DesertSMisSRaiN Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 τι εννοείς σίγουρα ... όλα τα stickakia είναι σε fat32 ... και είναι συμβατά .. read/write .. εκτός κι αν θέλεις να έχει κανά u3 απάνω το stickaki σου, που μέχρι στιγμής είναι λειτουργικό μόνο με windows .. Νομίζω πως εννοεί Bluetooth Adapter και όχι USB Flash Drive αν και δε βρίσκω το λόγο αφού όλα τα mac έχουν bluetooth. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Νομίζω πως εννοεί Bluetooth Adapter και όχι USB Flash Drive αν και δε βρίσκω το λόγο αφού όλα τα mac έχουν bluetooth. Ωχ ναι .. καλά τα λες ..! Γράψτε λάθος παιδιά .. το διάβασα βιαστικά και κατάλαβα usb stick .. Ναι όντως, δεν υπάρχει λόγος, να'χεις έξτρα bluetooth .. αφού όλα τα'χουν πάνω ... Μήπως όμως θέλει να βάλει τίποτα windows πάνω και δεν έχει συμβατότητα...; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Ωχ ναι .. καλά τα λες ..! Γράψτε λάθος παιδιά .. το διάβασα βιαστικά και κατάλαβα usb stick .. Ναι όντως, δεν υπάρχει λόγος, να'χεις έξτρα bluetooth .. αφού όλα τα'χουν πάνω ... Μήπως όμως θέλει να βάλει τίποτα windows πάνω και δεν έχει συμβατότητα...; Μπα...μια χαρά συμβατότητα έχουν. Έχει drivers μέσω bootcamp. Μπορεί να είναι για κανέναν Mac Pro ή κανένα παλιότερο Mac Mini. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 Νομίζω πως εννοεί Bluetooth Adapter και όχι USB Flash Drive αν και δε βρίσκω το λόγο αφού όλα τα mac έχουν bluetooth. πλην imac 17 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2009 πλην imac 17 Αναφερόμουν στα Mac που κυκλοφορούν σήμερα, εσύ μιλάς για mac τουλάχιστον δύο ετών :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 NAI late 2006 να το πετάξω; :) Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Καλησπερα σας Εχω ενα 4th gen Macbook (mavro) me 2gb ram (2x1 GB). και θελω να την αναβαθμισω Η μνημη που παιρνει ειναι η Type: DDR2 SDRAM Speed: 667 MHz Apple Memory Module 4GB 667MHz DDR2 (PC2-5300) - 2x2GB SO-DIMMs Μπορώ να την αναβαθμισω στα 8 gb? Υπαρχουν dimms 2x4gb? Ευχαστιστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Μέχρι 4 φτάνει. Τι να τα κάνεις τα 8; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που να πουλάει MacPro με πολλές άτοκες δόσεις???(24 και πάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 αν δεν στο κανει ο Κωτσόβολος, δεν ξερω άλλον... Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Υπάρχει κατάστημα στην Ελλάδα που να πουλάει MacPro με πολλές άτοκες δόσεις???(24 και πάνω). Για πηγαινε πλαισιο καλλιθεας. Μετα απο συνεννοηση με τον υπευθυνο ολο και κατι καλο κανει. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις , από όσο ξέρω ο Κοτσώβολος κάνει εώς 12 άτοκες δόσεις το δε Πλαισιο δεν πουλάει macpro δεν μιλάω για MacBook pro αλλά για tower. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις , από όσο ξέρω ο Κοτσώβολος κάνει εώς 12 άτοκες δόσεις το δε Πλαισιο δεν πουλάει macpro δεν μιλάω για MacBook pro αλλά για tower. Eπίσης από ότι είδα 12 άτοκες κάνει και η Systemgraph στη Μεσογείων όπου λογικά θα το βρεις ετοιμοπαράδοτο και με καλύτερο support. Eννοείται πως από όπου και αν το πάρεις θα απαιτήσεις να σου δώσουν δωρεάν το Snow Leopard (αν δεν είναι ήδη στο κουτί). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Στο public ρώτησες; Πουλάνε Mac Pro εκεί. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Παιδιά και το e-shop έχει mac pro .. Και εδώ είναι οι τρόποι πληρωμής .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ξερουμε αν και ποτε θα βγουν καινουρια mac? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Φορητά δε νομίζω πριν τις αρχές τις νέας χρονιάς. Για τα άλλα δεν ξέρω... Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikos147 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 βγηκε κ αυτη η φημη... http://www.macrumors.com/2009/08/25/macbook-to-see-design-refresh-in-near-future/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 καλησπέρα, ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό για αλλαγή του υπολογιστή μου και εξετάζω και την πιθανότητα να πάρω έναν imac. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: ποιά καταστήματα πουλάνε imac κανονικά και με εγγύηση? παλαιότερα ήξερα ότι υπήρχε μόνο η rainbow άλλα τώρα γνωρίζω ότι δεν έχει πια το μονοπώλιο και ότι υπάρχουν και άλλες εταιρείες. έτσι για να κάνω μια έρευνα αγοράς... :) Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikos147 Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 μπες στην σελιδα της rainbow και θα δεις ολους τους μεταπωλητες της... 1 χρονο εγγυηση εχουν εκτος απο το e-shop που παει να κανει κατι για τριετια αλλα με δικο της service...ψαξτο,ισως να αξιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 μπες στην σελιδα της rainbow και θα δεις ολους τους μεταπωλητες της... 1 χρονο εγγυηση εχουν εκτος απο το e-shop που παει να κανει κατι για τριετια αλλα με δικο της service...ψαξτο,ισως να αξιζει! Sorry, αλλά δε νομίζω πως είναι αξιόλογη η τριετής εγγύηση του e-shop. Δηλαδή άμα πάρω iMac ή Mac Mini ή MacBook και μου χαλάσει, θα μου το φτιάξουν αυτοί; Και επίσης, άντε ότι αυτοί έχουν την καλή διάθεση να μου το φτιάξουν...υπάρχει κανένας που να ΘΕΛΕΙ να βάλει το χέρι του τεχνικός του e-shop στον iMac του; 1 έτος είναι η εγγύηση. Αν δεν ήμασταν Μπανανία εδώ στην Ελλάδα, θα υπήρχε Apple και θα μπορούσες να αγοράσεις το Applecare και να κάνεις extend την εγγύησή σου σε 3 χρόνια. Αλλά δεν μπορείς γιατί εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε ότι κατεβάσει η κούτρα της Rainbow. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αν και λίγο άσχετο, να αναφέρω πάντως πως το public δέχεται να επιστρέψεις οποιοδήποτε προϊόν για οποιοδήποτε λόγο μέσα σε 7 ημέρες από την αγορά και σου δίνει τα χρήματά σου πίσω (ναι, το κάνει! δοκιμασμένο). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Αν και δεν νομίζω πως έχει και ιδιαίτερη αξία (αν πάρω ένα μηχάνημα mac ή μη, τις 7 πρώτες μέρες μια χαρά ενθουσιασμένος θα είμαι), χρήσιμο είναι και αυτό. Αν και προσωπικά είμαι της άποψης πως δε φταίει ένα μαγαζί αν δεν ξέρω εγώ να ψωνίζω και τιγκάρω τις κάρτες μου σε impulse buys, αλλά τέλος πάντων. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Όχι. Αλλά αν βρεις καμένο pixel πχ; :) Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Συγγνώμη δηλαδή, αν βρω καμμένο pixel (και δεν καλύπτεται αυτό από το την εγγύηση του DOA) θα το δεχτούν πίσω; Και τι θα το κάνουν; Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts