dkampi Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Και εγω εχω το ιδιο προβλημα.τι ειναι το pair? Πρέπει να πας manage connections-->set up bluetooth και να κάνεις pair τις δυο συσκευές , να την προσθέσεις δηλαδή στην λίστα των αξιόπιστων.Αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά(για κάθε συσκευή),τις απόμενες απλώς την επιλέγεις απο την λίστα των αξιόπιστων.. Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μηπως μπορεις να μου πεις πιο ειναι το web interface ? ευχαριστω Από το web interface άλλαξε το Send-From, στο email account που θελεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μηπως μπορεις να μου πεις πιο ειναι το web interface ? ευχαριστω Πχ για vodafone: http://mobileemail.vodafone.gr Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Για WIND https://www.windgr.blackberry.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 αντωνη σε ευχαριστω, αυτο ειναι το weblink που προσπαθω ηδη απο εχθες δυστυχως ομως βαζοντας το user name μου και το password δεν με βρισκει .. πιστευω οτι κανω κατι λαθος δηλαδη σαν user name βαζω το user name μου που εχω στον otenet (χωρις δηλαδη @otenet.gr) και σαν password βαζω παλι αυτο το password που εχω στον otenet και παλι μου αναφερει να ελεγξω τα στοιχεια μου και να προσπαθησω ξανα.. μηπως γνωριζεις περεταιρω ? ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ποια otenet??? Της Vodafone τα στοιχεία θα βάλεις.. Κ αν δεν έχεις να ανοίξεις νεό λογαριασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 συγνωμη, βαζω το user name + password στον λογαριασμο που εχω στον otenet .. μιας και το email address που εχω σηκωσει στο blackberry ειναι ο προσωπικος μου λογαριασμος του otenet. αλλα και παλι και εχοντας ανοιξει λογαριασμο στην vodafone παλι δεν με αφηνει να εισελθω με το user + password που εχω δηλωσει ! κανοντας επιπλεων creat new account και βαζοντας το pin + imei της συσκευης αναφερεται οτι ο λογαριασμος ηδη υπαρχει για αυτην την συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Πρέπει να πας manage connections-->set up bluetooth και να κάνεις pair τις δυο συσκευές , να την προσθέσεις δηλαδή στην λίστα των αξιόπιστων.Αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά(για κάθε συσκευή),τις απόμενες απλώς την επιλέγεις απο την λίστα των αξιόπιστων..Φιλε το εκανα αυτο αλλα και παλι μονο εγω μπορω να στηλω δλδ προσπαθω απο ενα Κ800 να στηλω στο blackberry και το Κ800 δν βρησκει το blackberry :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 αλλα και παλι και εχοντας ανοιξει λογαριασμο στην vodafone παλι δεν με αφηνει να εισελθω με το user + password που εχω δηλωσει ! Μπες από το blackberry στην ίδια σελίδα, και φτιάξε εκεί τα στοιχεία σου. Μετά, θα μπορείς να συνδεθείς από το web interface. Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 το τηλ ειναι καταπληκτικο γενικως το μοναδικο μου προβλημα ειναι η μπαταρια κανω πολυ χρηση και αναγκαζομαι να το φορτιζω ισως και 2 φορες την ημερα καμια ιδεα για να κραταει περισσοτερο εχει κανεις σας? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μπες από το blackberry στην ίδια σελίδα, και φτιάξε εκεί τα στοιχεία σου. Μετά, θα μπορείς να συνδεθείς από το web interface. super to ekana apo thn syskeyh kai t'allaza parola tayta sto web interface ths vodafone den mporo na mpo an gnorizei kapios isws to gati as mou kanei ena reply tks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosth Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Φιλε το εκανα αυτο αλλα και παλι μονο εγω μπορω να στηλω δλδ προσπαθω απο ενα Κ800 να στηλω στο blackberry και το Κ800 δν βρησκει το blackberry :(. To blackberry εχει αλλη φιλοσοφία/τεχνική για να δεχτεί κάτι μεσω Bluetooth. Πρώτα όπως σου είπαν το κάνεις ''pairing'' με την συσκευή που σε ενδιαφέρει....μετα όμως ακολουθείς τα επόμενα βήματα...π.χ. για να στειλεις κάτι από το κ800 στο Blackberry : 1) Είπαμε, πρώτα pairing 2) Εχοντας ανοιχτά και τα 2 bluetooth 3) Πας στο menu tou blackberry ''media'' και πατάς μενου και θα δείς μία επιλογή ''Receive via bluetooth''. Προσοχή, δεν μπαίνεις ούτε στις εικόνες, ούτε στη μουσική, ούτε στα βιντεο κτλ....απλά μπαίνεις στο μενου των μεντια και βλεπεις τα εικονίδια. 4) Επιλέγεις την παραπάνω εντολή και κατόπιν στελνεις από το κ800 το αρχείο που θέλεις. 5) Ενα άλλο θέμα...εάν επιλεξεις να στείλεις παραπάνω από 1 φωτο...π.χ. 2 και άνω...το blackberry μόλις λάβει την πρώτη φωτο σε ρωτάει που να την αποθηκεύσει, μόλις την αποθηκεύσεις...τότε δέχεται την επόμενη φωτο κτλ...αλλίώς δεν προχωράει παρακάτω...δηλαδη δεν ισχύει στην μεταφορά αρχείων ότι είχες μάθει με τα άλλα κινητά...έχει τελείως διαφορετική λογική. Ελπίζω να σε βοήθησα...εάν και τώρα που στα γράφω δεν το έχω μπροστά μου...τα θυμάμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Kρίμα και ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλά: 1. "δε δουλεύει" σε Cosmote (email, internet etc...) 2. δεν εχει wi-fi, Μικρό το κακό :( Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toympas Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 To blackberry εχει αλλη φιλοσοφία/τεχνική για να δεχτεί κάτι μεσω Bluetooth. Πρώτα όπως σου είπαν το κάνεις ''pairing'' με την συσκευή που σε ενδιαφέρει....μετα όμως ακολουθείς τα επόμενα βήματα...π.χ. για να στειλεις κάτι από το κ800 στο Blackberry : 1) Είπαμε, πρώτα pairing 2) Εχοντας ανοιχτά και τα 2 bluetooth 3) Πας στο menu tou blackberry ''media'' και πατάς μενου και θα δείς μία επιλογή ''Receive via bluetooth''. Προσοχή, δεν μπαίνεις ούτε στις εικόνες, ούτε στη μουσική, ούτε στα βιντεο κτλ....απλά μπαίνεις στο μενου των μεντια και βλεπεις τα εικονίδια. 4) Επιλέγεις την παραπάνω εντολή και κατόπιν στελνεις από το κ800 το αρχείο που θέλεις. 5) Ενα άλλο θέμα...εάν επιλεξεις να στείλεις παραπάνω από 1 φωτο...π.χ. 2 και άνω...το blackberry μόλις λάβει την πρώτη φωτο σε ρωτάει που να την αποθηκεύσει, μόλις την αποθηκεύσεις...τότε δέχεται την επόμενη φωτο κτλ...αλλίώς δεν προχωράει παρακάτω...δηλαδη δεν ισχύει στην μεταφορά αρχείων ότι είχες μάθει με τα άλλα κινητά...έχει τελείως διαφορετική λογική. Ελπίζω να σε βοήθησα...εάν και τώρα που στα γράφω δεν το έχω μπροστά μου...τα θυμάμαι...φιλε με βοηθησες παρα πολυ ευχαρηστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 δε με αφήνει να το αναβαθμίσω στην .113 ενώ βλέπεις ότι την έχω εγκαταστήσει στο πισί μου γράφει ότι δεν χρειάζεται. καμιά ιδέα? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 δε με αφήνει να το αναβαθμίσω στην .113 ενώ βλέπεις ότι την έχω εγκαταστήσει στο πισί μου γράφει ότι δεν χρειάζεται. καμιά ιδέα? pas sto pc program files - common - rim - appsloader kai svhneis meta thn egkatastash tou arxeiou , to vendor.* arxeiaki meta apo to idio directory , trexeis to loader.exe se peripou 20 lepta eisai etoimos (h anava8mish ginetai sto ftero, argei sto backup kai sto restore ths syskevhs) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Ακριβώς το ιδιο έπαθα κι εγω... Ολα οκ τώρα με τη νεα έκδοση. Μ αρέσει το qwerty σε portrait και η νέα επιλογή για να διορθώνεις. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 εμενα παλι δεν κανει τιποτε.....next next next k....τιποτε για αναβάθμιση...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 εμενα παλι δεν κανει τιποτε.....next next next k....τιποτε για αναβάθμιση...... Γίνε πιο σαφής να βοηθήσουμε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Γίνε πιο σαφής να βοηθήσουμε. Ευχαριστω πολυ moment_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Kρίμα και ήμουν έτοιμος να το πάρω, αλλά: 1. "δε δουλεύει" σε Cosmote (email, internet etc...) 2. δεν εχει wi-fi, Μικρό το κακό :( Μια χαρά δουλεύει σε cosmote..κανονικότατα! Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Μια χαρά δουλεύει σε cosmote..κανονικότατα! Διάβασα οτι δεν υποστηρίζει email κτλ (BIS) :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Telika den ine kleidomeno. Apla to lei I voda opws ke me to iphone. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 Telika den ine kleidomeno. Apla to lei I voda opws ke me to iphone. Δηλαδή αν έχεις Cosmote/Wind θα έχεις όλες τις λειτουργίες που έχεις και με Vodafone; :rolleyes: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 απότι φαίνεται ναι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts