Jump to content

182.000+ εγγεγραμμένα μέλη!

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 605
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 5 Μάρ. 2004 , 14:59)

Και τυπικά πιά, το myphone πέρασε σε μέλη την στοιχιωμένη κοινότητα του unwired.

και σε χρονο ρεκορ :up:

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

17000 den ehei to unwired?

Mpika tora kai eida afto Αυτήν τη στιγμή 5 χρήστες βρίσκονται στις σελίδες του unwired.gr :: 1 εγγεγραμμένος, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες.

Ti egine? Figan oloi.Thimamai oti eihe pollous..

Mutilator :shifty:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 5 Μάρ. 2004 , 15:07)

Mpika tora kai eida afto Αυτήν τη στιγμή 5 χρήστες βρίσκονται στις σελίδες του unwired.gr :: 1 εγγεγραμμένος, 0 μη ορατοί και 4 επισκέπτες.

μα το http://www.myphone.gr είναι η αυθεντική συνέχειά του. όλοι οι χρήστες του είναι πια εδώ!!! :p :rolleyes: :o :happy:

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 5 Μάρ. 2004 , 15:07)

Eγώ ήξερα πως είχε 16000 τάχα άτομα. Πότε έγιναν 17000; Αφού όποτε πάω εκεί, υπάρχουν 6 αόρατοι και 1 εγγεγραμένος. Πως ειναι δυνατόν να γράφτηκαν 1000+ άτομα μέσα σε 1 μήνα σε ενα forum που δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον και καμμία προοπτική;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 5 Μάρ. 2004 , 17:17)

Αναφέρει 17200 τόσο. Πριν απο λίγο το είδα. Ημαρτον θεέ μου.

ήμαρτον!

Δεν έχει καμία σημασία αυτός ο αριθμός γιατί δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα :)

Ωραία και πάντα τετοια...

Α,και ας μιλήσουμε μονο για το δικο μας site και ας αφησουμε όλα τα άλλα... :o

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος O Tifosi ( 5 Μάρ. 2004 , 22:13)

Α,και ας μιλήσουμε μονο για το δικο μας site και ας αφησουμε όλα τα άλλα... :o

Φίλε μου καλέ, θα μιλλάω για ότι θέλω εγώ, χωρίς πατρώνους στο μυαλό μου. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX ( 6 Μάρ. 2004 , 00:14)

Φίλε μου καλέ, θα μιλλάω για ότι θέλω εγώ, χωρίς πατρώνους στο μυαλό μου. :)

μην παρεξηγείστε τόσο εύκολα ;)

VIDEOMIX δεν προσπάθησε να σου κόψει το λόγο κανείς, απλά ο tifosi πρότεινε (γενικά και όχι σε σένα) να κοιτάμε το site μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι ;) στο κάτω κάτω δεν αξίζει τον κόπο! :)

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 6 Μάρ. 2004 , 00:40)

μην παρεξηγείστε τόσο εύκολα ;)

VIDEOMIX δεν προσπάθησε να σου κόψει το λόγο κανείς, απλά ο tifosi πρότεινε (γενικά και όχι σε σένα) να κοιτάμε το site μας και όχι τι κάνουν οι άλλοι ;) στο κάτω κάτω δεν αξίζει τον κόπο! :)

Ημουν εκ των φωτογραφιζωμένων. Απο καιρό ήθελα να κάνω σχόλιο, όταν θα φτάναμε τα 16000 μέλη, διοτι θυμώμουν πως ο κύριος με το φάντασμα απο εκεί, έλεγε πως και αυτός έχει τόσα μέλη. Εγώ πιστεύω πως έχει nickname εδω μέσα ο κύριος με το forum φάντασμα. Αυτά και δεν ασχολούμε πιά. :)

Videomix, σε φιλοξενεί ένα forum και οι οικοδεσπότες του έχουν κατ' επανάληψη εκφράσει την παράκληση να μην ασχολείται κανείς με το unwired, εδώ τουλάχιστον. Ειλικρινά, βρίσκεις τόσο παράλογη, περιοριστική, αποπνικτική, αντιδημοκρατική ή ό,τι άλλο θες να συμπληρώσεις αυτή την επιθυμία των υπευθύνων του site; :(
Είμαστε όλοι εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 6 Μάρ. 2004 , 02:05)

Entaksei mia anafora kaname mias kai sinepese to noumero.

Θα με συγχωρέσεις, αλλά δεν είναι καθόλου εντάξει. Δεν είναι όλα τα θέματα (chat & ) fun. :!:

Είμαστε όλοι εδώ

Τι myphone αποτελεί πλέον μια πολύ δυναμική, ζωντανή και υγιή κοινωνία όπου βρίσκουν στέγη πολλές, ποικίλες και αντίθετες -ακόμα- απόψεις... Αυτός είναι λόγος για χαρά και όχι κόντρες... Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά και εμείς... μαζί σας! :happy:
I see stupid people...

Η online κοινότητα του MyPhone.gr αποτελείται από 16,488 μέλη. Το νεότερο μέλος του forum είναι ο/η xsad.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

να κανω αλλη μια προβλεψη? , μεχρι τα πρωτα γεννεθλια του σιτε μας θα εχουμε φτασει ανετα τα 20000 μελη ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.