Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλέον το θέμα με τα MMS λύθηκε. Έχει ανέβει καινούριος κώδικας.

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πλέον το θέμα με τα MMS λύθηκε. Έχει ανέβει καινούριος κώδικας.

Η διαδικασία είναι η ίδια; Από safari -> http://jailbreakme.com ?

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Παιδια ισως ειμαι εκτος θεματος...αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...ετοιμαζομαι για jailbrake se 4.0...αλλα πριν απο αυτο θελω να σωσω στο itunes library τις εφαρμογες μου κ δεν ξερω πως να το κανω...αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου δωσει κανα φως... φιλικαα

Παιδια ισως ειμαι εκτος θεματος...αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...ετοιμαζομαι για jailbrake se 4.0...αλλα πριν απο αυτο θελω να σωσω στο itunes library τις εφαρμογες μου κ δεν ξερω πως να το κανω...αν εχει καποιος την καλοσυνη να μου δωσει κανα φως... φιλικαα

Όταν συνδέσεις το κινητό με το iTunes κι εμφανιστεί το xxxxxx's iPhone, κάνε δεξί click εκεί και πάτα Transfer purchases και είσαι έτοιμος;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Όταν συνδέσεις το κινητό με το iTunes κι εμφανιστεί το xxxxxx's iPhone, κάνε δεξί click εκεί και πάτα Transfer purchases και είσαι έτοιμος;)

Σε ευχαριστω για την απαντηση....αλλα δεν τις περναει παλι...κανει 2-5 sec sync κ μετα επανερχετε στη κανονικη λειτουργια κ φυσικα το Library παραμενει αδειο

ποιες ενέργειες χρειάζεται να κάνω στο μηλοφωνο μου πριν την εγκατάσταση της os4 για να μην χάσω τίποτα από επαφές και μηνύματα? συνδέω με itunes και πατάω??

θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση(ή όπως αυτή λέγεται...:p)

έχω 3gs 3.2

ποιες ενέργειες χρειάζεται να κάνω στο μηλοφωνο μου πριν την εγκατάσταση της os4 για να μην χάσω τίποτα από επαφές και μηνύματα? συνδέω με itunes και πατάω??

θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση(ή όπως αυτή λέγεται...:p)

έχω 3gs 3.2

Aφου συνδεθεις με το αι τιουνς .... και πατησεις update την 4.0 το τηλεφωνο κανει απο μονο του backup κατεβαζει και περναει την καινουργια iOS και δεν χανεις τιποτα ουτε επαφες ουτε φωτογραφιες ουτε application

καλημερα,

Εχω ενα iPhone 3GS 32GB 3.1.3 JB me spirit,

Ποια ειναι τωρα τα βηματα

αναβαθμηση σε 4.0.1 και μετα JB απο το http://jailbreakme.com ?

Η'

πρωτα JB απο το http://jailbreakme.com και μετα αναβαθμηση σε 4.0.1

thk u

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

καλημερα,

Εχω ενα iPhone 3GS 32GB 3.1.3 JB me spirit,

Ποια ειναι τωρα τα βηματα

αναβαθμηση σε 4.0.1 και μετα JB απο το http://jailbreakme.com ?

Η'

πρωτα JB απο το http://jailbreakme.com και μετα αναβαθμηση σε 4.0.1

thk u

Θα πρότεινα καθαρή εγκατάσταση της 4.0.1 και μετά jailbreak γι' αυτό κάνε πρώτα ένα backup επαφές, φωτός και εφαρμογές και κάνε Set up as new device μετά το restore.

Aφου συνδεθεις με το αι τιουνς .... και πατησεις update την 4.0 το τηλεφωνο κανει απο μονο του backup κατεβαζει και περναει την καινουργια iOS και δεν χανεις τιποτα ουτε επαφες ουτε φωτογραφιες ουτε application

αν δεν κάνω λάθος , αυτός ο τρόπος αφήνει μπαγκς...

Οταν λέμε ρεστορε εννοούμε οτι αποθηκεύονται κάπου τα μνμ μας επαφές κλπ για να της μεταφέρουμε όταν κάνουμε φρέσκια εγκατάσταση ;;

Τα έχω μπλέξει λίγο ...:O

καλησπερα σε ολους εχει κολλησει το αγαπημενο μου 2g και δεν κανει restore με τιποτα συνεχεια error 1601..υπαρχει καποια λυση?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλό θα ήταν όσοι ενδιαφέρονται να "επέμβουν" στη συσκευή τους,χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν,ν'αφιερώσουν λίγο χρόνο διαβάζοντας τα αντίστοιχα sections στο iPhone Guides,ώστε να μην διατυπώνονται οι ίδιες στοιχειώδεις απορίες ξανά και ξανά.Αν παρολ'αυτά οι απορίες τους δε λυθούν,μπορούν να ρωτήσουν.:)
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

του έκανα το νέο jailbreak αλλά ότι repo και να του περάσω συνέχεια μου βγάζει όλο error και bud file και το ibluenova μόνο κατάφερα να περάσω αλλά μόλις του βάλω οτι ηδύποτε να στύλο βγαίνει έξω
TOMMIS RODOS ;)

Πάντως πρέπει να έχει πέσει τρελό traffic και στο jailbreakme.com και στον mirror. Προσπαθώ από το πρωί, με 2 3GS (δικό μου και συνεργάτη) αλλά εν ματαίω! Κολλάει στην οθόνη με το μωβ σύννεφο και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Όταν ξαναμπω στον safari για να το ξανακανω, μου λέει ότι μάλλον κρασαρε ο installer και να ξαναπροσπαθησω, αλλά και πάλι δεν γίνεται τπτ. Πρέπει να το έχω κάνει συνολικά και στα 2 πάνω από 30 φορές πλάκα-πλάκα... :-(

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

απο το πρωι προσπαθω αλλα ματαια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εντάξει έκανα επιτυχώς το jailbreak στην 4.01 με το 3gs αλλά κατά την εκίνηση της συσκευής εκεί που βγαίνει το μήλο και στη συνέχεια το κάτι σαν ρολόι που γυρίζει, με βγάζει στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης μια ασπρη λεπτή γραμμή μέσα στο μαύρο φόντο. Φυσικά μόλις ανοίξει το iphone εξαφανίζεται. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έιναι φυσιολογικό ή πρέπει να ξανακάνω resrore -jailbreak ? Ευχαριστώ

Guest lagoudakis
Εντάξει έκανα επιτυχώς το jailbreak στην 4.01 με το 3gs αλλά κατά την εκίνηση της συσκευής εκεί που βγαίνει το μήλο και στη συνέχεια το κάτι σαν ρολόι που γυρίζει, με βγάζει στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης μια ασπρη λεπτή γραμμή μέσα στο μαύρο φόντο. Φυσικά μόλις ανοίξει το iphone εξαφανίζεται. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έιναι φυσιολογικό ή πρέπει να ξανακάνω resrore -jailbreak ? Ευχαριστώ
ναι το κανει σε ορισμενες συσκευες,μια γραμμη απο πιξελ που φευγει μετα;)

Guest lagoudakis
απο το πρωι προσπαθω αλλα ματαια.
κανε τα παρακατω

1)Κλειστε oλα τα tabs στο Safari και μετα το Safari.

2)Πηγαιντε Ρυθμισεις<Safari > Clear Cache, Cookies and History

3)Ξανανοιξτε το Safari

4)Πηγαιντε στο jailbreakme.modmyi.com

και...

5)Slide to jailbreak !!!

να αναφερω οτι το εκανα copy-paste απο το iphonehellas που το εγραψε ενα παιδι

ναι το κανει σε ορισμενες συσκευες,μια γραμμη απο πιξελ που φευγει μετα;)

Απ΄'οτι μου λες μάλλον δεν πρέπει να κάνω κάτι και να αφήσω τα πράγματα όπως είναι...

Guest lagoudakis
Απ΄'οτι μου λες μάλλον δεν πρέπει να κάνω κάτι και να αφήσω τα πράγματα όπως είναι...
βεβαιως δεν ειναι καποιο προβλημα,μονο στο boot θα το βλεπεις;)

βεβαιως δεν ειναι καποιο προβλημα,μονο στο boot θα το βλεπεις;)

Νομίζω ότι έμφανίστηκε μετά το download του appsync 4 Δεν θυμάμαι καλά αλλά σε ένα άλλο restore θα το προσέξω καλύτερα Ευχαριστώ

Guest lagoudakis
Νομίζω ότι έμφανίστηκε μετά το download του appsync 4 Δεν θυμάμαι καλά αλλά σε ένα άλλο restore θα το προσέξω καλύτερα Ευχαριστώ
θα σε γελασω:Oγιατι δεν το εχω jb το δικο μου,αυτα που σου ειπα τα αναφεραν παιδια σε αλλο φορουμ;)

κανε τα παρακατω

1)Κλειστε oλα τα tabs στο Safari και μετα το Safari.

2)Πηγαιντε Ρυθμισεις<Safari > Clear Cache, Cookies and History

3)Ξανανοιξτε το Safari

4)Πηγαιντε στο jailbreakme.modmyi.com

και...

5)Slide to jailbreak !!!

να αναφερω οτι το εκανα copy-paste απο το iphonehellas που το εγραψε ενα παιδι

εισαι Θεος....δουλεψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:D

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παρά το ότι όλοι είναι τόσο ευχαριστημένοι με το πόσο εύκολα έγινε το jailbreak, εμένα με παραξενεύει πολύ ο τρόπος αυτός όσον αφορά την ασφάλεια του iphone. Το πόσο εύκολα δηλαδή είχε πρόσβαση στο λογισμικό του το προγραμματάκι που έτρεχε απλά μέσω safari.

πχ. Θα μπορούσε εύκολα φαντάζομαι να φτιαχτουν αντίστοιχα "κακόβουλα" προγραμματάκια τα οποία τρέχουν όταν απλά επισκεπτόμαστε μια σελίδα... Δεν ξέρω :/ Περιμένω και άλλες απόψεις περί του θέματος.