Jump to content

Πάμε Στοίχημα

caveman21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την εριξα κ εγω την ανατροπη της ροζας, αλλα στο 25 (πριν τις 6), τωρα ειδα οτι την εριξαν

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ κοντά ήταν στο να κάνουμε ωραία μπάζα. Δεν πειράζει,Πάμε παρακατω

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλησπέρα παιδιά!!! Μια πρόβλεψη για σήμερα..

Βαλένθια 2

Ναπολι 2

Ροζενμποργκ 1 και over 2.5

Βαλερενγκα over 2.5

Καλή τύχη να χουμε!!

Moνο ο ασσος οβερ της ροζενμποργκ.... η Βαλενθια με την Βαγιεκανο εστειλε κουβα κοσμο και κοσμακι .... με 10 παικτες και οι δυο το Χ μια χαρα...

Γενικοτερα δεν παιζω κατω απο 2,50 τον κουβα στο 3,00 το χωνευω στο 1,50 οχι! :lol: Αναμενω κουπονι αυριανο γιατι Γερμανια μυριζω κατι κανονια.... Μπαγιερν Λεβερκουζεν.... η πρωτη ειναι ηδη πρωταθλητρια και στο Τσαμπιονς λιγκ η δευτερη θελει νικη και φτανει Ντορτμουντ και Τσαμπιονς λιγκ...

Στουτγκαρδη ψαχνει σωτηρια με τριποντο και παιζει με σαλκε που θα παει Γιουροπα λιγκ μιας και δεν φτανει αλλο ψηλα...

Αυτα τα δυο τωρα δεν ξερω αν σκασει και το τοπικο ντερμπι Wolfsburg Hannover μιας και ειναι κοντινες πολεις στη κατω Σαξονια και εχουν παραδοσιακη κοντρα και μισος (οπως το Ανοβερο με την Αιντραχτ Μπραουνσβαιγκ).Θα κοιταξω και εντεκαδες κτλ κτλ ... παντως τα 3 αυτα τα εχω "οπλισμενα"

Εχω 3 μηνες σερι μονιμο κουβα. Περιμενω τους πιο διαβασμενους εδω να δωσουν καμια καλη προταση μπας και αλλαξει κατι. Μεγιστο πονταρισμα εχω βαλει 5 ευρω γιατι αλλιως θα το κλεινα το σπιτι :P

Moνο ο ασσος οβερ της ροζενμποργκ.... η Βαλενθια με την Βαγιεκανο εστειλε κουβα κοσμο και κοσμακι .... με 10 παικτες και οι δυο το Χ μια χαρα...

Γενικοτερα δεν παιζω κατω απο 2,50 τον κουβα στο 3,00 το χωνευω στο 1,50 οχι! :lol: Αναμενω κουπονι αυριανο γιατι Γερμανια μυριζω κατι κανονια.... Μπαγιερν Λεβερκουζεν.... η πρωτη ειναι ηδη πρωταθλητρια και στο Τσαμπιονς λιγκ η δευτερη θελει νικη και φτανει Ντορτμουντ και Τσαμπιονς λιγκ...

Στουτγκαρδη ψαχνει σωτηρια με τριποντο και παιζει με σαλκε που θα παει Γιουροπα λιγκ μιας και δεν φτανει αλλο ψηλα...

Αυτα τα δυο τωρα δεν ξερω αν σκασει και το τοπικο ντερμπι Wolfsburg Hannover μιας και ειναι κοντινες πολεις στη κατω Σαξονια και εχουν παραδοσιακη κοντρα και μισος (οπως το Ανοβερο με την Αιντραχτ Μπραουνσβαιγκ).Θα κοιταξω και εντεκαδες κτλ κτλ ... παντως τα 3 αυτα τα εχω "οπλισμενα"

Και το over της Βαλερενγκα βγήκε... Βαλένθια και Ναπολι έκλεισαν σπίτια,δε πειράζει!! Συμφωνώ σε αυτά που λες εκτός απο Στουτγκαρδη!! Με το 2 2 το προηγούμενο Σάββατο, μας έστειλε κουβαδαρα γιατί μόνο αυτή χάσαμε....

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Την Στουτγκαρδη φετος οκ δεν ειναι για να εχεις εμπιστοσυνη απλα θα πονταρω 3 εκπληξεις.Και μονο στο κινητρο της Στουτγκαρδης να παρει την Νικη 3 βαθμους και να δινει φιλι ζωης στον εαυτο της.Και το Χ στο 3,45 δεν ειναι και ασχημο βεβαια... πιθανοτερο απο το διπλο....

Και οπως βλεπω μαλλον τελικα Χ θα το παιξω αυριο.Αν εχει κανεις αλλα δυο Χ Ισπανια πχ ας το ριξει!

Η Σάλκε δεν είναι αδιάφορη, όπως πάει θα χάσει και το europa league έτσι, δεν πιστεύω να χαριστεί στην Στουτγάρδη. Το βλέπω over και 1Χ.

Γι σήμερα λέω:

240. ΑΡΛ - ΚΡΕΤΕΙΓ................. 2-3 ΓΚΟΛ

259. ΜΕΤΣ - ΜΑΡΣΕΙΓ..................2

243. ΟΣΕΡ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ...............Χ

266. ΜΟΝΑΡΚΑΣ - ΚΕΡΑΤΑΡΟ......Χ

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Αν και δε μου αρέσει η Παρασκευή στοιχηματικα, μια τριαδουλα...

239 1

246 1

256 1

188. ΧΙΡΟΝΑ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ..................1

225. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ - ΜΟΝΤΕΡΕΙ........G/G

350. ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ...OVER

360. ΟΛΝΤΑΜ - ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ.......... OVER

341. ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ......1

303. ΓΚΙΝΚΑΜΠ - ΡΕΜΣ.....................................Χ

198. ΜΟΝΤΕΒΙΕΔΟ - ΣΕΡΟ................................Χ

207. ΝΤΕΠ. ΚΟΥΚΟΥΤΑ - ΑΓΚ. ΝΤΟΡΑΝΤΑΣ.........Χ

215. ΡΑΣΙΝΚ ΚΛΟΥΜΠ - ΛΑΝΟΥΣ........................Χ

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• 2 weeks later...
Ευχαριστω το πεντακαθαρο ελληνικο πρωταθλημα για το ποσο που μου χαρισε με ολυμπιακο και ατρομητο στο χ παο οβερ παναιτωλικο ασο ξερη τετραδα και αλλο ενα δελτιακι με αυτα τα τεσσερα ντυμενο με οσασουνα και σαραγοσα.Τι θελει ο κυριος Κοντωνης να το αλλαξει?:lol::lol:

Σε όλα τα πρωταθλήματα τις τελευταίες αγωνιστικές αυτά γίνονται (γι' αυτό και τότε αξίζει να παίζει κάποιος).;)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν χρειαζοταν να τα γραψω αποκλειεται να υπηρχε εστω ενας που να μην τα ηξερε:lol::rolleyes:

Σημερα εριξα σε εταιρεια στο ιντερνετ ναπολι 2 και under3,5 γκολ στο 2.45 δυαδα με σεβιλλη over 3.5 κορνερ στο 90λεπτο στο 1.85

Παίδες ανακάλυψα εδώ και κανένα δίμηνο ένα τρομερό site που δίνει μόνο ανατροπές από την Ισπανία...

Ότι καλύτερο έχω βρει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ...(και έχω ψάξει πραγματικά πολύ) :cool:

Δείτε και μόνοι σας: http://www.alfegro.blogspot.com

Παίδες ανακάλυψα εδώ και κανένα δίμηνο ένα τρομερό site που δίνει μόνο ανατροπές από την Ισπανία...

Ότι καλύτερο έχω βρει εδώ και χρόνια στο ίντερνετ...(και έχω ψάξει πραγματικά πολύ) :cool:

Δείτε και μόνοι σας: http://www.alfegro.blogspot.com

Δινει με πληρωμη τα σημεια;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Δινει με πληρωμη τα σημεια;

Απατεωνε μου φενεται για να κλεψουνε χρημα απο τον κοσμο:lol:

Απατεωνε μου φενεται για να κλεψουνε χρημα απο τον κοσμο:lol:

Αν ζητανε λεφτα,ναι. ΠΟΤΕ λεφτα για σημεια δεν εχω δωσει.

Ουτε προκειται.

ΝΟΜΟΣ.-

Ουτε προκειται.

ΝΟΜΟΣ.-

Καλα τα λες

Ουτε προκειται.

ΝΟΜΟΣ.-

Καλημέρα :) φίλε μου βενο:) έτσι είναι, ειδικά στο φατσοβιβλιο είχε γεμίσει ένα διάστημα, πρέπει να τσιμπησε πολύς κόσμος και η paysafe έφευγαν σύννεφο :lol::lol:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Kαι καλα οτι επιασε ανατροπες αλλα δεν μπορεις να δεις ποτε ειναι δημοσιευμενες οι "προβλεψεις" Και εχει και donation το paypal oποτε ουδεμια υποχρεωση υπηρεσιας ... και απατη να μην ειναι το ρισκο μεγαλο.

Γνωρίζετε αν ο ΟΠΑΠ σε περίπτωση που ζητηθεί ανάληψη ποσού από κερδισμένα δελτία μέσω διαδικτύου, αν τα ποσά τα στέλνει στο τραπεζικό λογαριασμό μέσω εμβάσματος ή μέσω μεταφοράς κεφαλαίου ; Και αν είναι μέσω εμβάσματος ποιος επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής του εμβάσματος ;

Καλημέρα :) φίλε μου βενο:) έτσι είναι, ειδικά στο φατσοβιβλιο είχε γεμίσει ένα διάστημα, πρέπει να τσιμπησε πολύς κόσμος και η paysafe έφευγαν σύννεφο :lol::lol:

Καλησπερες βαγγελη.για ενα διαστημα μ'ειχαν ζαλισει τον ερωτα.οποτε τους μπλοκαρα και ησυχασα.βγηκα και απο ολες αυτες τις ομαδες και απο δω παν και οι αλλοι....

Παμε παιδιά σήμερα με λίγο Γερμανία Ιταλία και Αγγλία.. Λοιπόν..

201-1 Αουσμπουργκ

205-1 Μαιντζ

214-over ή g/g Τοτεναμ

258-1 Ιντερ!!

Αντε και καλή μας τύχη!! :D