hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 δεν εννοεί αυτό. πας στον windows defender ή στο msconfig και βγάζεις το την επιλογή αυτή. Για το msconfig πας έναρξη-εκτέλεση(run) και γραφείς msconfig και πηγαίνεις στην καρτέλα εκκίνηση (startup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 ή απλά winkey + msconfig (type). αν έχεις vista (οι περισσότεροι με νέους υπολογιστές έχουν). Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 δεν εννοεί αυτό. πας στον windows defender ή στο msconfig και βγάζεις το την επιλογή αυτή. Αυτό που περιγράφεις με αυτό που λέω, έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelaosd Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 προσπαθω να κατεβασω το opera 4.2 με ΟΤΑ μεσω mini.opera.com αλλα δεν ενεργοποιειται πουθενα καμμια διαδικασια εγκαταστασης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 προσπαθω να κατεβασω το opera 4.2 με ΟΤΑ μεσω mini.opera.com αλλα δεν ενεργοποιειται πουθενα καμμια διαδικασια εγκαταστασης Τι browser identification έχεις; πρέπει να το βάλεις σε blackberry αν δεν είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelaosd Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 blacberry ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 blacberry ειναι Κανε ένα battery pull και στέιλε τα service books Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelaosd Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 εκανα battery pull, ΔΕΝ εστειλα τα service books, τώρα κατεβαζω. ευχαριστω. ειναι απαραιτητο καθε φορα που κανεις battery pull να στελεις τα service books? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Δεν είναι απαραίτητο. Απλά ενδείκνυται. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelaosd Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 πως εμφανιζεται ο cursor στον opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 εκανα battery pull, ΔΕΝ εστειλα τα service books, τώρα κατεβαζω. ευχαριστω. ειναι απαραιτητο καθε φορα που κανεις battery pull να στελεις τα service books? χαίρομαι που βοήθησα. απλά όταν σου παρουσιάζει οποιοδήποτε πρόβλημα η συσκευή είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις. διορθώνει αρκετά προβλήματα πως εμφανιζεται ο cursor στον opera? αν εννοείς τον κέρσορα του mouse, δεν έχει. πάντως αν κάνεις show keyboard και πατήσεις # σου βγάζει κάποιες επιλογές (συντομεύσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelaosd Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 αν εννοείς τον κέρσορα του mouse, δεν έχει. πάντως αν κάνεις show keyboard και πατήσεις # σου βγάζει κάποιες επιλογές (συντομεύσεις) χωρις τον κερσορα του mouse, πως μπορω να αλλαξω τα setting π.χ. να ξετικαρω την επιλογη auto-complete address input? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 αν εννοείς τον κέρσορα του mouse, δεν έχει. πάντως αν κάνεις show keyboard και πατήσεις # σου βγάζει κάποιες επιλογές (συντομεύσεις) χωρις τον κερσορα του mouse, πως μπορω να αλλαξω τα setting π.χ. να ξετικαρω την επιλογη auto-complete address input? double tap αλλά δυστυχώς θέλει πολλές προσπάθειες. το autocomplete μην το ξετσεκάρεις γιατι θα σου κολλάει το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelaosd Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ζουμαρισμα ( In και Out ) οταν εισαι σ' ενα ιστοτοπο πως μπορεις να κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ζουμαρισμα ( In και Out ) οταν εισαι σ' ενα ιστοτοπο πως μπορεις να κανεις? κάνεις show keyboard και σε suretype πατάς το πλήκτρο DF. σου βρήκα και τον κέρσορα, με full qwerty keyboard χρησιμοποιείς τα κουμπιά u, n, h, k για πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Το enter λειτουργεί σαν click Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Μερικες φορές όπως περιπλανιέμαι στις φωτογραφίες κολλάει και μου βγάζει το εξης μήνυμα: low memory mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Μερικες φορές όπως περιπλανιέμαι στις φωτογραφίες κολλάει και μου βγάζει το εξης μήνυμα: low memory mode απο τα settings βάλε Image quality low Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Τωρα τελευταία με το που πατάω το ξεκλέιδωμα μου βγάζει λευκή οθόνη για περίπου 1-2 δεπτερόλεπτα...Ητανε στραβό το κλίμα (με το ξεκλείδωμα) το φαγε κι ο γαιδαρος....Νομίζω γενικά οτι η 131 μου πήγαινε καλύτερα...Αντε να βγεί η 148 να δούμε... Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Τωρα τελευταία με το που πατάω το ξεκλέιδωμα μου βγάζει λευκή οθόνη για περίπου 1-2 δεπτερόλεπτα...Ητανε στραβό το κλίμα (με το ξεκλείδωμα) το φαγε κι ο γαιδαρος....Νομίζω γενικά οτι η 131 μου πήγαινε καλύτερα...Αντε να βγεί η 148 να δούμε... απλά ξαναπέρασε το ος και θα φτιάξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 απλά ξαναπέρασε το ος και θα φτιάξει! Το σκεφτομαι γιατι -λογικα- απο μερα σε μερα θα σκασει η καινουρια και λεω να κανω υπομονη μην περναω ος καθε λιγο και λιγακι... Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 απο τα settings βάλε Image quality low δυστυχως δεν βρισκω τα settings :(στα options ειναι?) μπορεις να μου πεις το path? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 δε πρόκειται να χάσεις ρυθμίσεις. πέρνα το μη σου κολλήσει και μετά χάσεις και ρυθμίσεις και applications. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 δυστυχως δεν βρισκω τα settings :(στα options ειναι?) μπορεις να μου πεις το path? ανοίγεις τον όπερα, πατάς bb buton και εκεί είναι τα settings Το σκεφτομαι γιατι -λογικα- απο μερα σε μερα θα σκασει η καινουρια και λεω να κανω υπομονη μην περναω ος καθε λιγο και λιγακι... και εγώ πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να ξαναπεράσεις το ος σύντομα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. πάντως αν θές να βάλεις την 148 (με ελληνικά) υπάρχει τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
embrime78 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Ευχαριστώ hellsangel,το βρήκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 και εγώ πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να ξαναπεράσεις το ος σύντομα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. πάντως αν θές να βάλεις την 148 (με ελληνικά) υπάρχει τρόπος. Με Hybrid ε? Το εχω δεί..Το σκεφτομαι.... Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts