Jump to content

Apple: MacOS / Mac software

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τουλάχιστον στο ευρωπαϊκό κομμάτι του προγράμματος αναβάθμισης, δεν επισυνάπτεις ηλεκτρονικά τίποτα. Ταχυδρομείς με κανονικό ταχυδρομείο την εκτυπωμένη αίτηση που σου παράγει η ηλεκτρονική διαδικασία μαζί με τις αποδείξεις αγοράς κλπ.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω να μεταφέρω από MB όλη τη βάση του iTunes στο καινούργιο MBPro, χωρίς να χάσω applications, ringtones, music, contacts, κτλ. Γιατί θα το δώσω και πρέπει να το "form-άρω" για να εξαφανίσω "ενοχοποιητικά στοιχεία" .. με πιάνετε ...!

Mε το να κάνω απλά copy paste από τον έναν στον άλλο θα έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ...; 'Η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;

Να προσθέσω ότι έχω mobileme (χωρίς συνδρομή ακόμα) αλλά δεν το έχω πολυδουλέψει λόγω διακοπών καλοκαιριού ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

κανενα ελαφρυ για τορρεντ;

λεω να αφησω το τρανσμισσιον.

δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις στο κατεβασμα.

θελω κατι ελαφρυ.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Τέλεια! Έγινε μεταφορά!!

Μου'χει μείνει το ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/

για το backup των iPhone & iPod (έχω 3 πανάθεμά με)..!!

Thanks, mate!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλημέρα. Έχω ένα laptop FujitsuSiemens με Vista.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να του περάσω Leopard και

συγχρόνως να κράτηση και τα Vista; Δηλαδη με dual boot;

Το laptop είναι dual core 2 στα 2.4. Αν υπάρχει κάποιο tutorial

για αυτό που θέλω να κάνω θα ήμουν ευγνώμων να μου το παραθετατε.

Ευχαριστώ

To κατάλληλο topic για αυτά τα θέματα είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=147345

κανενα ελαφρυ για τορρεντ;

λεω να αφησω το τρανσμισσιον.

δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις στο κατεβασμα.

θελω κατι ελαφρυ.

nikosxeng3 το transmission είναι πίπουλο σε σχέση με τον αζορέο. Τεσπα, δοκίμασε την τομάτα, είναι πιο μινιμαλιστικό.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

nikosxeng3 το transmission είναι πίπουλο σε σχέση με τον αζορέο. Τεσπα, δοκίμασε την τομάτα, είναι πιο μινιμαλιστικό.

το transmission μου προκαλούσε κολλήματα στο imac και το εβγαλα.

Στην θέση του υπάρχει το utorrent

[ f i l i p p o s ]

το transmission μου προκαλούσε κολλήματα στο imac και το εβγαλα.

Στην θέση του υπάρχει το utorrent

κι εγω imac...

να παω σε utorrent αλλα θα τα βρει αυτα που εχω να τα συνεχισει;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Καλησπερα παιδια....μολις εκανα αναβαθμιση σε snow.......

Τα ερωτηματα μου πολλα......Τι σκεφτηκε η apple kai prepei na patas 6+4 για να φορτωσει ο kernel 64bit??????????????

Kαι το boot time μου δεν εχει βελτιωθει........ισα ισα στεκεται ποση ωρα στο μηλαρακι......γιατι αραγε?

I AM A MAC

Το έχει κανείς προπαραγγείλει κάπου?

Public Fnac???

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Καλησπερα παιδια....μολις εκανα αναβαθμιση σε snow.......

Τα ερωτηματα μου πολλα......Τι σκεφτηκε η apple kai prepei na patas 6+4 για να φορτωσει ο kernel 64bit??????????????

Kαι το boot time μου δεν εχει βελτιωθει........ισα ισα στεκεται ποση ωρα στο μηλαρακι......γιατι αραγε?

σε τι μηχανημα?μηπως macbook uni??

κι εγω imac...

να παω σε utorrent αλλα θα τα βρει αυτα που εχω να τα συνεχισει;

Βαλε το utorrent, κλείσε το transmission kαι δοκίμασε να ανοίξεις τα ίδια torrent στο utorrent. Αλλιώς περίμενε να κατέβουν στο transmission και στα επόμενα χρησιμοποίησε utorrent

[ f i l i p p o s ]

Eάν όντως bootάρεις σε 64bit είναι λογικό απ'όσο ξέρω να αργεί στο boot περισσότερο από πριν

Και υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό;;; Η διαφορά στα περισσότερα προγράμματα είναι από τίποτα εώς μικρή. Αφήστε τη μαμά apple να μας οδηγήσει όπως ξέρει.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Να ρωτήσω ρε παιδιά...

Εγώ θέλω να αλλάξω τον σκληρό και να βάλω έναν 500 μέσα σε macbook και να περάσω τα snow στον καινούργιο.

Αν όμως βάλω τον άδειο σκληρό μέσα στο mac μετά πώς θα ανοίξει για να περάσω το λογισμικό?

Το snow περνάει και χωρίς να υπάρχουν μέσα τα leopard?

"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Να ρωτήσω ρε παιδιά...

Εγώ θέλω να αλλάξω τον σκληρό και να βάλω έναν 500 μέσα σε macbook και να περάσω τα snow στον καινούργιο.

Αν όμως βάλω τον άδειο σκληρό μέσα στο mac μετά πώς θα ανοίξει για να περάσω το λογισμικό?

Το snow περνάει και χωρίς να υπάρχουν μέσα τα leopard?

Δεν είναι τα Leopard ή τα Snow αλλά το. Ένα είναι (και δεν είναι windows) :)

Πέραν αυτού, ναι, εγκαθίσταται και χωρίς να είναι περασμένο το Leopard. Αν θες να είσαι νόμιμη πρέπει να έχεις και τα δύο αγορασμένα νόμιμα, αλλά στην εγκατάσταση δεν υπάρχουν περιορισμοί. Βάζεις το DVD και ανοίγεις τον υπολογιστή κρατώντας πατημένο το C στο πληκτρολόγιο για να bootάρει από το cd και να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Δεν είναι τα Leopard ή τα Snow αλλά το. Ένα είναι (και δεν είναι windows) :)

Πέραν αυτού, ναι, εγκαθίσταται και χωρίς να είναι περασμένο το Leopard. Αν θες να είσαι νόμιμη πρέπει να έχεις και τα δύο αγορασμένα νόμιμα, αλλά στην εγκατάσταση δεν υπάρχουν περιορισμοί. Βάζεις το DVD και ανοίγεις τον υπολογιστή κρατώντας πατημένο το C στο πληκτρολόγιο για να bootάρει από το cd και να ξεκινήσει η εγκατάσταση.

Nαι μωρέ sorry.... :)

Αν δεν είναι σε CD?

Αλλά σε τι να είναι;

Σε εξωτερικό δίσκο...

Ε αφού θα είναι εκεί θα είναι και bootable οπότε θα ξεκινήσει κατ'ευθείαν από εκεί.

(Μπορείς να το δοκιμάσεις και τώρα αν τη στιγμή που ξεκινάει το Mac, κρατήσεις πατημένο το Option (δλδ το Alt) για να δεις αν στον βγάζει στις επιλογές για το από που θα κάνει boot.)

Ε αφού θα είναι εκεί θα είναι και bootable οπότε θα ξεκινήσει κατ'ευθείαν από εκεί.

(Μπορείς να το δοκιμάσεις και τώρα αν τη στιγμή που ξεκινάει το Mac, κρατήσεις πατημένο το Option (δλδ το Alt) για να δεις αν στον βγάζει στις επιλογές για το από που θα κάνει boot.)

Θα σου πω ακριβώς τι έχω στο μυαλό μου για να μπορέσεις να με βοηθήσεις... :)

Λοιπόν πήρα έναν 500άρι και έχω κατεβάσει και το dmg του snow.

Την προηγούμενη φορά που άλλαξα σκληρό μου το είχε κάνει ένας φίλος οπότε δε θυμάμαι...

Θέλω να περάσω μέσα στο μακ τον 500άρι και να το συνδέσω μετά με usb με τον προηγούμενο σκληρό που είχα μέσα και να μεταφέρει όλες τις ρυθμίσεις και τα apps και τα doc και music και photo...Όπως όταν παίρνεις νέο μακ και το συνδέεις με το παλιό...

Αυτό...

Υ.Γ: Το έκανα αυτό με το αλτ και μου βγάζει σε κύκλο τον κανονικό μου σκληρό που έχω μέσα με ένα βελάκι...

Βρήκα αυτό:

http://gwhiz.wordpress.com/2006/09/21/installing-leopard-from-dmg/

Kαλημέρα από snow!

Όποιος θέλει να ακολουθήσει τον τρόπο από το λινκ που έδωσα είναι μια χαρά.

Μόνο αυτό το κατσαβίδι το τρουξ που θα βρω...

Kαλημέρα από snow!

Όποιος θέλει να ακολουθήσει τον τρόπο από το λινκ που έδωσα είναι μια χαρά.

Μόνο αυτό το κατσαβίδι το τρουξ που θα βρω...

Στο praktirer το είχα βρεί εγώ όταν το χρειάστηκα.