ringo7213 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Αυτο που λεω για Vodafone ειναι 110% σωστο. Δουλευω μαζι τους με blackberry πανω απο 5 χρονια. Οταν σου λενε για WAP οτι πρεπει να ειναι ανοικτο αυτο που πρεπει να πεις ειναι <<ΟΚ ας μεινει ανοικτο το WAP αλλα θέλω ολη η κινηση data να δρομολογειται μεσω BIS, διοτι καποιες αλλες εταιριες (ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε) κανουν πουστιες >> Και να μην το πεις ετσι θα γινεται,αλλα αυτο σε κανει να νιωθεις και πιο σιγουρο Για τη Wind εχω ακουσει οτι δουλευει σωστα αλλα δε κοβω το κεφαλι μου. Μια κουβεντουλα παντα καλη ειναι και με αυτους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Σ' ευχαριστώ πολύ! Vodafone είμαι, στο unlimited 50. Εννοείται ότι δεν χρεώνομαι κάτι έξτρα με την ενεργοποίηση του BIS, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 τιποτα δεν χρεωνεσαι , μην ανησυχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 (edited) Σε λίγη ώρα θα μου ενεργοποιηθεί και η υπηρεσία BIS. Χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ή να προσέξω κάτι; (Έχω το Blackberry 9780) Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. EDIT: Να και οι πρώτες απορίες: α) Για να σερφάρω πρέπει να έχω το 3G ανοιχτό; β) Όταν θέλω να μπω σε ένα site, πάω Περιήγηση; Και ύστερα; Στο πλαίσιο που λέει Πληκτρολόγηση διεύθυνσης ή εκεί που λέει Browser-mobile.blackberry.com; Δοκίμασα και τα δύο αλλά αργούσαν να φορτώσουν και τα έκλεισα. γ) Πήγα να μπω msn, έβαλα username & κωδικό, αλλά μου έγραψε ότι η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί σ' αυτήν τη συσκευή. δ) Για το twitter, μου έγραψε Could not find a service book IPPP ε) Για το facebook πάλι, κάτι του στιλ ότι δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία. στ) Με το e-mail τι ακριβώς να κάνω; Πήγα να βάλω τον κωδικό και το username, έλεγε λήψη σύνδεσης με την υπηρεσία, αλλά κι εκεί αργούσε και το σταμάτησα. Κάτι λάθος κάνω, το ξέρω, αλλά τι; Άσε που φοβάμαι ότι όλη αυτήν την ώρα μπορεί να χρεώνομαι φουλ. Mου είχε στείλει μήνυμα η vodafone ότι η υπηρεσία blackberry.net ενεργοποιήθηκε. Ποιος ξέρει όμως; Μπορεί να κάνω κάτι που δεν πρέπει ή να μην κάνω κάτι που πρέπει.΄ Παιδιά, τα φώτα σας! Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει. Ακόμα και σε μια ερώτηση να μου απαντήσει κάποιος, θα με βοηθήσει, πραγματικά. Edited February 10, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Θέλω να ενημερώσω πάνω στο θέμα ότι και η wind ενεργοποιεί υπηρεσία BIS χωρίς έξτρα χρέωση με τα δωρεάν MB του προγράμματος σου. Το θέμα είναι ότι αυτό γίνεται μόνο στα αντιστοιχα unlimited προγραμματα της WIND τα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. Όπως φαντάζομαι και στην Vodafone γιατι πανω κάτω τα ιδια κανουν. Έτσι αναγκαστικα να αλλαξω το παλιο Wind Medium που όμοιο του δεν υπήρχε ποτέ για να μην πληρώσω έξτρα χρέωση για το bis. Αυτά για να τα γνωρίζουμε όλοι 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες! Έψαξα στο site να βρω πληροφορίες αλλά τίποτα.. Unlimited εννοείς τα "To ALL" ή τα καινούργια "XS-3XL" ;; Έχω και εγώ το ανεπανάληπτο παλιό Medium, αλλά αυτό το + 15€ δεν μου αρέσει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Στο ALL φίλε δεν μπορείς να το ενεργοποιήσεις μόνο στα καινούρια S,M,L και στα υπόλοιπα τέτοια προγράμματά. Γλυτώνεις το 15αρι αλλά χάνεις σε χρόνο. Πήγαινε σε ένα κατάστημα αν θέλεις και ρώτα τους. Το πιθανόρερο είναι να μην ξέρουν γι αυτό αλλά αν πάρεις στο 1260 άπαντες θα σε εξυπηρετησουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 (edited) Σε λίγη ώρα θα μου ενεργοποιηθεί και η υπηρεσία BIS. Χρειάζεται να κάνω κάποιες ρυθμίσεις ή να προσέξω κάτι; (Έχω το Blackberry 9780) Οποιαδήποτε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. EDIT: Να και οι πρώτες απορίες: α) Για να σερφάρω πρέπει να έχω το 3G ανοιχτό; Είναι δηλαδή καλύτερο; Γιατί εγώ το κλείνω για καλύτερη απόδοση μπαταρίας. β) Όταν θέλω να μπω σε ένα site, πάω Περιήγηση; Και ύστερα; Στο πλαίσιο που λέει Πληκτρολόγηση διεύθυνσης ή εκεί που λέει Browser-mobile.blackberry.com; Δοκίμασα και τα δύο αλλά αργούσαν να φορτώσουν και τα έκλεισα. γ) Πήγα να μπω msn, έβαλα username & κωδικό, αλλά μου έγραψε ότι η υπηρεσία δεν έχει ενεργοποιηθεί σ' αυτήν τη συσκευή. δ) Για το twitter, μου έγραψε Could not find a service book IPPP ε) Για το facebook πάλι, κάτι του στιλ ότι δεν έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία. στ) Με το e-mail τι ακριβώς να κάνω; Πήγα να βάλω τον κωδικό και το username, έλεγε λήψη σύνδεσης με την υπηρεσία, αλλά κι εκεί αργούσε και το σταμάτησα. Κάτι λάθος κάνω, το ξέρω, αλλά τι; Άσε που φοβάμαι ότι όλη αυτήν την ώρα μπορεί να χρεώνομαι φουλ. Mου είχε στείλει μήνυμα η vodafone ότι η υπηρεσία blackberry.net ενεργοποιήθηκε. Ποιος ξέρει όμως; Μπορεί να κάνω κάτι που δεν πρέπει ή να μην κάνω κάτι που πρέπει. Παιδιά, τα φώτα σας! Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει. Ακόμα και σε μια ερώτηση να μου απαντήσει κάποιος, θα με βοηθήσει, πραγματικά. Τελικά, κατάφερα και να συνδεθώ στο mail μου και να μπω twitter, facebook κλπ. Αυτά που μένουν να απαντηθούν για να ησυχάσω, είναι τα όσα παραπάνω έχω σημειώσει με Bold. Edited February 11, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 α)3G= πιο γρήγορο=μεγαλυτερη κατανάλωση μπαταρίας.(το γυρνάς σε 2G όταν τελειώσεις το σερφάρισμα) β)Πας στο πλαίσιο πληκτρολόγηση. (δεν χρειάζεται να γράψεις www). Γράφεις λοιπόν τη διεύθυνση ή ότι θέλεις να κάνεις ψάξεις ( είναι και μηχανή αναζήτησης) :) *δεν παίζει να έχεις χρεωθεί 1 Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 mplamplakas πες μου οτι 2 μερες που το εχεις μονο με αυτο ασχολεισαι? :) ... αν κολλησεις με blackberry να ξερεις οτι δυσκολα ξεκολας μετα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 mplamplakas πες μου οτι 2 μερες που το εχεις μονο με αυτο ασχολεισαι? :) ... αν κολλησεις με blackberry να ξερεις οτι δυσκολα ξεκολας μετα :lol: Η αλήθεια είναι ότι έχω κολλήσει αρκετά!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Στο msn, ενώ μπορώ να στείλω μήνυμα και να το δει ο άλλος όταν είναι online, όταν μου στέλνουν πίσω, δεν εμφανίζεται. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Πιθανόν να είναι παροδικό θέμα δικτύου. Δοκίμασε ένα battery pull και αν δεν φτιάξει, δες αν στο κάνει τόσο με 2G όσο και με 3G. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 (edited) Πιθανόν να είναι παροδικό θέμα δικτύου. Δοκίμασε ένα battery pull και αν δεν φτιάξει, δες αν στο κάνει τόσο με 2G όσο και με 3G. Δοκίμασα και να βγάλω την μπαταρία και 2G και 3G, αλλά τίποτα. Μπορώ να στείλω (τα παίρνουν), αλλά δεν μπορώ να λάβω. Edited February 16, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ok... Έχεις την τελευταία εγκατεστημένη έκδοση; (μπορείς να το δεις μέσω του AppWorld, αν δεν προτείνει κάποια νέα, τότε είσαι οκ) Δοκίμασε το εξής: πήγαινε options -> advanced options -> service book και βρες το WLM book. Άνοιξέ το και πάτα blackberry key -> show HRT -> blackberry key -> register now. Έχει 3 books, κάντο πρώτα στο WLM BBIMConfig, αν δεν δουλέψει κάντο και στα άλλα δύο. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2012 (edited) Ok... Έχεις την τελευταία εγκατεστημένη έκδοση; (μπορείς να το δεις μέσω του AppWorld, αν δεν προτείνει κάποια νέα, τότε είσαι οκ) Δοκίμασε το εξής: πήγαινε options -> advanced options -> service book και βρες το WLM book. Άνοιξέ το και πάτα blackberry key -> show HRT -> blackberry key -> register now. Έχει 3 books, κάντο πρώτα στο WLM BBIMConfig, αν δεν δουλέψει κάντο και στα άλλα δύο. Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση, έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα. Όσον αφορά το δεύτερο: πήγα Επιλογές - Πεδία συσκευής - Ρυθμίσει ςσυστήματος για προχωρημένους - Βιβλίο υπηρεσιών - πήγα στο WLM 2.1 [bBIMConfig], πάτησα το BB key - προβολή - bb key - εμφάνιση HRT - bb key - Εγγραφή τώρα. Μου έστειλε ότι το μήνυμα εγγράφηκε και στα καπάκια μου έστειλε μήνυμα η Blackberry: Your handheld has been registered with the wireless network. Έκανα το ίδιο και στα άλλα δύο πεδία με το WLM. Πάλι τίποτα, όμως. Edited February 17, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Εγώ, πάλι, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με τους χαρατήρες του sms: Το έχω σε UCS2 και γράφω με κεφαλαία ελληνικά για να γράφω 160 χαρακτήρες. Όταν πάω να στείλω ένα sms και την ώρα που το γράφω το αφήσω για λίγο και σβήσει η οθόνη, όταν πατήσω πάλι κάποιο κουμπί να ανάψει πάλι και να συνεχίσω να γράφω το sms, εκεί που με άφηνε με 160 χαρακτήρες στην αρχή, μετά το σβήσιμο-άναμα της οθόνης, με αφήνει μόνο με 70 χαρακτήρες, με αποτέλεσμα είτε να έχω λίγους ακόμα χαρακτήρες να γράψω είτε να έχει πάει δύο και τρία μηνύματα. Πρέπει δηλαδή να γράψω με τη μία το μήνυμα χωρίς να σβήσει η οθόνη για να στείλω με 160 χαρακτήρες. Αλλιώς μόνο 70... Συμβαίνει το ίδιο και σε σας; Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το διορθώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό, αλλά ξέρω ότι όταν το έχεις σε UCS2 δεν χρειάζεται να γράφεις με κεφαλαία, τα μετατρέπει αυτόματα πριν την αποστολή - άδικα δηλαδή κουράζεσαι με το caps lock. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 (edited) Παντως ειτε κεφαλαια το γραψω ειτε τα μετατρεψει απο μονο του, οταν σβησει η οθονη, μου δινει μονο 70 χαρακτηρες. Δεν μπορω να καταλαβω τι πάει στραβά. Αν γνωρίζει κάποιος ή έχει κάποια γνώμη του τι μπορεί να φταίει, ας με βοηθήσει. Γενικα, παντως, μου κανει πολλα κουφα το κινητο. Δεν ξερω αν εχεις δει εδω (στο τελευταίο post) τι έχω γράψει, αλλά αν μπορείς ρίξε μια ματιά, μπας και με βοηθήσεις. Έχω απογοητευτεί και δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω να κάνω. Edited February 25, 2012 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Είναι λίγο περίεργα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Αφού τα δοκιμάζεις όλα, θα πρότεινα να κάνεις ένα backup και μετά να δοκιμάσεις και ένα wipe μέσω BBSAK με εγκατάσταση, στη συνέχεια, της τελευταίας έκδοσης λογισμικού. Εάν τώρα όμως χρησιμοποιείς την τελευταία, τότε βάλε μια προγενέστερη. Μετά, χωρίς να κάνεις restore από το backup σου, δοκίμασε το τηλέφωνο να δεις αν είναι οκ. Μόνο τότε προχώρα σε restore, γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να "κουβαλάς" κάποια εφαρμογή στο backup η οποία να δημιουργεί αυτά τα θέματα - ίσως θα ήταν καλό να επαναφέρεις μόνο δεδομένα όπως sms μηνύματα, τηλεφωνικός κατάλογος και ημερολόγιο και όχι ρυθμίσεις κλπ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 "...wipe μέσω BBSAK" - αυτό τι ακριβώς είναι; Έχω δοκιμάσει να περάσω άλλη έκδοση κανονικά, με backup το οποίο όμως έγινε σχεδόν αυτόματα. Τώρα, χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω αυτό που μου λες. Η αλήθεια όμως είναι ότι είμαι τελείως άπειρος με αυτά τα θέματα και όταν άλλαξα εκδόση, το έκανα μέσω κάποιων οδηγιών που διάβασα εδώ (π.χ. ξέρω να κάνω backup πριν περάσω μια άλλη έκδοση απ' αυτή που φοράει, αλλά το restore γίνεται μόνο του, δεν γνωρίζω πώς να το σταματήσω για να το κάνω αργότερα). Αν έχεις όρεξη και χρόνο, θα ήθελα να με βοηθήσεις να δοκιμάσω κι αυτό που μου λες. Είναι λίγο κουφά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει μία κάποια λύση. Απλά, εγώ δεν μπορώ να τη βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefme Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Εγκατέστησα την 6 σοτ 9700 και έχω σοβαρό πρόβλημα γι αυτό θέλω να επαναφέρω την v.5 . Σήμερα μου παρουσίασε και το εξής. Προσπαθώ να σχηματίσω αριθμό για να κάνω κλήση και δεν ανταποκρίνεται. Μόνο σε κάποια κουμπιά ανταποκρίνεται σαν να ειναι συντομεύσεις. Δηλ. ανοιγιε browser, με παει στα μηνυματα κλπ. Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Ως νέος κάτοχος του blackberry torch 9800 θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε συμβατά bluetooth. Εγώ έχω ένα SONY ERICSSON VH700 BLUETOOTH NOISE SHIELD HANDSFREE - BLACK το οποίο δυστυχώς δεν συνδέεται με το κινητό. Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί το ερώτημα αλλού. Περιμένω τις απαντήσεις σας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2012 Τι πρόβλημα βγάζει στη σύνδεση; Χρησιμοποιώ 3 διαφορετικά SonyEricsson bluetooth hands free στο blackberry και λειτουργούν όλα κανονικά. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts