Nagata Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Τα overakia σου θα τα εμπιστευτώ :) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fractal_ Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλησπέρα . Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατι ειναι off ο server της goalbet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fractal_ Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Εχει να μιλήσει άνθρωπος εδώ απο 27 Σεπεμβριου και περιμένω και απάντηση? τέλος πάντων . Οποίος φίλο τιμηθεί ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Εχει να μιλήσει άνθρωπος εδώ απο 27 Σεπεμβριου και περιμένω και απάντηση? τέλος πάντων . Οποίος φίλο τιμηθεί ... Τοχω δει το ποστ σου αλλα δεν ξερω να σου πω. Εντιτ:εκανα μια ερωτηση σε αλλο φορουμ και αν παρω απαντηση θα σου πω Edited November 21, 2014 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπέρα . Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατι ειναι off ο server της goalbet ? Λεει για update.πιθανον δεν ειναι.τοσες μερες; Μπορει να αλλαζουν μερος (τοποθεσια) στους σερβερς.θα παρει καμποσο. Αν μαθω ποτε ενδεχεται να ξανανοιξουν θα ξαναποσταρω. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fractal_ Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Και ´γω εχω τις αμφιβολίες μου για την αναβάθμιση που λένε. Ειναι off 3-4 μέρες . Η θα ξανά ανοίξει ή θα κλάψω τα 115 €υρουλακια μου. Τέλος πάντων . Ευχαριστω για την απάντηση venoos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 http://www.infobeto.com/eidiseis-stoiximatos/poies-einai-oi-24-nomimes-stoiximatikes-etaireies πιστευω ενδιαφερει πολλους.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους, τον τελευταίο καιρό το ψάχνω λίγο παραπάνω με το στοίχημα μήπως και μπορέσω να εξασφαλίσω κάτι μικρό ώστε να συμπληρώνω το εισόδημα μου(λέμε τώρα:lol:) Έχω πέσει με το ψάξιμο που κάνω σε site συμβουλευτικού υποτίθεται χαρακτήρα όπου με κάποια συνδρομή έχεις πρόσβαση στα ενδότερα του site και στις επιλογές των γκουρου. Κάποια από αυτά τα διαχειρίζονται και "ονοματα¨του χώρου ενώ άλλα λιγότερο γνωστά.Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοιου είδους προσέγγιση?Δεν προσδοκώ σε κάποιο βέβαιο αποτέλεσμα ή συγκεκριμένο μηνιάτικο,για να προλάβω τους καλοθελητές,απλά να δούμε συγκριτικά με τις προσωπικές εμπνεύσεις τι διαφορά υπάρχει στις αποδόσεις. Επίσης αναφέρομαι σε εταιρείες με ονοματεπώνυμα και όχι τους παρλαπίπες του καφενείου και τους γυρολόγους παλιατσους του φβ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Στείλε μου pm:) με τις απορίες -απόψεις σου. Edited December 12, 2014 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους, τον τελευταίο καιρό το ψάχνω λίγο παραπάνω με το στοίχημα μήπως και μπορέσω να εξασφαλίσω κάτι μικρό ώστε να συμπληρώνω το εισόδημα μου(λέμε τώρα:lol:) Έχω πέσει με το ψάξιμο που κάνω σε site συμβουλευτικού υποτίθεται χαρακτήρα όπου με κάποια συνδρομή έχεις πρόσβαση στα ενδότερα του site και στις επιλογές των γκουρου. Κάποια από αυτά τα διαχειρίζονται και "ονοματα¨του χώρου ενώ άλλα λιγότερο γνωστά.Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοιου είδους προσέγγιση?Δεν προσδοκώ σε κάποιο βέβαιο αποτέλεσμα ή συγκεκριμένο μηνιάτικο,για να προλάβω τους καλοθελητές,απλά να δούμε συγκριτικά με τις προσωπικές εμπνεύσεις τι διαφορά υπάρχει στις αποδόσεις. Επίσης αναφέρομαι σε εταιρείες με ονοματεπώνυμα και όχι τους παρλαπίπες του καφενείου και τους γυρολόγους παλιατσους του φβ. Τι αποδοσεις παιζεις; τα τοκογλυφικα 1,2 με 1,5 ? για τετοιες αποδοσεις θες να πληρωνεις; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Τι αποδοσεις παιζεις; τα τοκογλυφικα 1,2 με 1,5 ? για τετοιες αποδοσεις θες να πληρωνεις; Προφανώς και κάτι τέτοια δεν αξίζουν. Από την άποψη να πληρώνεις κάποιον να σου τα λέει εννοώ πάντα.Αλλιώς μια απόδοση 50% όταν την βρεις και την έχεις σιγουρέψει πιστεύω αξίζει και με το παραπάνω. Αν υπάρχει εμπειρία όμως από πιο συνδυαστικά πράγματα ή/και από κουφά παιχνιδια με καλές αποδώσεις 2/2,5+ που επαληθεύονται(σε κάποιν σχετικά μεγάλο βαθμό,άλλωστε στοίχημα είναι όχι κάποιο συμβόλαιο) ενδεχομένως και να αξίζει τον κόπο να μπεις σε αυτήν την διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ειδατε το κουπονι που επαιξε σαλονικιος την Τριτη 6 σημεια Η/Τ 4-5-6 τα εβγαλε και τα 6 και τσιμπησε 120 χιλιαρικα..... Τι οραμα ειδε αραγε...:X Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ειδατε το κουπονι που επαιξε σαλονικιος την Τριτη 6 σημεια Η/Τ 4-5-6 τα εβγαλε και τα 6 και τσιμπησε 120 χιλιαρικα..... Τι οραμα ειδε αραγε...:X Ας ηξερα και γω το 1/2 του ολυμπιακου σημερα και δε μουφτανε αλλο.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Ας ηξερα και γω το 1/2 του ολυμπιακου σημερα και δε μουφτανε αλλο.... Πες στα ΓΙΓΑΝΤΑ :) μας έφυγαν τα λαρυγγια μέχρι να μπει το γκολ:D Να παίξουμε καμιά Κέρκυρα σήμερα κοντρα στο 23 :ninja: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Πες στα ΓΙΓΑΝΤΑ :) μας έφυγαν τα λαρυγγια μέχρι να μπει το γκολ:D Να παίξουμε καμιά Κέρκυρα σήμερα κοντρα στο 23 :ninja: Στο 3+ τον πηρα με λιγα.που να φανταστω και μετα το καζο με τον παοκ πως θα το γυρισουν.τον πανθρακικο καλοβλεπω.... ;) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas27 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Γεια σας παιδιά! Παίζω στοίχημα πάρα πολλά χρόνια και έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε τι πιθανό… Έχω ακολουθήσει άπειρα συστήματα και πιθανούς τρόπους (χηνάρια, μονά, αυξανόμενο ποντάρισμα κλπ.) και το μόνο κερδοφόρο που είχα βρει είναι να κάνω trading στην betfair… Ήταν το μόνο σύστημα που μου άφηνε κέρδος στο τέλος του μήνα. Και καλό κέρδος! Αλλά από τότε που η betfair έφυγε από την Ελλάδα έχω βαρεθεί να πάω κουβά… Έχει κάποιος να προτείνει τίποτα που να αξίζει τον κόπο??? Περιμένω εμπειρίες παίδες! Βοηθήστε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Οχι φιλε παιζω και γω στοιχημα 15+ χρονια και δεν υπαρχει τιποτε σαν betfair οπως ειπες ηταν το μονο πονταρισμα που αφηνε κερδος.Στο trading βεβαια για να εχεις αρκετο κερδος θελει υπομονη και επιμονη.Φιλε(δεν ξερω ποσα παιζεις) ελαττωσε τα σημεια δυαδες βαρια τριαδες και κυνηγα γκολ σε πρωταθληματα που αποδεδειγμενα υπαρχουν αεραμυνες(π.χ.ολλανδια)σε συνδυαστικα στοιχηματα οπως και σε mid μακροχρονια αν εχεις υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 148. ΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2-3 GOAL 156. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΟΛΝΤΑΜ UNDER 2,5 159. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ Χ2 Δ 165. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Κορτραικ 1 απο ημιχρονο Γκινγκαμπ 1 απο ημιχρονο Σοσιεδαδ 1 απο ημιχρονο Ειχα και την κερκυρα 1 αλλα μου ειπε ο πρακτορας οτι ειναι φραγμενο.Οταν ηταν 3-0 στο 20 καταλαβα γιατι βεβαια.Δεν ειδα εξω αν παιζοτανε μηπως ειδε κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Κορτραικ 1 απο ημιχρονο Γκινγκαμπ 1 απο ημιχρονο Σοσιεδαδ 1 απο ημιχρονο Ειχα και την κερκυρα 1 αλλα μου ειπε ο πρακτορας οτι ειναι φραγμενο.Οταν ηταν 3-0 στο 20 καταλαβα γιατι βεβαια.Δεν ειδα εξω αν παιζοτανε μηπως ειδε κανενας? Γυρω στο 1.70 περιπου. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 148. ΓΟΥΛΒΣ - ΤΣΑΡΛΤΟΝ 2-3 GOAL 156. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ - ΟΛΝΤΑΜ UNDER 2,5 159. ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ Χ2 Δ 165. ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ - ΣΑΟΥΘΕΝΤ 2 Πανωλεθρία :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos_ Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους, τον τελευταίο καιρό το ψάχνω λίγο παραπάνω με το στοίχημα μήπως και μπορέσω να εξασφαλίσω κάτι μικρό ώστε να συμπληρώνω το εισόδημα μου(λέμε τώρα:lol:) Έχω πέσει με το ψάξιμο που κάνω σε site συμβουλευτικού υποτίθεται χαρακτήρα όπου με κάποια συνδρομή έχεις πρόσβαση στα ενδότερα του site και στις επιλογές των γκουρου. Κάποια από αυτά τα διαχειρίζονται και "ονοματα¨του χώρου ενώ άλλα λιγότερο γνωστά.Έχει κάποιος εμπειρία από τέτοιου είδους προσέγγιση?Δεν προσδοκώ σε κάποιο βέβαιο αποτέλεσμα ή συγκεκριμένο μηνιάτικο,για να προλάβω τους καλοθελητές,απλά να δούμε συγκριτικά με τις προσωπικές εμπνεύσεις τι διαφορά υπάρχει στις αποδόσεις. Επίσης αναφέρομαι σε εταιρείες με ονοματεπώνυμα και όχι τους παρλαπίπες του καφενείου και τους γυρολόγους παλιατσους του φβ. Φίλε γενικώς το στοίχημα είναι ζόρικη φάση και πολύ δύσκολα βγάζεις χρήματα. Το έχω ψάξει πολύ το θέμα και τις περισσότερες φορές έχω απογοητευτεί. Μόνο ο Μαρινάκης και οι όμοιοί του ανά τον κόσμο βγάζουν φράγκα εις υγείαν των κορόιδων! Τι να πεις??? Αλλά πέρα απ’ την πλάκα αν θες να ακολουθήσεις κάτι αξιόλογο, ακολούθησε τους πρώτους 2-3 τύπους από το διαγωνισμό αυτού του forum: http://saloonforum.com/viewtopic.php?f=5&t=19388&sid=3cb34259da00b820c44d3c2be573f192 Sites & blogs δεν κοιτάω καθόλου γιατί κατάλαβα πως είναι όλα απάτη! Μόνο με forums αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά κανείς! Έψαξα πάρα πολλά forums και ήταν το καλύτερο που βρήκα! Συνεχόμενο κέρδος για 4-5 μήνες δεν το λες τύχη! Κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Γεια σας παιδιά! Παίζω στοίχημα πάρα πολλά χρόνια και έχω δοκιμάσει σχεδόν κάθε τι πιθανό… Έχω ακολουθήσει άπειρα συστήματα και πιθανούς τρόπους (χηνάρια, μονά, αυξανόμενο ποντάρισμα κλπ.) και το μόνο κερδοφόρο που είχα βρει είναι να κάνω trading στην betfair… Ήταν το μόνο σύστημα που μου άφηνε κέρδος στο τέλος του μήνα. Και καλό κέρδος! Αλλά από τότε που η betfair έφυγε από την Ελλάδα έχω βαρεθεί να πάω κουβά… Έχει κάποιος να προτείνει τίποτα που να αξίζει τον κόπο??? Περιμένω εμπειρίες παίδες! Βοηθήστε! :) Φίλε γενικώς το στοίχημα είναι ζόρικη φάση και πολύ δύσκολα βγάζεις χρήματα. Το έχω ψάξει πολύ το θέμα και τις περισσότερες φορές έχω απογοητευτεί. Μόνο ο Μαρινάκης και οι όμοιοί του ανά τον κόσμο βγάζουν φράγκα εις υγείαν των κορόιδων! Τι να πεις??? Αλλά πέρα απ’ την πλάκα αν θες να ακολουθήσεις κάτι αξιόλογο, ακολούθησε τους πρώτους 2-3 τύπους από το διαγωνισμό αυτού του forum: http://saloonforum.com/viewtopic.php?f=5&t=19388&sid=3cb34259da00b820c44d3c2be573f192 Sites & blogs δεν κοιτάω καθόλου γιατί κατάλαβα πως είναι όλα απάτη! Μόνο με forums αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά κανείς! Έψαξα πάρα πολλά forums και ήταν το καλύτερο που βρήκα! Συνεχόμενο κέρδος για 4-5 μήνες δεν το λες τύχη! Κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι… http://www.phorum.gr/viewtopic.php?f=14&t=301699 :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Από εδώ και πέρα θα επιλέξω δύσκολα αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, από ομάδες που βρίσκονται από την τέταρτη θέση και κάτω. Ενώ τις προηγούμενες δύο εβδομάδες τα πήγα αρκετά καλά με ποσοστό γύρω στο 80%, αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε καλά με το +14.5 της ρεάλ με τον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα πήγα κουβά, κανονικά και με τον νόμο σε Ξάνθη και Μονακό. Άσσο το πρώτο και GG το δεύτερο. Περιμένω αύριο 1/GG στο Άγιαξ-Φέγενορντ. Αν έρθει ρεφάρω τα δύο χαμένα. Τα υπόλοιπα βλέπουμε. Edit: για σήμερα, προς το παρόν, ένα μονό. Σεντ Ετιέν - Παρί Σέν Ζερμέν over 2,5 στο 2.20. Edit 2: στον κουβά και με τον Άγιαξ. Μια χαρά :p Αυτό το σκ ήταν καταστροφικό. Edited January 25, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ευτυχώς βγήκε η ζημιά με μια καλή βραδιά. GG στο Πλατανιάς Εργοτέλης και GG Παναιτωλικός Ατρόμητος και περιμένω σε λίγα λεπτά να τελειώσει το PSV b Τβέντε β Χ ημίχρονο 1 τελικό. Είναι στο 84 4-1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts