Jump to content

[Επίσημο] Nokia N97

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα και από μένα!! Είμαι και εγώ ένας απ' αυτούς έχω να πώ αρκετά καλά λόγια για το νέο firmwire και ελπίζω η μαμά NOKIA τουλάχιστον (και τώρα που έρχεται επίσημα στην ελλάδα και η alpha copy πάει διακοπές) το προσεχές -το πολύ- εξάμηνο να μας βγάλει νέο firmwire και να τελειοποιήσει και τα τελευταία ψεγάδια!! Το θέμα μου έιναι άλλο όμως.....και έχει να κάνει με την κάμερα!! μπορεί μερικούς από εσας να σας το έχει εμφανίσει....και θα ήθελα την γνώμη σας ή την συμβουλή σας!! όταν βγάζω νυχτερινές φωτογραφίες στα αριστερά της οθόνης εμφανίζεται μα ΠΑΝΤΑ μια λευκή γραμμή.....το έχω παει στα Nokia shop και μού είπαν οτι δεν έχουν κάποια ενήμερωση για αυτό και να περιμένω το νέο firmwire μήπως το διορθώσει....αλλα όμως και μετα απο hard reset και install του νέου firmwire το πρόβλημα παραμένει!!καμιά γνώμη επί του θέματος.....:help:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα και από μένα!! Είμαι και εγώ ένας απ' αυτούς έχω να πώ αρκετά καλά λόγια για το νέο firmwire και ελπίζω η μαμά NOKIA τουλάχιστον (και τώρα που έρχεται επίσημα στην ελλάδα και η alpha copy πάει διακοπές) το προσεχές -το πολύ- εξάμηνο να μας βγάλει νέο firmwire και να τελειοποιήσει και τα τελευταία ψεγάδια!! Το θέμα μου έιναι άλλο όμως.....και έχει να κάνει με την κάμερα!! μπορεί μερικούς από εσας να σας το έχει εμφανίσει....και θα ήθελα την γνώμη σας ή την συμβουλή σας!! όταν βγάζω νυχτερινές φωτογραφίες στα αριστερά της οθόνης εμφανίζεται μα ΠΑΝΤΑ μια λευκή γραμμή.....το έχω παει στα Nokia shop και μού είπαν οτι δεν έχουν κάποια ενήμερωση για αυτό και να περιμένω το νέο firmwire μήπως το διορθώσει....αλλα όμως και μετα απο hard reset και install του νέου firmwire το πρόβλημα παραμένει!!καμιά γνώμη επί του θέματος.....:help:

εχει αναφερθει πολλες φορες. οφειλεται στο φλας που ειναι πολυ κοντα στην καμερα

[sIGPIC][/sIGPIC]

και μήπως έχεις καμια ίδεα φίλε μου πως λύνεται?...τους είπα εγώ όταν πήγα στα Nokia shop...μήπως χρειάστεί να αλλάξουμε τους φακούς ή κατι στο φλάς....και μου έιπαν όχι προς το παρόν!!και έιναι βλακεία τώρα αυτό το πράγμα....να πας κάπου έξω βράδυ και να θές να βγάλεις μια φωτό και να σου την χαλάει........γιατί η κάμερα γενικά είναι μια χαρά,δεν έχω παράπονο....αλλά......

και μήπως έχεις καμια ίδεα φίλε μου πως λύνεται?...τους είπα εγώ όταν πήγα στα Nokia shop...μήπως χρειάστεί να αλλάξουμε τους φακούς ή κατι στο φλάς....και μου έιπαν όχι προς το παρόν!!και έιναι βλακεία τώρα αυτό το πράγμα....να πας κάπου έξω βράδυ και να θές να βγάλεις μια φωτό και να σου την χαλάει........γιατί η κάμερα γενικά είναι μια χαρά,δεν έχω παράπονο....αλλά......

οσες φορες αναφερθηκε στο φορουμ, κανεις δεν προτεινε καποια λυση. και εγω εχω το ιδιο προβλημα και λυση δεν εχω βρει. ειναι πραγματικα σπαστικο και ενα απο τα μεγαλυτερα μειον της συσκευης

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ πάντως αύριο θα το πάω ξανά στα Nokia shops (ελληνικού),γιατί στην περιοχή μου είναι οι μόνοι έστω και λίγο σχετικοί...και θα τους πώ....ανοίχτε το και δείτε το....ή αλλάξτε του όλο το σύνολο της κάμερας + το κλιπάκι της κάμερας για να μην ξαναγρατζουνίζεται πάλι!!

Εαν καθαρισεις καλα την καμερα το φενομενο αυτο σχεδον εξαλείφεται

ειναι θεμα βρωμικης καμερας δηλαδη?πως δεν εχει αναφερθει ξανα εδω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

panos277.....το έχω διαβάσει και εγώ αυτό περί καθαρισμού....εχω καθαρίσει και το φλας+καμερα....και με το πανάκι της Nokia και με άλλα 2 διαφορετικά....μεχρι και υγρό μαντηλάκι που χρησιμοποιούμε για τις οθονές των PC+γιαλιών...το έχω κάνει...:wacko:

μα αν ηταν θεμα καθαριοτητας δεν θα εβγαιναν ασπρες οι φωτογραφιες. θα εβγαιναν η μαυρες η με στιγματα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω, το εχουν αναφερει και αλλοι,δεν θυμαμε αν το ειχα διαβασει εδω.. σε εμενα παντως οποτε το εκανα δουλευε..

Δεν ξερω, το εχουν αναφερει και αλλοι,δεν θυμαμε αν το ειχα διαβασει εδω.. σε εμενα παντως οποτε το εκανα δουλευε..

σε εμενα οσο και αν το προσπαθησα δεν βοηθησε καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ας μη ξεχασουμε να πουμε οτι με τη νεα αναβαθμιση οταν πας να τραβηξεις φωτο...πλεον χρησιμοποιουνται τα 3/4 της οθονης.... για να υπαρχουν διαθεσιμες εφαρμογες της καμερας.
ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks:

Καλε μου φίλε terrestial,

σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.;)

Σου παραθέτω τα στοιχεία:

1. Δεν τρέχει καμία background εφαρμογή όταν κάνω κλήση στο κινητό μου το έχω ελέξει επανειλημένα απο το menu το μόνο που υπάρχει είναι το Menu και η Αρχική οθόνη.

2. Τον ήχο [ήχους] τους έχω εγκαταστήσει μέσα στον C: δηλαδή στον κάρτα μνήμης του κινητού και πολύ συγκεκρκιμένα στο C/Data/Sounds/Digital

3. Τους έχω και στις 2 μορφές δηλαδή aac & mp3 [τον είχα και σε wav]

4. O συγκεκριμένος που δοκιμάζω είναι ο Εθνικός μας ύμνος.

Ανάλυση:

- Format : libfaad

- Channels : 2 (Stereo)

- Bit Rate: 67.53 kbps

- Sample Rate: 44100 Hz

- File Size: 0.35MB

- Duration: 00:00:46

5. Χρησιμοποίησα και αντίστοιχους ήχους για ήχο επαφής απο την ROM δηλαδή τους μόνιμα εκγατεστημένους ήχους της Nokia αλλά και πάλι χτυπούσε ορισμένες φορές όταν ήταν σε αδράνεια ο Nokia tune δηλαδή ο default.

6. Μέσα στην τρέλα και τον θυμό μου προσπάθησα απεγνωσμένα μπας και βρώ οποιοδήποτε τρόπο να καταστρέψω τον Nokia tune ακόμα και απο την ROM :mad:

Ξέρω ίσως να μην γίνετε αλλά η τρέλα είναι τρέλα...σχιζοφρένεια...:mad::angry::rocket:

7. Ότι και αν δοκίμασα το πρόβλημα μου παραμένει ίσως να οφείλετε στην διάσταση των φωτογραφιών που έχω βάλει όταν γίνετε η κλήση, ίσως στο ότι έχω ενεργοποιημένη την ομιλία ποιός με καλεί....δεν ξέρω ίσως διάφοροι συνδυασμοί αυτών..

8. Είναι πάντως απαράδεκτο γιατί με το παλιό καλό μου P910i έκανα παπάδες σε αυτό το ζήτημα διαχείρισης ήχων κλήσης σε επαφές και ομάδες...σε όποια επέκταση γουστάριζα χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση....

Τέλος πάντων έχω διαπιστώσει ότι γενικά πολλοί ξένοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα, αλλά κανείς σε αυτό το Thread δεν αναφέρει αν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα, δηλαδή αν λειτουργούν κανονικά οι ήχοι κλήσης επαφών που έχετε ορίσει σε οποιαδήποτε μορφή ήχου και συνήθως είναι η διαδεδομένη mp3.

Πλην εσού terrestial που ανέφερες ότι κάποιες φορές στο έκανε...;)

Πάντως αν είναι κάποιος έμπειρος ας μας δώσει τα φώτα του...θα είμουν ιδιαίτερα ευγνώμων...:shifty:

Leontaras, εμένα μου το έχει εμφανίσει πολύ λίγες φορές (και να φανταστείς ότι έχω τον ήχο κλήσης στο E). Μου φαίνεται περίεργο που σου το κάνει συνεχώς. Το αρχείο ήχου είναι μια χαρά, δεν μπορεί να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα (παρεμπιπτόντως, η 28η Οκτωβρίου πέρασε :p). Κάτι άλλο πρέπει να φταίει. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την εκφώνηση ονόματος. Ή να μειώσεις το μέγεθος των φωτογραφιών.

Καλέ μου φίλε terrestial,

δοκίμασα με ενεργή οθόνη όλα οκ

δοκίμασα με ανενεργή οθόνη πάλι ο Nokia tune ήχος χτύπησε.

2. δοκιμή

δοκίμασα με ενεργή οθόνη χωρίς φωτογραφία κλήσης ολα οκ

δοκίμασα με ανενεργή οθόνη χωρίς φωτογραφία ολα οκ.

Πιθανολογώ ΧΩΡΙΣ να θριαμβολογώ ότι πρέπει να οφείλετε στην διάσταση των εικόνων.

Θα κάνω και άλλες δοκιμές. Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω ποιά είναι η σωστή και ακριβή διάσταση φωτογραφιών κλήσεων ?

Φιλικά

Ευχαριστώ ;)

Καλέ μου φίλε terrestial,

δοκίμασα με ενεργή οθόνη όλα οκ

δοκίμασα με ανενεργή οθόνη πάλι ο Nokia tune ήχος χτύπησε.

2. δοκιμή

δοκίμασα με ενεργή οθόνη χωρίς φωτογραφία κλήσης ολα οκ

δοκίμασα με ανενεργή οθόνη χωρίς φωτογραφία ολα οκ.

Πιθανολογώ ΧΩΡΙΣ να θριαμβολογώ ότι πρέπει να οφείλετε στην διάσταση των εικόνων.

Θα κάνω και άλλες δοκιμές. Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω ποιά είναι η σωστή και ακριβή διάσταση φωτογραφιών κλήσεων ?

Φιλικά

Ευχαριστώ ;)

Λοιπόν διαπιστώνω ενώ μου πέσανε μια τούφα μαλιά,

με δεκάδες Hard reset, με τροποποιήσεις συνδυασμούς και ότι άλλο βάλει ο νού σας ότι το πρόβλημα προέρχετε απο τις διαστάσεις της εικόνας που χρησιμοποιούντε για κλήση και βασικότερα με το μέγεθος του φωτογραφικού αρχείου.

Τα σωστά προς το παρών μεγέθη για φωτογραφία κλήσης είναι:

- Αρχείο: JPG

- With: 360 pixels

- Height: 360 pixels

- Y dpi: 72 dpi

- X dpi: 72 dpi

- Size in memory: 595 KB

- Type: 24 - Bit RGB

ΠΙΘΑΝΗ ΛΥΣΗ υποψιάζομε μέχρι νεοτέρας....:cool:

Αυτά προς το παρών για να μην χτυπάει ο Nokia tune ήχος κλήσης [προφανώς όταν είναι βαριά δηλ. μεγάλη σε χωριτικότητα η φωτογραφία δεν μπορεί να την διαχειριστεί άμεσα και έτσι πιθανόν επιλέγει τον πιο σύντομο ήχο κλήσης που είναι ο προεπιλεγμένος Nokia tune]

Αυτά τα ολίγα μέχρι νεοτέρας...

Γνωστό πρόβλημα των Symbian S60 από την εποχή που είχα το N71. Παρουσιάζεται όταν γενικά, το σύστημα επειδή είναι απασχολημένο με κάτι άλλο (στην περίπτωση σου δοκιμάζει άραγε να κάνει resize την φωτογραφία του καλούντος; Ποίος ξέρει..) δεν έχει χρόνο ώστε να αναπαράγει και τον ήχο κλήσης που έχεις επιλέξει οπότε γυρίζει στο default Nokia tune το οποίο θεωρεί safest choice.

Ερώτηση: Αν σας κάνει κανείς μια πολύ γρήγορη αναπάντητη κλήση (πχ. χτύπημα μια φορά) – προλαβαίνει το N97 να σας ειδοποιήσει ή την τρώει όπως συμβαίνει στα N71 και E60 δίχως να παίζει κανέναν ήχο κλήσης; (οπότε μαθαίνεις ότι κάποιος σου έκανε αναπάντητη μόνο από το call log όταν κοιτάξεις την συσκευή).

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Καλε μου φίλε terrestial,

σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.;)

Σου παραθέτω τα στοιχεία:

1. Δεν τρέχει καμία background εφαρμογή όταν κάνω κλήση στο κινητό μου το έχω ελέξει επανειλημένα απο το menu το μόνο που υπάρχει είναι το Menu και η Αρχική οθόνη.

2. Τον ήχο [ήχους] τους έχω εγκαταστήσει μέσα στον C: δηλαδή στον κάρτα μνήμης του κινητού και πολύ συγκεκρκιμένα στο C/Data/Sounds/Digital

3. Τους έχω και στις 2 μορφές δηλαδή aac & mp3 [τον είχα και σε wav]

4. O συγκεκριμένος που δοκιμάζω είναι ο Εθνικός μας ύμνος.

Ανάλυση:

- Format : libfaad

- Channels : 2 (Stereo)

- Bit Rate: 67.53 kbps

- Sample Rate: 44100 Hz

- File Size: 0.35MB

- Duration: 00:00:46

5. Χρησιμοποίησα και αντίστοιχους ήχους για ήχο επαφής απο την ROM δηλαδή τους μόνιμα εκγατεστημένους ήχους της Nokia αλλά και πάλι χτυπούσε ορισμένες φορές όταν ήταν σε αδράνεια ο Nokia tune δηλαδή ο default.

6. Μέσα στην τρέλα και τον θυμό μου προσπάθησα απεγνωσμένα μπας και βρώ οποιοδήποτε τρόπο να καταστρέψω τον Nokia tune ακόμα και απο την ROM :mad:

Ξέρω ίσως να μην γίνετε αλλά η τρέλα είναι τρέλα...σχιζοφρένεια...:mad::angry::rocket:

7. Ότι και αν δοκίμασα το πρόβλημα μου παραμένει ίσως να οφείλετε στην διάσταση των φωτογραφιών που έχω βάλει όταν γίνετε η κλήση, ίσως στο ότι έχω ενεργοποιημένη την ομιλία ποιός με καλεί....δεν ξέρω ίσως διάφοροι συνδυασμοί αυτών..

8. Είναι πάντως απαράδεκτο γιατί με το παλιό καλό μου P910i έκανα παπάδες σε αυτό το ζήτημα διαχείρισης ήχων κλήσης σε επαφές και ομάδες...σε όποια επέκταση γουστάριζα χωρίς καμία ιδιαίτερη γνώση....

Τέλος πάντων έχω διαπιστώσει ότι γενικά πολλοί ξένοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα, αλλά κανείς σε αυτό το Thread δεν αναφέρει αν υπάρχει παρόμοιο πρόβλημα, δηλαδή αν λειτουργούν κανονικά οι ήχοι κλήσης επαφών που έχετε ορίσει σε οποιαδήποτε μορφή ήχου και συνήθως είναι η διαδεδομένη mp3.

Πλην εσού terrestial που ανέφερες ότι κάποιες φορές στο έκανε...;)

Πάντως αν είναι κάποιος έμπειρος ας μας δώσει τα φώτα του...θα είμουν ιδιαίτερα ευγνώμων...:shifty:

φιλε μου οσο και να παιδευσαι δε θα παιξει... βαλε τους ηχους στο Ε και θα αποθηκευτουν στο attachments μονοι τους και μετα δοκιμασε και θα δεις...!! οτι προσθετεις μονο στο Ε.....!!!!!!!

ΕΛΕΟΣ....!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΥmobile newbie...!!!!!!:thanks:

Καλοί μου άνθρωποι,

σας ευχαριστώ για το αμέριστο ενδιαφέρον, μα λύση δεν βρίσκω...

Το πρόβλημα παραμένει με ή χωρίς φωτογραφία μόλς αδρανοποιηθεί το κινητό.

Τα έβαλα και στο E τα ίδια προβλήματα...

Αφέρεσα και την εκφώνηση του καλούντος και αναμένω τα αποτελέσματα ?

Δεν καταλαβένω μάλλον οδεύω προς πώληση του...

Υ.Σ.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σβύσω τουλάχιστον το Nokia tune ή έστω να βάλω στην θέση του άλλο ήχο με την ίδια ονομασία ?????

Καλοί μου άνθρωποι,

Υ.Σ.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σβύσω τουλάχιστον το Nokia tune ή έστω να βάλω στην θέση του άλλο ήχο με την ίδια ονομασία ?????

@edit: Είδα ότι έχεις ήδη το αρχείο σε μορφή MP3 ως και WAV - πάντως, οπότε η συμβουλή μου (που πήγα να σου προτείνω) δεν έχει νόημα, γενικά όμως για δοκίμασε να χαμηλώσεις την ποιότητα του όσο μπορείς (σε sample & bit-rate ή δοκίμασε ένα standard bit-rate πχ. 128 σε μορφή CBR αντί ας πούμε VBR) μήπως και ..

Όπως και να έχει,

Καλή τύχη!

Στο μεταξυ συνεχιζει να κανει το εξης κουφο! Την πρωτη φορα που το συνδεω με το pc μου αναβει 3 διαδοχικες φορες η επιλογη "pc suite" και αφου την επιλεξω, συνδεεται αλλα ΔΕΝ φορτιζει. Το βγαζω, το ξαναβαζω αναβει αμεσως το λαμπακι φορτισης στη συνεχεια το μηνυμα φορτισης και μετα η επιλογη "pc suite". ???

Τελικα χαιρομαι που το τηλεφωνο μας μετα την τελευταια αναβαθμιση δεν εχει ισοπεδωθει σαν ξεχωριστη προσωπικοτητα αλλα κρατα την διαφορετικοτητα του για τον καθενα μας...:lol:

Είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν και είχαμε πει ότι είναι θέμα της θύρας ή του καλωδίου και την παροχή ρεύματος στο τηλέφωνο και ΟΧΙ θέμα software ή hardware του τηλεφώνου.

Ερώτηση: Αν σας κάνει κανείς μια πολύ γρήγορη αναπάντητη κλήση (πχ. χτύπημα μια φορά) – προλαβαίνει το N97 να σας ειδοποιήσει ή την τρώει όπως συμβαίνει στα N71 και E60 δίχως να παίζει κανέναν ήχο κλήσης; (οπότε μαθαίνεις ότι κάποιος σου έκανε αναπάντητη μόνο από το call log όταν κοιτάξεις την συσκευή).

Εξαρτάται πόσο λίγο το αφήνει να χτυπήσει, μου έχει τύχει 1-2 φορές να δω αναπάντητη και να είναι δίπλα μου και να μην το έχω ακούσει. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Καλοί μου άνθρωποι,

Υ.Σ.

Μήπως την συγκεκριμένη επαφή την έχεις και σε κάποια ομάδα, στην οποία έχεις βάλει άλλον γενικό ήχο κλήσης, και το κινητό μπερδεύεται και δεν ξέρει ποιόν ήχο να παίξει, οπότε παίζει τον έργοστασιακό?

Στο δικό μου π.χ. την πρώτη φορά που θα με καλέσει κάποιος παίζει τον ήχο που έχω ορίσει στην καρτέλα του. Αν μετά με ξαναπάρει παίζει τον εργοστασιακό. Αυτό όμως μου το κάνει σε έναν συγκεκριμένο ήχο, όχι σε όλους. :lol::lol:

Το έψαξα λίγο δεν βρήκα άκρη και αποφάσισα να διαγράψω τον ήχο αυτό (αν και μου άρεσε πολύ) και να βάλω κάποιον άλλο.

Πάντως ξανασκέψου το πριν το πουλήσεις

Ερώτηση: Αν σας κάνει κανείς μια πολύ γρήγορη αναπάντητη κλήση (πχ. χτύπημα μια φορά) – προλαβαίνει το N97 να σας ειδοποιήσει ή την τρώει όπως συμβαίνει στα N71 και E60 δίχως να παίζει κανέναν ήχο κλήσης; (οπότε μαθαίνεις ότι κάποιος σου έκανε αναπάντητη μόνο από το call log όταν κοιτάξεις την συσκευή.

Αν ο ήχος που έχεις βάλει είναι τραγούδι το οποίο συνήθως έχει ένα κενό ενός - δύο δευτερολέπτων στην αρχή μέχρι να αρχίσει το τραγούδι, μπορεί να μην προλαβαίνει να ακουστεί τίποτα.

Καλοί μου άνθρωποι,

Υ.Σ.

Χαιρετίσματα στην Μαδαγασκάρη...:angry::devil::chair::chair::chair:

Τζίφος με όλες τις προσπάθειες ΔΕΙΤΕ και άλλους αγανακτησμένους που πουλάνε γι΄αυτό τον λόγο το κινητό τους....

http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=143675&view=by_date_ascending&page=1

Μήπως την συγκεκριμένη επαφή την έχεις και σε κάποια ομάδα, στην οποία έχεις βάλει άλλον γενικό ήχο κλήσης, και το κινητό μπερδεύεται και δεν ξέρει ποιόν ήχο να παίξει, οπότε παίζει τον έργοστασιακό?

Στο δικό μου π.χ. την πρώτη φορά που θα με καλέσει κάποιος παίζει τον ήχο που έχω ορίσει στην καρτέλα του. Αν μετά με ξαναπάρει παίζει τον εργοστασιακό. Αυτό όμως μου το κάνει σε έναν συγκεκριμένο ήχο, όχι σε όλους. :lol::lol:

Το έψαξα λίγο δεν βρήκα άκρη και αποφάσισα να διαγράψω τον ήχο αυτό (αν και μου άρεσε πολύ) και να βάλω κάποιον άλλο.

Πάντως ξανασκέψου το πριν το πουλήσεις

Αν ο ήχος που έχεις βάλει είναι τραγούδι το οποίο συνήθως έχει ένα κενό ενός - δύο δευτερολέπτων στην αρχή μέχρι να αρχίσει το τραγούδι, μπορεί να μην προλαβαίνει να ακουστεί τίποτα.

ΟΧΙ είναι λόγια δηλ, μουσική και δεν εντοπίζετε εκεί το πρόβλημα έχω δοκιμάσει τα πάντα...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ κάτοχος έχει το εν λόγο κινητό Ν97 ας μας πει οι ήχοι και οι φωτογραφίες σε επιλεγμένες επαφές παίζουν κανονικά ????

Δε χτυπάει κατευθείαν, αλλά υπάρχει η λύση, RemindMe. ;) Εκτός από τις πολύ σύντομες αναπάντητες, σε ειδοποιεί και για μηνύματα που έτυχε να μην ακούσεις όταν ήρθαν.

@White_butter_fly:

Εξαρτάται πόσο λίγο το αφήνει να χτυπήσει, μου έχει τύχει 1-2 φορές να δω αναπάντητη και να είναι δίπλα μου και να μην το έχω ακούσει

@samichri:

@terrestial:

Δε χτυπάει κατευθείαν, αλλά υπάρχει η λύση, RemindMe. Εκτός από τις πολύ σύντομες αναπάντητες, σε ειδοποιεί και για μηνύματα που έτυχε να μην ακούσεις όταν ήρθαν.

Σας ευχαριστώ για την ενημέρωση καθώς δεν έχω επαφή με τις πιο πρόσφατες Symbian συσκευές και ειδικά αυτές που φορούν την 5th Ed. :)

Υ.Γ.

Ο ήχος που έβαζα ήταν ένα τυπικό ring-tone κλασσικού ψηφιακού τηλεφώνου (ο ίδιος που χρησιμοποιώ στο K800i μου τώρα) οπότε δεν ετίθετο θέμα silence στην αρχή του κτλ. :(

Φιλε μου ευτυχως για ολους τους υπολοιπους (πιθανον) και δηστυχως για εσενα στο δικο μου τηλεφωνο δεν υπαρχει προβλημα με φωτογραφιες και ηχους κλησεων.....εχω σε αρκετες επαφες μου φωτογραφιες και μαλιστα πολυ μεγαλες σε μεγεθος και δεν αντιμετοπιζω κανενα προβλημα.....:).....τουλαχιστον εως τωρα....:worry: