pexths Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 αγορασα τ κινητο σημερα,μου λετε την τελευταια εκδοση λογισμικου?και κατι ακομα? ειναι θεμα symbian 40 η προβλημα που εχει η οθονη μου πανω πανω που φαινεται σαν θαμπωμα στην οθονη?μου τ βγαζει σε ολα τ θεματα,πιστευω να εχετε καταλαβει τ εννοω,αλλιως να τ εξηγησω πιο λεπτομεριακα τ εχει και σε εσας ετσι? το προβλημα με το θαμπωμα δεν το ειχα ουτε εγω ουτε καποιοι γνωστοι μου που ειχαν την συσκευη. μηπως να το πας πισω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOCUS4100 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 ειναι τ θεματα που εχει προεγκατεστημενα τ κινητο μεσα τελικα,πηγα στη nokia και ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. January 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2012 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να το προμηθευτώ; Χρειάζομαι ένα ανθεκτικό τηλέφωνο... το είχα παλιότερα και μου το έκλεψαν :-( Επίσης ποια θεωρείται "σωστή" τιμή; ευχαριστώ Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Επειδή η συσκευή είναι στα τελευταία της, είμαι σε αναζήτηση καινούριας. Τι έχετε να προτείνετε αντίστοιχο σε ανθεκτικότητα; Και σε τιμή < 150 ευρώ Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το εχει κανεις σε πολυ καλη κατασταση και να το πουλαει ; ή αν ξερετε να πωλειται σε καποιο καταστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts