Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1) Ρε παιδιά, πώς γίνεται να βάλουμε πάνω από 3 homescreens στον Launcher Pro; Πάντως από τα settings του κινητού δε γίνεται, επηρεάζει μόνο τον stock Launcher.

2) Torrent client που να ανοίγει .tpb και .torrent και να τα κατεβάζει/ανεβάζει έχει βγει για Android; Μόνο για remote control βρίσκω συνέχεια.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

1)

Πατας μενου και μετα preferences,ετσι μπαινεις στις ρυθμισεις του launcher pro και ειναι απειρες.

2)δεν ξερω :p

Sent from my Milestone using Tapatalk

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

1)

Πατας μενου και μετα preferences,ετσι μπαινεις στις ρυθμισεις του launcher pro και ειναι απειρες.

2)δεν ξερω :p

Πω ρε φίλε, απορώ πώς μου διέφυγε το Preferences... Ευχαριστώ. Αν έχει βγει και torrent client θα πετάξω το pc. Όλα με το κινητό τα κάνω.

spacer.png

Πω ρε φίλε, απορώ πώς μου διέφυγε το Preferences... Ευχαριστώ. Αν έχει βγει και torrent client θα πετάξω το pc. Όλα με το κινητό τα κάνω.

Έχει βγει... dTor λέγεται αλλά είναι paid.

Edited by katagias

Torrent client που να ανοίγει .tpb και .torrent και να τα κατεβάζει/ανεβάζει έχει βγει για Android; Μόνο για remote control βρίσκω συνέχεια.

Εγω χρησιμοποιω το aBTC.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

έχει κανείς το ROM Manager να ρωτήσω κάποια πραγματάκια..?? :O

yes ! :):)

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Γεια χαρά και από μένα! Μήπως ξέρετε κάποιον wifi manager που μόλις βρίσκει ανοιχτό δίκτυο να κάνει log-in το κινητό από μόνο του χωρίς να χρειάζεται την επιβεβαίωση μου; Thanks!

yes ! :):)

ωραία...έκαν λοιπόν root το κινητό, εγκατέστησα το ROM Manager και πηγαίνωντας να κάνω backup current ROM, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω το ClockWorkMod Recovery, το οποίο βέβαια είναι η πρώτη επιλογή του προγράμματος..

το ερώτημα είναι το εξής: αν εγκαταστήσω το ClockWorkMod Recovery, είναι το σημείο που το κινητό χάνει ότι έχει μέσα κοινώς wipe? ή μπορώ να το κάνω άφοβα, σαν ένα είδος προετοιμασίας ας πούμε για να περάσω μετά άλλη rom, να κάνω backup την υπάρχουσα κτλ?

επιπλέον κάνοντας backup την τρέχουσα ROM, επαναφέροντάς την μετά, τι ακριβώς γυρνάει? και οι εφαρμογές και όλα?

ωραία...έκαν λοιπόν root το κινητό, εγκατέστησα το ROM Manager και πηγαίνοντας να κάνω backup current ROM, μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω το ClockWorkMod Recovery, το οποίο βέβαια είναι η πρώτη επιλογή του προγράμματος..

το ερώτημα είναι το εξής: αν εγκαταστήσω το ClockWorkMod Recovery, είναι το σημείο που το κινητό χάνει ότι έχει μέσα κοινώς wipe? ή μπορώ να το κάνω άφοβα, σαν ένα είδος προετοιμασίας ας πούμε για να περάσω μετά άλλη rom, να κάνω backup την υπάρχουσα κτλ?

επιπλέον κάνοντας backup την τρέχουσα ROM, επαναφέροντάς την μετά, τι ακριβώς γυρνάει? και οι εφαρμογές και όλα?

1ον.

Αν πατήσεις τη πρώτη επιλογή δλδ να κάνει εγκατάσταση το ClockWorkMod Recovery, το μόνο που θα κάνει είναι , αν έχεις εγκατεστημένο το RA Recovery να το αντικαταστήσει με το Clockworkmod που είναι εναλλακτικό.

Αυτό το κάνεις άφοβα. Δεν κάνει τπτ που έχει σχέση με wipe.

2ον.

Από όσο και αν έχω ψάξει το backup που κάνει το clockworkmod περιλαμβάνει ότι και το nandroid backup.

Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις full backup data + programs με το Titanium Backup. Εγγύηση :p

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

ευχαριστώωω...:)

RA Recovery δεν έχω κάνει, μιας και χρησιμοποίησα τον κοινούργιο τρόπο root , που αφήνει κλειδωμένο τον bootloader...

οπότε περνάω κανονικά το ClockWorkMod Recovery και από κει και πέρα, παίρνω κανονικά backup την ROM, και βάζω ύστερα όποια θέλω...:)

2ον.

Από όσο και αν έχω ψάξει το backup που κάνει το clockworkmod περιλαμβάνει ότι και το nandroid backup.

Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις full backup data + programs με το Titanium Backup. Εγγύηση :p

Το nandroid backup το κάνεις , για την περίπτωση που κατι πάει στραβά με την εγκατάσταση της νέας ROM και δεν ανοίγει η συσκευή.Σε αυτή τη περίπτωση κάνεις restore απο το clockworkmod και την επαναφέρεις στη ζωή.Τι να το κάνεις το Titanium Backup αν έχεις bricked τηλέφωνο;

Το nandroid backup το κάνεις , για την περίπτωση που κατι πάει στραβά με την εγκατάσταση της νέας ROM και δεν ανοίγει η συσκευή.Σε αυτή τη περίπτωση κάνεις restore απο το clockworkmod και την επαναφέρεις στη ζωή.Τι να το κάνεις το Titanium Backup αν έχεις bricked τηλέφωνο;

Ψάξε λίγο στα φόρουμ και θα δεις.

Όσο περισσότερα backup έχεις its better ..

Υπήρχαν κάποια bug στο clockworkmod backup τα οποία έχουν λυθεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, γιαυτό και κρατάς και ένα εναλλακτικό.

Και bricked να είναι από το recovery κάνεις ένα wipe all και περνάς μια καινούργια rom + restore by Titanium. Στο λέω γιατί μου χει τύχει, 5 λεπτά χρόνος είναι ένα backup απο Τιτανιουμ δεν χάνεις κάτι :)

backup εφαρμογών και data δουλεύω το MyBackUp Pro..το οποίο απ'ότι έχω ακούσει κάνει εξίσου καλή δουλειά...

το ClockWorkMod Recovery είναι κάτι το οποίο μπορώ ανά πάσα στιγμή να το αφαιρέσω..? (πχ σε περίπτωση που θέλω το τηλέφωνο να γίνει εντελώς ''μαμά'')

Το Titanium Backup δημιουργεί backup σε μορφή update.zip και γίνεται install και από την recovery.

What u take is what u give...

Υπάρχει καμία εφαρμογή που να μου δίνει την δυνατότητα να κρύβω αρχεία από το κινητό μου;

backup εφαρμογών και data δουλεύω το MyBackUp Pro..το οποίο απ'ότι έχω ακούσει κάνει εξίσου καλή δουλειά...

το ClockWorkMod Recovery είναι κάτι το οποίο μπορώ ανά πάσα στιγμή να το αφαιρέσω..? (πχ σε περίπτωση που θέλω το τηλέφωνο να γίνει εντελώς ''μαμά'')

Δηλαδη να το γυρισεις πισω σε Amon's recovery ?

όχι δεν είχα περάσει ποτέ την Amon's...από μαμά έκαν root και καπάκι πέρασα την clockworkmod recovery...οθσιαστικά δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά, άλλαξα το μαμά recovery mode...αυτό μπορώ να το βγάλω κάπως και να ξαναγυρίσει στο μαμά recovery?

όχι δεν είχα περάσει ποτέ την Amon's...από μαμά έκαν root και καπάκι πέρασα την clockworkmod recovery...οθσιαστικά δηλαδή αν καταλαβαίνω καλά, άλλαξα το μαμά recovery mode...αυτό μπορώ να το βγάλω κάπως και να ξαναγυρίσει στο μαμά recovery?

Ειναι μεγαλο θεμα το πως θα κανει unbrand το n1.. δες τα παρακατω Links για αυτα που με ρωτησες..

http://androidforums.com/htc-droid-eris/122107-removing-amons-recovery-image.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=743344

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=737415&highlight=remove+amon

http://www.incredibleforum.com/forum/htc-incredible-faqs/3403-what-ruu.html

Καλημέρα! Στο blog designdots.gr αναρτήθηκε σήμερα post με θέμα "5+1 δωρεάν android εφαρμογές που πρέπει να έχει ένας web developer", αν σας ενδιαφέρει κάντε κλικ εδώ για να γνωρίσετε τις εφαρμογές μέσα από μια σύντομη παρουσίαση.
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα παιδιά,

Ίσως φανεί αστείο αλλά... ξέρει κανείς ΠΩΣ το αγοράζουμε αυτό? :wacko:

http://www.androlib.com/android.application.com-dynamixsoftware-printershare-premium-zADB.aspx

Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω ποιος είναιο καλύτερος Instant messaging Client για Android. Το MSN θα είναι μία από τις βασικές χρήσεις του κινητού και ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος, πιο εύχρηστος. Ο IM+, o Βeejive, το eBuddy, κάποιος άλλος ίσως?
--- Sony Xperia 5 II ---

Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω ποιος είναιο καλύτερος Instant messaging Client για Android. Το MSN θα είναι μία από τις βασικές χρήσεις του κινητού και ήθελα να ξέρω ποιος είναι ο καλύτερος, πιο εύχρηστος. Ο IM+, o Βeejive, το eBuddy, κάποιος άλλος ίσως?

Αν θες μόνο msn ο MSN Droid, αν θες κι άλλα όπως Facebook chat, AIM κλπ. eBuddy και IM+ Pro.

spacer.png

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...