Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επανέρχομαι μετά από μέρες γιατί δεν είχαμε νέα του ioma!!

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κανένα update στο εορτολόγιο??

HTC Desire/Tapatalk

Update θα δειτε αλλα το κειμενο θα παραμεινει ως εχει για την ωρα διοτι ειναι ο μονος τροπος που εχω βρει να μην γινεται τεραστιο το widget.Με τις καινουργιες προσθηκες θα μπορει καποιος να πηγαινει μπροστα και πισω στους μηνες και να ψαχνει αν σε μια ημερομηνια που θα οριζει υπαρχει καποια γιορτη.Α ξεχασα το φοντο θα γινει μαυρο(ζητηθηκε απο τους περισσοτερους)

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Update θα δειτε αλλα το κειμενο θα παραμεινει ως εχει για την ωρα διοτι ειναι ο μονος τροπος που εχω βρει να μην γινεται τεραστιο το widget.Με τις καινουργιες προσθηκες θα μπορει καποιος να πηγαινει μπροστα και πισω στους μηνες και να ψαχνει αν σε μια ημερομηνια που θα οριζει υπαρχει καποια γιορτη.Α ξεχασα το φοντο θα γινει μαυρο(ζητηθηκε απο τους περισσοτερους)

Ωραίες ακούγονται οι αλλαγές! Ναι, το μαύρο ειναι must, νομίζω! Τώρα για το κινούμενο κείμενο τι να κάνουμε..δεν γίνονται όλα όπως τα θέλουμε..

Thanks για την άμεση απάντηση :) Αναμένουμε, λοιπόν!

HTC Desire/Tapatalk

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Καλησπερα. Καινουργιος χρηστης στα adroid με Legend εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες σας και κατεβασα και εγω το dialer one συμφωνα με τις προτασεις σας. Υπαρχει τροπος να του αλαξω το πληκτρολογιο σε ελληνικα ετσι που να βλεπω τι πληκτρολογω και να κανει search στα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες. Στις επιλογες γλωσσας δεν βλεπω ελληνικα

Ευχαριστω

Καλησπερα. Καινουργιος χρηστης στα adroid με Legend εχω διαβασει αρκετες απο τις σελιδες σας και κατεβασα και εγω το dialer one συμφωνα με τις προτασεις σας. Υπαρχει τροπος να του αλαξω το πληκτρολογιο σε ελληνικα ετσι που να βλεπω τι πληκτρολογω και να κανει search στα ονοματα με ελληνικους χαρακτηρες. Στις επιλογες γλωσσας δεν βλεπω ελληνικα

Ευχαριστω

Ανοίγεις το dialer one, πας μενού-->settings-->T9 Language και επιλέγεις Ελληνικά.

Προσοχή, όχι στο Application Language, στο Τ9 Language

Ανοίγεις το dialer one, πας μενού-->settings-->T9 Language και επιλέγεις Ελληνικά.

Προσοχή, όχι στο Application Language, στο Τ9 Language

Ευχαριστω. Το εκανα και αφου εκανα και ενα reboot ειναι μια χαρα.

ψαχνω ποση ωρα το ονομα του app σου,για να το κατεβασω,αλλα πουθενα :( κανα λινκ,κανα QR κατι βρε αδερφε :)

Greek Eortologio είναι το όνομα..

HTC Desire/Tapatalk

Ανεβηκε update στο market

Δεν μου βγάζει ακόμα ενημέρωση :S:o

HTC Desire/Tapatalk

Edited by mcde

Δεν μου βγάζει ακόμα ενημέρωση :S:o

HTC Desire/Tapatalk

Τωρα βγαζει;

Τωρα βγαζει;

Ναιιιι..:) Πολύ καλύτερη η εμφάνιση και οι λειτουργίες για ημερομηνία και μήνα.. Μπράβο!

HTC Desire/Tapatalk

Ναιιιι..:) Πολύ καλύτερη η εμφάνιση και οι λειτουργίες για ημερομηνία και μήνα.. Μπράβο!

HTC Desire/Tapatalk

Πως εμφανίζονται αυτά;

Ακυρο .Με την ενημέρωση εμφανίστηκαν.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πως εμφανίζονται αυτά;

Ακυρο .Με την ενημέρωση εμφανίστηκαν.

To eortologio ειναι widget.Το βαζεις στη home screen.Αν πατησεις τωρα πανω στο κειμενο εμφανιζονται οι γιορτες του τρεχοντα μηνα.Πατας menu και βλεπεις τις επιλογες.

edit Με προλαβες

To eortologio ειναι widget.Το βαζεις στη home screen.Αν πατησεις τωρα πανω στο κειμενο εμφανιζονται οι γιορτες του τρεχοντα μηνα.Πατας menu και βλεπεις τις επιλογες.

Ο.Κ φίλε.Απλώς δεν είχα κάνει ενημέρωση.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

HTC Desire/Tapatalk

+ 1! Μπράβο!

Sent from my Galaxy S

Αντώνης

Έχω ένα μικρό θεματάκι με το εορτολόγιο.. Το έβαλα σε μια οθόνη, πατάω και ανοίγει κανονικά η εφαρμογή.. Μπαίνει σε αναμονή και μετά από κάποια ώρα που το άνοιξα, παω να πατήσω στο widget και δεν ανοίγει η εφαρμογή.. Έπρεπε να πάω στις εφαρμογές, να κάνω διακοπή service του widget και να το ξανακάνω add. Έχει τύχει σε άλλον?

HTC Desire/Tapatalk

Edit: Τώρα που το ξαναέκανε είδα πως είχαν κάνει restart κάποια widget του sense. Ίσως το κάνει kill το σύστημα και μετά κολλάει? Τι να πω.. Αν βρω τρόπο αναπαραγωγής θα το γράψω..

Έχω ένα μικρό θεματάκι με το εορτολόγιο.. Το έβαλα σε μια οθόνη, πατάω και ανοίγει κανονικά η εφαρμογή.. Μπαίνει σε αναμονή και μετά από κάποια ώρα που το άνοιξα, παω να πατήσω στο widget και δεν ανοίγει η εφαρμογή.. Έπρεπε να πάω στις εφαρμογές, να κάνω διακοπή service του widget και να το ξανακάνω add. Έχει τύχει σε άλλον?

HTC Desire/Tapatalk

Edit: Τώρα που το ξαναέκανε είδα πως είχαν κάνει restart κάποια widget του sense. Ίσως το κάνει kill το σύστημα και μετά κολλάει? Τι να πω.. Αν βρω τρόπο αναπαραγωγής θα το γράψω..

HTC Desire/Tapatalk

Edit 2: το ξαναέκανε χωρίς να ισχύει η προηγούμενη παρατήρηση για τα widgets. Αλλά σε μένα δεν δουλεύει σωστά. Άλλαξε η μέρα και ήθελε αφαίρεση και add το widget γιατί δεν την άλλαζε μόνο του. Θα δοκιμάσω απεγκατάσταση και reinstall να δω τι θα κάνει..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

HTC Desire/Tapatalk

Edit 2: το ξαναέκανε χωρίς να ισχύει η προηγούμενη παρατήρηση για τα widgets. Αλλά σε μένα δεν δουλεύει σωστά. Άλλαξε η μέρα και ήθελε αφαίρεση και add το widget γιατί δεν την άλλαζε μόνο του. Θα δοκιμάσω απεγκατάσταση και reinstall να δω τι θα κάνει..

μήπως το έχεις κλείσει από το running programm?

γιατί και εγώ το είχα κλείσει και είχαν περάσει μερικές μέρες

και έλεγα από μέσα μου καλά αυτό το όνομα πόσες μέρες γιορτάζει.

και μετά έβγαλα το widget και το ξανά έβαλα και ήταν όλα καλά.

μήπως το έχεις κλείσει από το running programm?

γιατί και εγώ το είχα κλείσει και είχαν περάσει μερικές μέρες

και έλεγα από μέσα μου καλά αυτό το όνομα πόσες μέρες γιορτάζει.

και μετά έβγαλα το widget και το ξανά έβαλα και ήταν όλα καλά.

Το έκλεισα όταν είδα ότι δεν άλλαξαν τα ονόματα για να το ξαναβάλω. Μέχρι τότε έτρεχε κανονικά. Όταν δηλαδή άλλαξε η μέρα έτρεχε το service. Τώρα μετά το reinstall δείχνει να δουλεύει σωστά προς το παρόν.. Αύριο θα φανεί.

HTC Desire/Tapatalk

Το widget ανανεωνει τα ονοματα οταν ανοιγει η οθονη,οχι οταν αλλαζει η ημερα!!!.Μη ρωτατε γιατι το εχω φτιαξει ετσι :p. Αν λοιπον εχει αλλαξει η μερα και το κινητο η οθονη ειναι ανοιχτη δεν θα αλλαξουν τα ονοματα.Απλα τοτε σβηστε την οθονη και ανοιχτε την ξανα.

Το widget ανανεωνει τα ονοματα οταν ανοιγει η οθονη,οχι οταν αλλαζει η ημερα!!!.Μη ρωτατε γιατι το εχω φτιαξει ετσι :p. Αν λοιπον εχει αλλαξει η μερα και το κινητο η οθονη ειναι ανοιχτη δεν θα αλλαξουν τα ονοματα.Απλα τοτε σβηστε την οθονη και ανοιχτε την ξανα.

Χμμ... ενδιαφέρουσα παρατήρηση.. Πάλι καλά που το είπες γιατί βλέπω να έψαχνα γιατί μια αλλάζει και μια όχι!!!! Μετά τις χθεσινές απεγκαταστάσεις και επανεγκαταστάσεις (χρειάστηκε 2 για να παίξει) δεν έχει κολλήσει ξανα μέχρι τώρα (κόλλημα εννοώ να μην ανοίγει την εφαρμογή)..

HTC Desire/Tapatalk

Έχει κανείς υπόψη του κάποια εφαρμογή που να θέτει αυτόματα τις σύνθετες ρυθμίσεις του WiFi (Gateway, DNS, κλπ), όποτε συνδέομαι σε συγκεκριμένα ασύρματα δίκτυα;

Έχει κανείς υπόψη του κάποια εφαρμογή που να θέτει αυτόματα τις σύνθετες ρυθμίσεις του WiFi (Gateway, DNS, κλπ), όποτε συνδέομαι σε συγκεκριμένα ασύρματα δίκτυα;

Δεν έχουν DHCP αυτά τα δίκτυα;

HTC Desire Root User

Αν συνδεθείς μία φορά σε ένα δίκτυο, κάθε φορά που πας να συνδεθείς ξανά, οι ρυθμίσεις είναι αποθηκευμένες και σε συνδέει αυτόματα. Αν όχι τότε έχει κάποιο πρόβλημα ο ρούτερ.

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Δεν έχουν DHCP αυτά τα δίκτυα;

Αν συνδεθείς μία φορά σε ένα δίκτυο, κάθε φορά που πας να συνδεθείς ξανά, οι ρυθμίσεις είναι αποθηκευμένες και σε συνδέει αυτόματα. Αν όχι τότε έχει κάποιο πρόβλημα ο ρούτερ.

Sent from my Samsung Galaxy S I-9000

Μιλάω για δίκτυα το οποία έχουν απενεργοποιημένο το DHCP. Θα ήθελα να μπορώ να ορίσω τις ρυθμίσεις για αυτά τα δίκτυα την πρώτη φορά και όταν πάω να συνδεθώ σε αυτά ξανά, να τα αναγνωρίζει και να φορτώνει τις ρυθμίσεις. Για όλα τα υπόλοιπα να απενεργοποιείται και να με αφήνει να συνδεθώ με DHCP.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...