GiorgosH Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 ??? ??? ????????? ? ??? ??????????? ??? ??????? ??? ???? ???????. Ωραία Ελληνικά έχει το Storm :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Review & Photos: GSMarena.com Το θαψανε το Storm, ας παρουν κανενα Samsung, Nokia, LG να ακουνε μουσικουλα, παιχνιδακια, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Ωραία Ελληνικά έχει το Storm :P κανένα ΒB αιώνες τώρα δεν υποστηρίζει posting στα ελληνικά αλλά ούτε και στο search του browser. Το θαψανε το Storm, ας παρουν κανενα Samsung, Nokia, LG να ακουνε μουσικουλα, παιχνιδακια, κλπ. αν εξαιρέσεις την χάλια αναμονή είναι το καλύτερο bb που έχω :) α και τα bb είναι τα καλύτερα smartphone ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 κανένα ΒB αιώνες τώρα δεν υποστηρίζει posting στα ελληνικά αλλά ούτε και στο search του browser. Το ξέρουμε alex, δεν χρειάζεται να απαντάς και να σχολιάζεις ΚΑΘΕ μου ποστ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Έχω γράψει πολλές φορές εδώ από το 9500 στα ελληνικά και πάντα τα δείχνει οκ. Μόνο τώρα το έκανε αυτό. Το μήνυμα το έδειξε κανονικά και από κάτω το έβγαλε με ερωτηματικά. Οπότε μη βιαζόμαστε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Τέλοσπάντως.. Το δικό μου ποστ ήταν για τον άλεξ.. Με Opera γράφεις στο φόρουμ ή από τον ΒΒ browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Με BB browser και ρύθμιση να φαίνεται σαν internet explorer. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 re paidia prospatho na katevaso efarmoges kai paixnidia gia to storm! peite kana site tis prokopis me free!! kai peite ti efarmoges ipostirizei? san tou iphone kai tou nokia 5800? profanos exei sxesi me to leitourgiko tou storm..voithiste... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 http://www.blackberrycool.com Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Με BB browser και ρύθμιση να φαίνεται σαν internet explorer. δεν υπάρχει περίπτωση να γράψει ελληνικά. είναι j2me webviewer (οι παλαιοί θα θυμούνται). μόνο ο Οpera το επιτρέπει από ένα bb. και ο opera για το storm είναι χάλι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 δεν υπάρχει περίπτωση να γράψει ελληνικά. είναι j2me webviewer (οι παλαιοί θα θυμούνται). μόνο ο Οpera το επιτρέπει από ένα bb. και ο opera για το storm είναι χάλι. Κι εγώ πώς γράφω? Όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλες σελίδες. Με οποιαδήποτε ρύθμιση. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 και εγώ πώς δε γράφω? ούτε στο bold, pearl αλλά ούτε και εδώ. τι έκδοση έχεις? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μιλαω για Storm os 4.7.0.113 Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Μιλαω για Storm os 4.7.0.113 και δηλαδή μπορείς να γράφεις ελληνικά στο myphone.gr/forum? :worry: τις ρύθμιση έχεις για αναγνώριση του browser? επίσης τι encoding σου εμφανίζει? Τεστ τεστ ενα δύο Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 den iparxei tpt freeware apo programmata kai games gia to storm??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Ασχετο αλλα τα ελληνικα στορμ εχουν καρτα mini sd στην συσκευασια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Τεστ τεστ ένα δύο σουρ ταιπ σούπερ :) έφτιαξε με την .113 απλά θέλει refresh η σελίδα. έτσι φαίνεται. Ασχετο αλλα τα ελληνικα στορμ εχουν καρτα mini sd στην συσκευασια??? 8GB :) μια χαρά +1GB εσωτερική μνήμη. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 8GB :) μια χαρά +1GB εσωτερική μνήμη. Συγνωμη που την ειχε κ γω δεν την εχω βρει ακομη??? αγορα απο πλαισιο......σφραγισμενο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Συγνωμη που την ειχε κ γω δεν την εχω βρει ακομη??? αγορα απο πλαισιο...... Πάντως από Vodafone εταιρική αγορά είχαν μέσα την 8 Gb. Αλλος φίλος που αγόρασε από αλλού, μου είπε ότι δεν είχε κάρτα μέσα στο κουτί του, όντως δεν είχε και το αγόρασε σφραγισμένο και αυτός. Πολύ περίεργο αυτό....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Στη Βοντα που το πηρα μου εδωσαν την 8αρα καρτα στο χερι, δεν ηταν μεσα στη σφραγισμενη συσκευασια, ειναι δηλαδη προσφορα της Βοντα, οχι της ΒΒ. Προφανως το Πλαισιο στην ιδια τιμη κανει τη καρτα γαργαρα, πολυ με απογοητευει αυτο το μαγαζι τελευταια, καλα που το εχω κοψει ... κανένα ΒB αιώνες τώρα δεν υποστηρίζει posting στα ελληνικά αλλά ούτε και στο search του browser. αν εξαιρέσεις την χάλια αναμονή είναι το καλύτερο bb που έχω :) α και τα bb είναι τα καλύτερα smartphone ;) +1000 εχουν οτι χρειαζεται ενας επαγγελματιας και οχι ψιψιψινια για τα 12χρονα ΥΓ. τι να καταλαβει απο ΒΒ ο Σαμσουγκακιας, μου κανει και review... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 Στο Πλαίσιο τη δίνουν έξτρα. Προφανώς ο υπάλληλος ξέχασε να στη δώσει Εμένα μου την έδωσαν ξεχωριστά Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2007_1 Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 το πλαίσιο δίνει και αυτό την κάρτα μνήμης έξτρα στο χέρι. δεν την τρώει... τουλάχιστον σε μένα την έδωσαν. τελικά η .113 αξίζει σαν αναβάθμιση για να την περάσω; δεν πιστεύω να δημιουργεί κανένα κλείδωμα για την voda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2009 το πλαίσιο δίνει και αυτό την κάρτα μνήμης έξτρα στο χέρι. δεν την τρώει... τουλάχιστον σε μένα την έδωσαν. τελικά η .113 αξίζει σαν αναβάθμιση για να την περάσω; δεν πιστεύω να δημιουργεί κανένα κλείδωμα για την voda; αξίζει. Ταχύτητα και qwerty σε portrait mode. Μπαταρία τα ίδια χάλια. Κανένα κλείδωμα. Όπως έχει πει κι ο alexkass, software = update. Βελτιώσεις που ίσως και να μην τις βλέπεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Αν καποιος απο τους φιλους που το αγορασαν απο το Plaisio εχει την καλωσυνη ας δει την αποδειξει αν αναφερει Sd card περα απο την συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2009 Αν καποιος απο τους φιλους που το αγορασαν απο το Plaisio εχει την καλωσυνη ας δει την αποδειξει αν αναφερει Sd card περα απο την συσκευη... Εγώ από Πλαίσιο την αγόρασα τη συσκευή και μου έδωσαν την κάρτα ξεχωριστά. Το γράφει και στην απόδειξη. Είναι 2 διαφορετικά προιόντα, όχι σε μορφή σετ. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts