Jump to content

BlackBerry Storm 9500/9530

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δανεζικη ? γιατι δεν κανει Installation ?

μηπως πρεπει να κανω uninstall την 131 πρωτα ?

Μαθε να χρησιμοποιεις την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ μηνυματος

smartphone madness:)

τι δεν κάνει? αρχείο exe είναι. το τρέχεις και μπαίνει. μετά ανοίγεις τον dm 4.7 και συνδέεις το κινητό.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

τι δεν κάνει? αρχείο exe είναι. το τρέχεις και μπαίνει. μετά ανοίγεις τον dm 4.7 και συνδέεις το κινητό.

dn katebainei kan to arxeio exw menei sto 50-65% k sou bgazei kapoio munhma k teleiwnei to dl

PIN:20DDA587

BB STORM

εκανα update και εκει που όλα πανε σφαιρα και φαινονται μια χαρα και ειπα έδωσε ο Κύριος ανακαληψα οτι πλέον το κινητο μου δεν κλειδώνει. Για να το ανακαλύψω βεβαια πρέπει να έχω πληρώσει πάνω απο μια ώρα σε τηλεφωνήματα που έκανε το κινητό μόνο του. Τι κάνουμε τώρα ρε παιδια αν μπορεί καποιος να βοήθησει γιατι εκει που έλεγα να το πουλήσω και το κινητό με την τελευταία αναβάθμιση γιατρεύτηκε, θα μου έρθει ο λογαριασμος και θα το σπάσω.

Δοκίμασες να βγάλεις μπαταρία? Πρόσεχε γιατί πλέον κλειδώνει όπως παλιά αλλά ξεκλειδώνει με οποιοδήποτε hardware key.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

το έχω κανει φίλε μου πολλές φορές και σε ευχαριστώ αλλά δεν γίνεται τίποτα. το θέμα είναι οτι κινούμαι με μηχανή και όταν το βάζω στην τσέπη καλεί όπου βρεί.

Στο ζόρι πάνω, κατέβασε κανενα 3rd party app για κλείδωμα μπάς και δείς προκοπή.

Για λόγους ασφαλείας στο ξεκλείδωμα έχω βάλει να ζητάει κωδικό. Με αυτό τον τρόπο δεν πρόκεται να καλέσει πουθενά εκτός και εαν πατηθεί τυχαία ο κωδικός!!! :p

Σημ. Ο κωδικός μπορεί να σας καθυστερήσει στο ξεκλείδωμα...αλλά μετά από το συμβάν σε κολήτο να του κλέψουν το κινητό και να καλέσουν εξωτερικό :cry:... προτιμώ 1000 φορές να έχω μια μικρή καθυστέρηση

το έχω κανει φίλε μου πολλές φορές και σε ευχαριστώ αλλά δεν γίνεται τίποτα. το θέμα είναι οτι κινούμαι με μηχανή και όταν το βάζω στην τσέπη καλεί όπου βρεί.

Μπορείς να το βάζεις στο Holster εγώ το έχω εκεί και δεν έχω κανένα πρόβλημα

EVGENIOS

Μπορείς να το βάζεις στο Holster εγώ το έχω εκεί και δεν έχω κανένα πρόβλημα

ακριβώς. μεγάλη βοήθεια η θήκη.

έχω ενθουσιαστεί.

η 141 είναι απίστευτα καλή. πολύ γρήγορη, γουρούνι αυτονομία (ίσως σαν το 9000) και απίστευτα γρήγορο στις photos.

το μόνο που μένει είναι γρήγορο κλείδωμα. γρήγορα ξεκλείδωμα έχει.

Alex = the best!

Δοκίμασε να στείλεις ξανά service books. Πας options-advanced options-host routing table-bb key-register now. Κάνε κι ένα batery pull.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Χαιρεται

μετα απο 3 μήνες που εχω το storm και μετα απο 3 update (εχω την 141 )

το storm εχει πολλα προβληματα , ειναι ακομα αργο , η φωτογραφιες το ιδιο το accel ειναι και αυτο αργο

αντιθετως το iphone τα παει καλυτερα

Ελπιζω με την 5 να υπαρχει πραγματικα καλυτερευση

Χαιρεται

μετα απο 3 μήνες που εχω το storm και μετα απο 3 update (εχω την 141 )

το storm εχει πολλα προβληματα , ειναι ακομα αργο , η φωτογραφιες το ιδιο το accel ειναι και αυτο αργο

αντιθετως το iphone τα παει καλυτερα

Ελπιζω με την 5 να υπαρχει πραγματικα καλυτερευση

Κάτε βλέπεις λάθος. το 9500 με την 141 είναι σαφώς πιο γρήγορο από το iphone και οποιοδήποτε άλλο wm κινητό.

απλά το κλείδωμα (όχι ξεκλείδωμα) κάνει ώρα.

Alex = the best!

Συμφωνώ..Ειδικά για τα WM...Καμία σχέση...Ελπίζω επίσης να εχει περιοριστεί το memory leak γιατί η 131 είχε πρόβλημα..

Μπά...Εδω και 10 λεπτά η μνήμη πέφτει σαν την απόδοση του Παναθηναικού στο Βόλευ.....Και εχω σβήσει και το weather bug...

δεν το έχω δει αυτό. πάντως μετά από 2 μέρες ανοιχτό έχει 6MB ελεύθερα.

βέβαια έχω μόνιμα ανοιχτό gmaps, weathereye, mstreets etc.

ακόμα και η κάμερα ανοίγει αμέσως.

Alex = the best!

Εμένα μόλις το αναβάθμισα (πρίν 1 ώρα) είχε 35 ΜΒ και τώρα 24...Και χωρίς πολλά πολλά ανοικτά..Επίσης (όπως διάβαζα)ξεκλειδώνει με οποιοδήποτε hard key και ώς τώρα δεν ξερω αν με χαλάει και τόσο..Και η κάμερα ακόμη πιό γρήγορη..

φιλοι απο που κατεβασατε ολοκληρη την 141 ? 3 φορες μου κατεβασε μονο 45 - 50 Mb απο τα 113 συνολικα. Μπορειτε να μου δωσετε τo Link ?
smartphone madness:)

Κάτε βλέπεις λάθος. το 9500 με την 141 είναι σαφώς πιο γρήγορο από το iphone και οποιοδήποτε άλλο wm κινητό.

απλά το κλείδωμα (όχι ξεκλείδωμα) κάνει ώρα.

Πάντως για το κλείδωμα δεν παίζει ρόλο αν το κάνει αργά επειδή από την στιγμή που πατήσεις το κουμπί το κινητό κλειδώνει ακαριαία απλά αργεί να το δείξει η οθόνη πράγμα που δεν επειρεάζει το αν έχει κλειδώσει ή όχι... Δηλαδή την δουλειά του την κάνει τέλεια!

Μια ερωτησουλα πριν ρωτησω στην cosmote. Μπορω να αγορασω το storm και να κανω συνδεση cosmote οσον αφορα το internet????