toxic Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 Εγω σκαναρω τα βιβλια, τα μετατρεπω με OCR σε text documents και τα στελνω στο κινητο... Ελπιζω να μην παρακολουθει κανενας καθηγητης τωρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANOIM Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 Wirelessly posted (T630: SonyEricssonT630/R401 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ektos ap'to BT auto pou pragmatika me voh8aei sthn eksetastikh einai to Bookreader(java) pernaw oti shmeiwseis exw sto PC ;) Παράθεση the whore of babylon is here http://briefcase.pathfinder.gr/download/anoim/18932/271109/0/size.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papathvas (20 Φεβ. 2004 , 21:12) kai emas to idio alla evala epistimoniko kompiouteraki sto p900 kai pou na katalavoun oti einai kai kinito!! :D Ειδικά όταν βγάλεις και το πληκτρολόγιο..!!! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Ρε γαμωτο εγω πως να γραψω ιστορια που εχω προβλημα σε σκονακι??? Δεν γινεται. Θελει ολοκληρο κειμενο!!! Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arter8619 Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 egw pantos pedia exw kanei skonakia me to kinito!!! polles fores exw perasei arxei se morfi txt mesa sto kinito...gia mena auto einai to kalitero skonaki,kai diskolo na se piasei kapoios .. kai na se piasei na kitas to kinito ton paramithiazeis oti kitas tin ora!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 ante kai ton paramu8iases oti koitas thn ora... esy posh ora thn koitas??giati gia na diavaseis olo to keimeno pou exeis sto kinhto apaithte kapios xronos...an de se dei ok...an se dei mia fora,tou les pos koitas thn ora..apo ekei kai pera omos? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pz3ro Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Και σε εμας ρε γμτ δεν μας επιτρεπουν τα κινητα στις εξετασεις...ουτε καν σαν κομπιουτερακια...και ειχα κανει πολλα σχεδια με το Ρ900 μου...:( Παράθεση life's the moments that take your breath away... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Antigrafh meso Bluetooth;Einai kapos ripsokindyno,alla poly apotelesmatiko,an den se piasoun vevaia :worry: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Στις ενδοσχολικές πήρα 20 χωρίς να έχω ανοίξει βιβλίο... E-book στο T-610 μου με το ebook reader που είχε φτιάξει ένας τυπάς από το myphone, να 'ναι καλά το παιδί. Δεν ξέρω για τις σχολές σας αλλά στη δικιά μου οι σημειώσεις είναι σε .pdf άρα Repligo, αλλιώς scan && Finereader και np... ;) @Antonis_wrx: Πότε θα πάρεις τελικά καινούριο κινητό ρεε;; :p ;) Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Στις ενδοσχολικές πήρα 20 χωρίς να έχω ανοίξει βιβλίο... E-book στο T-610 μου με το ebook reader που είχε φτιάξει ένας τυπάς από το myphone, να 'ναι καλά το παιδί. Δεν ξέρω για τις σχολές σας αλλά στη δικιά μου οι σημειώσεις είναι σε .pdf άρα Repligo, αλλιώς scan && Finereader και np... ;) @Antonis_wrx: Πότε θα πάρεις τελικά καινούριο κινητό ρεε;; :p ;) Ναι, μα μεχρι να σκαννάρεις το βιβλίο σελίδα σελίδα δεν θα το χες διαβάσει κανονικότατα το μάθημα; Μονο στην ιδέα τρομάζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Ναι, μα μεχρι να σκαννάρεις το βιβλίο σελίδα σελίδα δεν θα το χες διαβάσει κανονικότατα το μάθημα; Μονο στην ιδέα τρομάζω... Έχεις έναν κολλητό τον οποίο βοήθησες τρελά στις Πανελλήνιες για να μην καταλήξει σε ΙΕΚ σεφ και τον βάζεις να κάνει την λάντζα στο Finereader αν και τώρα πια δεν χρειάζεται.... Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 δεν 3erw ti kanate eseis alla egw prin 3 meres pou gia prwth fora alla3a kolla me tous diplanous mas epiasan..ELEOS !! (sth fisikh) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 δεν 3erw ti kanate eseis alla egw prin 3 meres pou gia prwth fora alla3a kolla me tous diplanous mas epiasan..ELEOS !! (sth fisikh) To na ftiaxneis kai na xrisimopoieis....skonakia...its a kind of art :p krima pou to stamatisa stin triti gimnasiou :) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 giati to stamatises..??mhpws katalabes oti den einai swsto an k se boithane..diladi to kaneis gia to kalo sou pou den kaneis skonakia..ayto theleis na mou peis??oti 3ereis 3ereis diladi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Να ρωτήσω, κάνα βιβλίο πανεπιστημιακό μπορούμε να βρούμε σε PDF ή Doc πουθενά; :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 kanenan eykolo tropo na adigrapsw stis e3etaseis uparxei???sta diagwnismata?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Να ρωτήσω, κάνα βιβλίο πανεπιστημιακό μπορούμε να βρούμε σε PDF ή Doc πουθενά; :Ρ Aπο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί... :rolleyes: Ξέρει κανείς κάτι σχετικά; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Επειδη τον τελευταιο καιρο βλεπω εξαρση στην αντιγραφη μεσω κινητου ηθελα να ρωτησω και εγω κατι. Εχω το Νοκια 6600. Τι προγραμματα-τροποι υπαρχουν που μπορουν να βοηθησουν στα σκονακια με το 6600; RepliGo Power :up:What is Repligo;;; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ρε παιδια για να κανω ενα βιβλιο σμικρυνση ποσο κοστιζει?Το κανουν ολα τα βιβλιοπωλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ρε παιδια για να κανω ενα βιβλιο σμικρυνση ποσο κοστιζει?Το κανουν ολα τα βιβλιοπωλεια? Nαι όλα τα φωτοτυπάδικα το κάνουν. Δεν κοστίζει πολύ. Με 7-10€ το "βιβλίο" σου θα είναι έτοιμο. :D Προσωπικά δε το κάνω όμως, γιατί δε μπορώ να κάνω σκονάκια. :( Η απάντηση δόθηκε με 1 έτος καθυστέρηση. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Ok ine poli parakmi na kani kapios skonakia oli tin ili ke den ine sosto giati den dixni sebasmo sto kathigiti tou. Na grapsi kapios kanena diskolo tipo i kana 2 selides apo tis 300 ine katanoito alla oxi na pigeni na grafi me basi ta skonakia.Eleoosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 Και φυσικα οι πιο ελεηνοι ειναι αυτοι που πανε κανουν σκονακι ολη την υλη/γραφουν με αντιγραφη τελοσπαντων και γραφουν 10 (ουτε καν να αφησουν κατι εκτος για 9 λεμε!!!!) και μετα σου το παιζουν και ξυπνιοι που γραψανε 10!!!:chair: :respect: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. January 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2006 για σκονάκια έχουν ακουστεί πολλά.Δεν ξέρω αν έχουν ξαναγραφτεί αλλά νατα 1)2 παιδιά-μαντραχαλάδες έκαναν 2 πομπούς και ο 1 απο αυτούς έγραφε μέσα στην τάξη και ο άλλος του υπαγόρευε αλλά οι βλάκες η ένταση ήταν δυνατή και ακουγόταν σ'όλη την τάξη και πάπαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 μαγκες μια ειναι ειναι η λυση για τις εξετασεις... το διαβασμα, δοκιμασμενο και 100% επιτυχια. ομως...επειδη καθε βοηθεια ειναι χμμμ..καλοδεχουμενη 1 ειναι το ΥΠΕΡΤΑΤΟ gadget!!! AYTO... http://www.fossilwristpda.com/wrist_pda.asp και απο οτι βλεπω κανει τα παντα... ντακς μωρε γνωστα ειναι.. ενα e-book reader ocr sto pc και η υλη ειναι στο ρολοι σου. :cool: Παράθεση :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbird Δημ. January 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2006 Ένας είναι ο τρόπος εγγύηση. Πας το βιβλίο για σμίκρυνση και μόλις ετοιμαστεί μοιράζεις τις σελίδες σε όλη την παρέα. Ο καθένας ρίχνει μια ματιά στο δικό του μέρος και μόλις έρθουν τα θέματα αν τύχει και έχει το σκονάκι που πρέπει γράφει και μετά το δίνει στους υπόλοιπους. Γιατί άμα το εχει όλο το βιβλίο ένας μεχρι να βρει ποιό σκονάκι είναι το σωστό θα κάνει μια ώρα και μπορεί και να τον πιάσουν... EDIT: Επίσης και το σκανάρισμα και μετά κινητό/pda είναι καλή λύση αρκεί να βρεις και άλλους που είναι διατεθειμένοι να το κάνουν έτσι ώστε να μην σκανάρει πάνω από 50 σελίδες ο καθένας. Επίσης μετά πουλάς και το αρχείο στους μικρότερους και βγάζεις ένα σωρό λεφτά... Παράθεση http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!! Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191 Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts