gtpaonik Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 ετσι μπραβο παιδια χαιρομαι πολυ που σας βοηθησα.... Παράθεση Iphone 3GS 16GB black by cosmote :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Σε εσας λειτουργεί το status notifier??? Εμένα πάλι όχι (ipod έχω) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Το Status Notifier δε λειτουργεί ακόμη στη 3.0 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jen_b305 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 εμένα το status notifier (3G/ 16GB/ 3.0) δεν φορτώνει αλλά τα εικονίδια στη μπάρα δεξιά του ρολογιού (χαμένες κλίσεις, sms, email) λειτουργούν, δηλαδή εμφανίζονται ανά περίπτωση. Επίσης λειτουργούν και οι ηχητικές ειδοποιήσεις. Απλά το έβαλα και έπαιξε χωρίς όμως να μπορώ να κάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις γιατί το πρόγραμμα ως εφαρμογή δεν φορτώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriskar23 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Παιδια γνωριζει κανεις αν το iblacklist κανονικα αγορασμενο θα εχει καποιο προβλιμα αν τ δουλεψω στο iphone 5 στην 7.0.4 εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts