Jump to content

Πάμε Στοίχημα

caveman21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλό στο ίδιο ματς και το goal goal.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προχθες ενα φιλαρακι μου ειπε για ενα blog αν και δεν εχω γενικα εμπιστοσυνη σε προβλεψεις αλλον ο τυπος που τα δινει ειχε χθες 6 απο τα 7 που εδωσε την Κυριακη 3 στα 3 ενω το Σαββατο 2 στα 3...

http://anwnimo.blogspot.com/ αυτο ειναι ελπιζω να δωσει και αλλα καλα να παμε κανα ταμειο γιατι εχουμε καει απο τις εφημεριδες και την πολυ μελετη...

Προχθες ενα φιλαρακι μου ειπε για ενα blog αν και δεν εχω γενικα εμπιστοσυνη σε προβλεψεις αλλον ο τυπος που τα δινει ειχε χθες 6 απο τα 7 που εδωσε την Κυριακη 3 στα 3 ενω το Σαββατο 2 στα 3...

http://anwnimo.blogspot.com/ αυτο ειναι ελπιζω να δωσει και αλλα καλα να παμε κανα ταμειο γιατι εχουμε καει απο τις εφημεριδες και την πολυ μελετη...

Ετσι την πάτησα κι εγώ...Ακολουθούσα τον Εφιάλτη, για 5-6 μήνες κέρδος πάνω από 2000€ το μήνα και σε 10 μέρες...μπήκα φυλακή...

Να χθες δεν επιασαν κανενα...

Δεν τα επαιξα βεβαια μιας και χθες δεν ειχε παιχνιδια...

Αλλα γενικα αυτο που εχω καταλαβει π.χ για τον Εφιαλτη που ειπες ειναι οτι στην αρχη ειναι να τα ακολουθεις αυτα τα site blog γιατι οντως δινουν σωστα παιχνιδια αλλα μετα απο ενα διαστημα καποιων μηνων απο οτι εχω καταλαβει τους προσεγγιζουν διαφορες στοιχηματικες εταιριες του ιντερνετ και ουσιαστικα ειναι σαν να δινουν επιτηδες παιχνιδια που δεν παιρνανε..

Mετά από απουσία ημερών, είπα να παίξω.

Έχουμε και λέμε:

Μπραγκα - Λιβερπουλ Χ

Μπενφικα - Παρι Ζεν Ζερμεν Over

Ντιναμο Κιεβου - Μαντσεστερ Σιτι Over

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Mετά από απουσία ημερών, είπα να παίξω.

Έχουμε και λέμε:

Μπραγκα - Λιβερπουλ Χ

Μπενφικα - Παρι Ζεν Ζερμεν Over

Ντιναμο Κιεβου - Μαντσεστερ Σιτι Over

παλι στον κουβα η Liverpool..ειναι σχεδον κανονας οταν μια ομαδα θριαμβευει σε ενα ντερμπι πρωταθληματος και δινει μεσοβδομαδα ευρωπαικο ματς,μεταμορφωνεται προς το χειροτερο.ισχυει και το αντιστροφο βεβαια.

Έτσι κι αλλιώς η Λίβερπουλ εδώ και πολύ καιρό δεν είναι ομάδα για να την εμπιστεύεσαι.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δυστυχώς μας στείλανε και πάλι κουβά, δεν υπάρχουν πλέον σίγουρα παιχνίδια, ούτε ένα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Για το πέναλτυ που δεν έδωσε στη Λίβερπουλ δεν λέτε όμως...Και ήταν καρμπον με αυτό που έδωσε στη Μπράγκα...

Για την Κυριακή βλέπω Κέρκυρα - ΑΡΗΣ στο Χ.

Με τσακισε η PSV ρε παιδια.. Ελεος ειχα πορτο 2, λιβερπουλ αντερ, λεβερ γκολ γκολ, μπενφικα ασο και τη psv και το χασα εξαιτιας της. κριμα.

:D

Άρης

Follow me

Τι έλεος ρε φίλε; Πρώτη φορά παίζεις στοίχημα; Πόσες είναι οι πιθανότητες να πιάσεις 5/5; Ενα ματς παίζουμε το πολύ δύο.

Τι έλεος ρε φίλε; Πρώτη φορά παίζεις στοίχημα; Πόσες είναι οι πιθανότητες να πιάσεις 5/5; Ενα ματς παίζουμε το πολύ δύο.

Αναλογα φιλε....αν θες μπορω να σου ποσταρω 2 7αδες που εβγαλα δευτερα και τριτη με 9-10 αποδοση...και γενικα μου περνανε 6αδες και 7αδες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

1ον φιλε μου, ποιος ειπε οτι ηταν το βασικο μου στοιχημα?

2ον, ο τροπος και το στυλ που επιλεγει καποιος, παρολο που δεν ειναι αυτο το δικο μου, ειναι προσωπικη του υποθεση κι επιλογη το που και το πως θα πονταρει τα λεφτα του.

@ parafron4. Μα συνφωνω, οταν εγω πιο πανω χρησιμοποιω τη λεξη "ελεος" τη χρησιμοποιω γιατι περασαν αλλα κι αλλα απο αυτη τη 5αδα και σπασε το πιο "σιγουρο".

Παρεπιμπτοντως εισαι στη bwin?

Άρης

Follow me

1ον φιλε μου, ποιος ειπε οτι ηταν το βασικο μου στοιχημα?

2ον, ο τροπος και το στυλ που επιλεγει καποιος, παρολο που δεν ειναι αυτο το δικο μου, ειναι προσωπικη του υποθεση κι επιλογη το που και το πως θα πονταρει τα λεφτα του.

@ parafron4. Μα συνφωνω, οταν εγω πιο πανω χρησιμοποιω τη λεξη "ελεος" τη χρησιμοποιω γιατι περασαν αλλα κι αλλα απο αυτη τη 5αδα και σπασε το πιο "σιγουρο".

Παρεπιμπτοντως εισαι στη bwin?

Την bwin την εχω πλεον μονο για το chat...στην 365 παιζω...αν εχεις δει parafron στο chat εγω ειμαι :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Μετά απο ένα καταστροφικό διήμερο εξαιτίας της Τότεναμ την Τετάρτη και το χτεσινό απίστευτο ξενέρωμα (με πορτο διπλό,τβέντε άσσο...χάνω το Over στο δυναμο-σιτυ)...

Συνεχίζουμε σήμερα με την Ιντερ και την Ουτρέχτη...ας ξεκινήσει τουλάχιστον θετικά το πσκ να έρθουμε στα ίσια μας...

Μαγκες το bet ειναι ευκολο...εμεις το δυσκολευουμε...υπαρχουν σημεια "αχαστα" με μικρη φυσικα αποδοση αλλα και παλι μπορεις να βγαλεις χαρτζιλικι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εγώ προσπαθώ να σας πω ότι όσα ποιο πολλά ματς παίζετε τόσο περισσότερες πιθανότητες να χάσετε. Γιατί να παίξετε 7 ματς για 9-10 απόδοση και γιατί να μην παίξετε 2 Χιναρια;

Εγώ προσπαθώ να σας πω ότι όσα ποιο πολλά ματς παίζετε τόσο περισσότερες πιθανότητες να χάσετε. Γιατί να παίξετε 7 ματς για 9-10 απόδοση και γιατί να μην παίξετε 2 Χιναρια;

θες να δωσεις για σημερα 2 χ εσυ και μια 7αδα εγω?:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Άντε πείτε κανένα στάνταρ για σήμερα. Εγώ μονάχα το παιχνίδι Μπρεσια - Ιντερ βλέπω για 2.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

οσοι παιζετε live τσεκαρετε αν θελετε το διπλο της ντορντρεχτ 8.50 δινει τωρα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Άντε πείτε κανένα στάνταρ για σήμερα. Εγώ μονάχα το παιχνίδι Μπρεσια - Ιντερ βλέπω για 2.

Συμφωνώ στο διπλό της ίντερ...

Και για σκορ 1-2

θες να δωσεις για σημερα 2 χ εσυ και μια 7αδα εγω?:)

Οπως σου είπα το έχω κόψει το άθλημα. Στατιστικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας κουβά. Τώρα, κάνε ό,τι θες.

οσοι παιζετε live τσεκαρετε αν θελετε το διπλο της ντορντρεχτ 8.50 δινει τωρα....

Λεω κι εγω τοσο μεγαλη συμπτωση.. χεχε θα τα λεμε και απο το chat πλεον.

Χθες η ιντερ με τσακισε.

Άρης

Follow me

Πολύ γκίνια τελευταία, αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Σήμερα λέω να παίξω 4 παιχνίδια.

Λιντς - Ιπσουιτς 1

Μετράει δύο νίκες σερί η Λιντς και μπορεί να ελπίζει και για το σημερινό παιχνίδι, καθώς η Ιπσουτις φαίνεται αδιάφορη και με κάποιες απουσίες.

Σκανθορπ - Λεστερ 2

Πολύ κακή εικόνα η πρώτη, με 4 νίκες από τους 17 αγώνες που έχει πραγματοποιήσει εντός της έδρα της. H Λέστερ ίσως κουρασμένη από τα τελευταία παιχνίδια, αλλά θέλει την νίκη.

Γκροσετο - Πεσκαρα 1

Παίζει αρκετά καλά στο γήπεδό της η Γκροσετο και ο αντίπαλος δεν θα την δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Σοσο - Λυων 2

Ας ελπίσουμε ότι η Λυων θα κάνει καλό παιχνίδι σήμερα.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Οπως σου είπα το έχω κόψει το άθλημα. Στατιστικά έχεις περισσότερες πιθανότητες να πας κουβά. Τώρα, κάνε ό,τι θες.

Στατιστικα και η ιντερ ητανε διπλο εχθες αλλα τελικα δεν ηρθε...για μενα πιο ευκολο μου ειναι να βγαλω 7αδα παρα 2 η 3 χ...προτιμω να παιξω σημεια "αχαστα" οπως μπαρτσα,ρεαλ,μιλαν,ολυμπιακο,οβερ 1.5 σε ολλανδια γερμανια ισπανια,αντερ 2.5 και 3,5 σε γαλλια ελλαδα και να φτιαξω μια εφταδα να την φωρτωσω και οτι γινει....αν ειναι λαθος bet η οχι δεν με νειαζει για εμενα με πληρωνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter