Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνεις στο manifest τη γραμμή

<application android:icon="@drawable/icon" android:label="@string/app_name"

μπορείς απλά να το κάνεις

<application android:icon="@drawable/icon" android:label="THIS IS MY NAME"

ή ακόμα καλύτερα να αλλάξεις το attribute app_name στο αρχείο res/values/strings.xml .

Η δεύτερη μέθοδος μπορεί να έχει επίπτωση και σε κάποια άλλα string μέσα στο πρόγραμμα, οπότε αν θες μόνο να αλλάξεις τι θα φαίνεται στο launcher θα σου πρότεινα να καταφύγεις στη πρώτη επιλογή

Ωραιος! Σε ευχαριστω πολυ. Ποιο προγραμμα θα μου προτεινες για υπογραφη των apk παρεμπιπτοντως?

Λεω να δοκιμασω το SignApk.

Edit: Προσπαθω εδω και αρκετη ωρα να βρω τροπο να ανοιξω το xml. Κατι κανω λαθος, διοτι θυμαμαι πως στο παρελθον ειχα ανοιξει ενα (ασχετα αν δεν ηξερα πως να το τροποποιησω), αλλα τωρα δεν γινεται με το apk manager. Mπερδεμα η ολη κατασταση, αλλα ειναι κατι που πρεπει να κανω διοτι το ονομα της εφαρμογης που θελω να αλλαξω ειναι πολυ προκλητικο και πρεπει να αλλαχθει οπωσδηποτε :lol:

Οποτε φιλτατε weakwire αν μπορεις δωσε μου ενα how to.

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ότι και να σου πω ψέμματα θα είναι. Δεν έχω καν ιδέα για το πως δουλεύει το sign. Αυτό που ήξερα σου είπα και είναι από που παίρνει το όνομα της η εφαρμογή τώρα για τα άλλα ίσως με ένα γρήγορο search.. sorry..

weakwire σε ευχαριστω οπως και να χει.:)

Δυστυχως δεν εχω βγαλει ακρη ακομα. Βρηκα ενα προγραμμα, eclipse λεγεται αλλα δεν λειτουργει στο Pc μου. Αν καποιος εχει κανει κατι αναλογο ας μου πει καμια λυση.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Από τις συντομεύσεις σου διάλεξε το μικρότερο σε μέγεθος widget

δυστηχως οτι διαστασεις κι αν επιλεξω μου εμφανιζει τα σημερινα,αυριανα,μεθαυριανα κ.ο.κ...δεν εχω βρει ακομη τροπο να μου εμφανιζει μονο τα σημερινα-αυριανα συμβαντα...:(

να κανω μια κουλη ερωτηση; εχω βαλει τον es file manager με το θεμα "ονειρο"...σημερα μετα απο τοσο καιρο κατω δεξια μου εχει εμφανιστει ενας χιονανθρωπος...:confused:εχει συμβει σε κανενας απο εσας; σημερα που το εβαλα και στο wildfire ενος φιλου μου δεν τον εμφανιζε...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

weakwire σε ευχαριστω οπως και να χει.:)

Δυστυχως δεν εχω βγαλει ακρη ακομα. Βρηκα ενα προγραμμα, eclipse λεγεται αλλα δεν λειτουργει στο Pc μου. Αν καποιος εχει κανει κατι αναλογο ας μου πει καμια λυση.

Αν θες να το κάνεις edit από το pc σου το app.apk το κάνεις app.zip και το ανοίγεις σαν zip και βλέπεις τα αρχεία του.Εκεί θα δεις και το AndroidManifest.xml. Το αλλάζεις πετάς κανά ξόρκι 2 spell και 1 curse κάνεις τα μαγικά που sign που δε τα ξέρω και το εγκαθιστάς

Edit τώρα είδα ότι το φορματ αλλάζει πείραξε πράγματα εκεί μέσα και ίσως κάτι γίνει :P

και ποιο νομιζετε οτι είναι το καλυτερο mp3 player για να βαλω στο κινητο

και πως λεγεται η εφαρμογει που μεραει τα data που χεισημοποιουμε απο το 3g ιντερνετ.. μην 3εφυγουμε κιολας και πληρωνουμε

προσωπικα χρησιμοποιω τον ενσωματομενο που εχει αλλα και ο zimly player ειναι πολυ καλος...οσο για την μετρηση δεδομενων βαλε το 3g watchdog...

Ηρακλής!

να ρωτησω... πηρα χθες το desire και εχω συγχρονισει με gmail τισ επαφες.. αν βαλω καινουργιεσ επαφες στο κινητο και ξανασυγχρονισω με gmail θα μου τισ σβησει ή θα τισ περασει στο gmail??

και ποιο νομιζετε οτι είναι το καλυτερο mp3 player για να βαλω στο κινητο

και πως λεγεται η εφαρμογει που μεραει τα data που χεισημοποιουμε απο το 3g ιντερνετ.. μην 3εφυγουμε κιολας και πληρωνουμε

Mp3 player δοκίμασε τον Meridian.

Ο καλύτερος που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής.

Sent from my Milestone using Tapatalk

Holding The Secrets Of Mind Power Since 1985!!!

Siemens ME45 -> NEC N410i -> Sony-Ericsson v600i -> Nokia N70 -> BlackBerry Bold 9000 -> Motorola Milestone -> Sony Xperia Sole

μπορειτε να μου προτεινετε μια εφαρμογη, για να αναβει το φλας της καμερας σαν φακος και ενα παιχνιδι με αγωνες αυτοκινητου, ή formula1 ή κατι παρομοιο

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

μπορειτε να μου προτεινετε μια εφαρμογη, για να αναβει το φλας της καμερας σαν φακος και ενα παιχνιδι με αγωνες αυτοκινητου, ή formula1 ή κατι παρομοιο

Για φακο κατεβασε το LED light, εχει και το αντιστοιχο widget

Για παιχνιδι αγωνων ισως το καλυτερο ολων ειναι το Asphalt 5 HD (paid εφαρμογη φυσικα) αλλα το κακο ειναι οτι εχει πολλες απαιτησεις. Για αρχη θα σου προτεινα το Asphalt 3 που ειναι πιο light σε απαιτησεις και ειναι αρκετα καλο.

Edited by renesis_87
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

δυστηχως οτι διαστασεις κι αν επιλεξω μου εμφανιζει τα σημερινα,αυριανα,μεθαυριανα κ.ο.κ...δεν εχω βρει ακομη τροπο να μου εμφανιζει μονο τα σημερινα-αυριανα συμβαντα...:(

βρεθηκε λυση...ευχαριστω:)

Ηρακλής!

θα μου προτεινετε ενα αξιοπιστο προγραμμα για τον καιρο.

το led light δεν παιζει στο legend

το asphalt 3 που το βρησκω;

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

θα μου προτεινετε ενα αξιοπιστο προγραμμα για τον καιρο.

το led light δεν παιζει στο legend

το asphalt 3 που το βρησκω;

εγω εχω το beautiful widgets που εχει και προβλεψη καιρου αλλα και το animated weather με τρομερα εφε...

Ηρακλής!

εχω μια απορια:οι εφαρμογες στο market εμφανιζονται ιδιες σε ολες τις συσκευες android...;διοτι στο desire μου καμια φορα ψαχνω καποια εφαρμογη και στο wildfire του φιλου μου δεν την εμφανιζει...:worry:

Ηρακλής!

εχω μια απορια:οι εφαρμογες στο market εμφανιζονται ιδιες σε ολες τις συσκευες android...;διοτι στο desire μου καμια φορα ψαχνω καποια εφαρμογη και στο wildfire του φιλου μου δεν την εμφανιζει...:worry:

οχι δεν εμφανιζονται οι ιδιες, σε καποια κινητα λειπουν καποιες, σε αλλα οχι. το κινητο αφηνει σταμπα για το ποιο μοντελο ειναι και αναλογα φιλτραρεται, λογικα συμφωνα με την google ή τον developer..δεν ξερω πως.

οχι δεν εμφανιζονται οι ιδιες, σε καποια κινητα λειπουν καποιες, σε αλλα οχι. το κινητο αφηνει σταμπα για το ποιο μοντελο ειναι και αναλογα φιλτραρεται, λογικα συμφωνα με την google ή τον developer..δεν ξερω πως.

να σαι καλα για την αμεση απαντηση...thanks:)

Ηρακλής!

Νομίζω είναι και ανάλογα την ανάλυση του κινητού.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

το swype το εχει δοκιμασει κανεις;

τι λεει;

ξερετε πως το βρησκουμε;

My History:

Καλημερα. Ξερει κανεις πως μπορω να προσθεσω καποιες πολεις της αρεσκειας μου στο weather widget της HTC στο Legend? Η εφαρμογη παιρνει data απο το accuweather αλλα σου εμφανιζει μονο καποιες συγκεκριμενες πολεις της Ελλαδας, οχι ολες. Στο site του accuweather μπορω να βρω ολες τις πολεις που θελω αλλα δεν καταφερα να τις περασω στο widget. Καμια βοηθεια? Edited by thanevi

το swype το εχει δοκιμασει κανεις;

τι λεει;

ξερετε πως το βρησκουμε;

εγω το εχω και με εχει βολεψει παρα πολυ...το βρισκεις στα γνωστα μαγαζακια...:happy:

Ηρακλής!

εγω το εχω και με εχει βολεψει παρα πολυ...το βρισκεις στα γνωστα μαγαζακια...:happy:

ελληνικα υποστηριζει;

My History:

το Remote Desktop το εχει ρυθμισει κανεις; Εγω παντως δεν τα καταφερα

καποια βοηθεια.....

Edited by mafiagalou

My History:

είναι καλύτερο του slideIT;

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο αλλά άμα το συνηθίσεις δεν παίζεται..σου γράφω τώρα από αυτό και αν δείς πόσο μου πήρε για να γράψω το μήνυμα θα πάθαινες..είναι τρομερά γρήγορο σε σχέση με τα συμβατικά πληκτρολόγια...

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...