Joker00 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Για αυτούς που ρωτάνε για ημερολόγια, υπάρχει αυτό το widget το οποίο είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμο (το φέρνεις στην κυριολεξία στα μέτρα σου και όπως το γουστάρεις) και επίσης συγχρονίζεται με Google Calendar: Android Agenda Widget http://www.appbrain.com/app/com.roflharrison.agenda Και για όσους θέλουν ελληνικό εορτολόγιο, υπάρχει αυτό το οποίο το προσθέτεις στο δικό σου Google Calendar και επομένως εμφανίζεται κανονικά στο widget. http://www.google.com/calendar/embed?src=67qclbjbf206upsjke1a4pca5s@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens&gsessionid=cg7bIRyArk0p8SqvWDl5Rw Ευχαριστώ πολύ,ακριβώς αυτό έψαχνα!!!το είχα βάλει πιο παλιά αλλά δεν θυμόμουν πως λεγόταν!!!καταπληκτικό widget Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Και για όσους θέλουν ελληνικό εορτολόγιο, υπάρχει αυτό το οποίο το προσθέτεις στο δικό σου Google Calendar και επομένως εμφανίζεται κανονικά στο widget. http://www.google.com/calendar/embed?src=67qclbjbf206upsjke1a4pca5s@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens&gsessionid=cg7bIRyArk0p8SqvWDl5Rw Ξερει καποιος πως μπορω να το βαλω αυτο στο gmail Μου στο ημερολογιο να εχω τις γιορτες ? LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Κλίκαρε στον σύνδεσμο και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει κάτω δεξιά υπάρχει ένας σταυρός που δίπλα γράφει google ημερολόγιο...κλίκαρε εκεί και θα μπεί.... Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Κλίκαρε στον σύνδεσμο και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει κάτω δεξιά υπάρχει ένας σταυρός που δίπλα γράφει google ημερολόγιο...κλίκαρε εκεί και θα μπεί.... σ'ευχαριστω πολυ !!!! LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weakwire Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Zougla.gr Ελληνικό android Application είναι διαθέσιμο στο Android Market με το όνομα "Zougla". Ελπίζω να σας αρέσει.Για οποιοδήποτε πρόβλημα για την εφαρμογή παρακαλώ στείλτε μου email. http://img163.imageshack.us/img163/2679/prsc1.pnghttp://img836.imageshack.us/img836/7065/prntsr2.png http://encode.i-nigma.com/QRCode/img.php?d=market://details%3Fid%3Dcom.zougla&c=&s=4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskobo Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Zougla.gr Ελληνικό android Application είναι διαθέσιμο στο Android Market με το όνομα "Zougla". Ελπίζω να σας αρέσει.Για οποιοδήποτε πρόβλημα για την εφαρμογή παρακαλώ στείλτε μου email. http://img163.imageshack.us/img163/2679/prsc1.pnghttp://img836.imageshack.us/img836/7065/prntsr2.png http://encode.i-nigma.com/QRCode/img.php?d=market://details%3Fid%3Dcom.zougla&c=&s=4 ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ:clap: Επιτέλους αξιόλογη Ελληνική εφαρμογή. Καλησπέρα ποια είναι η καλύτερή εφαρμογή για syncing photos στο PC? Α και καλος φανταρος στον dev. weakwire Αγγελίες στο Buy & Sell μόνο ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) Πολύ καλό εορτολόγιο αλλά πως μπορούμε να βγάλουμε αυτό το (σήμερα γιορτάζει). σε κάθε μέρα. Δηλαδή να σου λέει κατευθείαν το όνομα που γιορτάζει. γίνετε ? Και για όσους θέλουν ελληνικό εορτολόγιο, υπάρχει αυτό το οποίο το προσθέτεις στο δικό σου Google Calendar και επομένως εμφανίζεται κανονικά στο widget. http://www.google.com/calendar/embed?src=67qclbjbf206upsjke1a4pca5s@group.calendar.google.com&ctz=Europe/Athens&gsessionid=cg7bIRyArk0p8SqvWDl5Rw Edited September 14, 2010 by Giosis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 (edited) @weakwire: Πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά.. Μπράβο! Μακάρι να συνεχιστεί και να έχουμε κι άλλες ελληνικές εφαρμογές αυτού του επιπέδου. Εορτολόγιο: Την πρώτη φορά που δοκίμασα να προσθέσω το Goole εορτολόγιο συγχρονίστηκε κανονικά και το εμφάνιζε. Το έβγαλα τότε γιατί δεν ήθελα τόσες καταχωρήσεις αλλά επειδή δεν παίζει προς το παρόν κάτι καλύτερο είπα να το ξαναβάλω. Τώρα όμως μουλάρωσε και δεν εμφανίζει τις καταχωρήσεις. Ενώ στη λίστα ημερολογίων το δείχνει κανονικά, όσους συγχρονισμούς κι αν έχω κάνει δεν βλέπω ονόματα ούτε στο ημερολόγιο ούτε στο widget. Πάντως αν έβγαινε και μια ολοκληρωμένη εφαρμογή εορτολογίου θα ήταν big deal! Edited September 14, 2010 by eltsele Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 @weakwire: Πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά.. Μακάρι να συνεχιστεί και να έχουμε κι άλλες καλές ελληνικές εφαρμογές. Εορτολόγιο: Την πρώτη φορά που δοκίμασα να προσθέσω το Goole εορτολόγιο συγχρονίστηκε κανονικά και το εμφάνιζε. Το έβγαλα τότε γιατί δεν ήθελα τόσες καταχωρήσεις αλλά επειδή δεν παίζει προς το παρόν κάτι καλύτερο είπα να το ξαναβάλω. Τώρα όμως μουλάρωσε και δεν εμφανίζει τις καταχωρήσεις. Ενώ στη λίστα ημερολογίων το δείχνει κανονικά, όσους συγχρονισμούς κι αν έχω κάνει δεν βλέπω ονόματα ούτε στο ημερολόγιο ούτε στο widget. Πάντως αν έβγαινε και μια ολοκληρωμένη εφαρμογή εορτολογίου θα ήταν big deal! Ολοκληρωμένη δεν ξέρω αν είναι, το Greek Eortologio το έχεις δεί όμως; (ή κάπως έτσι λέγεται. Ψάξε για "eortologio"). DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Ολοκληρωμένη δεν ξέρω αν είναι, το Greek Eortologio το έχεις δεί όμως; (ή κάπως έτσι λέγεται. Ψάξε για "eortologio"). Ναι, το έχω εγκατεστημένο..Απλώς δεν έχει δυνατότητα να το βλέπεις σε home screen (που είναι και το βασικό) και δεν έχει και μετάβαση σε ημερομηνία, υπολογισμό Πάσχα κλπ. Το εορτολόγιο Χουρδάκη από την άλλη δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις για ειδοποιήσεις και είναι μόνο ως widget.. Ζητάω πολλά ε? Ευχαριστώ πάντως!! HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ξερει κανεις αν το locale δουλευει καλα στο galaxy s? υπαρχει τροπος να το βρω free πλεον?ή μονο να το αγορασω μπορω απο το site του? υπαρχει καποιο αλλο αντιστοιχο app δωρεαν? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Όντως, μπράβο του του Γιάννη Παπαδάκη πολύ καλή εφαρμογή. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschos76 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Για όσους θέλουν να αλλάξουν το widget-ρολόι-κουμούτσα της HTC, υπάρχουν τα retro clock & retro date. Λιτό, όμορφο & με μικρό μέγεθος. Redmi Note 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Μπορει να μου πει καποιος πως θα περασω τις σημειωσεις που ειχα δημιουργησει απο το Ak notepad στο colornotes...;;;:):) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Μπορει να μου πει καποιος πως θα περασω τις σημειωσεις που ειχα δημιουργησει απο το Ak notepad στο colornotes...;;;:):) Το ColorNotes δεν το έχω χρησιμοποιήσει, πάντως το AK Notepad έχει δυνατότητα Export των σημειώσεων. Αν έχει Import το Colornotes, το κάνεις. Επίσης, τις συγχρονίζει με το Snaptic (αν θες), οπότε αν και η άλλη εφαρμογή υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία, δεν θα χρειάζεται να κάνεις export κτλ. Παρεμπιπτόντως όμως. δοκίμασα τώρα να τις κάνω export (στην sd card τις κάνει) και μου βγάζει ότι δεν μπόρεσε να το κάνει. Άγνωστο γιατί (ίσως κάτι με το root που έχω κάνει, τις cache που έχω μεταφέρει, τα movetosd κτλ). EDIT: Άκυρο, το κάνει κανονικά. Απλώς δεν είχα σημειώσεις :D. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλημερα ελπιζω να με βοηθησει καποιος.εχω 2 προβληματα το πρωτο το θεωρω σοβαρο 1) εχει βρει κανεις πως μπορουμε να βλεπουμε το συνολο των κλησεων,εισερχόμενων και εξερχόμενων και να μηδενιζουμε ξεχωριστα οποιο θελουμε? 2)καποια βοηθεια για το πως κανουμε αντιγραφη επαφες στην σιμ και αντιστροφα καθως και να επιλεγουμε ποιες να μας εμφανιζει? παιδια και τα 2 αυτα πραγματα απο τοτε που αγοραζω κινητο ειναι στις βασικες ρυθμισεις δεν πιστευω οτι αυτο το τηλεφωνω (xperia mini) δεν εχει,ειναι ποιο τραγηκο και απο το bluetooth αν σκεφτει κανεις.καποιος σε προιηγουμενο ποστ μου ειπε να κατεβασω το droidstats.δεν κανει ομως αυτο που θελω για την ακριβεια κανει ρεσετ ολους τους χρονους εγω θελω να μηδενιζω μονο τις εξερχωμενες. ευχαριστω για την κατανοηση και sorry για το πρήξιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλημερα ελπιζω να με βοηθησει καποιος.εχω 2 προβληματα το πρωτο το θεωρω σοβαρο 1) εχει βρει κανεις πως μπορουμε να βλεπουμε το συνολο των κλησεων,εισερχόμενων και εξερχόμενων και να μηδενιζουμε ξεχωριστα οποιο θελουμε? 2)καποια βοηθεια για το πως κανουμε αντιγραφη επαφες στην σιμ και αντιστροφα καθως και να επιλεγουμε ποιες να μας εμφανιζει? παιδια και τα 2 αυτα πραγματα απο τοτε που αγοραζω κινητο ειναι στις βασικες ρυθμισεις δεν πιστευω οτι αυτο το τηλεφωνω (xperia mini) δεν εχει,ειναι ποιο τραγηκο και απο το bluetooth αν σκεφτει κανεις.καποιος σε προιηγουμενο ποστ μου ειπε να κατεβασω το droidstats.δεν κανει ομως αυτο που θελω για την ακριβεια κανει ρεσετ ολους τους χρονους εγω θελω να μηδενιζω μονο τις εξερχωμενες. ευχαριστω για την κατανοηση και sorry για το πρήξιμο. Για το 2, δες τα contact2sim και contact2sim pro. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλημερα ελπιζω να με βοηθησει καποιος.εχω 2 προβληματα το πρωτο το θεωρω σοβαρο 1) εχει βρει κανεις πως μπορουμε να βλεπουμε το συνολο των κλησεων,εισερχόμενων και εξερχόμενων και να μηδενιζουμε ξεχωριστα οποιο θελουμε? 2)καποια βοηθεια για το πως κανουμε αντιγραφη επαφες στην σιμ και αντιστροφα καθως και να επιλεγουμε ποιες να μας εμφανιζει? παιδια και τα 2 αυτα πραγματα απο τοτε που αγοραζω κινητο ειναι στις βασικες ρυθμισεις δεν πιστευω οτι αυτο το τηλεφωνω (xperia mini) δεν εχει,ειναι ποιο τραγηκο και απο το bluetooth αν σκεφτει κανεις.καποιος σε προιηγουμενο ποστ μου ειπε να κατεβασω το droidstats.δεν κανει ομως αυτο που θελω για την ακριβεια κανει ρεσετ ολους τους χρονους εγω θελω να μηδενιζω μονο τις εξερχωμενες. ευχαριστω για την κατανοηση και sorry για το πρήξιμο. Και για το 1 υπάρχει το Call Meter NG. Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 θα το κοιταξω ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση,αν και οπως ειπα αυτο που με καιει ειναι το πρωτο ερωτημα.γιατί δεν θελω να ξεπερνω τον χρονο ομιλιας καθε μηνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 θα το κοιταξω ευχαριστώ πολύ για την αμεση απαντηση,αν και οπως ειπα αυτο που με καιει ειναι το πρωτο ερωτημα.γιατί δεν θελω να ξεπερνω τον χρονο ομιλιας καθε μηνα Σε ποια εταιρεία είσαι συνδρομητής; Καρτοκινητό ή σύνδεση; Συνήθως προσφέρουν κάποιο δωρεάν τρόπο ενημέρωσης υπολοίπου. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) το contct2sim οντως κανει αυτο που θελω.το Call meter ng οχι ομως οποιος το εχει κατεβασει ας μου πει υπαρχει ρυθμιση να σβηνει τις εξερχωμενες?γιατι αποτι καταλαβα θετεις μια ημερομηνια απο τοτε που μετραει ο λογαριασμος πχ 20 και υποθετο αυτο απο μονο του μηδενιζει καθε 20,πιστευω ομως μηδενιζει εισερχωμενες-εξερχωμενες ας με διαπσευσει καποιος.αλλιως κανεις reset και μηδενιζεις τα παντα. επισης στο ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ γιατι δεν δεχεται να βαλεις αριθμο?βαζω πχ μια επαφη και δεν εχει πουθενα οκ ειληκρινα sorry για το πριξημο............ vodafone εχω unlimited 20 Edited September 15, 2010 by mcde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 (edited) vodafone εχω unlimited 20 Για δοκίμασε να στείλεις κενό sms στο 1282 (ή να πάρεις τηλ). Εκτός αν ισχύει κάτι διαφορετικό για τα unilimited. Κι ένα μικρό tipάκι για λιγότερη "χαμένη" μπαταρία Χρησιμοποιώντας το Setcpu (paid) και ρυθμίζοντας το ώστε να λειτουργεί ο επεξεργαστής στην χαμηλότερη δυνατή συχνότητα (ή στην αμέσως επόμενη) όταν κλείνει η οθόνη, κερδίζεται αρκετή μπαταρία. Δεν υπάρχει λόγος όταν κλείνει η οθόνη να χρησιμοποιεί υψηλότερες συχνότητες η cpu. Αν υπάρχει (σε ειδικές συνθήκες, όπως αν τρέχετε κάποιο app στο background και θέλει αρκετή ισχύ), το ρυθμίζετε με βάση τα profiles που έχει η εφαρμογή ή χειροκίνητα. EDIT: το contct2sim οντως κανει αυτο που θελω.το Call meter ng οχι ομως οποιος το εχει κατεβασει ας μου πει υπαρχει ρυθμιση να σβηνει τις εξερχωμενες?γιατι αποτι καταλαβα θετεις μια ημερομηνια απο τοτε που μετραει ο λογαριασμος πχ 20 και υποθετο αυτο απο μονο του μηδενιζει καθε 20,πιστευω ομως μηδενιζει εισερχωμενες-εξερχωμενες ας με διαπσευσει καποιος.αλλιως κανεις reset και μηδενιζεις τα παντα. επισης στο ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ γιατι δεν δεχεται να βαλεις αριθμο?βαζω πχ μια επαφη και δεν εχει πουθενα οκ ειληκρινα sorry για το πριξημο............ Δεν γνωρίζω κάποια εφαρμογή που να κάνει αυτό που θέλεις με τις εξερχόμενες, πάντως στο Callmeter έδωσα έναν αριθμό που υπήρχε στον κατάλογο (για εξαίρεση) και τον πρόσθεσε κανονικά. Edited September 15, 2010 by DJDB DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Το ColorNotes δεν το έχω χρησιμοποιήσει, πάντως το AK Notepad έχει δυνατότητα Export των σημειώσεων. Αν έχει Import το Colornotes, το κάνεις. Επίσης, τις συγχρονίζει με το Snaptic (αν θες), οπότε αν και η άλλη εφαρμογή υποστηρίζει αυτήν την υπηρεσία, δεν θα χρειάζεται να κάνεις export κτλ. Παρεμπιπτόντως όμως. δοκίμασα τώρα να τις κάνω export (στην sd card τις κάνει) και μου βγάζει ότι δεν μπόρεσε να το κάνει. Άγνωστο γιατί (ίσως κάτι με το root που έχω κάνει, τις cache που έχω μεταφέρει, τα movetosd κτλ). EDIT: Άκυρο, το κάνει κανονικά. Απλώς δεν είχα σημειώσεις :D. το aknotepad ειχα αλλα εβαλα το colornotes επειδη μου αρεσει καλυτερα οπτικα...εψαξα στις ρυθμισεις να δω αν εχει τιποτα export ή import αλλα τιποτα...εχει ομως back up αλλα οταν το κανω ναι μεν τις παει στην καρτα αλλα οταν παω στην καρτα να τις δω δεν τις βγαζει μια μια αλλα περιεχονται ολες μαζι και καλα σε ενα αρχειο που λεγεται backup...και ρωτω:αν θελω να τις μεταφερω π.χ στον υπολογιστη πως θα το κανω (αφου εξαγωγη δεν εχει) ..;; Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 το aknotepad ειχα αλλα εβαλα το colornotes επειδη μου αρεσει καλυτερα οπτικα...εψαξα στις ρυθμισεις να δω αν εχει τιποτα export ή import αλλα τιποτα...εχει ομως back up αλλα οταν το κανω ναι μεν τις παει στην καρτα αλλα οταν παω στην καρτα να τις δω δεν τις βγαζει μια μια αλλα περιεχονται ολες μαζι και καλα σε ενα αρχειο που λεγεται backup...και ρωτω:αν θελω να τις μεταφερω π.χ στον υπολογιστη πως θα το κανω (αφου εξαγωγη δεν εχει) ..;; Γενικώς, από ότι καταλαβαίνω, απλώς δεν σου κάνει η συγκεκριμένη εφαρμογή ;). Αφού θες και από υπολογιστή κτλ, ή ξαναβάλε το AK notepad (απλό κι εύχρηστο) ή δες το 3Banana Notes και το Evernote. DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 αυτο με την εξαιρεση αριθμων κανω το εξης προσθηκη επαφης,μου ανοιγει να επιλεξω απο επαφες και αστρο (διαλεγω επαφες),διαλεγω την επαφη την ανοιγει και μετα τι?δεν βλεπω καπου να πατησω για επιβεβαιωση. και κατι αλλο μονο μια επαφη μπορουμε να βαλουμε?xperia x10 mini εχω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts