Jump to content

Απόσυρση παλαιών αυτοκινήτων

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να καταλάβω..Εάν αποσύρω ένα αυτοκίνητο 1400cc και αποφασίσω να αγοράσω καινούργιο, παίρνω 1000€ για την απόσυρση και άλλα 1000 είτε αποφασίσω να αγοράσω καινούργιο είτε μεταχειρισμένο (απο 2005 και μετά) ? Δηλαδή καλύπτει και τα μεταχειρισμένα?

• Απαντήσεις 270
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για να καταλάβω..Εάν αποσύρω ένα αυτοκίνητο 1400cc και αποφασίσω να αγοράσω καινούργιο, παίρνω 1000€ για την απόσυρση και άλλα 1000 είτε αποφασίσω να αγοράσω καινούργιο είτε μεταχειρισμένο (απο 2005 και μετά) ? Δηλαδή καλύπτει και τα μεταχειρισμένα?

Όχι, το 2ο χιλιάρικο καλύπτει μόνο την αγορά καινούριου. Για αγορά μεταχειρισμένου δεν δικαιούσαι επιπλέον χρήματα.

νομίζω ότι καλύπτει και τα μεταχειρισμένα πλέον!

έτσι κατάλαβα εχθές που είδα ειδήσεις!

Όχι, το 2ο χιλιάρικο καλύπτει μόνο την αγορά καινούριου. Για αγορά μεταχειρισμένου δεν δικαιούσαι επιπλέον χρήματα.

Για την απόσυρση 1400cc παίρνεις 1500€ κι όχι 1000. Έτσι δεν είναι;

ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...

φαινεται ξερεις πολλα. αληθεια για πες και εμας ποσο ακριβως ειναι το οφελος γιατην ανακυκλωση του παλιου; ποσο θα επιβαρυνει το περιβαλον το νεο; προφανως λιγοτερο απο το παλιο αλλα ποσο λιγοτερο; ναι το παλιο εβγαζε πολλα καυσαερια αλλα τι σε νοιαζει εσενα ; η μηπως τελικα το παλιο αυτοκινητο δε καταστρεφει το περιβαλον ; ξερεις πολλα .....

Δεν κατάλαβα αν υποστηρίζεις αυτά που λέω ή αν με ειρωνεύεσαι. Δώσε στοιχεία.

Για την απόσυρση 1400cc παίρνεις 1500€ κι όχι 1000. Έτσι δεν είναι;

αμα ειναι πχ 1397 θα παρεις 1000,ενω αν ειναι 1401 θα παρεις 1500!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

αμα ειναι πχ 1397 θα παρεις 1000,ενω αν ειναι 1401 θα παρεις 1500!!!

Ακριβως! Αν το ομως το αμαξι ειναι 1397 πληρωνεις τοσα χρονια τελη κυκλοφορειας σαν να ναι 1401+ ενω στην αποσυρση ανηκεις στην χαμηλοτερη κατηγορια στο μεχρι 1400.

Λιγο απατεωνες δεν ειναι η μου φαινεται?

Αφού ρε μάστορα δεν ξέρεις, τι μιλάς;; Μέχρι τώρα έχουν πει ότι το επιπλέον χιλιάρικο καλύπτει την αγορά αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας.

:blink:

Αφού ρε μάστορα δεν ξέρεις, τι μιλάς;; Μέχρι τώρα έχουν πει ότι το επιπλέον χιλιάρικο καλύπτει την αγορά αυτοκινήτου νέας τεχνολογίας.

Σωστα τα λες.Οσον αφορα την αγορα μεταχειρισμενου θα πρεπει να εχει αδεια κυκλοφοριας 1/1/2005 ωστε να δωθει η επιδοτηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σεπτεμβριο ειπαν θα ψηφιστει.

Να ρωτησω κατι,εστω οτι εχω 2 παλια αυτοκινητα,αν τα αποσυρω θα παρω το ποσο που αντιστοιχει στο καθενα.Αν ομως παρω και καινουργιο αυτοκινητο θα δωθει επιδοτηση και απο τα 2 που αποσυρθηκαν δηλαδη 1000+1000 ευρω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σεπτεμβριο ειπαν θα ψηφιστει.

Να ρωτησω κατι,εστω οτι εχω 2 παλια αυτοκινητα,αν τα αποσυρω θα παρω το ποσο που αντιστοιχει στο καθενα.Αν ομως παρω και καινουργιο αυτοκινητο θα δωθει επιδοτηση και απο τα 2 που αποσυρθηκαν δηλαδη 1000+1000 ευρω???

Mπα δεν νομιζω. Η επιδοτηση +1000 μαλλον δινεται οχι με το ποσα αποσυρεις αλλα με το ποσα καινουρια αγοραζεις.

Αλλα και παλι μπορει η +1000 να δινεται μονο μια φορα.

http://www.taxheaven.gr/imagenom/enolo_695.pdf

Το ειχα ποσταρει σε αλλο thread.Χρειαζεται ομως και εδω :)

Η τροπολογια περι τελων,πρασσινου δακτυλιου και αποσυρσης παλαιων ΙΧ οπως ακριβως κατατεθηκε.

οι αντιπροσωπείες περιμένουν την ψήφιση της τροπολογίας

Για ποιο πράγμα;; εκτός κι αν εννοείς για προσφορές αλλά και πάλι όπως θα διαβάσεις δε σχετίζεσαι εσύ σε κάτι με την αντιπροσωπεια η απόσυρση. Το αυτοκινητο το παραδίδεις σε ειδικές μάντρες που θα οριστούν και παιρνεις και την επιταγή με τα χρήματα από κει και περα όταν αγοράσεις καινούργιο αυτοκινητό πας με την άδεια κυκλοφορίας και το χαρτί της απόσυρσης και παίρνεις και το επιπλέον 1000ρικο χωρις καν να ξερει η αντιπροσωπεια που πήρες αυτοκινητο ότι κανεις αποσυρση παράλληλα

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ωραία! μένει μόνο να μάθουμε που θα είναι αυτές οι μάντρες...

Αν θυμάμαι καλά την προηγούμενα φορά που είχε γίνει ΑΠΟΣΥΡΣΗ η μάντρα που λέτε ήταν ο ΟΔΔΥ. Εγώ τους έχω πάρει τηλέφωνο 2-3 φορές και μου λένε ότι ακόμα δεν έχουν επίσημη ενημέρωση. Keep in touch.

Ξέρει κανείς τι γίνεται αν ένα αμάξι είναι τρακαρισμένο? Όχι διαλυμένο τελειώς.

Eγω ειχα ακουσει οτι το πας σαυτες τις μαντρες παιρνεις ενα χαρτι πας στην εφορια απο οπου σου δινουν τα λεφτα και δεν τα παιρνεις απο την μαντρα.

Ξέρει κανείς τι γίνεται αν ένα αμάξι είναι τρακαρισμένο? Όχι διαλυμένο τελειώς.

Κατι λενε οτι αρκει να μετακινείτε...

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

παιδια τωρα που κανουν εκλογες η αποσυρση θα ξεκινηση οπως ελεγαν σεπτεβρη ή θα παει επαοριστον ;
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

παιδια τωρα που κανουν εκλογες η αποσυρση θα ξεκινηση οπως ελεγαν σεπτεβρη ή θα παει επαοριστον ;

Ακριβώς την ίδια απορία έχω και εγώ. Λογικά αφού θα διαλυθεί η Βουλή λόγω εκλογών, πάμε για κανά δίμηνο, μπορεί και τρίμηνο μετά...

:blink:

εχω κλεισει ενα αμαξι με την λογικη να γινοταν η αποσυρση και τωρα δεν ξερω τι να κανω.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X