Jump to content

Τα πάντα για τους φορτιστές

Herakles
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά τον samsung τον θέλω μόνο για το κινητό μου.

Εκτός αν αγορασω έναν ακόμη samsumg για το power bank.

Θα τα κοιτάξω και αυτά που πρότεινες..

Δεν θα χαλάσει αν φορτίσει και κάτι άλλο!

Δεν θα χαλάσει αν φορτίσει και κάτι άλλο!

Δεν είναι το θέμα στο αν θα χαλάσει ..απλά επειδή πολλές φορές θέλω 2 φορτιστές ένα για το κινητό και ένα για το power bank γιαυτό θέλω και έναν δεύτερο...

Δεν είναι το θέμα στο αν θα χαλάσει ..απλά επειδή πολλές φορές θέλω 2 φορτιστές ένα για το κινητό και ένα για το power bank γιαυτό θέλω και έναν δεύτερο...

αφού έχεις 2 φορτιστές.

αφού έχεις 2 φορτιστές.

Ρε παιδιά την κολοκυθιά θα παίζουμε;;

Ναι έχω 2 φορτιστές απλά ο δεύτερος βγάζει 1,63Α και θέλω να πάρω έναν καλό που να βγάζει 2Α

Το ξέρω οτι δεν μπορεί να βγάλει καθαρά 2Α .ας βγάζει και 1,90Α όπως ο samsung...

το power bank φορτίζει με 2Α και μεγαλύτερος να είναι ο φορτιστής δεν με πειράζει απλά να φορτίζει κοντά στα 2Α όχι 1,63Α που δίνει ο άλλος που έχω

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό φορτιστή ;;

Edited by paulkv

Ηρεμήστε λίγο ρε :p

Μπορείς να πάρεις έναν καλό όπως αυτούς που σου ανέφερα, ή άλλον έναν ίδιο samsung, τον οποίο το eshop βάζει συχνά προσφορά στην κανονική του τιμή, γύρω στα 7€

Ρε παιδιά την κολοκυθιά θα παίζουμε;;

Ναι έχω 2 φορτιστές απλά ο δεύτερος βγάζει 1,63Α και θέλω να πάρω έναν καλό που να βγάζει 2Α

Το ξέρω οτι δεν μπορεί να βγάλει καθαρά 2Α .ας βγάζει και 1,90Α όπως ο samsung...

το power bank φορτίζει με 2Α και μεγαλύτερος να είναι ο φορτιστής δεν με πειράζει απλά να φορτίζει κοντά στα 2Α όχι 1,63Α που δίνει ο άλλος που έχω

Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό φορτιστή ;;

Αντε πάλι!!!Τι θα πάθει αν φορτίζει λίγο πιο αργά;

Αντε πάλι!!!Τι θα πάθει αν φορτίζει λίγο πιο αργά;

Μπορεί να βιάζεται. Δικαίωμά του ή πρόβλημά του :rolleyes:

Μπορεί να βιάζεται. Δικαίωμά του ή πρόβλημά του :rolleyes:

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα.Μάλλον νομίζει ότι δεν είναι συμβατοί,κάτι τέτοιο μου βγάζουν τα λεγομενα του απο την αρχή.

Αλλωστε πόση χρονική διαφορά να έχουν στο φόρτισμα ;

Δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα.Μάλλον νομίζει ότι δεν είναι συμβατοί,κάτι τέτοιο μου βγάζουν τα λεγομενα του απο την αρχή.

Αλλωστε πόση χρονική διαφορά να έχουν στο φόρτισμα ;

20% χρονική διαφορά περίπου. paulkv αν το πρόβλημά σου είναι η συμβατότητα, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Μπορείς να χρησιμοποιεις τον φορτιστή που δίνει 1.6Α κανονικά. Και θα πρότεινα να τον χρησιμοποιείς στο κινητό για να φθείρεται η μπαταρία του λιγότερο.

Ηρεμήστε λίγο ρε :p

Μπορείς να πάρεις έναν καλό όπως αυτούς που σου ανέφερα, ή άλλον έναν ίδιο samsung, τον οποίο το eshop βάζει συχνά προσφορά στην κανονική του τιμή, γύρω στα 7€

Θα τα κοιτάξω αυτα που πρότεινες...Αυτόν απο το eshop έχω ακούσει οτι δεν ειναι αυθεντικός ....αληθεύει;;;

Λοιπόν δεν λέω οτι δεν είναι συμβατοί απλά μου φένεται παράξενο που o samsung είναι 2Α και βγάζει 1,94

ενώ ο άλλος είναι 2,4Α βγάζει 1,63Α

και άλλωστε για αυτό τον αγόρασα για να φορτίζει αν όχι με 2Α έστω 1,90-1,95Α

Και όπως είπα θέλω δυο φορτιστές γιατί έχει τύχει πολλές φορές να φορτίσω και κινητό και power bank

Edited by paulkv

Θα τα κοιτάξω αυτα που πρότεινες...Αυτόν απο το eshop έχω ακούσει οτι δεν ειναι αυθεντικός ....αληθεύει;;;

Λοιπόν δεν λέω οτι δεν είναι συμβατοί απλά μου φένεται παράξενο που o samsung είναι 2Α και βγάζει 1,94

ενώ ο άλλος είναι 2,4Α βγάζει 1,63Α

και άλλωστε για αυτό τον αγόρασα για να φορτίζει αν όχι με 2Α έστω 1,90-1,95Α

Και όπως είπα θέλω δυο φορτιστές γιατί έχει τύχει πολλές φορές να φορτίσω και κινητό και power bank

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Απ' οσο ξέρω πάντως είναι τυπικός στην απόδοσή του.

Όσον αφορά τον άλλο που πήρες για 2.4 και δίνει 1.6 1.7, απλώς είναι μούφα ο φορτιστής. Να λες πάλι καλά που δίνει 1.6Α, έχω δει να γράφουν 2Α και να δίνουν 0.8Α. Γενικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Απ' οσο ξέρω πάντως είναι τυπικός στην απόδοσή του.

Όσον αφορά τον άλλο που πήρες για 2.4 και δίνει 1.6 1.7, απλώς είναι μούφα ο φορτιστής. Να λες πάλι καλά που δίνει 1.6Α, έχω δει να γράφουν 2Α και να δίνουν 0.8Α. Γενικά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Τι να πω ..εγώ έχω διαβάσει οτι οι blitzwolf φορτιστές είναι καλοί.. θα δω τι θα κάνω ..

ευχαριστώ

Τι να πω ..εγώ έχω διαβάσει οτι οι blitzwolf φορτιστές είναι καλοί.. θα δω τι θα κάνω ..

ευχαριστώ

Δεν τους γνωρίζω καν. Δεν είναι κανένας γνωστός κατασκευαστής

Κατά φωνή, σήμερα έσκασε η προσφορά για τον σαμσουνγκ :p http://www.e-shop.gr/samsung-eta-u90e-charger-2000mah-tablet-mobile-white-bulk-p-PER.210747

Κατά φωνή, σήμερα έσκασε η προσφορά για τον σαμσουνγκ :p http://www.e-shop.gr/samsung-eta-u90e-charger-2000mah-tablet-mobile-white-bulk-p-PER.210747

Αα ωραία....άνοιξα το λινκ και είδα τις αξιολογίσεις ..με αυτά που γράφουν πως να εμπιστευτώ να το αγοράσω?

Αν και μάλλον θα το αγοράσω αλλά με πολλή σκέψη

Αα ωραία....άνοιξα το λινκ και είδα τις αξιολογίσεις ..με αυτά που γράφουν πως να εμπιστευτώ να το αγοράσω?

Αν και μάλλον θα το αγοράσω αλλά με πολλή σκέψη

Ο καθένας λέει το χαβά του. Έχουν κινητά που δεν τραβάνε πάνω απο 1Α και γκρινιάζουν. Σε γενικές γραμμές πάντως, φορτιστής Samsung είναι, φθηνιάρικος είναι, μην περιμένεις κάτι καλό. Έχω πιάσει φορτιστές από συσκευές Samsung όπως το Tab 2, και ήταν έτσι φθηνοί.

• 1 month later...

Καλημέρα στην παρέα!

Ερώτηση φίλου: έχει P9 lite και ο stock φορτιστής είναι πολύ αργός (1Α). Μπορεί να επιλέξει κάποιον άλλον και να φορτίζει έστω λίγο γρηγορότερα; Στο gsmarena διάβασα πως ακόμη και ένας 1.5A ή 2A θα ήταν καταλληλότερος στη συσκευασία.

Τι προτείνετε;

• 1 month later...

κάποιον δυνατό φορτηστη για αμάξι με 3 υποδοχές?

kai fast charching?

επίσης πως καταλαβαίνω ποιον δυνατό φορτιστή επιλογη για το κιν και για αμάξι και σπίτι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...
Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο (δοκιμασμένο!) EU φορτιστή από κινεζομάγαζο σε χαμηλή τιμή (μέχρι 3-4 το πολυ € γιατί έχω σκοπό να παραγγείλω πολλά τεμάχια); Μιλάμε για 2Α πάντα. Ευχαριστώ!

Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιόπιστο (δοκιμασμένο!) EU φορτιστή από κινεζομάγαζο σε χαμηλή τιμή (μέχρι 3-4 το πολυ € γιατί έχω σκοπό να παραγγείλω πολλά τεμάχια); Μιλάμε για 2Α πάντα. Ευχαριστώ!

Εδω εισαι http://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_322054.html

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

http://www.e-shop.gr/samsung-charger-eta-u90e-2000mah-black-bulk-p-TEL.028611 για αυτον εδω τον φορτιστη λετε παραπανω οτι ειναι γρηγορος?

Χαιρετίζω την παρέα.να ρωτήσω κάτι γιατι ειμαι άσχετος.εχω δύο φορτιστεί για το smartphone μου.ο ενας λέει ενα αμπερ και ο άλλος 650 μιλιαμπερ.θα φορτισουν στον ιδιο χρόνον την ιδια συσκευή?

Tcl 20 5g

Χαιρετίζω την παρέα.να ρωτήσω κάτι γιατι ειμαι άσχετος.εχω δύο φορτιστεί για το smartphone μου.ο ενας λέει ενα αμπερ και ο άλλος 650 μιλιαμπερ.θα φορτισουν στον ιδιο χρόνον την ιδια συσκευή?

οχι

10 χαρακτηρες

Σ' ευχαριστώ πολύ. Τον έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο και έμεινες ικανοποιημένος; Θέλω να πω τουλάχιστον βγάζει πάνω από 1Α και ζει ακόμα;