κ τιποτα.
  18. Εχουν περασει δυο μηνες κ ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω το app World στο Bold μου. Στο blackberry-experts εχει οδηγιες για το curve, οχι για το bold. Κανω κατι λαθος ρε ****το? Εχω αρχησει κ απογοητευομαι...
  19. Προσφατα αγορασα απο Γαλλια ενα f490v κ δουλευει κανονικα με γαλλικη καρτα sim. Σημερα εντελως τυχαια δοκιμασα να του βαλω την ελληνικη καρτα sim της cosmote (δοκιμασα κ με vodafone) κ συνηδητοποιησα οτι δε δουλευει. Μου εβγαλε κατι sim card bloked by the provider κλπ. Η φαση ειναι οτι πριν την αγορα του τσεκαρα αν εχει ελληνικο μενου σε περιπτωση που δουλεψει στην Ελλαδα κ δε περιμενα να μου βγαλει κατι τετοιο. Απο τα λιγα που ξερω, ειναι προφανως κλειδωμενο???? Κ αν ναι, τι γινεται τωρα? Το κραταω διακοσμητικο η υπαρχει τροπος να κανω κατι? Αν παω σε κανα Γερμανο θα ξερουν να μου πουν τιποτα η τσαμπα ο κοπος? Παιδια βοηθηστε γιατι το βλεπω να το τρωει η μαρμαγκα σε κανα συρταρι κ ειναι κριμας γιατι ειναι καινουργιο το καημενο. πιο συγκεκριμενα το τηλ γραφει τα εξης επ'ακριβως. Phone Freeze SIM μη διαθεσιμη επικοιν. με παροχεα. Τι ειναι αυτο ρε παιδια???
  20. ?????? ??? ?????? ?? ?????? ?????? ?? ?????????? ?????????? ? ?????? ???????????. ??? htc ??? ???? ???? ?????? ?? ?? unicode ???? ???? ?? ?? ????? ? ???????? ??? ????????. ??????? ??????? ?????? ?? ????????? ???????? ? ????????? ?????????? ??? ????? Egrapsa me ellhnikoys k vghkan ola erwtimatkia!!! Kanw kati lathos???
  21. εχω φαει δυο μερες στο ψαξιμο για το apps world κ το μονο που καταφερα ειναι να βλεπω το μυνημα: Sorry, your device does not meet the system requirements that are needed to support Blackberry App World. Εχεις καμια ιδεα μπας κ βγαλω καμια ακρη? Το app World ειναι παρα πολυ καλο αν οχι το καλυτερο μπλιμπλικι για blackberry.
  22. Φιλε μου σε ευχαριστω παααρα πολυ! Δε μπορεις να φανταστεις ποση ωρα εφαγα να το βρω. Εχω το bold μωλις δυο μερες κ μεχρη τωρα αν εξερεσουμε την μπαταρια του, ειναι απλα τελειο! Πραγματικο εργαλειο! 1000 φορες καλυτερο απο το htc μου που ποτε δε το βολευτικα.
×
×
  • Create New...