Jump to content

182.000+ εγγεγραμμένα μέλη!

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10.000 exoyn ginei monima banned :blink: ;Isxyei ayto;

Βασικά, έχουμε ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό. Τώρα οι banned χρήστες είναι περίπου 16.387 :w00t: :wacko:

• Απαντήσεις 605
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχεις καιρό να ενημερωθείς. Aυτή τη στιγμή είμαστε στους 24.334 με 5 banned ανά 30 λεπτά περίπου. Ο ρυθμός προβλέπεται να αυξηθεί δραματικά τις επόμενες ημέρες. :w00t: :blink:

Έχεις καιρό να ενημερωθείς. Aυτή τη στιγμή είμαστε στους 24.334 με 5 banned ανά 30 λεπτά περίπου. Ο ρυθμός προβλέπεται να αυξηθεί δραματικά τις επόμενες ημέρες. :w00t: :blink:

10 ban την ώρα? Τι λέτε τώρα? Καλά τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει ban και πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί που τα κάνουν αυτα?

10 ban την ώρα? Τι λέτε τώρα? Καλά τι πρέπει να κάνει κάποιος για να γίνει ban και πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι πολλοί που τα κάνουν αυτα?

Δεν το κοβω να πεφτουν τοσα ban την ωρα.... ;)

Πλακα κανουν τα παιδια.(Πιστευω) :)

Παντως μπραβο σto myphone! :D

Αντε και στα 50.000+ μελη! ;)

PowerZ εσύ μια ζωή τα χώνεις σε εμάς,στο myphone γενικά αλλά συνέχεια εδώ είσαι... :)

Ουφ...άντε πάμε να σπάσουμε το ρεκόρ για 1ban/1min...

129026.png?1640591734

Τελικά νούμερα, τα πήρα από τον server.

Permanent Banned users : 44.074 :p

Προφανώς είμαι και εγώ σε αυτούς και δεν το γνωρίζω. :alien:

Τα μόνιμα ΒΑΝ είναι λίγα ωστόσο και είναι κυρίως περιπτώσεις spam, πολλαπλά nicknames από το ίδιο account, χρήστες που άλλαξαν nickname και ζήτησαν να κλειδωθεί το παλιό τους και μερικά πραγματικά μόνιμα ΒΑΝ υπό μορφή "τιμωρίας".

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Τελικά νούμερα, τα πήρα από τον server.

Permanent Banned users : 44.074 :p

Προφανώς είμαι και εγώ σε αυτούς και δεν το γνωρίζω. :alien:

Τα μόνιμα ΒΑΝ είναι λίγα ωστόσο και είναι κυρίως περιπτώσεις spam, πολλαπλά nicknames από το ίδιο account, χρήστες που άλλαξαν nickname και ζήτησαν να κλειδωθεί το παλιό τους και μερικά πραγματικά μόνιμα ΒΑΝ υπό μορφή "τιμωρίας".

:lol: :lol:

Και να υποθεσω πως το τελευταιο μονιμο BAN που εριξες σε καποιον ειναι στο μωρακι στη φωτογραφια σου.... :lol: :p

Γι'αυτο και η τσαντιλα του! :w00t: :p

Sory για το off topic... :ban:

αυτο το αγριο μωρο εκει κατω ειναι ο rigasnic που προσπαθει να βρει να χωσει μπαν αβερτα αλλα δεν του καθοντε πολλα και ανχωνεται :rolleyes: :p

• 2 weeks later...

Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 45.000 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η naziara.

Συνολικά φιλοξενούνται 743.594 μηνύματα σε 46.633 θέματα συζήτησης.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

asymvivastos said:
Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 45.000 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η naziara.

Συνολικά φιλοξενούνται 743.594 μηνύματα σε 46.633 θέματα συζήτησης.

Pame gia ta 50.000

Edited by DENIOR

• 2 weeks later...
Οfftopic: Εξαφανιστήκανε κάποια μηνύματα ή μου φαίνεται?

Οfftopic: Εξαφανιστήκανε κάποια μηνύματα ή μου φαίνεται?

Μπορεί να έγινε διαγραφή μηνυμάτων.. Γίνεται κατά καιρούς :)

To φόρουμ του myphone πρέπει να έχει τα περισσότερα μέλη από κάθε άλλο φόρουμ στην Ελλάδα.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, οφείλεται στην σκληρή δουλειά των παιδιών και του Μάνου.

Βέβαια η ποσότητα δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα site αλλά η ποιότητα.Σε αυτό πάσχουμε λιγάκι.

Αντε να τους εκατοστίσουμε...

Ι need a six month vacation, twice a year.

• 2 weeks later...

Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 46.000 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η MichalisKappas.

Συνολικά φιλοξενούνται 769.879 μηνύματα σε 48.636 θέματα συζήτησης.

Η online κοινότητα του myPhone.gr αποτελείται από 46.000 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η MichalisKappas.

Μέλη: 46.001

» Νεότερο μέλος: anthi7

» Θέματα: 48.637

» Μηνύματα: 769.901

konstantinos_bei said:

Pame poly kala.

Edited by DENIOR

Tέλη Ιουλίου χαλαρά, για να μην πώ να το επισπέυσουμε μέχρι Μέσα Ιουλίου για να συμπέσει με την επέτειο των 2 χρόνων!! :w00t:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

αντε με το καλο πλεον κ η κατοσταρα!κ εις ανωτερα για το ανωτερο ελληνικο φορουμ που εχω δει ποτε!

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

To φόρουμ του myphone πρέπει να έχει τα περισσότερα μέλη από κάθε άλλο φόρουμ στην Ελλάδα.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, οφείλεται στην σκληρή δουλειά των παιδιών και του Μάνου.

Βέβαια η ποσότητα δεν μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα site αλλά η ποιότητα.Σε αυτό πάσχουμε λιγάκι.

Αντε να τους εκατοστίσουμε...

Συμφωνω 100 % !!:)

To myphone.gr ειναι σαφως το μεγαλυτερο ελληνικο φορουμ.

Αυτο που θα πρεπει να προσεξουμε ,ειναι η βελτιωση της ποιοτητας.Και δεν εννοω απο τεχνολογικης πλευρας (κατι που αφορα τους διαχειριστες) αλλα σε οτι αφορα το επιπεδο των συζητησεων.Περιορισμος των greeklish,δημιουργια ΟΔΗΓΩΝ (κατι πολυ χρησιμο που δυστυχως λειπει απο το φορουμ!) κτλ

Giati ''prepei''??

To ''prepei'' eixe ypothetikh xroia sthn protash toy elteo.

Me ''prepei'' h xoris ''prepei'' to MYPHONE einai oytos h allos to Ellhniko FORUM me ta perissotera melh.

Aκριβώς, υποθέτω!

Δεν νομίζω να υπάρχει άλλο ελληνικό forum με 46,000 μέλη και με τέτοιο ρυθμό εγγραφών νέων...εάν υπάρχει θα ήθελα να μου το πεις mikecraz...

Ι need a six month vacation, twice a year.

• 3 weeks later...