Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6760 Slide

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ας αναφέρει ένας από τους κατόχους το product code της ελληνικής συσκευής του.:)

Περισσότερα εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 62
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετα απο επικοινωνια με το Πλαισιο στο Συνταγμα, η συσκευη θα ειναι διαθεσιμη στις 17 του παροντος μηνα, για οποιον ενδιαφερεται. Παρολα αυτα, ας μας πουν οι ηδη κατοχοι τι κ πως με τη συσκευη, μιας κ καποιοι αποτι διαβασαμε την εχουν ηδη και τη χρησημοποιουν...

δεν γράφει κανενα ελληνικά. προσοχή.

ενώ έχει μπεσα σαν γλώσσα γραφής τα ελληνικά παρόλο αυτά δεν γράφει ελληνικά.

πήρα και από wind και από νοκια κατάστημα και τα επέστρεψα

δεν γράφει κανενα ελληνικά. προσοχή.

ενώ έχει μπεσα σαν γλώσσα γραφής τα ελληνικά παρόλο αυτά δεν γράφει ελληνικά.

πήρα και από wind και από νοκια κατάστημα και τα επέστρεψα

πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό?

θα μου απαντήσεις ότι είχε γίνει με το I-Phone!!! αλλά απο τη ΝΟΚΙΑ δεν το περίμενα αυτό..!!!:cry:

μα καλα????? απο νοκια καταστημα κ ειναι παραεισαγωγης??? ελεος πια...δλδ αυτα που θα ερθουν θα πρεπει να τα τεσταρουμε on sight?????

κατα τα λεγομενα του πλαισιου συνταγματος σημερα θαναι το κινητο διαθεσιμο για τεσταρισμα κ πωληση! το απογευμα θα κανουμε μια βολτα προς τα κει..κ θα γραψουμε τις πρωτες εντυπωσεις! εν αναμονη λοιπον συνδετημονες!

παντως εμενα δεν με ενθουσιασε καθολου το κινητο αυτο...ειδικα απο θεμα εμφανισης...γουστα ειναι αυτα αλλα εγω αυτο το κινητο με τιποτα δεν το μπορω.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

κοιταξε να δεις ειναι αληθεια, οτι η εμφανιση ειναι λιγο ιδιαιτερη, αν οχι λιγο εξτρημ..απο θεμα δυνατοτητων, ειναι κλασικα μια απο τα ιδια, καλυπτωντας, μαλλον προσπαθωντας να πιασει ενα μεγαλο αγοραστικο κοινο. οκ, δεν ειναι επαγγελματικο κινητο, σιγουρα. δε νομιζω οτι ευκολα το κατατασει κανεις σε μια κατηγορια..παρολα αυτα αναμενω να το δω απο κοντα για τεστ κ μετα να εχω ολοκληρωμενη αποψη. απο αυριο λεει το πλαισιο στο συνταγμα..νησαφι πια..!

μια ευλογη απορια...

αραγε για να παρεισ ενα τηλεφωνο, θα πρεπει να κανεις search με ανοικτο πληκτρολογιο, να βρισκεις την επαφη, να κλεινεις το πληκτρολογιο και να μιλας?????

ακουγεται ηλιθιο..αλλα μαλλον κατι τετοιο θα γινεται..κ δε μιλαω για τα τηλεφωνα που ειναι ηδη περασμενα στις κλησεις και χρησιμοποιουνται συχνα, αλλα για καποιο ασχετο αριθμο...

απο σημερα ειναι διαθεσιμο στο πλαισιο, δυστηχως δεν ειχα την ευκαιρια να το δω ανοικτο αλλα ανοιξε ο υπαλληλος ενα κουτι

πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες απο το εξωτερικο τουλαχιστον

καλυ καλο κ εργονομικο πληκτρολογιο με ανεση στη χρηση, μικροκαμωμενη σαν συσκευη, χςραει στην παλαμη μεσα, καθολου χοντρομομενη, το πληκτρο περιηγησης σε αντιθεση με τα pre-release βιντεο δεν τριζει οταν το πατας, ο μηχανισμος slide φαινεται καλος, αλλα αποτι καταλαβαινω, δεν ειναι κ για πολλα crash test, καθοτι θα τον λιωνει κανεις αφου πρεπει να ανοιχτει για καθε μηνυμα κ για καθε κληση περα αυτων στο μητρωο.

το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν υπαρχουν ελληνικα στο τυπωμενα στο πληκτρολογιο!!!! οταν ρωτησα τον υπαλληλο τι εισαγωγη ειναι, αφου δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο, μου ειπε οτι ειναι απο τη νοκια, μου εδειξε την ταινια nokia sealed...

Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα!

Αγορασα στις 4/12/2009 απο τον Κωτσοβολο το κινητο και δυστηχος με το που ερχομαι σπιτι και ανοιγω το κουτι βλεπω οτι το πληκτρολογιο δεν ειναι καν για την ελλινικη αγορα!!!ειχε αλλα συμβολα και πολλους τονους που μαλλον απευθυνεται για γαλλια η γερμανια!!!...οντος δεν εγραφε ελληνικα ενω ειχε στο menu τα ελληνικα,το επεστρεπσα αμεσως κ πηρα τα λεφτα μου.

Χθες 23/12/2009 πηγα στο πλαισιο στην Λ.βουλιαγμενης...Λεω Πλαισιο τωρα ολα καλα θα πανε...Το αγοραζω με μεγαλη χαρα!με το που επιστρεφω σπιτι και το ανοιγω...δεν πιστευα στα ματια μου!!!!Παλι το ιδιο πληκτρολογιο!γαλλικα η γερμανικα δεν μπορω να καταλαβω!!!Αντε παλι το επεστρεψα και πηρα τα λεφτα μου πισω!!!(εδω θα ηθελα να πω οτι πηρα κ απο περιεργια ενα τηλ στο καταστημα Πλαισιο στην Καλλιθεα και ο πωλητης στο τηλεφωνο μου ειπε οτι εχουν εκει το σωστο...παλι στους δρομους παω εκει...τους βαζω να το ανοιξουν και εκει ειχε το λαθος Πληκτρολογιο!!!)

Σημερα 24/12/2009 χτυπαει το ξυπνητηρι στις 9 και ξεκειναω να το βρω,,,παω MediaMarkt,Saturn,Nokia club,Electroworld,...και δυστηχος σε ολα τα καταστηματα ειναι η λαθος εκδοση!!!!!

Τελος κανω μια προσπαθια και μιλαω με Νοκια...και μου ειπαν οτι δυστηχος εχει γεινει αυτο το λαθος και οτι δεν θα ερθει ποτε στην ελλαδα το επισημο.

Θα ηθελα να σας πω να προσεκσετε οτι στο κουτι απεξω η φωτογραφια που εχει ειναι η σωστη,ετσι πρεπει να ειναι μεσα το κανονικο..αλλα δυστηχος κανενα δεν εχει αυτο το πληκτρολογιο.

Σαν κινητο εινα τελειο...Αλλα οχι για την ελληνικη αγορα.

εχει αναφερθει κ σε αλλες περιπτωσεις,

σε οποιο καταστημα εχω παει κ εγω, το κινητο δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο, παρολο που εχει την ταινια sealed, ειναι νοκια ναι οκ, αλλα οχι alpha copy..σημερα μετα απο επικοινωνια στη νοκια στα κεντρικα, με τα χιλια ζορια να μου δωσουν πληροφοριες για το ελληνικο product code, ωσπου στο τελος μετα απο μια γυρα απο διαφορους παρατρεχαμενους, πηρα την απαντηση " δε γνωριζουμε, καθως η παρτιδα διαθεσης στην αγορα δεν ειναι η ελληνικη, υστερα απο λαθος αποστολη παραγγελεια (ακουσον ακουσον), αφηστε μας ενα τηλ επικοινωνιας για νεοτερες εξελιξεις...

κ οι καρμηριδες που μονο τα λεφτα μας θελουν, μια ανακοινωση δεν εχουν κανει τον κοπο να βγαλουνε..ουτε να ενημερωσουν..σου λεει οπου πιασει..αλλα φτανει..ξυπνησαν τα ζωα κ δεν πανε πια αργα..αλλα λιγο πιο γρηγορα...κυριοι της αλφα κ(λ)οπυ κ οπου αλλου ειστε..

• 2 weeks later...
Γει σας ειμαι νεος στο φορουμ και προσφατα πηρα ενα nokia 6760 slide αλλα δεν βρισκω πως να γραφω στα ελληνικα,αν μπορει ας βοηθησει καποιος,επισης για να μην ανοιγω δευτερο θεμα θα ηθελα να ρωτησω τις διαφορες αναμεσα σε qvga και vga.

Καλορίζικο φίλε.

Απ ό,τι γράφουν πιο πάνω τα παιδιά δεν γράφει ελληνικά.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γει σας ειμαι νεος στο φορουμ και προσφατα πηρα ενα nokia 6760 slide αλλα δεν βρισκω πως να γραφω στα ελληνικα,αν μπορει ας βοηθησει καποιος,επισης για να μην ανοιγω δευτερο θεμα θα ηθελα να ρωτησω τις διαφορες αναμεσα σε qvga και vga.

Φιλε μου αμα δεις κ ελαχιστα ποιο πανω...το ειχα αγορασει απο 4 διαφορετικα καταστηματα κ το επεστρεψα!δεν γραφει ελληνικα ουτε αναβαθμισει κατα 99% σε λογισμικο για το συγκεκριμενο μοντελο...επεισης κοιταξε κ το πληκτρολογιο σου θα δεις οτι δεν κανει για την ελληνικη αγορα,δεν πως πρεπει να ειναι το πληκρτολογιο απο την φωτογραφια του κουτιου του,κ δες πως ειναι αυτο που εχεις...για μενα επεστρεψε το...

αυτό έγραψα και εγώ από την αρχή που πήρα από τα πρώτα σε 3 διαφορετικά καταστήματα.

δεν γράφει ελληνικά και ας έχει ταινία από alpha copy.

εγώ κατέληξα στο Ν97μινι γιατί από αυτό δεν βλέπω να υπάρχει λύση για το 6760

οπως εχουμε ξαναπει, η επισημε θεση στης νοκια, μετα απο επικοινωνια με τα κεντρικα( αχ- αχ - αχ..)., ηταν πως ειναι λαθος εισαγωγη.

το κινητο δε γραφει ελληνικα, παροτι εχει ελληνικο μενου κ ταινια της νοκια.

οσοι το επεστρεψαν πηραν τα λεφτα τους πισω κανονικοτατα.

να τους το επιστρεψεις εντος 7 ημερων, με ολα τα παρελκομενα κ περιεχομενα της συσκευασιας, να το κανουν επιστροφη ως DOA, κ οχι προς αντικατασταση, δεν ειναι ελλατωματικη συσκευη, αλλα ολοκληρη η εισαγωγη.

καλημερα σου

εχεισ σεταρει το λογαριασμο σου στο κινητο? κανε νεο μαιλ account, το ειδος του λογαριασμου για το yahoo ειναι Pop3. εχει πολυ ευχρηστο οδηγο δημιουργιας λογαριασμου

• 2 weeks later...

Το τριήμερο που πέρασε είχα στα χέρια μου μια συσκευή ενός φίλου.

Τα κύρια αρνητικά του τηλεφώνου είναι 2:

1)Έλλειψη δυνατότητας γραφής με Ελληνικά,παρόλο που υπάρχει πλήρες Ελληνικό μενού και η επιλογή για γραφή με Ελληνικά.

2)Έλλειψη wifi.

Από εκεί και πέρα,βάση της τιμής πώλησής του και της κατηγορίας στην οποία ανήκει-απευθύνεται,παίζει χωρίς αντίπαλο.

Ποιότητα κατασκευής παραπάνω από ικανοποιητική,θα τολμούσα μάλιστα να πω ότι ανταγωνίζεται στα ίσια πολύ ακριβότερες προτάσεις της nokia.Το όλο δέσιμο της συσκευής είναι πάρα πολύ καλό,η ποιότητα των πλαστικών πολύ καλή και η αίσθηση που δίνει είναι μιας πολύ στιβαρής κατασκευής.

Ο μηχανισμός του πληκρολογίου είναι πάρα πολύ καλός,με ανύπαρκτο τζόγο.Θα πρέπει να τον πιέσεις πολύ για να καταλάβεις ότι κάπου υπάρχει ένα ανεπαίσθητο χαλάρωμα.

Το πληκτρολόγιο παρόλο που είναι πολύ μικρό μπορώ να πω ότι δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα κατά την χρήση του.Τα πλήκτρα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους,φυσιολογικό λόγο του μεγέθους της συσκευής,αλλά προεξέχουν τόσο όσο χρειάζεται ώστε να είναι εύκολο το πάτημα τους και να αποφεύγεται σε μεγάλο σημείο η πιθανότητα λάθος πληκτρολόγησης.

Η οθόνη του η κλασική της κατηγορίας χωρίς καμία ιδιαίτερη διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες συσκευές που έχουν οθόνες αντίστοιχης ανάλυσης-μεγέθους.

Η πλοήγηση στο μενού και στα υπομενού είναι πολύ γρήγορη και όσο καιρό την είχα στα χέρια μου δεν παρατήρησα κολλήματα.Να σημειώσω βέβαια εδώ πως δεν ήταν και πολύ <<φορτωμένη>> η συσκευή.

Εντύπωση μου έκανε το πόσο γρήγορα γίνεται η εναλλαγή από οριζόντια σε κάθετη διάταξη.Δεν προλάβαινα να το γυρίσω και ήδη είχε γίνει.

Η κάμερα του δεν εμπνέει για πολλά,κάτι φυσιολογικό άλλωστε σε αυτή την κατηγορία.

Το εξωτερικό ηχείο είναι αρκετά δυνατό,ενώ το ηχείο και το μικρόφωνο λειτουργούν-αποδίδουν αρκετά καλά.

Κατά την μεταφορά αρχείων μέσω μαζικής αποθήκευσης η ταχύτητα είναι στα κλασικά πλαίσια ταχύτητας,οπότε για μεταφορά μεγάλων αρχείων η χρήση card reader κρίνεται απαραίτητη.

Το gps,στο μικρό διάστημα που το χρησιμοποίησα με το garmin ως πρόγραμμα πλοήγησης,μου άφησε καλές εντυπώσεις και στην ακρίβειά του και ιδιαιτέρα στον μικρό χρόνο που χρειαζόταν για το κλείδωμα των δορυφόρων.

Η σύνδεση και αναγνώριση με τον υπολογιστή έγινε κανονικά και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ούτε σε μαζική αποθήκευση,ούτε με pc suite,ovi suite,nsu.

Όταν ανακοινώθηκε ως συσκευή πρέπει να πω ότι γέλασα ειρωνικά με αυτό το <<παιχνιδάκι>> και θεώρησα ότι ήταν μια αποτυχημένη κίνηση της nokia.

Μετά από αυτή την σύντομη επαφή αναθεωρώ πλήρως.Έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις,σε σημείο που με δυσκολία την επέστρεψα σήμερα.Αν δεν υπήρχε το θέμα της μη δυνατότητας χρήσης Ελληνικών χαρακτήρων,θα μπορούσε να είχε πάρει την θέση μιας δεύτερης συσκευής.

http://img168.imageshack.us/img168/7462/30012010019.th.jpg http://img521.imageshack.us/img521/2610/31012010029d.th.jpg http://img403.imageshack.us/img403/1199/31012010032.th.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Απο οσο γνωριζω δεν μπορεις να κανεις κατι.. αναφερεται και ενα ποστ επανω :(
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδιά, πήγα και ρώτησα για την τιμή του και μου είπαν 213 ευρώ. Τρελάθηκα! Πάω σε μερικές μέρες να το πάρω. Edited by mirrorofsorrow

Το έχω πάρει απο την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα!!! Είναι όντως πολύ καλό!!! Όσο για την γλώσσα γραφής στα Ελληνικά η ΝΟΚΙΑ αλλά και η VODAVONE μου απαντήσανε πρίν λίγες ημέρες ότι ετοιμάζεται να εκδοθεί ενημέρωση για αναβάθμιση γραφής στα Ελληνικά!!! Η VODAVONE το αναφέρει και στο επίσημο site της!!! Edited by strongman
Κώστας:whistle: