vavasi Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Η Cosmote δεν ζηταει ΑΦΜ , αν σας ζητησουν καπου για Cosmote αρνηθητε το και επιμενεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Σήμερα δήλωσα ένα αριθμό Frog σε κατάστημα Γερμανός και ΔΕΝ μου ζητήθηκε ΑΦΜ. Η ταυτότητα και η κάρτα SIM ήταν αρκετά ώστε να γίνει η δήλωση στοιχείων. Περίπου 2,5 αργότερα έλαβα 4 ενημερωτικά SMS που μου ανέφεραν πως η δήλωση των στοιχείων μου ήταν επιτυχής. Δε μπορώ να γνωρίζω αλλά ούτε και να αντιληφθώ το λόγο που οι Vodafone & Wind το ζητούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 να ζητατε και το χαρτι που δηλωνετε οτι δεν θελετε ο αριθμος σας να συμπεριληφθει σε καταλογους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Η Cosmote δεν ζηταει ΑΦΜ , αν σας ζητησουν καπου για Cosmote αρνηθητε το και επιμενεται ! Αν ζητήσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία myaccount ζητάει πάντως ΑΦΜ. Στην ταυτοποίηση δε μου ζήτησαν ούτε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Αν ζητήσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία myaccount ζητάει πάντως ΑΦΜ. Στην ταυτοποίηση δε μου ζήτησαν ούτε εμένα. Την ενεργοποίησες πρόσφατα την υπηρεσία; Γιατί πέρυσι που την ενεργοποίησα εγώ δε μου ζητήθηκε ΑΦΜ αλλά μόνο φωτοτυπία της ταυτότητάς μου (την οποία και απέστειλα με φαξ μαζί με μια αίτηση επωνυμίας). Βέβαια, για να μην γίνομαι και απόλυτος. μπορεί και να μην θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Tα δηλωσα και γω. Ερχεται καποιο επιβεβαιωτικο sms? Στο χαρτι που μου δωσαν βλεπω τωρα οτι εχει γινει καποιο ορθογραφικο λαθος στο επιθετο μου...Μηπως υπαρξει καποιο προβλημα στο my account που θελω να ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Την ενεργοποίησες πρόσφατα την υπηρεσία; Γιατί πέρυσι που την ενεργοποίησα εγώ δε μου ζητήθηκε ΑΦΜ αλλά μόνο φωτοτυπία της ταυτότητάς μου (την οποία και απέστειλα με φαξ μαζί με μια αίτηση επωνυμίας). Βέβαια, για να μην γίνομαι και απόλυτος. μπορεί και να μην θυμάμαι καλά. Παλιά δε ζητούσαν πριν λίγες μέρες το ζητούσε (τότε που το έγραψα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Η Cosmote δεν ζηταει ΑΦΜ , αν σας ζητησουν καπου για Cosmote αρνηθητε το και επιμενεται ! εγω που ειχα κανει δηλωση στοιχειων στον αριθμο του καρτοκινητου μου της κοσμοτε πριν ξεκινησει η ταυτοποιηση μεσω φαξ τα εστειλα και μου ζητησανε αφμ και ταυτοτητα και να υπογραψω το αιτημα μου . μετα τις 7/11 που πηγα να δηλωσω το καρτοκινητο μου σε ενα καταστημα μου ειπανε οτι φαινομαι δηλωμενος και δεν χρειαζεται να το ξανα κανω. οποτε μια χαρα . οποτε αυτο που λενε οτι πρεπει να πας να ξαναδηλωσεις τα στοιχεια σου δεν ισχυει στην κοσμοτε εαν τα εχεις στειλει παλια με φαξ και εχεις ζητησει να γινει καταχωρηση στοιχείων δεν χρειαζεται να ξανα πας. αλλα μονο στην κοσμοτε γινεται αυτο στην vodafone και στην wind δεν ισχυει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Tα δηλωσα και γω. Ερχεται καποιο επιβεβαιωτικο sms? Στο χαρτι που μου δωσαν βλεπω τωρα οτι εχει γινει καποιο ορθογραφικο λαθος στο επιθετο μου...Μηπως υπαρξει καποιο προβλημα στο my account που θελω να ενεργοποιησω? Να πας στο κατάστημα που το έκανες και να ζητήσεις να στο διορθώσουν γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον σε περίπτωση που θέλεις να το μεταβιβάσεις :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 εγω που ειχα κανει δηλωση στοιχειων στον αριθμο του καρτοκινητου μου της κοσμοτε πριν ξεκινησει η ταυτοποιηση μεσω φαξ τα εστειλα και μου ζητησανε αφμ και ταυτοτητα και να υπογραψω το αιτημα μου . μετα τις 7/11 που πηγα να δηλωσω το καρτοκινητο μου σε ενα καταστημα μου ειπανε οτι φαινομαι δηλωμενος και δεν χρειαζεται να το ξανα κανω. οποτε μια χαρα . οποτε αυτο που λενε οτι πρεπει να πας να ξαναδηλωσεις τα στοιχεια σου δεν ισχυει στην κοσμοτε εαν τα εχεις στειλει παλια με φαξ και εχεις ζητησει να γινει καταχωρηση στοιχείων δεν χρειαζεται να ξανα πας. αλλα μονο στην κοσμοτε γινεται αυτο στην vodafone και στην wind δεν ισχυει. Αν δεν υπόγραψες την υπεύθηνη δήλωση προς την Ε.Ε.Τ.Τ. δεν είσαι εντάξει σύμφωνα με τον νέο νόμο , και θα σου ζητήσουν να ξαναπάς, να την υπογράψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Eγώ έχει περίπου 3 ώρες που τα δήλωσα τα στοιχεία μου σε ένα κατάστημα γερμανός, αλλά δεν έλαβα κανένα μήνυμα. Θα έπρεπε να μου είχαν στείλει? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSIT Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Eγώ έχει περίπου 3 ώρες που τα δήλωσα τα στοιχεία μου σε ένα κατάστημα γερμανός, αλλά δεν έλαβα κανένα μήνυμα. Θα έπρεπε να μου είχαν στείλει? Εμενα παντως δεν μου ηρθε καποιο μηνυμα και ενεργοποιηθηκε εντος πεντε λεπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Tελικά μου ήρθε μήνυμα πριν 10 λεπτάκια. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Πριν από λίγο έκανα δήλωση στοιχείων σε ένα καρτοκινητό και τώρα πρόσεξα οτι μου έκαναν λάθος στον αριθμό δελτίου ταυτότητας.Αν πάω αύριο θα μου το διορθώσουν ή να το αφήσω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Πριν από λίγο έκανα δήλωση στοιχείων σε ένα καρτοκινητό και τώρα πρόσεξα οτι μου έκαναν λάθος στον αριθμό δελτίου ταυτότητας.Αν πάω αύριο θα μου το διορθώσουν ή να το αφήσω έτσι; Στο διορθωνουν τσακ μπαμ!Αρκει να μην ειναι μπουνταλας ο υπαλληλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Στο διορθωνουν τσακ μπαμ!Αρκει να μην ειναι μπουνταλας ο υπαλληλος... Άρα θα ξαναπάω αύριο να μου το διορθώσουν να είμαστε εντάξει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Πήγα σήμερα να μου διορθώσουν τον αριθμό ταυτότητας αλλά ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα το διορθώσουν από την cosmote αφού θα το δούνε. Λίγο αργότερα μου ήρθε μήνυμα ότι η δήλωση στοιχείων πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Να φανταστώ ότι είδαν το λάθος και το διόρθωσαν ή με δήλωσαν με λάθος Α.Δ.Τ;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Eφόσον έλαβες το μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση, μάλλον διορθώθηκε το λάθος σου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Δεν είναι δικό μου το λάθος του υπάλληλου είναι που δε ξέρει να αντιγράφει 5 στοιχεία που του έδωσα. Λογικά ναι θα το διόρθωσαν όταν έλαβαν την αίτηση στην cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Πήγα σήμερα να μου διορθώσουν τον αριθμό ταυτότητας αλλά ο υπάλληλος μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα και θα το διορθώσουν από την cosmote αφού θα το δούνε. Λίγο αργότερα μου ήρθε μήνυμα ότι η δήλωση στοιχείων πραγματοποιήθηκε επιτυχώς. Να φανταστώ ότι είδαν το λάθος και το διόρθωσαν ή με δήλωσαν με λάθος Α.Δ.Τ;:worry: Υποθέτω ότι λάθος θα περάστηκε ο αριθμός σου. Πως μπορεί να γνωρίζουν και να διορθώσουν, ότι ο αριθμός που έδωσες δεν είναι της δικής σου ταυτότητος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Πως ρε παιδια θα το διορθωσε μονη της η κοσμοτε? Που ξερει ποιος ειναι ο σωστος Α.Τ? :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μου είπε ότι θα το διορθώσουν γιατί έστειλε μαζί και την ταυτότητά μου(σκαναρισμενη).Τώρα τι να πω κι εγώ ίσως να είναι λακαμάς ο υπάλληλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Σιγουρεψου παντως για την σωστη καταχωρηση. Κατα την γνωμη μου 95% βαριοταν την διαδικασια να διορθωνει..δεν ειμαι απολυτα σιγουρος ομως... Και να σου δωσει ενα χαρτι οπως αυτο που δινουν με τα σωστα στοιχεια πανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkostas21 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Επειδή δεν θέλω να ξαναπάω στον λακαμά υπάλληλο, μπορώ να μάθω τα στοιχεία που καταχωρήθηκαν μέσω τηλεφώνου στο 1313; Ή να πάω σε άλλο κατάστημα μήπως και βρω κανένα υπάλληλο που να βαριέται λιγότερο.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Aυτο δεν το ξερω καθολου. Δεν χανεις τιποτα αυριο να παρεις ενα τηλ. στο 1313 να ρωτησεις. (Αν θες στειλε ενα mail μεσω της φορμας επικοινωνιας να σε παρουν πισω εκεινοι(ή με mail απαντανε) μετα απο περιπου 2 εργασιμες με καποια απαντηση. Αυτο το κανω παντα, οταν μια φορα καλωντας το 1313 μου εριξε την γραμμη 7-8 φορες τρωγωντας μου 1 ευρω και ποτε δεν μιλησα με υπαλληλο, και απο τοτε μονο mail βγαζοντας παντα ακρη!:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts