Jump to content

[Επίσημο] Nokia 3720 Classic

varsamis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει καταφερει καποιος κατοχος του 3720 να χρησιμοποιησει τον οπερα μινι;εχω ολες τις ρυθμισεις της wind σωστα,αλλα οταν προσπαθει να συνδεθει ο οπερα για πρωτη φορα για να κανω αποδοχη και να συνδεομαι κανονικα μετα μου λει να μπω σε μια σελιδα απο το pc και να ξαναδω τις ρυθμισεις. Με τον browser του κινητου μπαινω χωρις κανενα προβλημα. Τι δεν κανω σωστα?

Μάλλον μπαίνεις μέσω του wind plus (gwap) , όπου ο opera δεν συνδέεται. Εάν θες τον opera πρέπει να χρησιμοποιείς σύνδεση internet (gint) με τις ανάλογες (φαρμακερές) χρεώσεις.

• Απαντήσεις 279
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον μπαίνεις μέσω του wind plus (gwap) , όπου ο opera δεν συνδέεται. Εάν θες τον opera πρέπει να χρησιμοποιείς σύνδεση internet (gint) με τις ανάλογες (φαρμακερές) χρεώσεις.

ακριβως.μεσω wind plus προσπαθω να μπω. Αρα δεν γινεται,δεν ειναι οτι κανω κατι λαθος εγω. Προσπαθησα,εψαξα,εψαξα αλλα ακρη δεν βρηκα και πηγα να τρελαθω. Σε τοσες αλλες συσκευες νοκια σερφαρω με οπερα μεσω wind plus χωρις κανενα προβλημα.με το 3720 ποια ειναι η ιδιαιτεροτητα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθω απο το πρωι να το αναβαθμισω στην 9.10 μεσω του NSU αλλα ενω αναγνωριζει το κινητο και ξεκιναει την διαδικασια μου βγαζει σφαλμα συνεχως και σταματαει :(

και αλλοι κατοχοι ειχαν προβλημα με την αναβαθμιση. μεσα σε αυτους και εγω

Το πήρα κι εγώ παίδες την Παρασεκευή, το φόρτισα το απόγευμα και ακόμα κρατάει η μπαταρία. Βέβαια είναι ακόμα η 1η φόρτιση αλλα θα δείξει αν όντως έχει καλή μπαταρία..Είχαμε καμμία εξέλιξη με το πρόβλημα της αναβάθμισης στη v 9.10; Πάντως πολύ θετική η εικόνα του σε όλους τους τομείς για συσκευή <150Ε!

Και εγώ πρόβλημα!

Παλεύω τις 3 τελευταίες μέρες και με το Nokia και το Ovi updater αλλά μου βγάζει σφάλμα συνέχεια..

Το περίεργο είναι ότι ψάχνοντας στο google δεν βλέπω να το αναφέρει και κανένας..

το προσπαθησα και με τους 2 τροπους αλλα τζιφος. δεν ηξερα οτι ειναι παραεισαγωγης το κινητο και εχασα τα ελληνικα. τωρα τι κανω?εχω αποδειξη αγορας, σε νοκια σοπ μου τα περνανε τζαμπα η πληρωνω?

Έκανες αναβάθμιση και έχασες τα ελληνικά?

Αν ναι πως την έκανες?

Έκανες αναβάθμιση και έχασες τα ελληνικά?

Αν ναι πως την έκανες?

τελικα μετα απο καποιες αποτυχημενες προσπαθειες, τα καταφερα. δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο. απλα ξαναεκανα την διαδικασια και εγινε κανονικα η αναβαθμιση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία να ρωτήσω κάτι γινεται στην οθόνη αναμονής η ώρα να φαίνεται μικρότερη; Έχω ψαξει τα πάντα στο μενού αλλά δε βρήκα κάτι.:wacko:

(Υ.Γ. το πήρα απο πλαίσιο θεσσαλονίκης,η ασπρη ταινία ήταν οκ, και έχει και ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο.):)

Παιδία να ρωτήσω κάτι γινεται στην οθόνη αναμονής η ώρα να φαίνεται μικρότερη; Έχω ψαξει τα πάντα στο μενού αλλά δε βρήκα κάτι.:wacko:

(Υ.Γ. το πήρα απο πλαίσιο θεσσαλονίκης,η ασπρη ταινία ήταν οκ, και έχει και ελληνικά πάνω στο πληκτρολόγιο.):)

δεν μπορεις να αλλαξεις το μεγεθος της ωρας

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα μετα απο καποιες αποτυχημενες προσπαθειες, τα καταφερα. δεν εκανα κατι το ιδιαιτερο. απλα ξαναεκανα την διαδικασια και εγινε κανονικα η αναβαθμιση

Με Ovi ή με Nokia Software Updater?

• 2 weeks later...
καλή χρονιά σε όλους! παιδιά προσπαθώ να βάλω ένα καλώδιο mini-usb (αυτό που μπαίνει σε κάμερες κλπ.) και φαίνεται η υποδοχή στο κάτω μέρος του κινητού να είναι πιο στενή... ιδέα μου είναι ή δεν κάνει?

δηλαδή πέραν του (μαθαίνουμε πρωτοχρονιά που είναι, παρ'ότι 25 χρόνια στο κουρμπέτι αυτό!, είδες που λέει γηράσκω αεί διδασκόμενος...) κλασσικού usb καλωδίου (μεγάλου) και του μικρού (αυτό που συνδέουμε φωτογραφικές κλπ.) υπάρχει και generic use mini (πιο μικρό από το μικρό της κάμερας δηλαδή) ή π.χ. πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσει κάποιος π.χ. αυτό της nokia :

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003550

δ

επίσης διαβάζω στα faq πως δεν γίνεται αναβάθμιση του firmware με mac, όπως και δεν γίνεται γενικά αναβάθμιση ασύρματα (με bluetooth) ειδικά το τελευταίο με ενδιαφέρει (έστω σε pc) υπάρχει λύση?

επίσης διαβάζω στα faq πως δεν γίνεται αναβάθμιση του firmware με mac, όπως και δεν γίνεται γενικά αναβάθμιση ασύρματα (με bluetooth) ειδικά το τελευταίο με ενδιαφέρει (έστω σε pc) υπάρχει λύση?

Με bluetooth το ξεχνάς.Μόνο FOTA(κατεβάζει την αναβάθμηση μεσω GPRS) ή απο PC.

Για το καλώδιο και πάλι λάθος κοιτάς...Αυτό είναι το σωστό.

Γιώργος

οκ. βλέπω πως έχω την 8.90 . η 9.10 του προσθέτει κάτι σημαντικό (έστω και σημαντικό bug fix) ή είναι τσάμπα ο κόπος? επίσης επειδή το αγόρασα από το multirama μήπως έχω τα προβλήματα που περιγράφονται πιο πάνω με τα ελληνικά?

τέλος μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως δουλεύει το firmware over the air λίγο αναλυτικά (για το 3720 εννοώ) .γιατί στο phone settings/phone updates/dnld phone sw έχει δύο επιλογές packet data και bluetooth. το bluetooth το αποκλείσαμε αρα φαντάζομαι χρειάζομαι μια ανάλυση για το packet data ... ή το fota γίνεται κάπως αλλιώς?

ευχαριστώ και με συγχωρείτε αν σας κούρασα, το σημαντικό είναι να εξοικιωθώ λίγο με τα "επικοινωνιακά" του 3720 με τον "έξω κόσμο" ...

τελικά generic usb cable δεν υποστηρίζεται, παρά μόνο το NOKIA CA-101?

αξίζει αναβάθμιση στην 9.χ έκδοση ή όχι ?

εγω που εκανα την αναβαθμιση δεν καταλαβα την παραμικρη διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ. βλέπω πως έχω την 8.90 . η 9.10 του προσθέτει κάτι σημαντικό (έστω και σημαντικό bug fix) ή είναι τσάμπα ο κόπος? επίσης επειδή το αγόρασα από το multirama μήπως έχω τα προβλήματα που περιγράφονται πιο πάνω με τα ελληνικά?

τέλος μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως δουλεύει το firmware over the air λίγο αναλυτικά (για το 3720 εννοώ) .γιατί στο phone settings/phone updates/dnld phone sw έχει δύο επιλογές packet data και bluetooth. το bluetooth το αποκλείσαμε αρα φαντάζομαι χρειάζομαι μια ανάλυση για το packet data ... ή το fota γίνεται κάπως αλλιώς?

ευχαριστώ και με συγχωρείτε αν σας κούρασα, το σημαντικό είναι να εξοικιωθώ λίγο με τα "επικοινωνιακά" του 3720 με τον "έξω κόσμο" ...

To packet data είναι να κατεβάσει την αναβάθμιση μέσω του GPRS (δλδ με χρεώση)

Δεν νομίζω ότι αξίζει γιατί δεν διορθώνει κάτι σημαντικό..

Το καλώδιο είναι το Nokia CA-101

Εγώ πάντως που δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση δεν τα κατάφερα.

Γεια σας εμενα μου πηραν δωρο την κιτρινη συσκευη και εχει περασμενη την 9.10 και Ελληνικα. Αν χρειαστει καποια στιγμη να κανω αναβαθμιση δεν θα εχω Ελληνικα? Kαι το product code πως αλαζει?
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Γεια σας εμενα μου πηραν δωρο την κιτρινη συσκευη και εχει περασμενη την 9.10 και Ελληνικα. Αν χρειαστει καποια στιγμη να κανω αναβαθμιση δεν θα εχω Ελληνικα? Kαι το product code πως αλαζει?

Για Ελληνικά δές εδώ.Αν έιναι Ελληνικό όχι. Έχει Ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα ή μόνο Αγγλικά;

Γιώργος

δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να κανεις αναβαθμιση, σε καποιο μελλοντικο update. και εμεις που καναμε δεν ειδαμε καμια διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για Ελληνικά δές εδώ.Αν έιναι Ελληνικό όχι. Έχει Ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα ή μόνο Αγγλικά;

Οχι τα πληκτρα δεν ειναι στα Ελληνικα δεν νομιζω να υπαρχει κιτρινο με Ελληνικο πληκτρολογιο

δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να κανεις αναβαθμιση, σε καποιο μελλοντικο update. και εμεις που καναμε δεν ειδαμε καμια διαφορα

Μαλιστα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας να'σται καλα

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Γεια και χαρα στα μελη!

Τον περασμενο Σεπτεμβρη αγορασα ενα 3720 απο το Πλαισιο-που τοτε το μοντελο ακομη"μυριζε θαλασσα"-και δυστυχως σε εναν κρισιμο τομεα το τηλεφωνακι αποδειχτηκε κατωτερο των προσδοκιων...Και αυτος ο τομεας ειναι η αντοχη του τηλεφωνου σε κακομεταχειριση....

Εξηγουμαι:Ακομη και με μια κατα λαθος πτωση απο μετριο υψος(π.χ.1 μετρο)το καλλυμα της μπαταριας εχει την ταση να αποσπαται απο την"πλατη"και επιπλεον τα δυο μισα του σωματος του τηλεφωνου(στο δικο μου μηχανημα τουλαχιστον)ηθελαν ενα μικρο σπρωξιματακι για να εφαρμοσουν καθως ΚΑΙ ΑΥΤΑ εμφανως μετακινουνταν απο την θεση τους...Η δε οθονη ειναι ευαισθητη σε μικρoγρατζουνισματα για πλακα...

Στην δικια μου περιπτωση εγινε επισης το εξης:Σε πτωση(παντοτε ακουσια)απο περιπου 1-1,5 μετρο επανω σε μαρμαρινο πατωμα,οχι μονο εφυγε το καλλυμα της μπαταριας,οχι μονο το τηλεφωνο ηθελε"κουμπωμα"για να ερθει στην θεση του αλλα και ενα πληκτρο εφυγε κανονικοτατα απο την θεση του και βεβαιως δεν γινοταν να επανελθει με σπρωξιματα και κολληματα...

Φυσικα αυτο δεν καλυπτονταν απο κανενος ειδους εγγυηση και δυστυχως η ΝΟΚΙΑ ειχε προβληματα με την αποθηκη της και τα ανταλλακτικα δεν ηταν ευκαιρα-ασε που το τηλεφωνο ηταν καινουργιο μοντελο(το περιστατικο εγινε τελη Οκτωβρη-αρχες Νοεμβρη).

Κατα τα αλλα το τηλεφωνακι ειναι ευκολο και αξιοπιστο σε θεματα σηματος κλπ.,με καλη ποιοτητα συνομιλιας και εαν ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙ ανθεκτικο θα επαιρνα πιθανον και ενα για ρεζερβα...Τωρα αναμενω να επισκευαστει(το εχω δωσει σε Νokia shop),και μεχρι τοτε ας ειναι καλα η παντοφλα του avatar.

Edited by OsamaBinLaden

εμενα ρε παιδια δεν εχει το παραμικρο η οθονη. δεν το πεταω και οπου βρω αλλα δεν το προσεχω και ιδιαιτερα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

:D Καλησπερα σε ολους!

Ειναι η τριτη μερα που το χρησιμοποιω και η μπαταρια εχει κοκκινισει(5%):wacko:

Απο οτι διαβασα αυτο το κινητο φημιζεται για την αυτονομια του,οταν το πηρα (απο καταστημα Wind) μου ειπε ο πωλητης να το φορτισω για πρωτη φορα 10 ωρες...

Το εκανα αλλα παρολα αυτα...και απο χρηση...κατωτερη του μετριου!!!!!!!!:blink:

Ουτε μιση ωρα δεν μιλησα αυτεσ τις 3 μερες!

Διαβασα στη σελιδα της Νοκια οτι κυκλοφορουν πολλες μη αυθεντικες μπαταριες!

Μηπως παιζει κατι τετοιο;

Ποση ωρα θα πρεπει να ειναι οι επομενη/ες φορτιση του;

:help:

μέχρι να βγει το μήνυμα οτι φόρτισε και να το βγάλεις απο τη πρίζα για οικονομία στην ενέργεια.

Κανα 4 μέρες με κανονική χρήση. Με λίγο πιο χαλαρή χρήση, πήγε και 6.

Πόσες ολικές επαναφορτίσεις το έχεις κάνει μέχρι τώρα και σου πάει μόνο 3 μέρες;

μέχρι να βγει το μήνυμα οτι φόρτισε και να το βγάλεις απο τη πρίζα για οικονομία στην ενέργεια.

Κανα 4 μέρες με κανονική χρήση. Με λίγο πιο χαλαρή χρήση, πήγε και 6.

Πόσες ολικές επαναφορτίσεις το έχεις κάνει μέχρι τώρα και σου πάει μόνο 3 μέρες;

με μια φορτιση μην περιμενεις και 5 μερες. Θελει να κανεις 2,3 πρωτα και μετα.

[sIGPIC][/sIGPIC]