zoid70 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 καλησπερα, ειμαι κατοχος ενος htc desire hd και πσαχνς μια εφαρμογη που να μου λεει ονομαστικες εορτεσ και αργιες του χρονου! Από το market υπάρχει το "Greek Eortologio with widget" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Thanks Εννοούσα κάτι για το πρόγραμμα. Πχ όταν είσαι στο δρόμο και θες να δεις τι παίζεται. Αυτό θα ήταν όντως πολύ χρήσιμο και ενδιαφέρον... HTC Desire/Tapatalk Από το market υπάρχει το "Greek Eortologio with widget" Πολύ καλή εφαρμογή με τις περισσότερες δυνατότητες από όλα τα αντίστοιχα. Αλλά στις τελευταίες της εκδόσεις με πετούσε σε άσχετες στιγμές στην οθόνη που είχα το widget.. Αυτό μπορούσα να το τσεκαρω και κατά την απενεργοποίηση του τηλεφώνου. Την στημή που ήταν στην home και γινόταν transparent για να κλείσει έβλεπες από πίσω να πηγαίνει στην 4η screen που είχα το widget. Πιθανόν, βέβαια, να το κάνει μόνο σε μένα απλώς ήταν μια ευκαιρία να το αναφέρω μήπως το κοιτάξει ο δημιουργός!:) HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Θα ηθελα να μου προρεινετε την καλυτερη εφαρμογη για ξυπνητηρι, οχι κατ αναγκη δωρεαν. My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Θα ηθελα να μου προρεινετε την καλυτερη εφαρμογη για ξυπνητηρι, οχι κατ αναγκη δωρεαν. Gentle Alarm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ποια εφαρμογη καμερας, εχει επιλογη για πανοραμικες photos? Και αν γνωριζει κανενας, αν εχει βγει εφαρμογη οπως στο iphone, που οταν ειναι σε αναμονη το κινητο, και αναγνωρισει καποιον ηχο, τοτε αρχιζει και ηχογραφει. Ειναι και καλα για τη νυχτα που κοιμασαι, και το βαζεις να πιασει τους ηχους που κανεις στον υπνο σου :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για αποθήκευση passwds και κωδικών? Password safe που στην πληρωμενη βερσιον του μπορεις να εξαγεις τα passw σε τχτ αρχειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 http://www.teamviewer.com/styles/teamviewer.png http://www.teamviewer.com/images/mobile/android.jpg Βγήκε η Android έκδοση του Teamviewer! Ήδη υπάρχουν παρόμοια vnc apps, όπως το LogMeIn Ignition, αλλά πολλοί περιμέναμε το συγκεκριμένο, με το οποίο βοηθούμε καθημερινά φίλους/συναδέλφους κ.λπ. :) http://www.teamviewer.com/download/index.aspx The beta version includes a time limit and can be used until the 31-Jan-2011. More information about licensing options will follow with the release of the final version. Non-commercial users will also be able to use the final version of the TeamViewer App for Android for free! Download HERE http://www.teamviewer.com/images/mobile/teamviewer_qrcode.gif P.S. Αν δεν έπρεπε να μπει εδώ μετακινείστε/διαγράψτε/καν'τε το ο,τι θέλετε.:) Έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια αναφορά (δεν κοίταξα κάθε android mobile thread). http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 εχει γραφτει πολλες φορες για το teamviewer και εχει συζητηθει ενδελεχως σε αυτο εδω το θεμα. οταν λες οτι εψαξες αλλα δεν το βρηκες, μαλλον οτι ...δεν ισχυει. το λεω για να μην γεμιζουμε με διπλα και τριπλα post. ευχαριστουμε παντως που το εγραψες. LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisxal Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Στο desire στα προσωπα πατα μενου και εξαξωγη σε καρτα sd των επαφων.Το αρχειο αυτο βαλτο στην καρτα μνημης του hd και παλι απο τα προσωπα κανε εισαγωγη επαφων απο το αρχειο αυτο. Αλλοιως με Microsoft outlook. Πως γινεται ο συνχρονισμος με το outlook μεσω υπολογιστη? Χρειαζεται καποιο προγραμμα? ειναι ευκολο ετσι? μιας και δεν θα ηθελα τη λυση με το gmail, ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Πως γινεται ο συνχρονισμος με το outlook μεσω υπολογιστη? Χρειαζεται καποιο προγραμμα? ειναι ευκολο ετσι? μιας και δεν θα ηθελα τη λυση με το gmail, ευχαριστω. Το HTC Sync χρειαζεσαι που υπαρχει για εγκατασταση στην καρτα μνημης του κινητου.Ειναι πολυ ευκολο.Κι εγω δεν θελω λυσεις gmail κλπ γιατι ανακατευουν επαφες κινητου και pc που δεν θελω. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisxal Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Σ ευχαριστώ Γιάννη γιατί και λόγω δουλείας χρησιμοποιώ μεγάλο κατάλογο επαφών και θα ήθελα μια λύση (παραδοσιακή να το πω ) να κάνω τη δουλεία μου εγώ και ο υπολογιστής μου και όχι και κάποιος κος clood... καταλαβαίνεις...!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος φίλος κάποια εφαρμογή που να σε ειδοποιεί όταν έχεις αναπάντητες κλήσεις, καθώς και μηνύματα sms/mms. http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δοκίμασε το missed reminder. Έχει κι άλλες παρόμοιες οπότε πειραματίσου να δεις ποια σου αρέσει περισσότερο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Δοκίμασε το missed reminder. Έχει κι άλλες παρόμοιες οπότε πειραματίσου να δεις ποια σου αρέσει περισσότερο. Sent from my Desire HD using Tapatalk Σ’ ευχαριστώ πολύ φίλε μου. http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) εχει γραφτει πολλες φορες για το teamviewer και εχει συζητηθει ενδελεχως σε αυτο εδω το θεμα. οταν λες οτι εψαξες αλλα δεν το βρηκες, μαλλον οτι ...δεν ισχυει. το λεω για να μην γεμιζουμε με διπλα και τριπλα post. ευχαριστουμε παντως που το εγραψες. Μονο σ' αυτο το thread δεν εψαξα, sorry, απλα ημουν χαρουμενος που το βρηκα και ειπα να το μοιραστω, οντως πανω στην βιασυνη μου δεν εψαξα σωστα.:-) Edited December 7, 2010 by kalas είχα ξεχάσει να κάνω quote. http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Σ ευχαριστώ Γιάννη γιατί και λόγω δουλείας χρησιμοποιώ μεγάλο κατάλογο επαφών και θα ήθελα μια λύση (παραδοσιακή να το πω ) να κάνω τη δουλεία μου εγώ και ο υπολογιστής μου και όχι και κάποιος κος clood... καταλαβαίνεις...!!! Καταλαβαινω απολυται και συμφωνω και επαυξανω φιλε μου.:):) Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Το HTC Sync χρειαζεσαι που υπαρχει για εγκατασταση στην καρτα μνημης του κινητου.Ειναι πολυ ευκολο.Κι εγω δεν θελω λυσεις gmail κλπ γιατι ανακατευουν επαφες κινητου και pc που δεν θελω. Εμένα γιατι ρε φίλε μου το sync ανακατευει επαφεςτου ouloock με του fb ενώ στο gmail όλα καλά??? "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Εμένα γιατι ρε φίλε μου το sync ανακατευει επαφεςτου ouloock με του fb ενώ στο gmail όλα καλά??? Εμενα δεν το κανει και μαλλον γιατι τις επαφες του pc τις εχω στην αλληλογραφια των windows (παλιο outlook express) και οχι στο microsoft outlook. Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Σκατά εντελώς μου τα έχει κάνει. ΠΡεπει να σβήσω τα πάντα. Η μόνη μου σωτηρία το gmail οπου εκει τα κρατάει σωστά. Αν φτιάξεις στο gmail σου κ σωστά τα γκρουπ στο κινιτο δε θα έχεις κανένα προβλημα. Απλα εγω τα θελω στο ουτλοοκ για να τα μπορω να τα μεταφέρω κ στο SonyEricsson Μου :( "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Σκατά εντελώς μου τα έχει κάνει. ΠΡεπει να σβήσω τα πάντα. Η μόνη μου σωτηρία το gmail οπου εκει τα κρατάει σωστά. Αν φτιάξεις στο gmail σου κ σωστά τα γκρουπ στο κινιτο δε θα έχεις κανένα προβλημα. Απλα εγω τα θελω στο ουτλοοκ για να τα μπορω να τα μεταφέρω κ στο SonyEricsson Μου :( Το gmail μπορεί να κάνει εξαγωγή σε .csv, σου κάνει αυτό για το outlook; http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Το gmail μπορεί να κάνει εξαγωγή σε .csv, σου κάνει αυτό για το outlook; Δε παίζει, οχι με του Office 2003. Το αντίθετο ναι, αλλα το csv που βγάζει το gmail δε το κάνει το Oulook Import. Δε το αναγνωρίζει. Δε ξέρω αν φταίει οτι ειναι Office 2003. Περιμένω να το δοκιμάσω σε νεότερα Office συντομα :( "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Έχω βάλει την εφαρμογή HandCent Sms. Όταν λάβω sms τότε στο notification bar εμφανίζονται ειδοποιήσεις και από το handcent αλλά και από την original μαμά εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω για να στέλνει ειδοποίηση sms μόνο το Handcent...? Υ.Γ. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή, όπως το Handcent Sms, για τη διαχείριση των επαφών...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Έχω βάλει την εφαρμογή HandCent Sms. Όταν λάβω sms τότε στο notification bar εμφανίζονται ειδοποιήσεις και από το handcent αλλά και από την original μαμά εφαρμογή. Τι μπορώ να κάνω για να στέλνει ειδοποίηση sms μόνο το Handcent...? Υ.Γ. Υπάρχει κάποια αντίστοιχη εφαρμογή, όπως το Handcent Sms, για τη διαχείριση των επαφών...? Πήγαινε στην μαμά εφαρμογή για τα μηνύματα και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πήγαινε στην μαμά εφαρμογή για τα μηνύματα και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις... Σούπερ...έπαιξε...!! Ευχαριστώ! υ.γ....τελικά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τη διαχείριση των επαφών...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Σούπερ...έπαιξε...!! Ευχαριστώ! υ.γ....τελικά δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τη διαχείριση των επαφών...? Υπάρχουν διάφοροι dialers που κάνουν αυτή τη δουλειά (αν εχω καταλάβει τι ψάχνεις), όπως ο dialer one αλλά θεωρώ πως είναι κατώτεροι του κλασικού dialer του τηλεφώνου σου. Sent from my Desire HD using Tapatalk Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts