Prattein_Aloga Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Μπαίνω στη σελίδα αυτή από το κινητό,πληκτρολογώ το όνομα της εφαρμογής αλλά δεν μου το βρίσκει.Σίγουρα αυτό βοηθάει?Εγώ θα ήθελα κάτι που να βγάζει ολόκληρη την εικόνα σε μια οθόνη. Σου εβαλα ακριβως το λινκ. Αν και τωρα που ξαναδιαβαζω τι ζητας μαλλον δεν σου κανει, σορυ. Αυτο ειναι για να μην κανει crop το wallpaper και να το εχεις ολο σε καλη αναλυση (αλλα ειναι κλασικα σε ολες τις οθονες). Γραψε λαθος. Αν και ειναι πολυ χρησιμο για οποιον ψαχνει κατι τετοιο... Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 με λιγα λογια εχεις γκομενα και δεν θες να το παρει χαμπαρι η κοπελα σου ή η γυναικα σου απλα τα πραγματα easy filter απο το market και free καμιά εφαρμογή που να κρύβει το notification της κλήσης απο το status bar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 μολις περασα το Tasker. φαινεται πολυ καλο μηπως το εχει περασει κανεις αλλο και μπορει να με βοηθησει να το ρυθμισω θελω οταν φευγω απο το σπιτι να κλεινει bluetooth και wifi My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Μπαίνω στη σελίδα αυτή από το κινητό,πληκτρολογώ το όνομα της εφαρμογής αλλά δεν μου το βρίσκει.Σίγουρα αυτό βοηθάει?Εγώ θα ήθελα κάτι που να βγάζει ολόκληρη την εικόνα σε μια οθόνη. το multiple wallpaper χρειαζεσαι, ειναι live, οποτε αν δεν εχεις 2.1 στο κινητο σου δε μπορεις να το βαλεις. για ψαξτο. σε αφηνει να βαζεις σε καθε οθονη διαφορετικο wall, στην περιπτωση σου θα βαζεις το ιδιο και θα εχεις παντου αυτο που θες στη διασταση της οθονης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Έχει το wildfire αν δεν κάνω λάθος, το οποίο δεν υποστηρίζει live wallpapers. Βρήκα την εφαρμογή wallpaper plus, η οποία όμως είναι paid, αλλά κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλει η φιλη μας! Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 καμιά εφαρμογή που να κρύβει το notification της κλήσης απο το status bar? το easy filter το κανει κι αυτο αν θες μπορεις να επιλεξεις να μην βγαζει ουτε ειδοποιηση στο status bar με λιγα λογια "κοβει" εντελως την κληση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 δεν βρισκω το easy filter στο market,μηπως ειναι paid;κατι ακομα,υπαρχει εφαρμογη που να σου βγαζει τα update για τα προγραμματα που εχουμε περασμενα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phocaea Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 δεν βρισκω το easy filter στο market,μηπως ειναι paid;κατι ακομα,υπαρχει εφαρμογη που να σου βγαζει τα update για τα προγραμματα που εχουμε περασμενα; είναι το [Call & SMS Filter], θα δεις μετά την εγκατάσταση το όνομα του προγράμματος. Πάντως και αυτό στο status bar βγάζει ειδοποίηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Και τωρα μια ερωτηση: Θελω μια εφαρμογη που να μπλοκαρει τις εισερχομενες απο καποιες επαφες... Περα απο αυτο θελω οταν μου στελνουν μνμ αυτες οι επαφες,αυτο να μην λαμβανεται κανονικα,αλλα να αποθηκευεται αλλου(πχ σημειωσεις) και να checkaρω εγω αν εχει ερθει καποιο μνμ,χωρις ειδοποιησεις και βλακιες... Θα μου πειτε,τωρα οτι κατι τετοιο δεν ειναι και πολυ χρησιμο... Και ομως,σε καποιες περιπτωσεις ειναι must ;) Εκτός από το Call & SMS Filter (δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια), υπάρχει και το Horizon, δουλεύει άριστα, είναι αρκετά πρακτικό αλλά δεν είναι free (~5€). Κρύβει κλήσεις/μυνήματα, τα οποία μπορείς να τα διαβάσεις και να στείλεις/απαντήσεις μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Μπορείς να ρυθμίσεις αν θα βγάζει notification όταν σου έρχονται καινούριοα μυνήματα, καθώς και το τι κείμενο και εικονίδιο θα έχουν αυτά! Επίσης έχει ένα πανέξυπνο σύστημα απόκρυψης... το πρόγραμμα δεν φαίνεται πουθενά! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα θέλεις στην today screen ώστε να το καλύπτει... κάπως έτσι: Ρυθμίζεις π.χ. το πρόγραμμα αυτό να είναι ξέρωγω το ημερολόγιο. Σου εμφανίζει το εικονίδιο του ημερολογίου στην today screen, αν το πατήσεις απλά ανοίγει κανονικά το ημερολόγιο. Αν όμως το πατήσεις και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο κουνήσεις πέρα-δώθε το κινητό σου απότομα βγάζει prompt για password και μπαίνει κανονικά στο horizon! Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, υπάρχει και ...δωρεάν στα γνωστά μέρη :p Αν και είναι κατ'εμέ από τις εφαρμογές που αν είσαι rooted και έχεις πρόσβαση στο αμερικάνικο market αξίζει να τα σκάσεις. ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 παιδια καλησπερα, ποιο θεωρειτε καλυτερο προγραμμα για msn? εχω δοκιμασει το hι msn kai msn talk αλλα γενικα εχουν προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanevi Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Εκτός από το Call & SMS Filter (δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια), υπάρχει και το Horizon, δουλεύει άριστα, είναι αρκετά πρακτικό αλλά δεν είναι free (~5€). Κρύβει κλήσεις/μυνήματα, τα οποία μπορείς να τα διαβάσεις και να στείλεις/απαντήσεις μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. Μπορείς να ρυθμίσεις αν θα βγάζει notification όταν σου έρχονται καινούριοα μυνήματα, καθώς και το τι κείμενο και εικονίδιο θα έχουν αυτά! Επίσης έχει ένα πανέξυπνο σύστημα απόκρυψης... το πρόγραμμα δεν φαίνεται πουθενά! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα θέλεις στην today screen ώστε να το καλύπτει... κάπως έτσι: Ρυθμίζεις π.χ. το πρόγραμμα αυτό να είναι ξέρωγω το ημερολόγιο. Σου εμφανίζει το εικονίδιο του ημερολογίου στην today screen, αν το πατήσεις απλά ανοίγει κανονικά το ημερολόγιο. Αν όμως το πατήσεις και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο κουνήσεις πέρα-δώθε το κινητό σου απότομα βγάζει prompt για password και μπαίνει κανονικά στο horizon! Αν θέλεις να το δοκιμάσεις, υπάρχει και ...δωρεάν στα γνωστά μέρη :p Αν και είναι κατ'εμέ από τις εφαρμογές που αν είσαι rooted και έχεις πρόσβαση στο αμερικάνικο market αξίζει να τα σκάσεις. Τωρα το λετε ρε παιδια οτι υπαρχει τετοιο προγραμμα που επιασε η γυναικα μου τα sms απο το προσωπο?? Πιο νωρις δεν μπορουσατε?? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 παιδια καλησπερα, ποιο θεωρειτε καλυτερο προγραμμα για msn? εχω δοκιμασει το hι msn kai msn talk αλλα γενικα εχουν προβληματα Msn droid ;) Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaim53 Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Msn droid ;)Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει αν Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να περαστούν και να συγχρονίζονται οι σημειώσεις από το Outlook στο desire hd :confused::confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Msn droid ;) σε ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Τωρα το λετε ρε παιδια οτι υπαρχει τετοιο προγραμμα που επιασε η γυναικα μου τα sms απο το προσωπο?? Πιο νωρις δεν μπορουσατε?? :) καλα να παθεις βασικα. σορρυ για το οφφ τοπικ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 παιδια καλησπερα, ποιο θεωρειτε καλυτερο προγραμμα για msn? εχω δοκιμασει το hι msn kai msn talk αλλα γενικα εχουν προβληματα Εγώ αγόρασα το beejive.. νομίζω το καλύτερο και το μόνο που υποστηρίζει μεταφορά αρχείων. Και σπασμένο να το βάλεις, μετά από λίγο καιρό θα σπάσει το licence. 6-7 ευράκια είναι... Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Και το MSN Talk Pro υποστηρίζει εμταφορά αρχείων στην τελευταία του έκδοση. ;) --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. December 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2010 Παιδιά το poweramp είναι trial και όταν λήξει πετάει συνέχεια ένα μήνυμα για αγορά της εφαρμογής.Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγουμε αυτό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) Έχει το wildfire αν δεν κάνω λάθος, το οποίο δεν υποστηρίζει live wallpapers. Βρήκα την εφαρμογή wallpaper plus, η οποία όμως είναι paid, αλλά κάνει ακριβώς τη δουλειά που θέλει η φιλη μας! Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Για τέτοιες εφαρμογές που είναι επί πληρωμή πληρώνεις μία φορά μόνο ή κάθε μήνα? Ειναι κατάλληλη για 2.1 έκδοση καταρχας? Επίσης,πως θα κατεβασω αυτη την εφαμοργή?Δεν βλέπω πουθενα να λεει download. Edited December 3, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Μια φορά και όχι κάθε μήνα... Edit: Πρέπει να έχεις κάνει root και να έχεις περάσει το market enabler, η από τη σελίδα του developer (αν εχει) Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 μια και εξω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallida Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Χωρίς root δεν μπορώ δηλ να αγοραζω εφαρμογές επί πληρωμή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 (edited) είναι το [Call & SMS Filter], θα δεις μετά την εγκατάσταση το όνομα του προγράμματος. Πάντως και αυτό στο status bar βγάζει ειδοποίηση. Μια καλη εφαρμογη καιρου με widget να δειχνει θερμοκρασια και το εικονιδιο του καιρου? Edited December 2, 2010 by ilka71 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 Ενδεικτικά... FOLDER ORGANIZER http://www.appbrain.com/app/folder-organizer-lite/com.abcOrganizer.lite APP FOLDERS http://www.appbrain.com/app/app-folders/manuylov.maxim.appFolders APP MATE http://www.appbrain.com/app/app-mate/com.mini.android.appmanager Αυτο είναι για να κάνεις folders στα desktops. Για να ταξινομήσω τις εφαρμογές που είναι στο μενού μέσα ποιο κάνει βρε παιδιά?? "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. December 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2010 κανένα... :lol: δεν γίνεται αυτό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts