stamatis3133 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 freddara νομιζω ολοι καταλαβαμε οτι ειναι αδιανοητο.!!!!!!!!! Το εχεις πει πολλες φορες και πλεον για μενα γινεσε κουραστικος. Βλεπουμε τα προβληματα,δεν συμφωνουμε και εγω εκνευριζομαι με την Νοκια αλλα οκ,ως εκει. Δεν το λεω καθε φορα που ποσταρει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2gww Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Τελικά διαπίστωσα ότι η μου συσκευή είναι από τις πιο πρόσφατες... Διαβάζοντας κάποια άρθρα στο φόρουμ http://www.nokiausers.net έμαθα ότι το κάλυμα του φακού απέχει μερικά δέκατα του χιλιοστού από τη ζελατίνα του φακού. Παρά το γεγονός αυτό όμως, μια αμιδρή γρατζουνιά έχει ήδη εγκατασταθεί, μεταξύ των leds και του δακτύλιου του φακού. Ίσως από τον μαγνήτη που υπάρχει, σε ρόλο διακόπτη on/off. Για το gps, όπως έγραψα και παραπάνω, δεν ασχολούμαι πλέον. Όσο για την αγανάκτηση του freddara, ναι, τον συμμερίζομαι αλλά κι από την άλλη δεν μπορώ να μην είμαι έστω και λίγο ελαστικός απέναντη σε ένα κινητό που προσπαθεί να τα κάνει όλα. Εύλογα, κάπου θα υπερτερεί και κάπου θα υστερεί. Πχ, η ενσωματωμένη ηλεκ. ξυριστική μηχανή δεν λειτουργεί, αλλά δε με χαλάει...:lol::lol::lol::lol:;) Καλά Χριστούγεννα και πάλι, σε όλους! Γιάννης-sv2gww. Παράθεση BadBoyz/ /BadToyz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Εγω που πήρα αντικατάσταση πάλι η συσκευή που μου δώσανε κυριολεκτικά είναι άψογη.. Το GPS πετάει, το πρόβλημα της δόνησης δεν υπάρχει πλέον, αλλα ούτε και αυτό με τον φακό της κάμερας και μνήμη C έχω γύρω στα 46mb. Γενικά η συσκευή είναι ΟΚ. Για ποιο λόγο σου έκαναν αντικατάσταση; Πόσο καιρό είχες την προηγούμενη συσκευή; Δες λίγο αν μπορείς, το μπλε μαξιλαράκι κάτω από το κάλυμμα του φακού είναι υπερυψωμένο στο κέντρο; Τα μόνα hardware προβλήματα που έχει πάντως η συσκευή είναι το κάλυμμα της κάμερας (που στο αλλάζουν αν το ζητήσεις) και ένα εξαρτηματάκι που μειώνει τη λήψη της κεραίας του GPS (και το οποίο επίσης σου το αλλάζουν, αν και έχω την εντύπωση πως το στέλνουν στη Γερμανία). Το δεύτερο λύνεται και με το γνωστό κόλπο με το συρματάκι (το οποίο όμως δεν μπορώ να ξέρω τι επίδραση έχει στο SAR). Ο ελεύθερος χώρος στο C σίγουρα δεν έχει τίποτα να κάνει με hardware, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει, και όλα τα υπόλοιπα αρχεία που έχεις βάλει στο C. Για όσους εμφανίζουν τα δύο αυτά προβλήματα περίπου ως τραγικά, καθόλου δεν είναι έτσι, και έχω να πω πως μετά από 6 μήνες με τη συσκευή είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την επέλεξα κυρίως λόγω του πληκτρολογίου και της πληθώρας των εφαρμογών, και δε θα την άλλαζα παρά μόνο με το N900, με την προϋπόθεση όμως ότι αυτό θα αποκτούσε portrait λειτουργία παντού και θα κυκλοφορούσαν περισσότερες εφαρμογές. Το GPS το χρησιμοποιώ ελάχιστα και μόνο ως πεζός (για το αυτοκίνητο έχω PDA, γενικά δε συστήνεται η χρήση κινητού ως συσκευή πλοήγησης για το αυτοκίνητο, πρώτον γιατί όλα τα προγράμματα βγαίνουν για Windows Mobile και δεύτερον γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο να σου σκάσει κλήση ή μήνυμα την ώρα που ψάχνεις να δεις που θα στρίψεις), και το κάλυμμα της κάμερας θα πάω να το αλλάξω κάποια στιγμή. Το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα (που με μεγάλη μου έκπληξη ελάχιστα έχει αναφερθεί) είναι το γνωστό κόλλημα στην αρχική οθόνη που λύνεται μόνο με hard reset. Είναι 100% software πρόβλημα, εμφανίζεται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις (πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες στο E) και ακόμη δεν έχουν μπορέσει να το λύσουν παρά τις τόσες αναβαθμίσεις. Προκαλείται είτε από πολλές είτε από κάποιες συγκεκριμένες (δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω ποιες) εφαρμογές, και θα βρείτε πολλές αναφορές του σε αγγλόφωνα forum. Αφού λοιπόν αναγκάστηκα να κάνω πάνω από 20 hard reset, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (πέρασμα εφαρμογών και ρυθμίσεων από την αρχή), και αφού ήμουν στα πρόθυρα του να πετάξω το N97 από το μπαλκόνι, βρήκα τελικά τη λύση. Δεν εγκαθιστώ πλέον τίποτα στο E (μιλάω για εφαρμογές, οτιδήποτε άλλο δεν ενοχλεί), παρά μόνο στο F (και φυσικά στο C τις εφαρμογές που τρέχουν πάντα, πχ Task Manager, Theme Scheduler κλπ). Έτσι, όταν μου το εμφανίζει (κάθε φορά που κάνω restart δηλαδή), δεν έχω παρά να βγάλω την κάρτα μνήμης, να κάνω restart και μόλις μου βγάλει την οθόνη για το PIN να την ξαναβάλω και να δώσω το PIN. Είναι διαδικασία, δε λέω, όμως με έσωσε από τα hard reset που είχαν κάνει τα νεύρα μου τσατάλια. Τελικά διαπίστωσα ότι η μου συσκευή είναι από τις πιο πρόσφατες... Διαβάζοντας κάποια άρθρα στο φόρουμ http://www.nokiausers.net έμαθα ότι το κάλυμα του φακού απέχει μερικά δέκατα του χιλιοστού από τη ζελατίνα του φακού. Παρά το γεγονός αυτό όμως, μια αμιδρή γρατζουνιά έχει ήδη εγκατασταθεί, μεταξύ των leds και του δακτύλιου του φακού. Ίσως από τον μαγνήτη που υπάρχει, σε ρόλο διακόπτη on/off. Για το gps, όπως έγραψα και παραπάνω, δεν ασχολούμαι πλέον. Όσο για την αγανάκτηση του freddara, ναι, τον συμμερίζομαι αλλά κι από την άλλη δεν μπορώ να μην είμαι έστω και λίγο ελαστικός απέναντη σε ένα κινητό που προσπαθεί να τα κάνει όλα. Εύλογα, κάπου θα υπερτερεί και κάπου θα υστερεί. Πχ, η ενσωματωμένη ηλεκ. ξυριστική μηχανή δεν λειτουργεί, αλλά δε με χαλάει...:lol::lol::lol::lol:;) Καλά Χριστούγεννα και πάλι, σε όλους! Γιάννης-sv2gww. Σου τα 'λεγα εγώ αλλά δε με άκουγες. Οι μαγνήτες πάντως δεν κάνουν γρατσουνιές. :p Η γρατσουνιά είναι από το μπλε μαξιλαράκι, το οποίο ακουμπάει το πλαστικό τζάμι του φακού στις άκρες (πάνω και κάτω), έχει όμως κενό στο κέντρο ώστε να μην το ακουμπάει μπροστά από το φακό. Έτσι δε θα σου κάνει ποτέ γρατσουνιές μπροστά από το φακό. Καλά Χριστούγεννα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 ποσες φορες πηγες για αντικατασταση.......?? μου ειναι αδιανοητο το ξαναλεω να μιλανε οι μισοι για προβληματικο gps και οι αλλοι μισοι για gps που παει σφαιρα... και αντε εδω εμεις ενημερωνόμαστε απο το φορουμ...πανω κατω ξερουμε τι μας γινεται... ενας που παιρνει το προβληματικο κινητο χωρις να εχει διαβασει ολα αυτα τον φαντάζεστε ....? θα καθεται ο ανθρωπος 35 ωρες στο μπαλκονι να βρει σημα ενω θα βλεπει τις γκρατζουνιες στο φακο και θα λεει τωρα τι εγινε.....?:mad: εφοσον υπηρχε προβλημα σε παρτιδα και το αναγνωρισε και καλα η νοκια δεν θα επρεπε να υπαρχει στην αγορα τωρα ουτε ΕΝΑ προβληματικο κομματι.... εδω διαβαζω παιδια που παιρνουν ακομη την συσκευη με τα γνωστα προβληματα.... Κατ' αρχάς, να πω ότι σύμφωνα με όσα έγραφες τις προάλλες, η συσκεύη σου προέρχεται από τη Ρουμανία. Άρα δε μπορείς να ξέρεις αν είναι νέο κομμάτι, πότε βγήκε από το εργοστάσιο και πότε διοχετεύτηκε στην αγορά. Όχι ότι όσοι το έχουν από Ελλάδα το ξέρουν, αλλά, σε κάθε περίπτωση, μην κατηγορείς τη Nokia χωρίς να είσαι σίγουρος ότι έχεις στα χέρια σου μια συσκεύη που κατασκευάστηκε κατόπιν των αναφορών των προβληματικών κομματιών hardware. Μου φαίνεται ότι συγχύζεσαι πολύ για το τίποτα! Οι συσκευές δεν είναι τυρόπιτες, να βγαίνουν από τον φούρνο και την ίδια μέρα να τρώγονται! Μπορεί να υπάρχουν σε ένα μαγαζί μήνες ολόκληρους!! Ναι, δεν ήταν "σωστό" που μια συσκεύη βγήκε στην αγορά με προβλήματα, αλλά πέρα από αυτό, τουλάχιστον οι κατοπινοί αγοραστές τα ήξεραν, οπότε... ;) freddara νομιζω ολοι καταλαβαμε οτι ειναι αδιανοητο.!!!!!!!!! Το εχεις πει πολλες φορες και πλεον για μενα γινεσε κουραστικος. Βλεπουμε τα προβληματα,δεν συμφωνουμε και εγω εκνευριζομαι με την Νοκια αλλα οκ,ως εκει. Δεν το λεω καθε φορα που ποσταρει καποιος. +1 Έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι τα σοβαρά και "καθολικά" προβλήματα της συσκεύης είναι 4-5 και έχουν αναφερθεί εδώ μέσα 2000 φορές (το καθένα) με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αρνητικό κλίμα, το οποίο μόνο κουράζει. Τα μόνα hardware προβλήματα που έχει πάντως η συσκευή είναι το κάλυμμα της κάμερας (που στο αλλάζουν αν το ζητήσεις) και ένα εξαρτηματάκι που μειώνει τη λήψη της κεραίας του GPS (και το οποίο επίσης σου το αλλάζουν, αν και έχω την εντύπωση πως το στέλνουν στη Γερμανία). Το δεύτερο λύνεται και με το γνωστό κόλπο με το συρματάκι (το οποίο όμως δεν μπορώ να ξέρω τι επίδραση έχει στο SAR). Ο ελεύθερος χώρος στο C σίγουρα δεν έχει τίποτα να κάνει με hardware, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τις εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει, και όλα τα υπόλοιπα αρχεία που έχεις βάλει στο C. Για όσους εμφανίζουν τα δύο αυτά προβλήματα περίπου ως τραγικά, καθόλου δεν είναι έτσι, και έχω να πω πως μετά από 6 μήνες με τη συσκευή είμαι πολύ ευχαριστημένος. Την επέλεξα κυρίως λόγω του πληκτρολογίου και της πληθώρας των εφαρμογών, και δε θα την άλλαζα παρά μόνο με το N900, με την προϋπόθεση όμως ότι αυτό θα αποκτούσε portrait λειτουργία παντού και θα κυκλοφορούσαν περισσότερες εφαρμογές. Το GPS το χρησιμοποιώ ελάχιστα και μόνο ως πεζός (για το αυτοκίνητο έχω PDA, γενικά δε συστήνεται η χρήση κινητού ως συσκευή πλοήγησης για το αυτοκίνητο, πρώτον γιατί όλα τα προγράμματα βγαίνουν για Windows Mobile και δεύτερον γιατί δεν είναι και ό,τι καλύτερο να σου σκάσει κλήση ή μήνυμα την ώρα που ψάχνεις να δεις που θα στρίψεις), και το κάλυμμα της κάμερας θα πάω να το αλλάξω κάποια στιγμή. Το σημαντικότερο πρόβλημα για μένα (που με μεγάλη μου έκπληξη ελάχιστα έχει αναφερθεί) είναι το γνωστό κόλλημα στην αρχική οθόνη που λύνεται μόνο με hard reset. Είναι 100% software πρόβλημα, εμφανίζεται μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις (πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες στο E) και ακόμη δεν έχουν μπορέσει να το λύσουν παρά τις τόσες αναβαθμίσεις. Προκαλείται είτε από πολλές είτε από κάποιες συγκεκριμένες (δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω ποιες) εφαρμογές, και θα βρείτε πολλές αναφορές του σε αγγλόφωνα forum. Αφού λοιπόν αναγκάστηκα να κάνω πάνω από 20 hard reset, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (πέρασμα εφαρμογών και ρυθμίσεων από την αρχή), και αφού ήμουν στα πρόθυρα του να πετάξω το N97 από το μπαλκόνι, βρήκα τελικά τη λύση. Δεν εγκαθιστώ πλέον τίποτα στο E (μιλάω για εφαρμογές, οτιδήποτε άλλο δεν ενοχλεί), παρά μόνο στο F (και φυσικά στο C τις εφαρμογές που τρέχουν πάντα, πχ Task Manager, Theme Scheduler κλπ). Έτσι, όταν μου το εμφανίζει (κάθε φορά που κάνω restart δηλαδή), δεν έχω παρά να βγάλω την κάρτα μνήμης, να κάνω restart και μόλις μου βγάλει την οθόνη για το PIN να την ξαναβάλω και να δώσω το PIN. Είναι διαδικασία, δε λέω, όμως με έσωσε από τα hard reset που είχαν κάνει τα νεύρα μου τσατάλια. +1 Πότε το Symbian δεν ήταν... a walk in the park! Πάντα είχε τα ελαττώματά του, αλλά και πρόσφερε απλότητα και ευκολία που δεν έχουν άλλα λειτουργικά. Γι αυτό και επιβίωσε. Και το λέω αυτό κατόπιν 4 χρόνων ενασχόλησης με windows mobile... Νομίζω ότι όσοι αγόρασαν συνειδητά το Ν97, ήξεραν κατά βάθος ότι θα τους "παιδέψει". :lol: Από εκεί και πέρα, αν προσφέρει κάτι, το κρατάς, αν όχι το αλλάζεις. Κι αυτό ισχύει για όλα -μα ΟΛΑ- τα κινητά! Ειρήνη ημίν και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Για ποιο λόγο σου έκαναν αντικατάσταση; Πόσο καιρό είχες την προηγούμενη συσκευή; Δες λίγο αν μπορείς, το μπλε μαξιλαράκι κάτω από το κάλυμμα του φακού είναι υπερυψωμένο στο κέντρο; Πως θα το δω αυτό?Την πρωτη συσκευη την ειχα απο το καλοκαιρι.. ε μετα 3 μηνες στο service οταν ακουσα δε οτι θα το στελνανε 3 φορα εξωτερικο... ασε,ε και ετσι απεκτησα ενα ολοκαινουριο Ν97. Καλα Χριστουγεννα σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Πως θα το δω αυτό?Την πρωτη συσκευη την ειχα απο το καλοκαιρι.. ε μετα 3 μηνες στο service οταν ακουσα δε οτι θα το στελνανε 3 φορα εξωτερικο... ασε,ε και ετσι απεκτησα ενα ολοκαινουριο Ν97. Καλα Χριστουγεννα σε ολους! Φαίνεται όταν το κοιτάς από το πλάι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Θέλω να αγοράσω καινούργιο Ν97, μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ξέρω αν είναι τελευταία "φουρνιά" ? Θα πρέπει να ανοίξω το κουτί να δω αυτό το μπλε μαξιλαράκι? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος , πχ από το imei ή κάτι τέτοιο? Επίσης αν το μαξιλαράκι είναι υπερυψομένο πάει να πει ότι έχει και διορθωμένο gps? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Θέλω να αγοράσω καινούργιο Ν97, μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ξέρω αν είναι τελευταία "φουρνιά" ? Θα το καταλάβεις μόλις το πιάσεις στα χέρια σου! Θα είναι ζεστό ακόμα από το φούρνο! :p:lol: Πέρα από την πλάκα, αυτό είναι μια καλή ερώτηση... Δεν ξέρω αν στο κουτί αναγράφεται μήνας παραγωγής, αλλά νομίζω πως όχι. Άρα δε μπορείς να το ξέρεις με βεβαιότητα, αν δεν το ανοίξεις για να δεις ποια έκδοση λογισμικού έχει προεγκατεστημένη. Πχ: αν έχει την v10, σημαίνει ότι είναι από τα πρώτα, ενώ αν έχει την v20, είναι από τα πιο πρόσφατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Θέλω να αγοράσω καινούργιο Ν97, μπορεί κάποιος να μου πει πως θα ξέρω αν είναι τελευταία "φουρνιά" ? Θα πρέπει να ανοίξω το κουτί να δω αυτό το μπλε μαξιλαράκι? Δεν υπάρχει άλλος τρόπος , πχ από το imei ή κάτι τέτοιο? Επίσης αν το μαξιλαράκι είναι υπερυψομένο πάει να πει ότι έχει και διορθωμένο gps? Από το IMEI. Eίναι γραμμένο πάνω στο κουτί. Για τα N97 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα έχει την εξής μορφή: 35422503xxxxxxx. Τα πρώτα 8 ψηφία είναι ίδια για όλα τα ευρωπαϊκά N97, ενώ τα υπόλοιπα 7 (συγκεκριμένα 6 συν 1 check digit) είναι ο αύξων αριθμός της συσκευής. Όσο μεγαλύτερος είναι τόσο πιο πρόσφατα κατασκευασμένη είναι η συσκευή. Πχ το δικό μου (που το αγόρασα τον Ιούλιο) έχει IMEI 35422503-5716xxx (δεν πιστεύω να περιμένετε να σας το αποκαλύψω ολόκληρο :p). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Από το IMEI. Eίναι γραμμένο πάνω στο κουτί. Για τα N97 που κυκλοφορούν στην Ελλάδα έχει την εξής μορφή: 35422503xxxxxxx. Τα πρώτα 8 ψηφία είναι ίδια για όλα τα ευρωπαϊκά N97, ενώ τα υπόλοιπα 7 (συγκεκριμένα 6 συν 1 check digit) είναι ο αύξων αριθμός της συσκευής. Όσο μεγαλύτερος είναι τόσο πιο πρόσφατα κατασκευασμένη είναι η συσκευή. Πχ το δικό μου (που το αγόρασα τον Ιούλιο) έχει IMEI 35422503-5716xxx (δεν πιστεύω να περιμένετε να σας το αποκαλύψω ολόκληρο :p). Μήπως έχεις φώτο απο το μαξιλαράκι να μου δείξεις?? Δεν βλεπω καμια διαφορά.. Πάντως το δικό μου που είναι απο αντικατάσταση έχει εντελώς διαφορετικό imei..35822603xxxxxxx και product code το οποίο δεν θυμάμαι αυτην την στιγμή . Μου το δώσανε σε ειδικό κουτάκι και είχε προεγκατεστημένη την v20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Μήπως έχεις φώτο απο το μαξιλαράκι να μου δείξεις?? Δεν βλεπω καμια διαφορά.. Πάντως το δικό μου που είναι απο αντικατάσταση έχει εντελώς διαφορετικό imei..35822603xxxxxxx και product code το οποίο δεν θυμάμαι αυτην την στιγμή . Μου το δώσανε σε ειδικό κουτάκι και είχε προεγκατεστημένη την v20 Δεν έχω αλλά το βελτιωμένο έχει ένα κενό στο κέντρο. Είχα βρει μία κάποια στιγμή στο internet, αλλά δε θυμάμαι που. EDIT: Βρήκα κάτι. Το βελτιωμένο μαξιλαράκι είναι όπως αυτό του N86, μπλε φυσικά και όχι κίτρινο. Το παλιό είναι όπως φαίνεται στο N97. http://www.n97fanatics.com/photos-n86-camera-lens-protector-was-done-right-why-did-n97-fail/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Δεν έχω αλλά το βελτιωμένο έχει ένα κενό στο κέντρο. Είχα βρει μία κάποια στιγμή στο internet, αλλά δε θυμάμαι που. EDIT: Βρήκα κάτι. Το βελτιωμένο μαξιλαράκι είναι όπως αυτό του N86, μπλε φυσικά και όχι κίτρινο. Το παλιό είναι όπως φαίνεται στο N97. http://www.n97fanatics.com/photos-n86-camera-lens-protector-was-done-right-why-did-n97-fail/ Οχι, είναι το κλασσικό.. αν κάποιος έχει κάνει την αλλαγή και του έχουν βάλει το άλλο ας το τραβήξει μια φώτο να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Οχι, είναι το κλασσικό.. αν κάποιος έχει κάνει την αλλαγή και του έχουν βάλει το άλλο ας το τραβήξει μια φώτο να δούμε.... Διάβασες τι έγραψα ή απαντάς χωρίς να διαβάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλησπέρα παιδιά από σκύρο!φαντάρος εδώ..είμαι σε ένα δίλημμα:τον μάρτη έχω επιδότηση.τώρα έχω το n97 και αναρωτιέμαι αν θα ναι καλύτερα να το αλλάξω με το n97 mini ή με το n900.δεν ρωτάω να μου πείτε υπέρ και κατά.απλά αν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 καλησπέρα παιδιά από σκύρο!φαντάρος εδώ..είμαι σε ένα δίλημμα:τον μάρτη έχω επιδότηση.τώρα έχω το n97 και αναρωτιέμαι αν θα ναι καλύτερα να το αλλάξω με το n97 mini ή με το n900.δεν ρωτάω να μου πείτε υπέρ και κατά.απλά αν αξίζει. Αν έχεις επιδότηση το Μάρτιο σημαίνει ότι έχεις χρόνο μπροστά σου και ότι μπορεί να προκύψουν και νέες συσκεύες ως τότε. Στη θέση σου δε θα αντάλλαζα ένα N97 με ένα N97 mini, γιατί πάνω-κάτω είναι το ίδιο πράγμα. Το N900 είναι όντως κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό, αλλά δε γνωρίζω και πολλά γι αυτή τη συσκεύη. Άνοιξε ένα θέμα στους Διαξιφισμούς για να πάρεις απόψεις. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Διάβασες τι έγραψα ή απαντάς χωρίς να διαβάσεις; Λεω οτι και το δικο μου εχει το κλασσικο.. Δεν εχει αυτο με το κενο στο κεντρο.. Αν καποιος εχει κανει την αλλαγη και ειναι οντως σαν του Ν86 αλλα σε μπλε ας τραβηξει μια φωτο να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Άυριο ή μεθάυριο θα πάρω καινούργιο. Ξέρει ή υποψιάζεται κανείς σε ποιό κατάστημα θα βρω από τις τελευταίες συσκευές? Σε Νόκια shop πιο πιθανό ή κάπου αλλού? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Νομιζω πρεπει να πας σε κανενα κασταστημα που πουλαει πολυ ή σε κανενα που αργει να φερει τα κινητα οπως πχ ο Κωτσοβολος που τα φερνει κανενα 2μηνο - 3μηνο μετα απο οτι οι αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μια ερώτηση χαζή, αλλά παιδεύομαι αρκετά. Υπάρχει προγραμματάκι που να μου αλλάζει γρήγορα την γλώσσα γραφής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μια ερώτηση χαζή, αλλά παιδεύομαι αρκετά. Υπάρχει προγραμματάκι που να μου αλλάζει γρήγορα την γλώσσα γραφής? Language Switcher λέγεται και έχει αναφερθεί στο θέμα των Εφαρμογών! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Λεω οτι και το δικο μου εχει το κλασσικο.. Δεν εχει αυτο με το κενο στο κεντρο.. Αν καποιος εχει κανει την αλλαγη και ειναι οντως σαν του Ν86 αλλα σε μπλε ας τραβηξει μια φωτο να δουμε ΟΚ, παρεξήγησα, νόμισα πως το όχι πήγαινε στο ότι το βελτιωμένο είναι όπως του N86. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Οπότε το καινούργιο πορτάκι που βάζουν για την κάμερα είναι πάλι μπλέ αλλά έχει το κενό στην μέση;Και πόσο καιρό θα πάρει για να το αλλάξουν αυτό; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Οπότε το καινούργιο πορτάκι που βάζουν για την κάμερα είναι πάλι μπλέ αλλά έχει το κενό στην μέση;Και πόσο καιρό θα πάρει για να το αλλάξουν αυτό; Ακριβώς. Εμένα μου είπαν 10 μέρες. Αν και είναι διαδικασία 10 λεπτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisbmwm Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εχει ψαξει κανεις στο ebay αν υπαρχει αυτο το καπακι σαν ανταλλακτικο?μηπως και το αλλαξουμε μονοι μας.θα κοιταξω να δω και γω.θελω να ρωτησω κατι: γινεται να χρησιμοποιησουμε τη συσκευη μας σαν Modem για τον η/υ?δλδ στη συνδεση μου εχω ιντερεντ μεσα..μπορω να το συνδεσω με το λαπτοπ για να σερφαρω απο εκει αν θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vissarion12 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καλημέρα και απο εμενα και χρονια πολλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης και συγμωμη αν εχει απαντηθει αλλα με 2 παιδια και δουλεια που χρονος για λεπτομερες ψαξιμο του thread αυτα ως προλογος παμε στο ζουμι. Καινουργιος κατοχος και εγω του Ν97 και θα ηθελα να μου πειτε πως γινετε να μην ενημερωνοντε τα προγραμματα της αρχικης οθονης απο τον παροχο (vodafone στην συγκεκριμενη περιπτωση) οταν δεν βρισκει συνδεση απο το wi fi, σαν πρωτη προτεραιοτητα εχω το wi fi και το εχω και σαν συντομευση στην αρχικη οθονη το wi fi ευχαριστω εκ΄των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts