Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν εννοεί αυτό.

πας στον windows defender ή στο msconfig και βγάζεις το την επιλογή αυτή.

Για το msconfig πας έναρξη-εκτέλεση(run) και γραφείς msconfig και πηγαίνεις στην καρτέλα εκκίνηση (startup)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ή απλά winkey + msconfig (type). αν έχεις vista (οι περισσότεροι με νέους υπολογιστές έχουν).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

δεν εννοεί αυτό.

πας στον windows defender ή στο msconfig και βγάζεις το την επιλογή αυτή.

Αυτό που περιγράφεις με αυτό που λέω, έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

προσπαθω να κατεβασω το opera 4.2 με ΟΤΑ μεσω mini.opera.com αλλα δεν ενεργοποιειται πουθενα καμμια διαδικασια εγκαταστασης

προσπαθω να κατεβασω το opera 4.2 με ΟΤΑ μεσω mini.opera.com αλλα δεν ενεργοποιειται πουθενα καμμια διαδικασια εγκαταστασης

Τι browser identification έχεις; πρέπει να το βάλεις σε blackberry αν δεν είναι

εκανα battery pull, ΔΕΝ εστειλα τα service books, τώρα κατεβαζω. ευχαριστω. ειναι απαραιτητο καθε φορα που κανεις battery pull να στελεις τα service books?

εκανα battery pull, ΔΕΝ εστειλα τα service books, τώρα κατεβαζω. ευχαριστω. ειναι απαραιτητο καθε φορα που κανεις battery pull να στελεις τα service books?

χαίρομαι που βοήθησα. απλά όταν σου παρουσιάζει οποιοδήποτε πρόβλημα η συσκευή είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις. διορθώνει αρκετά προβλήματα

πως εμφανιζεται ο cursor στον opera?

αν εννοείς τον κέρσορα του mouse, δεν έχει. πάντως αν κάνεις show keyboard και πατήσεις # σου βγάζει κάποιες επιλογές (συντομεύσεις)

αν εννοείς τον κέρσορα του mouse, δεν έχει. πάντως αν κάνεις show keyboard και πατήσεις # σου βγάζει κάποιες επιλογές (συντομεύσεις)

χωρις τον κερσορα του mouse, πως μπορω να αλλαξω τα setting π.χ. να ξετικαρω την επιλογη auto-complete address input?

χωρις τον κερσορα του mouse, πως μπορω να αλλαξω τα setting π.χ. να ξετικαρω την επιλογη auto-complete address input?

double tap αλλά δυστυχώς θέλει πολλές προσπάθειες. το autocomplete μην το ξετσεκάρεις γιατι θα σου κολλάει το τηλέφωνο.

ζουμαρισμα ( In και Out ) οταν εισαι σ' ενα ιστοτοπο πως μπορεις να κανεις?

κάνεις show keyboard και σε suretype πατάς το πλήκτρο DF.

σου βρήκα και τον κέρσορα, με full qwerty keyboard χρησιμοποιείς τα κουμπιά u, n, h, k για πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Το enter λειτουργεί σαν click

Μερικες φορές όπως περιπλανιέμαι στις φωτογραφίες κολλάει και μου βγάζει το εξης μήνυμα:

low memory mode

Μερικες φορές όπως περιπλανιέμαι στις φωτογραφίες κολλάει και μου βγάζει το εξης μήνυμα:

low memory mode

απο τα settings βάλε Image quality low

Τωρα τελευταία με το που πατάω το ξεκλέιδωμα μου βγάζει λευκή οθόνη για περίπου 1-2 δεπτερόλεπτα...Ητανε στραβό το κλίμα (με το ξεκλείδωμα) το φαγε κι ο γαιδαρος....Νομίζω γενικά οτι η 131 μου πήγαινε καλύτερα...Αντε να βγεί η 148 να δούμε...

Τωρα τελευταία με το που πατάω το ξεκλέιδωμα μου βγάζει λευκή οθόνη για περίπου 1-2 δεπτερόλεπτα...Ητανε στραβό το κλίμα (με το ξεκλείδωμα) το φαγε κι ο γαιδαρος....Νομίζω γενικά οτι η 131 μου πήγαινε καλύτερα...Αντε να βγεί η 148 να δούμε...

απλά ξαναπέρασε το ος και θα φτιάξει!

απλά ξαναπέρασε το ος και θα φτιάξει!

Το σκεφτομαι γιατι -λογικα- απο μερα σε μερα θα σκασει η καινουρια και λεω να κανω υπομονη μην περναω ος καθε λιγο και λιγακι...

απο τα settings βάλε Image quality low

δυστυχως δεν βρισκω τα settings :(στα options ειναι?)

μπορεις να μου πεις το path?

δε πρόκειται να χάσεις ρυθμίσεις. πέρνα το μη σου κολλήσει και μετά χάσεις και ρυθμίσεις και applications.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

δυστυχως δεν βρισκω τα settings :(στα options ειναι?)

μπορεις να μου πεις το path?

ανοίγεις τον όπερα, πατάς bb buton και εκεί είναι τα settings

Το σκεφτομαι γιατι -λογικα- απο μερα σε μερα θα σκασει η καινουρια και λεω να κανω υπομονη μην περναω ος καθε λιγο και λιγακι...

και εγώ πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να ξαναπεράσεις το ος σύντομα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. πάντως αν θές να βάλεις την 148 (με ελληνικά) υπάρχει τρόπος.

και εγώ πιστεύω οτι θα ήταν καλύτερο να ξαναπεράσεις το ος σύντομα, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. πάντως αν θές να βάλεις την 148 (με ελληνικά) υπάρχει τρόπος.

Με Hybrid ε? Το εχω δεί..Το σκεφτομαι....