Cyberbob Δημοσιεύτηκε February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 8, 2004 Είχε κάνει κρυπτογράφηση στα αρχεία του my documenys και μετά έκανε επανεγκατάσταση τα Windows και το My Documents δεν ανοίγει...δεν έχει πλέον πρόσβαση... Δεν το έπαθα εγώ ευτυχώς :rolleyes: αλλα ένας φίλος μου την πάτησε και τώρα ψάχνεται... Και είχε ενα σωρό αρχεία εκει μέσα..... Όλο και κάτι θα υπάρχει για να ξαναμπεί.. ή όχι?? :worry: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Ti shesi ehei afto me tin kriptografisi?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lospsi Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 8 Φεβ. 2004 , 19:15) Ti shesi ehei afto me tin kriptografisi?? swsth erwthsh.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. February 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aggelopas ( 8 Φεβ. 2004 , 21:15) Ti shesi ehei afto me tin kriptografisi?? Εκανα edit το αρχικό κείμενο... Ελπίζω τώρα να είναι πιο κατατοπιστικό... :whistle: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2004 Μου θυμίζει τη γνωστή ιστορία που μετά από επανεγκατάσταση XP ο χρήστης μπαίνει σε άλλο profile και δεν βρίσκει τίποτα... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Το πιο πιθανό είναι ότι τα έχασε τα αρχεία του. Αν κατάλαβα καλά, τα έκανε encrypt από τα properties, και ήταν σε NTFS partition. Αφού όλοι οι users άλλαξαν (εκτός κι αν έκανε αναβάθμιση των Windows), άλλαξαν και τα keys τους, οπότε ξέχνα τα αρχεία. Ίσως κυκλοφορεί κανένα πρόγραμμα για να τα κάνει recover αλλά μου φαίνεται χλωμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2004 Αν ισχύει κάτι τέτοιο, δηλαδή ntfs και encrypted αρχεία, τότε απ'ότι ξέρω κι εγώ τα ξεχνάς δυστυχώς. Τα keys είναι μοναδικά για κάθε εγκατάσταση... Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts