Stefa Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Χρησιμοποιησε ενα προγραμμα που σκανναρει δικτυα για να βρεις την MAC των κλεδωμενων δικτυων.Αν η MAC ειναι καπως ετσι 00:13:33 σημαινει πως ειναι Connx/Baudtec και μπορει να εχει default τον κωδικο 1234567890123.Αν το router ειναι Thomson speedtouch υπαρχουν WPA generator στο Internet που θα σου δωσουν το passkey απο το ονομα του δικτυου.Για να βρεις το δικτυο του papalou θα παρεις ενα κινητο,wm κατα προτιμηση μαζι με προγραμμα και θα τριγυρνας εξω απο τα διαμερισματα να δεις που ειναι ισχυροτερο το σημα.Παντως να το μοιραζεστε δυσκολο εκτος και αν βαλετε ενα προγραμμα που θα μοιραζει το badnwidth στα 2 αλλιως εκει που θα παιζεις online θα βλεπεις να παει πανω κατω το ping και εκει που κατεβαζεις με 600kb/s για παραδειγμα , επειδη τα windows δεν ειναι και τοσο εξυπνα ωστε να μοιραζουν το bandwidth σωστα στο δικτυο,μπορει ο αλλος μολις μπει να κατεβαζει με 500 και συ με 100....γιαυτο σου λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Ωχ, πολύ προχωρημένη απάντηση... :lost: Σε ευχαριστώ πολύ αλλά μάλλον δεν νομίζω ότι θα τα κάνω όλα αυτά, είναι πολύ προχωρημένα για μένα. Έχω άγνωστες λέξεις κλπ :rolleyes: :lol: Και δεν έχω ούτε κινητά wm (να υποθέσω σημαίνει windows mobile;), άστα, για τα μπάζα είμαι... :O Άλλο πολύ καλό θα ήταν επίσης να μπορούσα να μοιραστώ το connex της ξαδέρφης μου που μένει 3 τετράγωνα από εμένα αλλά νομίζω πως δεν γίνεται δυστυχώς, δεν την "βλέπω" καθόλου εδώ στον τρίτο όροφο που είμαι. Η χρήση ιντερνετ που κάνω είναι μόνο browsing, ούτε youtube δεν μπαίνω -βαριέμαι να βλέπω βιντεάκια- οπότε είμαι... "ελαφροπάτητη" :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberrobots Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Εννοείται ότι σκοπεύω να (ξανα)βάλω κι εγώ adsl αλλά τσιγγουνεύομαι να το βάλω τώρα το καλοκαίρι που όλο θα λείπω, λέω να το κάνω από Σεπτέμβρη. Κι έχω και τεχνικά θέματα με την τηλεφωνική γραμμή να λύσω και βαριέμαι. Και δεν θέλω και την ακτινοβολία μέσα στο σπίτι μου τόσες ώρες. Εν ολίγοις ο γείτονας είναι η τέλεια λύση για μένα! :cool: Βασικα κανε απο τωρα τις αιτησεις να σου ερθει μεχρι τον σεπτεμβρη!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Μπορεις να πεις την αδερφη σου να αγορασει μια κατευθυντικη κεραια , ισχυς 7Dbi (decibel).Η οποια θα ειναι στο μπαλκονι και''κοιταει'' προς το σημειο που εισαι εσυ αλλα αν παρεμβαινουν πολλα κτηρια το σημα θα ειναι αδυναμο εως και ανυπαρκτο... Η αποψη μου ?Βαλε ADSL!!:happy: (ή και μπορεις να αγορασεις μια πιο ισχυρη κεραια ή να κανεις κατι με ενα φιλτρο και μια προεκταση USB αν εχεις USB Stick WiFi οπως εδω...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 καλημερα mol εχω dsl απλα επειδη τα βραδια κοιμαται ο αδερφος μου στο δωματιο οπου ειναι ο υπολογιστης για αυτο θελω να κλεβω ιντρνετ απο κανεναν γειτονα μεσω του laptop!!τι τραβαω κι εγω ........ πάρε ένα ασύρματο modem, δώρο στον αδελφό σου, και θα έχεις όλη την ώρα σύνδεση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Όταν συνδέεσαι στο ασύρματο του "γείτονα" μπορεί να δει: (με σειρά ευκολίας) Τη ip και την mac addres που έχει το μηχάνημά σου Τα share που έχεις ανοιχτά σε ποια site "μπήκες" και για πόση ώρα όλο το περιεχόμενο της επικοινωνίας σου με το internet που δεν είναι κρυπτογραφημένο (κωδικοί. περιεχόμενα σελίδων, IM κτλ) Νομίζω αυτό καλύπτει την ερώτηση σου :) από που μπορείς να τα δεις αυτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Καλο ειναι να αποφευγουμε τα ξενα ασυρματα δικτυα δεν ξερουμε ποιος μπορει να ειναι απεναντι μας :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Καλο ειναι να αποφευγουμε τα ξενα ασυρματα δικτυα δεν ξερουμε ποιος μπορει να ειναι απεναντι μας :) Σωστός.Επίσης,πότε δεν ξέρεις αν ο γείτονας θα το καταλάβει και θα κλείσει το Wi-Fi και εσύ θα μείνεις χωρίς net.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αν ο γειτονας δεν κλειδωσει το wifi απο την πρωτη στιγμη και το αφησει και με το default ονομα.......ή ασχετος τελειως ειναι (οποτε απολαυστε net) ή το κανει επιτηδες γιατι θελει να ασχοληθει με κρακιγνκ και να σας ξαφρισει ολες τις ευαισθητες πληροφοριες του υπολογιστης σας (απαραιτητη προυποθεση ειναι να ειστε ''κοιμισμενοι'') Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. July 1, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 καλησπερα και παλι παιδια!!!σας ευχαριστω ολους πολυ για τις απαντησεις σας!!να σας ρωτησω ενα ασυρματο μοντεμ της forthnet ποσο περιπου κοστιζει?θα πρεπει να μεινω για καποιες ημερες χωρις ιντερνετ?φιλακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. July 26, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Καλησπερα παιδια μου δωσανε ενα ρουτερ συγκεκριμενα το siemens adsl2+router cl-110 1 2 3 go αναλογικο και θα ηθελα να σας ρωτησω αν κανει για την συγκεκριμενη χρηση.σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για ακομα μια φορα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Καλησπερα παιδια μου δωσανε ενα ρουτερ συγκεκριμενα το siemens adsl2+router cl-110 1 2 3 go αναλογικο και θα ηθελα να σας ρωτησω αν κανει για την συγκεκριμενη χρηση.σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για ακομα μια φορα!!! Για να δουλεψει ασυρματα αν εννοεις οπως ρωτησες στη προηγουμενη ερωτηση οχι. Για να το συνδεσεις με usb η με ethernet βεβαιως κανει. Τωρα για τιμες και λογω εκπτωσεων μπορεις να βρεις απο 50 και πανω. Η προυποθεση να ειναι modem router και οχι απλα router για να μην σε κουραζει με καλωδια και 2 αντι μιας συσκευης και φυσικα πιθανες ασυμβατοτητες. Πιστευω με κανα 70 ευρω παιρνεις belkin μαρκα απο το πλαισιο που ειδα τυχαια προχθες η αν θες να το ψαξεις πιο πολυ δες για το Apple AirPort Express που μπορεις να το συνδεσεις με το μοντεμ που εχεις ηδη και να μπορεις να εχεις ασυρματο δικτυο με ταχυτητα Ν και να ακους μουσικη ασυρματα απο το pc το mac η το iphone η το ipod touch.Κοστιζει 100 ευρω και το βρισκεις αμεσα σε apple store. Επισης μπορεις να συνδεθεις με τον εκτυπωτη αν εχεις ασυρματα. Παντα με το Apple AirPort Express. Καλη συνεχεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. July 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!ωστε ουσιαστικα δεν ειναι ασυρματο μοντεμ αλλα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο?αν καταλαβα καλα γιατι ειμαι και πολυ ασχτεη με ολα αυτα!μαλιστα θα κοιταξω για αυτα που μου ειπες.σε ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Όταν συνδέεσαι στο ασύρματο του "γείτονα" μπορεί να δει: (με σειρά ευκολίας) Τη ip και την mac addres που έχει το μηχάνημά σου Τα share που έχεις ανοιχτά σε ποια site "μπήκες" και για πόση ώρα όλο το περιεχόμενο της επικοινωνίας σου με το internet που δεν είναι κρυπτογραφημένο (κωδικοί. περιεχόμενα σελίδων, IM κτλ) :worry: - δεν εχω ασυρματο κι ουτε ξερω πως δουλευει μα ξεθαβω το θεμα γιατι θελω να ρωτησω κατι: ας το πουμε "εκτιθεται" οτι λεμε σε chat οπως του google-chat ή σε αναλογο που εχουν διαφορα site (?) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts