SpurocCc Δημ. October 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2009 εγώ πήρα απο το ebay κάτι γραφίδες που είναι για iphone θεωρητικά έπρεπε να παίζουν αλλά δεν...θέλει πολύ μεγάλη πίεση να ασκήσεις.με το δάχτυλο πολύ καλύτερα! εχω εγω iphone στειλτες μου:):):):D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2009 Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του Crystal και το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής. Πέρασα της ρυθμίσεις του Gmail και όταν πατώ ‘ανάκτηση νέων’ μου κατεβάζει τα mail από το 2007 και πίσω! Επίσης ενώ κάνω διαγραφή όλων τον μηνυμάτων από τα εισερχομενα και τον κάδο ανακύκλωσης ακόμα και του λογαριασμού, συνεχίζει να μου εμφανίζει ότι έχω 162 νέα e-mail! Του έκανα επανεκκίνηση μήπως και έφαγε κόλλημα αλλά τα ίδια. Μόνο επαναφορά ρυθμίσεων δεν έχω κάνει. Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Γεια σε ολους και θα ηθελα να κανω μια μικρη ερωτησουλα.Οταν περνω καποιο νουμερο η απο τις επαφες καλο καποιον διαπιστωνο αφου μου απαντησουν οτι κλειδωνη η οθωνη του κινητου και μου λεει να πατησω παρατεταμενα για ξεκλειδωμα χωρις βεβαια να εχω βαλει αυτοματο κλειδωμα του πληκτρολογιου.Ετσι γινεται η πρεπει να κανω καποια ρυθμιση και να μην μου το ζηταει αυτο? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 29, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Γεια σε ολους και θα ηθελα να κανω μια μικρη ερωτησουλα.Οταν περνω καποιο νουμερο η απο τις επαφες καλο καποιον διαπιστωνο αφου μου απαντησουν οτι κλειδωνη η οθωνη του κινητου και μου λεει να πατησω παρατεταμενα για ξεκλειδωμα χωρις βεβαια να εχω βαλει αυτοματο κλειδωμα του πληκτρολογιου.Ετσι γινεται η πρεπει να κανω καποια ρυθμιση και να μην μου το ζηταει αυτο? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Αυτό γίνεται για να μην πατιώνται κατα λάθος διάφορα στην οθόνη όταν μιλάς (που λογικά θα έχεις το τηλέφωνο στο αυτί). Τώρα, για εσένα και για εμένα που χρησιμοποιούμε hands free και θέλουμε την οθόνη διαθέσιμη και όχι κλειδωμένη, δεν υπάρχει πρόβλεψη.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisk Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλησπέρα! Αγόρασα πριν λίγες μέρες το LG Viewty Smart. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος προς το παρόν μπορώ να πω. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν εφαρμογές GPS (πέρα από τους google maps που είναι ήδη εγκατεστημένοι) που να τρέχουν σε s class; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpurocCc Δημ. December 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2009 Καλησπέρα! Αγόρασα πριν λίγες μέρες το LG Viewty Smart. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος προς το παρόν μπορώ να πω. Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν εφαρμογές GPS (πέρα από τους google maps που είναι ήδη εγκατεστημένοι) που να τρέχουν σε s class; Ευχαριστώ προκαταβολικά! οχι πολλεσ.οπερα και μερικες ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RunTimeError Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς αν στο S Class Menu μπορούμε με κάποιο τρόπο να εξαφανίσουμε το virtual keyboard από της εφαρμογές java; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts