kospilot1 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Εγω ρε παιδια παντως για πλοηγηση εχω ενα tibo, ενα garmin και ενα becker και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος και καλλυμενος...σιγα μη χρησιμοποιησω το iphone για πλοηγηση...ουτε καν που μου εχει περασει απ΄το μυαλο...ισως καποια μερα απλα το δοκιμασω...χωρις να δωσω βεβαια 80 ευρω ξεροντας εξ'αρχης οτι δεν θα ειμαι ικανοποιημενος!!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. June 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2009 Εγώ προσπάθησα να το κατεβάσω από το apple store αλλά ατυχήσαμε .Εβγαζε συνέχεια ένα σφάλμα (8003). Βέβαια η χρέωση των 80 ευρώ έγινε κανονικά στην κάρτα μου. Εστειλα αναφορά προβλήματος στο apple store και περιμένω απάντηση. Απ' ότι βλέπω τώρα η ευρωπαική 'εκδοση του sygic κατέβηκε από το apple store. Δες εδώ: http://www.sygic.com/press/europe-disabled.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitas123 Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 το sygic europa αφαιρεθηκε απο το app store, γιατι αραγε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 παιδια`to`sygic`η`το`navi`να`πληρωσω`απο`στο`appstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tansap Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 παιδια`to`sygic`η`το`navi`να`πληρωσω`απο`στο`appstore? AN ειναι να πληρωσεις το sygic (υπαρχουν και free....):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 AN ειναι να πληρωσεις το sygic (υπαρχουν και free....):lol: ποιο`φιλε?και`που`μπορω`να`το`βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latrin Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Είμαι torrentάκιας εγώ. :) Λοιπόν πάρτε όσοι προλάβετε (sorry nervous, pperiklis, σβήστε το αμα θέλετε όταν το δείτε, απλά για όποιον βιάζετε :p) Είσαι αρχηγός . Ευχαριστούμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latrin Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Εγώ προσπάθησα να το κατεβάσω από το apple store αλλά ατυχήσαμε .Εβγαζε συνέχεια ένα σφάλμα (8003). Βέβαια η χρέωση των 80 ευρώ έγινε κανονικά στην κάρτα μου. Εστειλα αναφορά προβλήματος στο apple store και περιμένω απάντηση. Απ' ότι βλέπω τώρα η ευρωπαική 'εκδοση του sygic κατέβηκε από το apple store. Μπές στο appulo!!!!! ποιο`φιλε?και`που`μπορω`να`το`βρω? μπές στο appulo !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη εκδοση του Sygic με χαρτες Teleatlas και φορτωμενα ολα τα POIS που υπαρχει στο Appulo; Γιατι ειναι 5-6 εκδοσεις και δεν βγαζω ακρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Αυτή που λέει GreekFixedPOI RSlink Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Δυστυχως αυτο βγαζει link invalid! Αν μπορει καποιος να το ανεβασει ρε παιδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 30, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Τότε κατέβασε το «Hacked, GREECE only» (TeleAtlas χάρτης) και πέρνα τα POI χειροκίνητα. Μισό λεπτό να βρώ το rs link καθώς και το path που πρέπει να τα βάλεις EDIT:http://rapidshare.com/files/248805231/POI.rar (ΔΕΝ είναι παράνομο λογισμικό μην το σβήσετε. Είναι .upi αρχεία νομιμότατα απο POIplaza) EDIT2: Πέρνα τα εκεί που είναι και το aus.pak (πέτα τα .upi χύμα εκει μέσα) /private/var/mobile/Applications/XXXXXX-XXXXXX-XXXXXX-XXXXX-XXXXXXXX/Sygic Australia & New Zealand.app/map/aus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Σ'ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petsikomias Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά για μάς που δεν το έχουμε "πειράξει" το iphone υπάρχει κάτι το οποίο να είναι free? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ολα αυτα κυκλοφορουν και σε free εκδοσεις φιλε στο appulo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Τα Google Maps. Αλλά δεν είναι turn-by-turn navigation ούτε έχουν ενσωματωμένους χάρτες. Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ολα αυτα κυκλοφορουν και σε free εκδοσεις φιλε στο appulo... Για να περαστουν αυτες οι εκδοσεις πρεπει να γινει jailbrake το κινητο ή μπορουν ετσι απλα να εγκατασταθουν μεσω itunes ? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Χωρίς j/b δεν μπορείς να περάσεις εφαρμογές από Appulo.us Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Παιδιά για μάς που δεν το έχουμε "πειράξει" το iphone υπάρχει κάτι το οποίο να είναι free? Ωπ sorry! Μου ξεφυγε ενα δεν...! Free χωρις jailbreak δυστυχως δεν κυκλοφορει τιποτα σε navigation... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Πέρασα τα pois απο pois.gr σήμερα. Δούλεψαν μια χαρά όπως και στο iDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 παιδιά υπάρχουν κάπου όλα τα POI μαζεμένα μαζί? Δηλ. όλες οι κατηγορίες μαζί. Μην τα κατεβάζουμε και τα εγκαθιστούμε ένα-ένα Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 παιδιά υπάρχουν κάπου όλα τα POI μαζεμένα μαζί? Δηλ. όλες οι κατηγορίες μαζί. Μην τα κατεβάζουμε και τα εγκαθιστούμε ένα-ένα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2816157#post2816157 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 5, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 παιδιά υπάρχουν κάπου όλα τα POI μαζεμένα μαζί? Δηλ. όλες οι κατηγορίες μαζί. Μην τα κατεβάζουμε και τα εγκαθιστούμε ένα-ένα Καθώς και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2846132#post2846132 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADWNIS Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Καλησπέρα! Θα ήθελα και εγώ να βάλω αυτήν την εφαρμογή στο κινητό μου, αλλά έχω κανένα εξάμηνο να ασχοληθώ με το iPhone (γιατί το είχα βαρεθεί) και διαβάζοντας όλα τα παραπάνω έχω πελαγώσει... Τώρα έβαλα το OS 3.0 έκανα και restore για να καθαρίσει. Όπως ήταν φυσικό, μετά το restore, από το Cydia χάθηκαν όλα τα sources που είχα περάσει εγώ. Για να βρω αυτήν την εφαρμογή πρέπει να περάσω κάποιο συγκεκριμένο; Γιατί με τα IPA δεν ξέρω να περνάω εφαρμογές, μόνο ξέρω να συνδέω το iPhone με τον υπολογιστή μέσω του WinSCP. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! ΥΣ: Τι είναι τα POIS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ανεβαίνουν 2 νέες εκδόσεις (7.71.1) μια με TeleAtlas και μια με NaviGreece. Και οι δυο περιέχουν όλα τα ελληνικά POI. Περικλή ετοιμάσου για update του πρώτου post!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts