parafron4 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 λοιπον για σημερα μιλαν-ρεαλ χ μονο αποδεκτο και ενα παρολι με μιλαν οβερ, τσελσι,γιουβεντους κ χ2 την τσσκα.... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 λοιπον για σημερα μιλαν-ρεαλ χ μονο αποδεκτο και ενα παρολι με μιλαν οβερ, τσελσι,γιουβεντους κ χ2 την τσσκα.... :) εγω ειμαι αρκετα ευχαριστημένος απο την χθεσινη μερα....μια χαρα πηγε....πειραμε καλα λεφτουδακια...:) για σημερα ενα παρολι με ουνιρεα,στανταρ λιεγης και αρσεναλ οβερ... & ιντερ,μπαρτσελονα και λιβερπουλ..... :) εχουν ενα ρισκο και τα δυο αλλα ποτε δεν ξερεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Παιδιά υπάρχει καμιά ιστοσελιδα που να αναφέρει τίποτα σχέτικα με τα συστημάτα...επειδη είμαι ασχετος με αυτό το θέμα θέλω να μαθω πληροφορίες σχετικά με τους πολλαπλασιαστές , τους συντελεστες στηλών κτλ κτλ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 τι θέλεις να ρωτήσεις, ίσως μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ... Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hudjw Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Γεια σου φίλε ! Γεια παράδειγμα ένα στοίχημα με σύστημα 3,4 ... το παίζω με πολλαπλασιαστή 5 ! αν βρώ τα 3 στα 4 πώς πρεπει να τα πολλαπλασιάσω για να βρωτα κερδή κ επισής αν βρω κ τα 4 με πιο πολλαπλασιαστή πρέπει να τα πολλπλασιάσω ? Το ίδιο ισχύει και για σύστημα 4,5,6 με πολλαπλασιαστή 4.... θέλω να μάθω τους πολλαπλασιαστές συστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Γεια σου φίλε ! Γεια παράδειγμα ένα στοίχημα με σύστημα 3,4 ... το παίζω με πολλαπλασιαστή 5 ! αν βρώ τα 3 στα 4 πώς πρεπει να τα πολλαπλασιάσω για να βρωτα κερδή κ επισής αν βρω κ τα 4 με πιο πολλαπλασιαστή πρέπει να τα πολλπλασιάσω ? Το ίδιο ισχύει και για σύστημα 4,5,6 με πολλαπλασιαστή 4.... θέλω να μάθω τους πολλαπλασιαστές συστημάτων. φιλε μου υπαρχει ενα site που διανεμει μια δωρεαν εφαρμογη για τον υπολογισμο των συστηματων...δεν θυμαμε για να σου πω ομως πιο ειναι....αν ψαξεις και δεν βρεις κατι πηγαινε σε καποιο πρακτορειο και ζητα ενημερωτικο φυλαδιο για το στοιχημα... ο οπαπ τους εχει χορηγησει τετοια φυλλαδια.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Mainz 1 Aston Villa 1 Paris Saint Germain 1 Tenerife Under σε συστημα 3 στα 4 για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 καβαλα χ2 μποχουμ 1 μαιντζ 1 τενεριφη 1 και ναπολι 2 με αρκετο ρισκο σε συστημα 4-5 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 για σημερα θα παιξω ουκρανια βραζιλια αιγυπτος κρουζειρο ρωσσια.... σε συστημα 4-5:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 παιδια την γνωμη σας παρακαλω. ελλαδα-ουκρανια κατω απο 3,5 γκολ. το βλεπετε να σπαει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Εγω το βλεπω μεγαλο αντερ 2,5. τωρα για 3,5 πολυ δυσκολα να σπασει. 1ο παιχνιδι ειναι σιγα μην ανοιχτουν τοσο.. Εκτος αν ερθει η ουκρανια φουλ επιθετικα να παρει διπλο αλλα χλωμο το βλεπω.. κλειστα θα παιξουν και οι 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 παιδια την γνωμη σας παρακαλω. ελλαδα-ουκρανια κατω απο 3,5 γκολ. το βλεπετε να σπαει? Kαι γω Κυριακο το under 3.5 το βλεπω πολυ δυνατο. Δεν βλεπω τροπο που μπορει να σπασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Εγω το βλεπω μεγαλο αντερ 2,5. τωρα για 3,5 πολυ δυσκολα να σπασει. 1ο παιχνιδι ειναι σιγα μην ανοιχτουν τοσο.. Εκτος αν ερθει η ουκρανια φουλ επιθετικα να παρει διπλο αλλα χλωμο το βλεπω.. κλειστα θα παιξουν και οι 2 οπως ολα τα μπαραζ ματς, ετσι και αυτο πιστευω οτι θα ειναι κλειστο.0 με 1 γκολ. τωρα τι να πω, αν μπουνε 4 γκολ χαλαλι το πονταρισμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 για σημερα βλεπω... τσσκα οβερ ατλετικο διπλο γιουβεντους διπλο και πορτο χ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 μαγκες τι παιζουμε σημερα?? μου αρεσει το χ του ολυμπιακου, ο ασσος της στανταρ και λιγο με τραβανε ιντερ και μπαρτσα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 μαγκες τι παιζουμε σημερα?? μου αρεσει το χ του ολυμπιακου, ο ασσος της στανταρ κ λιγο με τραβανε ιντερ και μπαρτσα... Παίξε Ολυμπιακό 2 στο 4,10(betfair) 3.60 (ΟΠΑΠ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Παίξε Ολυμπιακό 2 στο 4,10(betfair) 3.60 (ΟΠΑΠ). εχει πολλες ελπιδες και το διπλο αλλα νομιζω πως ο ολυμπιακος θα παει φουλ για το χ και δεν θα ανοιχτει καθολου...γιατι ξερει οτι την πατησε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλύτερα μακριά από τον Ολυμπιακό σήμερα.. Εκτός άμα δεν πέσουν μεγάλα πονταρίσματα. Επίσης, δεν προτείνεται και το Σταντάρ - Αλκμαάρ. Σίγουρα καλύτερη ομάδα η Σταντάρ αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μπορεί να βγει από 2η μέχρι 4η, γι' αυτό δε νομίζω να ανοιχτεί και να ρισκάρει τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλύτερα μακριά από τον Ολυμπιακό σήμερα.. Εκτός άμα δεν πέσουν μεγάλα πονταρίσματα. Επίσης, δεν προτείνεται και το Σταντάρ - Αλκμαάρ. Σίγουρα καλύτερη ομάδα η Σταντάρ αλλά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μπορεί να βγει από 2η μέχρι 4η, γι' αυτό δε νομίζω να ανοιχτεί και να ρισκάρει τόσο. Μπα απο την στιγμή που παίζεται μια πρόκριση καμιά ομάδα δεν θα σκεφτόταν να μην ανοιχτει. Η Στανταρ θα τα παιξει όλα για όλα να εξανλήσει όλα τα περιθώρια πρόκρισης. Ειδικά απο την στιγμή που και με ένα Χ πάει europa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Μπα απο την στιγμή που παίζεται μια πρόκριση καμιά ομάδα δεν θα σκεφτόταν να μην ανοιχτει. Η Στανταρ θα τα παιξει όλα για όλα να εξανλήσει όλα τα περιθώρια πρόκρισης. Ειδικά απο την στιγμή που και με ένα Χ πάει europa. Ναι, βέβαια η πρόκριση δεν κρίνεται μόνο από αυτούς :rolleyes: ;) Τέσπα. Θα ξέρουμε σε δύο ώρες..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Επαιξα live ασσο τον παναθηναικο στο 80. Μπορει να μου πει καποιος που εβλεπε το ματς σε ποιο λεπτο ΑΚΡΙΒΩΣ εβαλε το γκολ ο κλειτον;θα εχω να το λεω μια φορα που κερδισα στοιχημα στο τελος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Στο 93.10 μπηκε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 κανενα δυνατο ματσακι για σαββατο εχουμε παιδια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Μπάρνσλι v Σέφιλντ Γουέν. 1 και για ρισκο Τσέλσι v Σάντερλαντ Χ2 διπλη ευκαιρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captain_cook Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Το διπλό της Λυών σήμερα στο 1.90 δεν το αφήνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts