pest Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι εγκαθιστώντας το X-plore (είναι file manager, google it) μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στο φάκελο των εισερχόμενων και με μια απλή αντιγραφή-επικόλληση να τα μεταφέρεις εσύ όπου θέλεις. Δε χρειάζεται να βάλει το Χ-Plore , μπορεί να το κάνει και απο τη διαχείριση αρχείων που έχει στις εφαρμογές. Εγω δηλαδή έτσι το έκανα αν και εχω βάλει και το x-plore αλλά δε με βολεύει και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Η διαχείριση αρχείων δεν σε αφήνει να μπεις στα εισερχόμενα. Ο x-plore σου επιτρέπει να μπεις στο φάκελο εισερχόμενα και να μεταφέρεις τα αρχεία που θες πριν τα αποθηκεύσεις. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Μήπως ξέρει κανείς, αν τα καταστήματα e-shop, αγοράζουν μεταχειρισμένα κινητά ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Μπορω μεσω ασυμρατου δικτυου να κανω την αναβαθμιση οπως και την προηγουμενη φορα, χωρις να πειραχτει τιποτα στο κινητο και ιδιως στη καρτα μνημης? Η διαδικασια παντως ολοκληρωνεται απο οτι διαβαζω αμεσα και τελικα γιατι δεν εχει βελτιωσεις η νεα εκδοση ιδιως στην επιφανεια εργασιας? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitcoc Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 την αναβάθμιση μπορείς να την κάνεις μεσω wifi δηλαδή ασυρματου δυκτιου ή με τον υπολογιστή.οποτε ναι μπορεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Κάνω τον συγχρονισμό των επαφών με το Νokia PC Sync αλλά τα ελληνικά εμφανίζονται έτσι: ΓΙΩΡΓΞΞ£ ΞʽΞʼΞ”ΞʽΞ›ΞʽΞ£ Έχω το Outlook 2007 και δεν έχει επιλογή για να αλλάξω το encoding... Tί μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Θα μπεις στις επαφες Επιλογη ολων\ Αντιγρ. προσωπ. στοιχειων\ Σε αλλη μνημη\ Memory card Και να παρεις στο pc σου ολοκληρο το φακελο Ε\ Others\ ...Contacts οταν θελεις να τις επαναφερεις μπορεις να κανεις το αντιθετο. Χρησιμοποιω χρονια την συγκεκριμενη μεθοδο και δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Θα μπεις στις επαφες Επιλογη ολων\ Αντιγρ. προσωπ. στοιχειων\ Σε αλλη μνημη\ Memory card Και να παρεις στο pc σου ολοκληρο το φακελο Ε\ Others\ ...Contacts οταν θελεις να τις επαναφερεις μπορεις να κανεις το αντιθετο. Χρησιμοποιω χρονια την συγκεκριμενη μεθοδο και δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο :O Βοήθησες πάρα πολύ κ σ'ευχαριστώ! Απ'αυτή τη διαδικασία καταλαβαίνω ότι βγάζουμε απ'τη μέση τελείως την εφαρμογή της Νokia (PC Sync), αλλά και το Outlook... Φαντάζομαι ότι αυτό το πρόβλημα με το encoding συμβαίνει μόνο με το Οutlook 2007. Το κακό είναι ότι προσπάθησα μετά να περάσω όλα τα .vcf στο Οutlook με File > Import αλλά δέχεται μόνο μία επαφή τη φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris83 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Στην καινούργια έκδοση διορθώνεται το πρόβλημα με την μπάρα συντομεύσεων και το πράσινο κουμπί στην αρχική οθόνη? Παράθεση http://filathloi.com Αθλητική συζήτηση με ... τζέρτζελο! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Tου εκανα αναβαμθιση μεσω ΟΤΑ και ολα μια χαρα χωρις να πειραχτει τιποτα, το θεμα ειναι οτι η αρχικη οθονη ειναι ιδια και επιτελους δεν βλεπουμε να εμπλουτιστηκε καθολου, απο την αλλη η αποκριση της οθνης ειναι τελεια.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 23, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Βοήθησες πάρα πολύ κ σ'ευχαριστώ! Απ'αυτή τη διαδικασία καταλαβαίνω ότι βγάζουμε απ'τη μέση τελείως την εφαρμογή της Νokia (PC Sync), αλλά και το Outlook... Φαντάζομαι ότι αυτό το πρόβλημα με το encoding συμβαίνει μόνο με το Οutlook 2007. Το κακό είναι ότι προσπάθησα μετά να περάσω όλα τα .vcf στο Οutlook με File > Import αλλά δέχεται μόνο μία επαφή τη φορά! Eγω εχω τις επαφες σε φακελους ανα ημερoμηνια και οποτε χρειαζομαι καποια επαφη την ανοιγω με το notepad. Εαν θελεις δες και το παρακατω link δεν το εχω δοκιμασει: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2307340#post2307340 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Βοήθησες πάρα πολύ κ σ'ευχαριστώ! Απ'αυτή τη διαδικασία καταλαβαίνω ότι βγάζουμε απ'τη μέση τελείως την εφαρμογή της Νokia (PC Sync), αλλά και το Outlook... Φαντάζομαι ότι αυτό το πρόβλημα με το encoding συμβαίνει μόνο με το Οutlook 2007. Το κακό είναι ότι προσπάθησα μετά να περάσω όλα τα .vcf στο Οutlook με File > Import αλλά δέχεται μόνο μία επαφή τη φορά! Αν και off topic… Με ένα απλό drag & drop των επαφών (.vcf) στο παράθυρο του Outlook θα είσαι okay. Θα εισαχθούν ταυτόχρονα όλες μαζί και θα μπορείς να τις επεξεργάζεσαι. Επιπλέον επιλέγοντάς τες όλες μαζί μέσα στο Outlook και πάλι με ένα απλό drag & drop οπουδήποτε στον υπολογιστή θα τις εξάγεις σε μορφή .msg. Αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το Outlook. Σε 10 λεπτά μπορεί ο καθένας να εξοικειωθεί με το περιβάλλον εργασίας για να μπορεί να διαχειρίζεται τις επαφές και τις καταχωρίσεις ημερολογίου του άνετα και εύκολα προς και από συσκευές με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και κατασκευαστές. Οι εφαρμογές που έχουν τα PC Suite & OVI Suite περισσότερο μπέρδεμα είναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickosgr Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα κι εγw το 5800. προς το παρον όλα καλα . Το μονο που με προβληματίζει είναι πwς απο την πρwΤη στιγμή αναβοσβήνει το φακελάκι και λεει πwς η κάρτα sim ειναι πλήρης. Ενw στην πραγματικότητα είναι σχεδόν άδεια. Βέβαια ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει αφού και μηνύματα έρχονται κανονικά και αποθηκεύw στην κάρτα sim αλλα απλά δεν καταλαβαίνw γιατι το κάνει αυτό. Παρουσίασε σε κάποιον άλλο αυτο το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Θα πρέπει να διαγράψεις τα μηνύματα που είναι αποθηκευμένα στη κάρτα SIM. Πήγαινε στα Μηνύματα και πάτα Επιλογές > Μηνύματα SIM και διέγραψε τα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfista_guru Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Καλησπερα παιδια σορρυ εαν εχει αναφερθει καπου αλλα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να εγκαταστησω στο κινητο μου τον adobe reader σε περιπτωση πουν οταν κατεβαζω κειμενα σε pdf να μπορω να τα ανοιγω απο το κινητο μου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Με ένα απλό drag & drop των επαφών (.vcf) στο παράθυρο του Outlook θα είσαι okay. Θα εισαχθούν ταυτόχρονα όλες μαζί και θα μπορείς να τις επεξεργάζεσαι. Ναι εισάγονται, αλλά σε ξεχωριστό παράθυρο η κάθε μία. Δηλ. αν έχεις 100 επαφές το Outlook θα ανοίξει 100 παράθυρα! Πρέπει μετά να κάνεις Save & Close σε κάθε επαφή για να τις πάρει... Βασικά ο κύριος λόγος που ήθελα να υπάρχουν οι επαφές μέσα στο Outlook είναι για να υπάρχει μεγαλύτερη συμβατότητα στο συγχρονισμό, σε μελλοντική αλλαγή κινητού. Φοβάμαι δηλαδή μήπως η νέα συσκευή δεν αναγνωρίζει τα ξεχωριστά .vcf που φτιάχνει το 5800, ενώ μέσω Outlook θα περαστούν σίγουρα, με τον ένα ή τον άλλον τρόπο... Και φυσικά θα έχω και τη δυνατότητα να τις βλέπω/επεξεργάζομαι στο pc. Αν και ο τρόπος του gianpithio βολεύει πολύ, μου κάνει εντύπωση που βγαίνει άχρηστη η PC Sync (άρα και τα Contacts στο Outlook), μια εφαρμογή που είναι πολύ βασική! Επίσης περίεργο μου φαίνεται ότι δεν βρίσκω αρκετές αναφορές σ'αυτό το πρόβλημα, ούτε στο forum ούτε στο google... Μ'ένα παλιό Sony Ericsson δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα ελληνικά στο συγχρονισμό των επαφών, είτε απ'το κιν. στο Outlook είτε αντίστροφα. Κάποια λύση πρέπει να υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Καλησπερα παιδια σορρυ εαν εχει αναφερθει καπου αλλα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να εγκαταστησω στο κινητο μου τον adobe reader σε περιπτωση πουν οταν κατεβαζω κειμενα σε pdf να μπορω να τα ανοιγω απο το κινητο μου.:) Το πώς εγκαθιστάς εφαρμογές, που τις βρίσκεις καθώς και πολλά άλλα μπορείς να τα μάθεις διαβάζοντας το S60 5th Edition Platform FAQ. ΥΓ: quickoffice adobe reader 2.5.361 s60v5;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδια καλησπερα σας, σημερα τελικα αποκτησα το τηλεφωνο, και εδω και λιγες ωρες το εξερευνω. Πρωτες εντυπωσεις, ειναι οτι το κινητο το σπαει! Μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο και απο το xperia που ειχα, τουλαχιστον για εμενα, μου θυμιζει τις παλιες καλες δοξες που ειχαν περασει απο τα χερια μου (6600), τωρα εαν καποιος χρηστης επιθυμει να μου πει καποιο κολπο/λειτουργεια που μπορει να μην γνωριζω ευπροσδεκτη. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας! καλή ανάγνωση σε ΟΛΑ τα posts για το 5800!!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Mε το hard format σβηνονται τα παντα ε?Ξερει κανεις γιατι το κινητο δεν συνδεεται με το pc σε κατασταση μεταφορα δεδομενων? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. September 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Mε το hard format σβηνονται τα παντα ε? Υπαρχει απαντηση στο faq που οφειλεις να το διαβασεις οπως και ολα τα μελη του forum της nokia. Ετσι θα αποφυγουμε τις χιλιοαπαντημενες ερωτησεις και θα κανουμε το forum ακομη καλυτερο :!: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=228724 Ξερει κανεις γιατι το κινητο δεν συνδεεται με το pc σε κατασταση μεταφορα δεδομενων? Τι μηνυμα σου βγαζει? Βεβαιωσου οτι εχεις επιλεξει να αποθηκευονται τα μηνυματα στην μνημη της συσκευης και οτι δεν τρεχει καμια εφαρμογη. Δοκιμασε να το συνδεσεις μετα απο επανεκκινηση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Τελευταία μου εμφανίζεται το παρακάτω πρόβλημα... Οταν παιρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν τηλέφωνο ή όταν χτυπάει το ξυπνητήρι, η οθόνη δεν αποκρίνεται στα πατήματα επάνω της. Πρέπει να κλειδώσω και να μετά να ξεκλειδώσω από τα πλάγια την οθόνη και μετά δουλεύει πάλι. Ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό το θέμα? Έχω κάνει ήδη hard format αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα... Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stagml Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 ρε παιδια σαν πολλα τα ακουω τα προβήματα και το σκεφτομαι να το αγορασω... τελικα η τιμη του νεου 5800 gps edition θα ειναι οντως 249 με ολα τα παρελκομενα? γιατι τοτε αξιζει να περιμενουμε.. και κατι αλλο... το black απο το blue και το red τι διαφορα εχει? ειναι πιο καλη και στιβαρη κατασκευη? σαν κατασκευη πειτε μου σειρα προτεραιότητας!! γιατι στην αγορα εχουν γυρω στα 15 ευρα διαφορα! Παράθεση Αη - Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 ρε παιδια σαν πολλα τα ακουω τα προβήματα και το σκεφτομαι να το αγορασω... τελικα η τιμη του νεου 5800 gps edition θα ειναι οντως 249 με ολα τα παρελκομενα? γιατι τοτε αξιζει να περιμενουμε.. και κατι αλλο... το black απο το blue και το red τι διαφορα εχει? ειναι πιο καλη και στιβαρη κατασκευη? σαν κατασκευη πειτε μου σειρα προτεραιότητας!! γιατι στην αγορα εχουν γυρω στα 15 ευρα διαφορα! Και τα 3 χρώματα έχουν την ίδια ποιότητα, τώρα γιατί έχουν διαφορά στην τιμή δεν το γνωρίζω. Ίσως επειδή το μαύρο δεν κυκλοφορεί επίσημα την Alpha Copy και κατά συνέπεια όσοι το εισάγουν τον "χτυπάνε" και λίγο. Η διαφορά μεταξύ τους είναι το χρώμα σαφώς. Ρίξε μια ματιά στο site της nokia και θα δεις πως είναι τα χρώματα. Σαν συσκεύη αξίζει τα λεφτά της, είναι πολύ καλή επιλογή. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas0 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Μέχρι στιγμής όλα εντάξει εκτός από το....ξυπνητήρι!!!Ναι καλά διαβάσατε!!!Το έχω να χτυπάει στις 6.30 το πρωί και αυτό χτυπάει στις 6.32. Δοκίμασα να το βάλω στις 6.28 (χακεριά :p) αλλά και πάλι στις 6.32 χτύπησε. Καμιά παρόμοια εμπειρία κανείς ή καμιά ιδέα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Και στο δικό μου το έχω παρατηρήσει αλλά δεν με ενοχλεί προσωπικά οπότε δε το έχω ψάξει παραπάνω. Μπορεί να στρώσει με φορμάτ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Ίσως συμβαίνει επειδή γενικά το 5800 "χάνει" 1-2 λεπτά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts