patrickdrd Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 την εριξα κ εγω την ανατροπη της ροζας, αλλα στο 25 (πριν τις 6), τωρα ειδα οτι την εριξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Πολύ κοντά ήταν στο να κάνουμε ωραία μπάζα. Δεν πειράζει,Πάμε παρακατω Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Καλησπέρα παιδιά!!! Μια πρόβλεψη για σήμερα.. Βαλένθια 2 Ναπολι 2 Ροζενμποργκ 1 και over 2.5 Βαλερενγκα over 2.5 Καλή τύχη να χουμε!! Moνο ο ασσος οβερ της ροζενμποργκ.... η Βαλενθια με την Βαγιεκανο εστειλε κουβα κοσμο και κοσμακι .... με 10 παικτες και οι δυο το Χ μια χαρα... Γενικοτερα δεν παιζω κατω απο 2,50 τον κουβα στο 3,00 το χωνευω στο 1,50 οχι! :lol: Αναμενω κουπονι αυριανο γιατι Γερμανια μυριζω κατι κανονια.... Μπαγιερν Λεβερκουζεν.... η πρωτη ειναι ηδη πρωταθλητρια και στο Τσαμπιονς λιγκ η δευτερη θελει νικη και φτανει Ντορτμουντ και Τσαμπιονς λιγκ... Στουτγκαρδη ψαχνει σωτηρια με τριποντο και παιζει με σαλκε που θα παει Γιουροπα λιγκ μιας και δεν φτανει αλλο ψηλα... Αυτα τα δυο τωρα δεν ξερω αν σκασει και το τοπικο ντερμπι Wolfsburg Hannover μιας και ειναι κοντινες πολεις στη κατω Σαξονια και εχουν παραδοσιακη κοντρα και μισος (οπως το Ανοβερο με την Αιντραχτ Μπραουνσβαιγκ).Θα κοιταξω και εντεκαδες κτλ κτλ ... παντως τα 3 αυτα τα εχω "οπλισμενα" Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stp7562 Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Εχω 3 μηνες σερι μονιμο κουβα. Περιμενω τους πιο διαβασμενους εδω να δωσουν καμια καλη προταση μπας και αλλαξει κατι. Μεγιστο πονταρισμα εχω βαλει 5 ευρω γιατι αλλιως θα το κλεινα το σπιτι :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Moνο ο ασσος οβερ της ροζενμποργκ.... η Βαλενθια με την Βαγιεκανο εστειλε κουβα κοσμο και κοσμακι .... με 10 παικτες και οι δυο το Χ μια χαρα... Γενικοτερα δεν παιζω κατω απο 2,50 τον κουβα στο 3,00 το χωνευω στο 1,50 οχι! :lol: Αναμενω κουπονι αυριανο γιατι Γερμανια μυριζω κατι κανονια.... Μπαγιερν Λεβερκουζεν.... η πρωτη ειναι ηδη πρωταθλητρια και στο Τσαμπιονς λιγκ η δευτερη θελει νικη και φτανει Ντορτμουντ και Τσαμπιονς λιγκ... Στουτγκαρδη ψαχνει σωτηρια με τριποντο και παιζει με σαλκε που θα παει Γιουροπα λιγκ μιας και δεν φτανει αλλο ψηλα... Αυτα τα δυο τωρα δεν ξερω αν σκασει και το τοπικο ντερμπι Wolfsburg Hannover μιας και ειναι κοντινες πολεις στη κατω Σαξονια και εχουν παραδοσιακη κοντρα και μισος (οπως το Ανοβερο με την Αιντραχτ Μπραουνσβαιγκ).Θα κοιταξω και εντεκαδες κτλ κτλ ... παντως τα 3 αυτα τα εχω "οπλισμενα" Και το over της Βαλερενγκα βγήκε... Βαλένθια και Ναπολι έκλεισαν σπίτια,δε πειράζει!! Συμφωνώ σε αυτά που λες εκτός απο Στουτγκαρδη!! Με το 2 2 το προηγούμενο Σάββατο, μας έστειλε κουβαδαρα γιατί μόνο αυτή χάσαμε.... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Την Στουτγκαρδη φετος οκ δεν ειναι για να εχεις εμπιστοσυνη απλα θα πονταρω 3 εκπληξεις.Και μονο στο κινητρο της Στουτγκαρδης να παρει την Νικη 3 βαθμους και να δινει φιλι ζωης στον εαυτο της.Και το Χ στο 3,45 δεν ειναι και ασχημο βεβαια... πιθανοτερο απο το διπλο.... Και οπως βλεπω μαλλον τελικα Χ θα το παιξω αυριο.Αν εχει κανεις αλλα δυο Χ Ισπανια πχ ας το ριξει! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Η Σάλκε δεν είναι αδιάφορη, όπως πάει θα χάσει και το europa league έτσι, δεν πιστεύω να χαριστεί στην Στουτγάρδη. Το βλέπω over και 1Χ. Γι σήμερα λέω: 240. ΑΡΛ - ΚΡΕΤΕΙΓ................. 2-3 ΓΚΟΛ 259. ΜΕΤΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ..................2 243. ΟΣΕΡ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ...............Χ 266. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΚΕΡΑΤΑΡΟ......Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 Αν και δε μου αρέσει η Παρασκευή στοιχηματικα, μια τριαδουλα... 239 1 246 1 256 1 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 188. ΧΙΡΟΝΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ..................1 225. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ........G/G 350. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ...OVER 360. ΟΛΝΤΑΜ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ.......... OVER 341. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ......1 303. ΓΚΙΝΚΑΜΠ - ΡΕΜΣ.....................................Χ 198. ΜΟΝΤΕΒΙΕΔΟ - ΣΕΡΟ................................Χ 207. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ.........Χ 215. ΡΑΣΙΝΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΛΑΝΟΥΣ........................Χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 :lol: http://s15.postimg.org/p4fyn2ds7/IMG_1235.jpg το εχω στις μεγαλες αποδοσεις τελικα :rolleyes: Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Ευχαριστω το πεντακαθαρο ελληνικο πρωταθλημα για το ποσο που μου χαρισε με ολυμπιακο και ατρομητο στο χ παο οβερ παναιτωλικο ασο ξερη τετραδα και αλλο ενα δελτιακι με αυτα τα τεσσερα ντυμενο με οσασουνα και σαραγοσα.Τι θελει ο κυριος Κοντωνης να το αλλαξει?:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Σε όλα τα πρωταθλήματα τις τελευταίες αγωνιστικές αυτά γίνονται (γι' αυτό και τότε αξίζει να παίζει κάποιος).;) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Σε κανενα δεν βγαινει νικητρια στηλη σε κανενα δεν το συζηταω για Αγγλια η Γαλλια η Γερμανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Δεν τα έγραψες όμως νωρίτερα. Δεν είσαι εντάξει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efmakis Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δεν χρειαζοταν να τα γραψω αποκλειεται να υπηρχε εστω ενας που να μην τα ηξερε:lol::rolleyes: Σημερα εριξα σε εταιρεια στο ιντερνετ ναπολι 2 και under3,5 γκολ στο 2.45 δυαδα με σεβιλλη over 3.5 κορνερ στο 90λεπτο στο 1.85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas27 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Παίδες ανακάλυψα εδώ και κανένα δίμηνο ένα τρομερό site που δίνει μόνο ανατροπές από την Ισπανία... Ότι καλύτερο έχω βρει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ...(και έχω ψάξει πραγματικά πολύ) :cool: Δείτε και μόνοι σας: http://www.alfegro.blogspot.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Παίδες ανακάλυψα εδώ και κανένα δίμηνο ένα τρομερό site που δίνει μόνο ανατροπές από την Ισπανία... Ότι καλύτερο έχω βρει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ...(και έχω ψάξει πραγματικά πολύ) :cool: Δείτε και μόνοι σας: http://www.alfegro.blogspot.com Δινει με πληρωμη τα σημεια; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Δινει με πληρωμη τα σημεια; Απατεωνε μου φενεται για να κλεψουνε χρημα απο τον κοσμο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Απατεωνε μου φενεται για να κλεψουνε χρημα απο τον κοσμο:lol: Αν ζητανε λεφτα,ναι. ΠΟΤΕ λεφτα για σημεια δεν εχω δωσει. Ουτε προκειται. ΝΟΜΟΣ.- Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Αν ζητανε λεφτα,ναι. ΠΟΤΕ λεφτα για σημεια δεν εχω δωσει. Ουτε προκειται. ΝΟΜΟΣ.- Καλα τα λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Αν ζητανε λεφτα,ναι. ΠΟΤΕ λεφτα για σημεια δεν εχω δωσει. Ουτε προκειται. ΝΟΜΟΣ.- Καλημέρα :) φίλε μου βενο:) έτσι είναι, ειδικά στο φατσοβιβλιο είχε γεμίσει ένα διάστημα, πρέπει να τσιμπησε πολύς κόσμος και η paysafe έφευγαν σύννεφο :lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Kαι καλα οτι επιασε ανατροπες αλλα δεν μπορεις να δεις ποτε ειναι δημοσιευμενες οι "προβλεψεις" Και εχει και donation το paypal oποτε ουδεμια υποχρεωση υπηρεσιας ... και απατη να μην ειναι το ρισκο μεγαλο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Γνωρίζετε αν ο ΟΠΑΠ σε περίπτωση που ζητηθεί ανάληψη ποσού από κερδισμένα δελτία μέσω διαδικτύου, αν τα ποσά τα στέλνει στο τραπεζικό λογαριασμό μέσω εμβάσματος ή μέσω μεταφοράς κεφαλαίου ; Και αν είναι μέσω εμβάσματος ποιος επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής του εμβάσματος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλημέρα :) φίλε μου βενο:) έτσι είναι, ειδικά στο φατσοβιβλιο είχε γεμίσει ένα διάστημα, πρέπει να τσιμπησε πολύς κόσμος και η paysafe έφευγαν σύννεφο :lol::lol: Καλησπερες βαγγελη.για ενα διαστημα μ'ειχαν ζαλισει τον ερωτα.οποτε τους μπλοκαρα και ησυχασα.βγηκα και απο ολες αυτες τις ομαδες και απο δω παν και οι αλλοι.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Παμε παιδιά σήμερα με λίγο Γερμανία Ιταλία και Αγγλία.. Λοιπόν.. 201-1 Αουσμπουργκ 205-1 Μαιντζ 214-over ή g/g Τοτεναμ 258-1 Ιντερ!! Αντε και καλή μας τύχη!! :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts