Jump to content

φιλοι ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ ο Μεγαλος DVD_RW

Megalos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες γεια

κοντευω να τρελλαθω τελειως :o

Εβαλα ενα Pionner A106 στο H/Y μου και μετα απο μερικες μερες ειπα να κανω εγγραφη. Ομως τιποτα, δεν δουλευε, ειχα βαλει και το προγραμμα που το συνοδευε το Pinnacle αλλα και το Nero 6 , αρχιζε και μολις εφτανε στο 3%, μεχρι 33% καταφερα, κολλαγαν τα παντα. Ο Nero δεν εκλεινε και επρεπε να κανω reset :wacko:

Mια σου μια μου, παω μαγαζι και μου το αλλαζουν με το καινουργιο μαλιστα (οκταπλης αντι τετραπλης) Α07 Pionner παλι.

Φερνω τεχνικο, με το βαζει παλι και μεγαλωνω και την RAM απο 256 σε 512 (μηπως βοηθουσε και αυτο) και επι 4 ωρες τεχνικος και εγω να εχουμε χυσει αιμα αλλα εγγραφη με τιποτα ειτε με Nero ειτε με Pinnacle, κατι λιγο ειχε κανει μεσω των Windows (εχω τα XP Prof english)

Αφου ξαχρυπνησα απο το κακο μου και εκατσα και σκεφτηκα , λεω :rolleyes: θα φταιει το οτι εχω antiVirus McAfee οποτε καθομαι σημερα και λεω απενεργοποιησε μεγαλε το antivirus και οτι αλλο εχεις και κανε εγγραφη απο Windows XP δηλαδη copy paste στο CD :)

Αλλες ομως οι βουλες του PC μου. Τιποτα παλι, ελεγε σε 4 λεπτα οτι τελειωνει, και στα 2 λεπτα ΚΟΛΛΗΣΕ παλι το @@@@

Ξαναδοκιμαζω με λιγοτερα αρχεια προς αντιγραφη( μηπως εφταιγε αυτο λεω) και ενω φανηκε οτι πηγαινε απο τα 2 λεπτα στο τερμα, ξαναλεει 2 λεπτα και στα 5 δευτερολεπτα :wacko: κολλησε ΠΑΛΙ

Παιδια, ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ τελειως :blink:

Το PC εχει motherboard Gigabyte Pentium 4 1,9 512 RAM, τι αλλο να σας πω για να βοηθηθειτε :!: Εχω βεβαια και ενα προγραμμα μεταφραστικο της MLS το οποιο κανει το PC και server και client, μπας και φταιει αυτο :confused:

Αδελφια HELP

katarxin , otan yparxoun tetia problimata DEN LINONTE ME TIPOTA BAZONTAS PERISOTERI RAM!! LA8OS! to sosto einai na allakseis tin yparxousa me alli , kai oxi pros8etonats stin palia sou ki alli.mono kainouries , i palia stin akri panta sto 8ema mnimon.

loipon ,prota , kai an de bariese, kane ena formataki kai perna MONO: tous inf tis intel, tous Intel Application Accelerator(basiko gia na sou ftiaksei ta IDE).drivers kartas grafikwn,kai ixou, kalo einai an ksereis na kaneis kai ena FWupdate tou BIOS, Den eimai eki gia na dw to sistima sou apo konta , opote kane to format na kseroume oti eisai OK apo 8ema software.

twra katebase to teleftaio NERO Nero 6.3.0.0.2. mpes sto site tis Pionner kai katebase to teleftaio firmware.

ksekina me ena epanegrafis DVD na kaneis dokimes (min petas adika diskakia) an den grapsei kai pali , dwkimase na allakseis kalodia IDE me kapia eponima kala (akasa) (mporei na yparxoun I/O errors logo kalodion) episeis des kai ta jumperakia sto piso meros tou DVD-R sou na min einai cabel select alla se master (enoeite 8a to exeis se master kai mono tou (estw kai gia ligo, gia na deis ti fteei)

an kaneis afta kai grafei tote ena ena baze oti eixes kanonika kai kane to PC sou opws prota, alla se ka8e bima dokimaze to kiolas, kai molis ksanarxisei ta idia tote 8a fteei to teleftaio pou ebales! ;)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Και εγώ συμφωνώ με τον MIB. Δοκίμασε πρώτα νέο Nero και μία αναβάθμιση του firmware και αν και πάλι δεν δουλέψει, έχει πρόβλημα η συσκευή εγγραφής σου...

Για αρχή δες αν η συσκευή φαίνεται σωστά στο BIOS. Δοκίμασε να κάνεις ένα simulation στο Nero (δεν χρειάζεται να καταστρέφεις τζάμπα δισκάκια εκτός από τα νεύρα σου) και άφησε ανοιχτό τον Task Manager να δεις μήπως πηγαίνει στο 100% και ποιό process ευθύνεται γι'αυτό. Άλλα που μπορείς να κάνεις είναι να απενεργοποιήσεις την ενσωματωμένη δυνατότητα εγγραφής cd/dvd που έχουν τα xp και να ανανεώσεις το Nero. Επίσης αν δεν έχεις βάλει το Service Pack των windows, καλό είναι να το βάλεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB ( 7 Φεβ. 2004 , 12:35)

an den doulepsei meta apo afta pou eipa, PETA TON OLON! ;)

MIB φιλε φανταζομαι οτι αστειευεσαι μαλλον, διοτι ζητησα συμβουλες και οχι υποδειξεις για πεταματα (εκτος αν πληρωνεις εσυ) :mad:

ειναι δε το τελευταιο που θα εκανα, οπως και το φορματ που ανεφερες :wacko:

Οσον αφορα την μνημη δεν την αυξησα για το DVD-RW απλως θελησα να εχω περισσοτερη RAM και ετυχε να συνδυασθη με την τοποθετηση του DVD-RW και το ανεφερα βοηθητικα !

Τωρα για firmware οσο και να εψαξα δεν υπαρχει κατι στο νετ διοτι το μηχανημα ειναι νεωτατο, ουτε μηνος, οποτε δεν ισχυει το θεμα αυτο.

Τις αλλες υποδειξεις που αναφερατε ειναι ορισμενες αδυνατες να γινουν απο μενα και θα γινουν οταν ερθη τεχνικος

Θα ελεγα τελος να βοηθησετε οσο γινεται ποιο φιλικα και επεξηγηματικα :)

mcde φιλε

μολις ειδα τις υποδειξεις σου και σ'ευχαριστω :)

ορισμενες οπως εγραψα πριν λιγο ισως χρειαστει να τις κανει ο τεχνικος μου (σιγουρα θα του τις αναφερω)

οσον αφορα το service pack τα ΧΡ μου δεν ειναι original οποτε τι λες , θα πρεπει να το βαλω :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Megalos ( 7 Φεβ. 2004 , 11:53)

MIB φιλε φανταζομαι οτι αστειευεσαι μαλλον, διοτι ζητησα συμβουλες και οχι υποδειξεις για πεταματα (εκτος αν πληρωνεις εσυ) :mad:

ειναι δε το τελευταιο που θα εκανα, οπως και το φορματ που ανεφερες :wacko:

Οσον αφορα την μνημη δεν την αυξησα για το DVD-RW απλως θελησα να εχω περισσοτερη RAM και ετυχε να συνδυασθη με την τοποθετηση του DVD-RW και το ανεφερα βοηθητικα !

Τωρα για firmware οσο και να εψαξα δεν υπαρχει κατι στο νετ διοτι το μηχανημα ειναι νεωτατο, ουτε μηνος, οποτε δεν ισχυει το θεμα αυτο.

Τις αλλες υποδειξεις που αναφερατε ειναι ορισμενες αδυνατες να γινουν απο μενα και θα γινουν οταν ερθη τεχνικος

Θα ελεγα τελος να βοηθησετε οσο γινεται ποιο φιλικα και επεξηγηματικα :)

Φίλε, να βοηθήσει ήθελε, μην του τι λές. Δεν έχει καμμία σχέση το εάν έχεις λεφτά εσύ για αλλαγές, με το τι πρέπει να κάνεις.

Ελπίζω να βρείς λύση και να δημιουργίσεις DVD's. :)

αγαπητε Videomix

δεν νομιζω οτι βοηθεια ειναι η αναφορα ΠΕΤΑ ΤΟ ετσι :(

οσο ανεφερε ο αγαπητος κατα τα αλλα φιλος στο αρχικο μηνυμα του ηταν ''βοηθεια'' αλλα μην επιμενεις οτι το δευτερο σκετο μηνυμα ''ΠΕΤΑ ΤΟ'' ηταν βοηθεια. Το πολυ να ηταν ''αστειο''

και επισης δεν νομιζω οτι το ''ΠΕΤΑ ΤΟ'' ειναι οπως λες το τι πρεπει να κανω :(

Λυπαμαι αλλα μετα απο τρια χρονια καθημερινα στο φορουμ-παλαιο και νεο- ειναι η πρωτη φορα που αντιδικω με καποιο, εστω και φιλικα πιστευω και ουτε του την λεω, απλως εχοντας οπως πολλοι απο μας, προβλημα με το ''μηχανημα, κινητο μας, κλπ'' ζητησα την βοηθεια των φιλων του φορουμ

Eίμαι σίγουρος πως δεν είναι αντιδικία, που πολλές φορές φαίνεται λανθασμένα στον γραπτό λόγο, αλλα μικροπαρεξήγηση.

παιδια κανεις αλλος με καποια ιδεα η προηγουμενη εμπειρια στο θεμα αυτο :(

βοηθειστε γιατι χανομαστε :D

Mallon ta win ftaine...Den ksero ti allo na po. Apla kane Backup oti sou xreiazetai kai meta ena kalo format...Bebaia prepei n' akouseiw kai ton mcde:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde ( 7 Φεβ. 2004 , 13:45)

Δοκίμασε να κάνεις ένα simulation στο Nero (δεν χρειάζεται να καταστρέφεις τζάμπα δισκάκια εκτός από τα νεύρα σου) και άφησε ανοιχτό τον Task Manager να δεις μήπως πηγαίνει στο 100% και ποιό process ευθύνεται γι'αυτό.

Watch When You Stray My Friend...

exeis dokimasei na grapseis cd???

ayto to grafei???

dokimase kai kanena allo programma ektos tou nero opos to dvdxcopy!

telos an apelpisteis min to petakseis opos eipe o mib!!

SPASTO i ikanopoiisi einai sigoura perissoteri

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cmaniac ( 8 Φεβ. 2004 , 14:51)

Mallon ta win ftaine...Den ksero ti allo na po. Apla kane Backup oti sou xreiazetai kai meta ena kalo format...Bebaia prepei n' akouseiw kai ton mcde:

αγαπητε φιλε

μα για να κανω backup ολα τα αρχεια μου και εγγραφα θελω να δουλεψω το DVD-RW .

αυτα που ανεφερ ο φιλος mcde ορισμενα δεν ξερω πως να τα κανω δυστυχως :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος StR ( 8 Φεβ. 2004 , 15:41)

exeis dokimasei na grapseis cd???

ayto to grafei???

dokimase kai kanena allo programma ektos tou nero opos to dvdxcopy!

telos an apelpisteis min to petakseis opos eipe o mib!!

SPASTO i ikanopoiisi einai sigoura perissoteri

αγαπητε StR

το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να γραψω CD και οχι DVD που τωρα τουλαχιστον δεν μου χρειαζονται ;)

οσον αφορα το ΣΠΑΣΙΜΟ τα ειπαμε και ποιο πανω :D