phocaea Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 ευχαριστώ για την απάντηση... και πως βλέπω τα drafts μηνυματα στο hancent sms ? τα draft μένουν στο thread της συγκεκριμένης επαφής, αλλά στο πλαίσιο που γράφεις το μήνυμα για να το στείλεις. τουλάχιστον στις τελευταίες εκδόσεις της εφαρμογής. για παλιότερες δεν γνωρίζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδια ξερει κανενας καμμια καλη εφαρμογη για internet radio, οπως παραδειγμα εχουμε για τα wm το spb radio η κατι αντιστοιχο? Αλλα με επιλογη για ελληνικους σταθμους, ? Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδια ξερει κανενας καμμια καλη εφαρμογη για internet radio, οπως παραδειγμα εχουμε για τα wm το spb radio η κατι αντιστοιχο? Αλλα με επιλογη για ελληνικους σταθμους, ? radio time με κλειστα τα ματια.... "ψαξε" ομως να την βρεις.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 radio time με κλειστα τα ματια.... "ψαξε" ομως να την βρεις.. εχει αρκετα προβληματακια ομως, ολο σταματαει το streaming και απο οτι ειδα στα comments στο μαρκετ το κανει και σε αλλους, δεν καταλαβαινω γιατι σταματαει. η προηγουμενη εκδοση δεν το εκανε. βεβαια αφηνω ενα ενδεχομενο να φταιει το κινητο μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 εγω εχω την 2.0 και κανει πολυ σπανια διακοπες δευτερολεπτων.. με wifi το δουλευεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 εγω εχω την 2.0 και κανει πολυ σπανια διακοπες δευτερολεπτων.. με wifi το δουλευεις? ναι wifi..θα το ξαναδοκιμασω, δε θυμαμαι ποια εκδοση ειχα, μολις χθες την εβγαλα :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 με ποιο προγραμα μπορω να εχω το skype και to msn στο τηλεφωνο?οποτε θα εχω wi-fi να μιλαω αβερτα απο το τηλεφωνο.επισης ποιο προγραμα απο το μαρκετ οσον αφορα την ασφαλεια απο ιους και τα λοιπα μπορω να βαλω?ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 σχετικα με το θεμα των ιων, δε χρειαζεται να βαλεις καποιο προγραμμα... νομιζω αλλωστε πως ελαχιστοι εχουν τετοιο προγραμμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoran21 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 παιδες ξερει κανεις πώς θα περάσω στο κινητό μου (htc wildfire) ένα προγραμματάκι που είναι ζιπαρισμένο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 δοκιμασε να αλλαξεις την καταληξη σε .apk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδια ξερει κανενας καμμια καλη εφαρμογη για internet radio, οπως παραδειγμα εχουμε για τα wm το spb radio η κατι αντιστοιχο? Αλλα με επιλογη για ελληνικους σταθμους, ? Εγώ xρησιμοποιώ το RadioTime. Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Συνάντησα μια πολύ χρήσιμη, κατ' εμέ, εφαρμογή η οποία λέγεται DroidStats. Κάνει το εξής: μετράει (όπως και πολλές άλλες εφαρμογές πχ το Phonalzr, DataCounter, NetCounter) το χρόνο ομιλίας, απεσταλμένα SMS και ΜΒ λήψης/αποστολής ώστε να έχετε μια ιδέα για τη χρήση που κάνετε κάθε μήνα. Το πάει βέβαια ακόμα παραπέρα με το εξής χαρακτηριστικό: μπορείτε να ορίσετε πόσο δωρεάν χρόνο ομιλίας, πόσα δωρεάν sms και πόσα δωρεάν ΜΒ έχετε κάθε μήνα ώστε να εμφανίζει το υπόλοιπο σας. Εμφανίζει επίσης και το κόστος της κάθε κλήσης ή sms αν ξεπεραστεί αυτό το όριο. Φυσικά το κόστος κάθε κλήση σε cents το ορίζετε όσο θέλετε. Ορίζεις ακόμη και πότε αλλάζει ο μήνας χρέωσης πχ αν είναι στις 19/7 και όχι κάθε πρώτη του μηνός. Το ακόμη πιο γ*μάτο είναι ότι μπορείτε να ορίσετε και προς ποιους αριθμούς συγκεκριμένα έχετε δωρεάν κλήσεις/sms κλπ. Μπορείτε να ορίσετε ακόμα και ολόκληρη ομάδα αριθμών πχ βάζοντας 697* ορίζετε όλες τις επαφές σας που έχουν Cosmote (χοντρικά βέβαια μιας και υπάρχει και η φορητότητα). Πχ εγώ που έχω το Cosmote Απεριόριστα 35, μπορώ να ορίσω ότι όλοι οι αριθμοί 697* και 210* και 2310* είναι δωρεάν (για κλήσεις και sms). (Σημ. θεωρητικά το όριο είναι 1500 λεπτά, αλλά στην πράξη ούτε που το φτάνω) (Σημ.2 Έβαλα 210 και 2310 μιας και όρισα μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά το πιάσατε το νόημα.) Έχει και Widget. ΥΓ: Μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει πώς ρυθμίζεις το Billing Increment? Πχ για να ορίσεις το χρόνο ελάχιστης χρέωσης της κάθε κλήσης. Δηλαδή 45sec/κλήση. Δηλαδή αν μιλήσεις μόνο για 25sec να "χρεώσει" 45sec. Αν κατάλαβα καλά έβαλα to 45/1. Σωστό είναι? πραγματικα φοβερη εφαρμογη ευχαριστω φιλε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Παιδιά ψάχνω μια εφαρμογή όπως του iPhone που να δείχνει στον χάρτη του Google earth σε ποιο σημείο βρίσκομαι και να μπορώ να το ανεβάσω στο face η να το στείλω με email. Υπάρχει τίποτα στο market; Σταλεί μεσω Tapatalk από το ΗD2 Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Παιδιά ψάχνω μια εφαρμογή όπως του iPhone που να δείχνει στον χάρτη του Google earth σε ποιο σημείο βρίσκομαι και να μπορώ να το ανεβάσω στο face η να το στείλω με email. Υπάρχει τίποτα στο market;.......2 Υπαρχει στο market η εφαρμογη Pou eisai και ειναι και Ελληνικη :lol: Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Μήπως γνωρίζει κανείς καμιά καλή εφαρμογή (όχι widget) ημερολογίου; Χρησιμοποιώ πάρα πολύ το Ημερολόγιο στην δουλειά μου και η μαμίσια δεν με καλύπτει. Της λείπουν βασικά πράγματα πχ το να μπορείς να προσθέσεις μία σημείωση σε ένα ραντεβού, η δυνατότητα να εντάξεις τα ραντεβού σε κατηγορίες κλπ. Επίσης κανένα απλό όμορφο calc μου λείπει με τα βασικά (συν Μνήμες, συν %). Βρήκα κάτι απλοϊκά (χωρίς δόνηση, με μικρά κουμπάκια) ή κάτι πολύπλοκα και πανάσχημα. Καμιά βοήθεια please γιατί οι διακοπές τελείωσαν; :help: Edited August 24, 2010 by billphone My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 μόνο σε μένα τραβάει κόλημα το titanium backup και ενώ διαλέγω μέσα από το ''batch'' να κάνει πχ backup τις νέες εφαρμογές , επιστρέφει απλά στην λίστα με το σύνολο των εφαρμογών?? και το κάνει σε όλες τις επιλογές του ''batch''....3η φορά σήμερα...:worry: (τελευταία έκδοση 3.4.1) Ναι όντως κολλάει αυτό σ'αυτήν την έκδοση... έπρεπε να τις κάνω μία μία τις καινούριες - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Γεια σας.εχω το εξης προβλημα με το rockplayer .οταν βαζω ταινια με ελληνικους υποτιτλους avi το προγραμμα παιζει την ταινια με κινεζικους υποτιτλους «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Γεια σας.εχω το εξης προβλημα με το rockplayer .οταν βαζω ταινια με ελληνικους υποτιτλους avi το προγραμμα παιζει την ταινια με κινεζικους υποτιτλους Θα ανοίξεις το αρχείο των υποτίτλων με το σημειωματάριο των windows,μετά θα πας έναρξη->αποθήκευση ως , εκεί θα αλλάξεις την κωδικοποίηση του υπότιτλου απο ANSI σε UTF-8 και μετά αποθήκευση.Τώρα οι υπότιτλοι θα παίζουν κανονικά! Το παραπάνω είναι αντιγραφή από άλλον χρήστη που το έχει ξαναγράψει ως λύση ,εγώ το έκανα και δουλεύει.Να σημειώσω μόνο ότι το τελικό αρχείο θέλει rename σε srt γιατί αποθηκεύεται σε txt. Edited August 24, 2010 by nnik_1969 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παιδια εχω την εντυπωση πως εχει αναφερθει ενας mp3 editor για ringtones, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Καμια προταση? Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Παιδια εχω την εντυπωση πως εχει αναφερθει ενας mp3 editor για ringtones, αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Καμια προταση? RingDroid. Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 RingDroid. Eυχαριστω! Κανει πολυ καλα και γρηγορα την δουλεια του! :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cloudNo5 Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σε ειδοποιεί με κάποιο διακριτικό ήχο κάθε 20 ή 30 λεπτά, όταν υπάρχουν αναπάντητες κλήσεις; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 υπαρχει εφαρμογη στο μαρκετ με popup για να βλεπω τις αναπαντητες κλησεις μου? Εχω το adw launcher και δεν μου βγαζει τις αναπαντητες και πρεπει να μπαινω απο τις κλησεις. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Εχω εγκαταστησει το google googles και μολι; παω να βγαλω την φωτο κλεινει το προβλημα..μηπως φταιει που εχω την 1,6? :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 (edited) Εκανα μια συγκριση στις εφαρμογες beautiful widgets και weather & toggle widgets στο Χ10 mini και ειδα οτι το weather & toggle μου ροκανισε πιο γρηγορα την μπαταρια με ιδια συχνοτητα χρησης. Πιο θεωρειται καλυτερο? Edited August 26, 2010 by BMW116i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts