Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω κατεβασει την 141 vodafone uk και οταν κανω διπλο κλικ για installation στο Pc Μου γραφει ''error set up initialization file'' και σταματαει εκει. Δοκιμασα και σε αλλο Pc & κανει το ιδιο

αυτο ειναι το file = 9500_omadrmEuropean_PBr4.7.0_rel195_PL4.0.0.174_A4.7.0.141_Vodafone_UK

ΜΑΘΕ να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ :!:

smartphone madness:)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Lathos meros ? Giati ? To thread anaferetai sto STORM ... Kai poio tha htan to swsto meros ??

Anyway , merika paixnidia pou exw agorasei apla sou dinoun ena activation code. Amfivallw an o code autos elegxei kai to pin ths suskeuhs p.x. wste na eksasfalisoun oti den tha treksei se allh suskeuh ...

Δεν εχω διαβασει τους κανονες του forum και δεν γνωριζω αν στην περιπτωση που βρισκοταν λυση για free παιχνιδια να επιτρεποταν κανεις να ανεβασει τα link στο myphone.

Ισως και να κανω λαθος. ;)

Αλλα ας πουμε πως δεν ελεγχει το pin της συσκευης ή καποια αλλη δεικλιδα ασφαλειας. Σε τι μορφη αρχειου θα το συμμεριζοσουν και πως; Και γιατι εως τωρα κανεις μας δεν εχει βρει κατι τετοιο στο Internet? Εχω ψαξει και δεν εχω βρει τιποτα. (Εχω και psp οπωτε τι να κλ... το Storm αλλα τελος παντων :lol: )

Δεν εχω διαβασει τους κανονες του forum και δεν γνωριζω αν στην περιπτωση που βρισκοταν λυση για free παιχνιδια να επιτρεποταν κανεις να ανεβασει τα link στο myphone.

Ισως και να κανω λαθος. ;)

Αλλα ας πουμε πως δεν ελεγχει το pin της συσκευης ή καποια αλλη δεικλιδα ασφαλειας. Σε τι μορφη αρχειου θα το συμμεριζοσουν και πως; Και γιατι εως τωρα κανεις μας δεν εχει βρει κατι τετοιο στο Internet? Εχω ψαξει και δεν εχω βρει τιποτα. (Εχω και psp οπωτε τι να κλ... το Storm αλλα τελος παντων :lol: )

To gnwsto format .. *.alx kai *.cod .. apla otan plhrwneis sunhthws sou dinei kai ena activation code ( se merika apla se afhnei na kaneis download xwris kan na sou dinei code ) ...

Anyway ...

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.

εχω κατεβασει την 141 vodafone uk και οταν κανω διπλο κλικ για installation στο Pc Μου γραφει ''error set up initialization file'' και σταματαει εκει. Δοκιμασα και σε αλλο Pc & κανει το ιδιο

αυτο ειναι το file = 9500_omadrmEuropean_PBr4.7.0_rel195_PL4.0.0.174_A4.7.0.141_Vodafone_UK

ΜΑΘΕ να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ :!:

απλά δεν έχει κατεβεί ολόκληρο.

δοκίμασε με άλλον broswer.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

περιμενω ενα 9500 την πεμπτη.εχω κανει ενα data pack των 250 mb για το iphone που ειχα.αυτο ειδα ειναι το ιδιο και για το BIS?η θελει καποια περαιτερω ενεργοποιηση?με το που βαλω την σιμ μεσα ολα οκ θα δουλευουν μονα τους?δεν ξερω αλλα απο το λιγο ψαξιμο που εχω κανει μου φαινεται λιγο μπερδεμα το λειτουργικο και η ολη φαση

πρέπει να καλέσεις την vodafone να σου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία blackberry. όταν ενεργοποιηθεί θα σου έρθει μήνυμα "blackberry registration" και στην αρχική οθόνη του κινητού το gprs ή 3g θα γίνει GPRS και 3G (και δίπλα το σήμα της blackberry) αντιστοιχα! νομίζω οτι το πρόγραμμα με τα 250Mb αντικαταστάθηκε με 1gb, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. διορθώστε με αν κάνω λάθος!

νομίζω οτι το πρόγραμμα με τα 250Mb αντικαταστάθηκε με 1gb, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. διορθώστε με αν κάνω λάθος!

Δεν κάνεις λάθος. Όχι όμως με 1GB αλλά με 1,5GB !!!

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Δεν κάνεις λάθος. Όχι όμως με 1GB αλλά με 1,5GB !!!

ακόμα καλύτερα, άν και δεν ξερω κατα πόσο είναι χρησιμος τόσος όγκος για ένα ΒΒ! εγώ εχω τα 150mb και δεν μπορώ να τα τελειώσω με τίποτα. η διαφορά στη τιμή ομως ειναι ελάχιστη, 10€ τα 150mb και 13€ τα 1,5gb.

ακόμα καλύτερα, άν και δεν ξερω κατα πόσο είναι χρησιμος τόσος όγκος για ένα ΒΒ! εγώ εχω τα 150mb και δεν μπορώ να τα τελειώσω με τίποτα. η διαφορά στη τιμή ομως ειναι ελάχιστη, 10€ τα 150mb και 13€ τα 1,5gb.

Από όσα έχω διαβάσει δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις όχι τα 1,5GB αλλά ούτε τα μισά :lol::lol:

Παιδιά όποιος δε μπορεί να κατεβάσει την .141 μέσω internet ας κάνει update μέσω desktop software. Δουλεύει κανονικά.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Είναι αλήθεια η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ.

Δεν θα συμφωνήσω, έχει πολύ δρόμο ακόμη, αν και βελτιώθηκε πολύ με την 141.

Όχι ότι είναι τόσο δραματικά λιγότερο αυτόνομο από άλλα whole-screen-touchphones αλλά ως επαγγελματικό κινητό θα έπρεπε να έχει άλλη αυτονομία.

Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα επαγγελματικά και μιλάω πολύ (εώς πάρα πολύ) και μετά βίας βγάζει μια μέρα, με GPRS (όχι 3G). Συνήθως θέλει και μία φόρτιση ενδιαμέσως - ποτέ δεν φεύγω πλέον χωρίς τον φορτιστή.

Δοκίμασε από την Vodafone IT

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

η έκδοση 5 θα είναι πολύ καλύτερη σε θέμα αυτονομίας. ήδη χρησιμοποιώ μερικά modules της 5 και έχω μεγαλύτερη αυτονομία απο ότι με την απλή 141. άντε να βγει και η official μπάς και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο θέμα της μπαταρίας.

η έκδοση 5 θα είναι πολύ καλύτερη σε θέμα αυτονομίας. ήδη χρησιμοποιώ μερικά modules της 5 και έχω μεγαλύτερη αυτονομία απο ότι με την απλή 141. άντε να βγει και η official μπάς και δούμε καμιά άσπρη μέρα στο θέμα της μπαταρίας.

Συγγνώμη αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι έχεις καλύτερη αυτονομία από τις 3+ που δίνει τώρα η 141 :rolleyes:

Από όσα έχω διαβάσει δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσεις όχι τα 1,5GB αλλά ούτε τα μισά :lol::lol:

παλεύω κάθε μέρα με tethering αλλά δεν το καταφέρνω :) χαχα

Alex = the best!

ανα γεια σου αυτο θελω να κανω στο λαπτοπ μου να εχω νετ στην δουλεια που εχει και καλυψη 3.5g.τι πρεπει να κανω?(settings 3rd party prog etc)

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Συγγνώμη αλλά δε μπορώ να πιστέψω ότι έχεις καλύτερη αυτονομία από τις 3+ που δίνει τώρα η 141 :rolleyes:

οκ, όμως φίλε μου στην 141 βασίζεται!

αν μπορει καποιος να βοηθησει...εχω περασει την .141 και για καποιο λογο δεν εμφανίζονται στα media ολα τα περιεχομενα της memory card (sounds, videos κλπ.)... απο το explore βλεπω κανονικα τα πάντα, αλλα στα media εμφανιζονται ελάχιστα...:confused::confused:

Φίλε μπόρεις να δοκιμάσεις την λύση της αναβάθμισης μέσω desktop manager.Στο πρότεινω γιατί εγώ παρόλο που την κατέβασα νωρίτερα κανονικά απο το link: https://www.bl***berry.com/Downloads/browseSoftware.do ,τελικά όταν άνοιξα τον DM και σύνδεσα το BB με ρώτησε για το ίδιο update και το έκανα έτσι.Οπότε ουσιαστικά δεν χρειαζόταν το download :cool:

Καλημέρα παίδες. Προσπάθησα το ΣΚ να κάνω αναβάθμιση στην 141 μέσω DM αλλά σε κάθε μου προσπάθεια έβγαζε κάποια στιγμή "fatal error, the update has not been completed" ή κάτι τέτοιο. Ξέρετε τι παίζει; Δεν είχα κάνει download μέσω κάποιου site, πήγα κατευθείαν μέσω DM.

PIN: 20D9CF1C STORM

There are no frontiers

Το εχω ξαναπεί.Το θέμα της μπαταρίας λύνεται πανεύκολα: πάρτε ενα INNOV8 για δεκα μέρες και μετα θα δούμε πώς θα σας φαίνεται η αυτονομία του Storm:lol::lol::lol::lol:

με την 141 ολα πολύ καλα εκτός απο 2 πραγματακια τα οποία μου εμφανίζονται συχνά και ειναι ενοχλητικα : 1) οταν παταω το κουμπί του μενού ,αυτο μου εμφανιζει τα τρεχοντα προγράμματα και όχι το μενού (σαν να το πάταγα παρατεταμένα) ,2) στο τηλεφωνο οταν παω στις κλήσεις και επιλέγω ενα ονομα απο τις εισερχ/εξερχ/αναπαντ και πατάω πράσινο κουμπί για να καλέσω τότε αυτο πάει στον τηλεφ καταλογο....

αυτα τα δύο δεν μου συνέβαιναν πριν βάλω την 141.

συμβαίνουν σε κάποιον αλλο?επίσης ενας φίλος νωριτερα για το κουμπι του μενου με ειχε συμβουλευσει να βγάλω την μπαταρια αλλα δυστυχως συμβαινει το ίδιο παρολο το restart.

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Το εχω ξαναπεί.Το θέμα της μπαταρίας λύνεται πανεύκολα: πάρτε ενα INNOV8 για δεκα μέρες και μετα θα δούμε πώς θα σας φαίνεται η αυτονομία του Storm:lol::lol::lol::lol:

τι εννοείς?

Alex = the best!

τι εννοείς?

Πoλυ απλά όταν παίρνεις τηλέφωνο και η μπαταρία πέφτει 1-2 γραμμές (καλή ωρα στο innov8), τότε πραγματικα εκτιμάς μπαταρίες που τουλάχιστον σου βγαζουν μιά μιση μέρα όπως του storm :) Eπίσης η μπαταρια του οταν δειχνει 2 γραμμες, εχει δύο γραμμες, δεν κινδυνευεις να σου σβησει...

παλεύω κάθε μέρα με tethering αλλά δεν το καταφέρνω :) χαχα

Έφαγα την γη να σ'αναζητάάάάάωωωωωω σκίζω τα βουνάάάάά και παντούουουου ρωτάοοοοο.....(έψαξα στην αναζήτηση για tethering αλλά μου βγάζει μόνο για iphone :worry:) ... Υπάρχει κάποιο "how to" που μπορούμε να συμβουλευτούμε για τις δύσκολες ώρες του "no wifi found" στο laptop οπότε να χρησιμοποιούμε το τηλεφωνίδη μας σαν modem??? (κάτι τέτοιο δεν είναι το tethering?)

Έφαγα την γη να σ'αναζητάάάάάωωωωωω σκίζω τα βουνάάάάά και παντούουουου ρωτάοοοοο.....(έψαξα στην αναζήτηση για tethering αλλά μου βγάζει μόνο για iphone :worry:) ... Υπάρχει κάποιο "how to" που μπορούμε να συμβουλευτούμε για τις δύσκολες ώρες του "no wifi found" στο laptop οπότε να χρησιμοποιούμε το τηλεφωνίδη μας σαν modem??? (κάτι τέτοιο δεν είναι το tethering?)

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό? http://www.tetherberry.com/

Κρίμα που δεν προλάβαμε αλλά έχει ένα πολύ καλό review της παραπάνω εφαρμογής http://www.boygeniusreport.com/2009/03/09/hands-on-review-of-tetherberry/

με την 141 ολα πολύ καλα εκτός απο 2 πραγματακια τα οποία μου εμφανίζονται συχνά και ειναι ενοχλητικα : 1) οταν παταω το κουμπί του μενού ,αυτο μου εμφανιζει τα τρεχοντα προγράμματα και όχι το μενού (σαν να το πάταγα παρατεταμένα) ,2) στο τηλεφωνο οταν παω στις κλήσεις και επιλέγω ενα ονομα απο τις εισερχ/εξερχ/αναπαντ και πατάω πράσινο κουμπί για να καλέσω τότε αυτο πάει στον τηλεφ καταλογο....

αυτα τα δύο δεν μου συνέβαιναν πριν βάλω την 141.

συμβαίνουν σε κάποιον αλλο?επίσης ενας φίλος νωριτερα για το κουμπι του μενου με ειχε συμβουλευσει να βγάλω την μπαταρια αλλα δυστυχως συμβαινει το ίδιο παρολο το restart.

και στη 133 hybrid με 5.0 τα κανει αυτα που εχω εγω

ειδικα το θεμα με τον καταλογο ειναι κνευριστικο

επισης αλλη μια ερωτηση.

εχει τυχει κανα 2-3-4 φορες να θελω να παρω τηλεφωνο, να παταω το πρασινο κουμπι και ενω καιγομαι να τηλεφωησω να τρεχει το ρολογακι για ωρα

τι ειναι παλι αυτο? memory leaking? υπάρχει καποιος τροπος να φτιαξει?

πραγματικα ειναι να μη σου τυχει και ειλικρινα , ειναι αποριας αξιο πως δε το πεταξα κατω την ιδια στιγμη :mad:

:X

Πoλυ απλά όταν παίρνεις τηλέφωνο και η μπαταρία πέφτει 1-2 γραμμές (καλή ωρα στο innov8)...

Η στο Omnia :X :X